Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
AgaL wrote:Dziewczyny sprawdzam na bieżąco na stronie wyniki z badań z wtorku i narazie większość mieści się w normie, ale prolaktyna jak zwykle wysoka 47, przy normie do 26. po obciążeniu 421....
ech...
ale w sumie jak reszta badań wyjdzie OK, ta rezerwa jajnikowa okaże sie wydajna jeszcze, to zbijemy prolaktynę i musi się udaćczyli jeszcze tylko ten jeden wynik rezerwy został?
-
AgaL wrote:Dziewczyny sprawdzam na bieżąco na stronie wyniki z badań z wtorku i narazie większość mieści się w normie, ale prolaktyna jak zwykle wysoka 47, przy normie do 26. po obciążeniu 421....
ech...
ale w sumie jak reszta badań wyjdzie OK, ta rezerwa jajnikowa okaże sie wydajna jeszcze, to zbijemy prolaktynę i musi się udać
uda się kochana,zobaczysz :*AgaL lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAgaL wrote:Dziewczyny sprawdzam na bieżąco na stronie wyniki z badań z wtorku i narazie większość mieści się w normie, ale prolaktyna jak zwykle wysoka 47, przy normie do 26. po obciążeniu 421....
ech...
ale w sumie jak reszta badań wyjdzie OK, ta rezerwa jajnikowa okaże sie wydajna jeszcze, to zbijemy prolaktynę i musi się udać
No bierzcie sie za zbijanie tej prolaktyny , ja mam ledwo ledwo norme przekroczoną, a już powiedział że koniecznie do zbcia. -
cinnamon cookie wrote:Uda się na pewno, musi!
czyli jeszcze tylko ten jeden wynik rezerwy został?
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Bratek wrote:Oj, przydałoby się.
Jak na złość, Małż właśnie zadzwonił, że wprawdzie wyniki po 15:00 (badanie miał o 12:30), ale w tej Klinice nie ma dostępu on-line (WRRRRRRRR) i trzeba odebrać osobiście. Tylko, że to godzina drogi w jedną stronęi dziś chyba już Małż nie da rady odebrać.
Buuuuuuuu((((
To jutro będziemy mieć wyniki obydwie:)Bratek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny przecież my tu taką energię grupową wyzwalamy, że to w końcu efekty przyniesie w postaci brzuszków ciążowych
czuję to!
Edycik, katiuszaa, cinnamon cookie, madzikk, Jasminowa, Bratek lubią tę wiadomość
-
witam sie i ja od dzisiaj znowu w pracy i mam sporo zaległosci takze nie mam nawet czasu przeczytac wszystkiego od wczoraj...u mnie @ sie rozkreciła na dobre jeden plus ze dzisiaj bez przeciwbólowych da sie wytrzymacMundek 26 lat z endometriozą
cykl 8
termin @ okolo 11.01.2016
długość cyklu ok 28dni -
katiuszaa wrote:Ptrzebuję porady
http://www.bonprix.pl/style/sukienka-szyfonowa-412261692/?catalogueNumber=911448&source=1
mam takie cuś, co do tego dorzucić? Na wesele oczywiście. Zastnawiałm się nad pomarańczowymi szpilkami
Też dodałabym jakieś szpilki kontrastowe
Patrzylam na bonprixie na sukienki dzianinowe...też fajne mająWiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2015, 13:14
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykatiuszaa wrote:Ptrzebuję porady
http://www.bonprix.pl/style/sukienka-szyfonowa-412261692/?catalogueNumber=911448&source=1
mam takie cuś, co do tego dorzucić? Na wesele oczywiście. Zastnawiałm się nad pomarańczowymi szpilkami
A czerwone nie? -
nick nieaktualny
-
Ruby wrote:No bierzcie sie za zbijanie tej prolaktyny , ja mam ledwo ledwo norme przekroczoną, a już powiedział że koniecznie do zbcia.
Ja narazie do wizyty u gina (11 listopada)nie mam jak zbijać...więc pewnie ten cykl będzie taki ćwiczebny tylkoKiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
nick nieaktualnykatiuszaa wrote:Mam i takie i takie
Myślałam że pomarańczowe bardziej ożywią
ale mogę wziąś obie pary i zmienić co jakiś czas
-
nick nieaktualny