X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2015, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    https://www.zalando.pl/anna-field-ankle-boot-navy-an611na1q-k11.html

co myślicie o tych botkach? "chodzą" za mną już jakiś czas...;P

bardzo ładne:)

• cinnamon cookie Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Dziewczyny sprawdzam na bieżąco na stronie wyniki z badań z wtorku i narazie większość mieści się w normie, ale prolaktyna jak zwykle wysoka 47, przy normie do 26. po obciążeniu 421....
    ech...:/
    ale w sumie jak reszta badań wyjdzie OK, ta rezerwa jajnikowa okaże sie wydajna jeszcze, to zbijemy prolaktynę i musi się udać:)
    Uda się na pewno, musi! :) czyli jeszcze tylko ten jeden wynik rezerwy został?

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • AgaL Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katiuszaa wrote:
    musi się udać, Bo jak nie nam to komu?

No raczej:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2015, 13:08

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Dziewczyny sprawdzam na bieżąco na stronie wyniki z badań z wtorku i narazie większość mieści się w normie, ale prolaktyna jak zwykle wysoka 47, przy normie do 26. po obciążeniu 421....
    ale w sumie jak reszta badań wyjdzie OK, ta rezerwa jajnikowa okaże sie wydajna jeszcze, to zbijemy prolaktynę i musi się udać:)

uda się kochana,zobaczysz :*

AgaL lubi tę wiadomość

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:

No bierzcie sie za zbijanie tej prolaktyny , ja mam ledwo ledwo norme przekroczoną, a już powiedział że koniecznie do zbcia.

• AgaL Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Uda się na pewno, musi! :) czyli jeszcze tylko ten jeden wynik rezerwy został?
    Plus ten jakiś na antygeny jajników czy coś...jakieś genetyczne cholerstwo, drogie jak diabli. Miałabym dwie pary takich botków za to badanie jedno:D

• AgaL Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bratek wrote:
    Oj, przydałoby się.
    Jak na złość, Małż właśnie zadzwonił, że wprawdzie wyniki po 15:00 (badanie miał o 12:30), ale w tej Klinice nie ma dostępu on-line (WRRRRRRRR) i trzeba odebrać osobiście. Tylko, że to godzina drogi w jedną stronę :( i dziś chyba już Małż nie da rady odebrać.
    Buuuuuuuu :(((((

To jutro będziemy mieć wyniki obydwie:)

Bratek lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2015, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ptrzebuję porady
    http://www.bonprix.pl/style/sukienka-szyfonowa-412261692/?catalogueNumber=911448&source=1
    mam takie cuś, co do tego dorzucić? Na wesele oczywiście. Zastnawiałm się nad pomarańczowymi szpilkami

• AgaL Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny przecież my tu taką energię grupową wyzwalamy, że to w końcu efekty przyniesie w postaci brzuszków ciążowych :):) czuję to!

Edycik, katiuszaa, cinnamon cookie, madzikk, Jasminowa, Bratek lubią tę wiadomość

• Mundek Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam sie i ja od dzisiaj znowu w pracy i mam sporo zaległosci takze nie mam nawet czasu przeczytac wszystkiego od wczoraj...u mnie @ sie rozkreciła na dobre jeden plus ze dzisiaj bez przeciwbólowych da sie wytrzymac :)

Mundek 26 lat z endometriozą
    cykl 8
    termin @ okolo 11.01.2016
    długość cyklu ok 28dni
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katiuszaa wrote:
    Ptrzebuję porady
    http://www.bonprix.pl/style/sukienka-szyfonowa-412261692/?catalogueNumber=911448&source=1
    mam takie cuś, co do tego dorzucić? Na wesele oczywiście. Zastnawiałm się nad pomarańczowymi szpilkami

Też dodałabym jakieś szpilki kontrastowe :)
    Patrzylam na bonprixie na sukienki dzianinowe...też fajne mają;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2015, 13:14

• Edycik Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katiuszaa zgadzam sie z wypowiedzią Agi tez poszlalabym ze szpilkami :) pomarańczowe super pomysł ;)

AgaL lubi tę wiadomość

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Dziewczyny przecież my tu taką energię grupową wyzwalamy, że to w końcu efekty przyniesie w postaci brzuszków ciążowych :):) czuję to!
    Bo to o synchronizacje chodzi ;)

AgaL lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katiuszaa wrote:
    Ptrzebuję porady

A czerwone nie?

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2015, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    A czerwone nie?
    Mam i takie i takie ;) Myślałam że pomarańczowe bardziej ożywią ;) ale mogę wziąś obie pary i zmienić co jakiś czas ;)

Edycik lubi tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    No bierzcie sie za zbijanie tej prolaktyny , ja mam ledwo ledwo norme przekroczoną, a już powiedział że koniecznie do zbcia.

Ja narazie do wizyty u gina (11 listopada)nie mam jak zbijać...więc pewnie ten cykl będzie taki ćwiczebny tylko ;)

• AgaL Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    A czerwone nie?
    Też o czerwonych myślałam:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2015, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katiuszaa wrote:
    Mam i takie i takie ;) Myślałam że pomarańczowe bardziej ożywią ;) ale mogę wziąś obie pary i zmienić co jakiś czas ;)
    możesz:) jak masz obie to jak najbardziej myślałam, że będziesz kupować to czerwone bardziej wykorzystasz ale jak masz na stanie to luz blues ;)

• AgaL Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Mundek:):)
    widać, że Ty zapracowana...ja też powinnam być, ale forum skutecznie mnie odciąga;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2015, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Ja narazie do wizyty u gina (11 listopada)nie mam jak zbijać...więc pewnie ten cykl będzie taki ćwiczebny tylko ;)
    caastagnusa można bez recepty próbować albo mam gdzieś chyba resztkę bromergonu to mogę Ci wysłać

‹‹ 555 556 557 558 559 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ