Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyEdycik wrote:Aguś też się kuruj kochana, obejrzyjcie serial pod kocem
:*
ja planuję kapiel i do wyrka z kotamizastanawiam sie czy na jutro wolnego nie wezmę sobie tym bardziej że około 14 wyjeżdzamy do tej warszawy.
Póki co odliczam byle do 15Edycik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hej
akurat w trakcie @ .... także nowy miesiąc przed nami
... od 4 listopada możemy już działać.... ale 10 mam dentystę..... trochę się obawiam... czy znieczulenie może cos zaszkodzić??? informować dentystkę iż staramy się o maleństwo....??? hmm...az myślę żeby ten miesiąc odpuścić...
❤ 2008r. - 👧
❤2016r.- 👧
❤2023r. -👧 -
katiuszaa wrote:Właśnie wszedł do mnie facet z papierosem aż mi się niedobrze od zapachu zrobiło. Pomyślcie papierosy wymieszane ze starym potem. blee
Bleee... ale wiem co czujesz, u mnie jest czasami gorzej- czyta obora albo nalewki i te sprawy.
a co z tą kąpielą jest? Nie można gorącej w ciąży ? we wczesnej też? ja w sierpniu jak byliśmy w tych niemcach prawie codziennie taką brałamWiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2015, 14:15
-
Ejrene wrote:Bleee... ale wiem co czujesz, u mnie jest czasami gorzej- czyta obora albo nalewki i te sprawy.
a co z tą kąpielą jest? Nie można gorącej w ciąży ? we wczesnej też? ja w sierpniu jak byliśmy w tych niemcach prawie codziennie taką brałam
Ejrene u mnie te same źródła zapachów;PKiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
nick nieaktualnyTyska powodzenia w nowym cyklu:)
Heja Gabryska
Ja pracuję na open space także zapachy nie są mi obce, ale teraz jestem akurat w takim spoko rejonie, ale wcześnie było dużo facetów średniodbajacych o siebie typowi IT i czasem zajechało pociskiem strasznie, poza tym Czesi srednio o siebie dbają i mają wyjeb..e na wszystko -
nick nieaktualny
-
Ja wróciłam z terenu, zimnica, ale już chyba zahartowana jestem;-)
dopijam drugą i ostatnią kawę na dziś, nie sikam 2 godziny i w domku robię test owu;-)
Tyśka bitwa przegrana ale wojna trwa nadal;-)
Gabryśka dawaj:-)Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2015, 14:23
AgaL lubi tę wiadomość
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
nick nieaktualnyImię_Róży wrote:Ja wróciłam z terenu, zimnica, ale już chyba zahartowana jestem;-)
dopijam drugą i ostatnią kawę na dziś, nie sikam 2 godziny i w domku robię test owu;-)
Tyśka bitwa przegrana ale wojna trwa nadal;-)
Gabryśka dawaj:-)
o Jaka słodka różyczka -
Tyśka - nowy cykl jest Twój. Z resztą jak staniemy do walki o ciążę taką armią to wynik może być tylko jeden
W lipcu tylko będą wyskakiwać jeden po drugim
A'propos gorących kąpieli to dla facetów też nie wskazane, żeby jąderek nie przegrzewać. Mój akurat lubi poleżeć w wannie z książką niestety.Edycik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymajju wrote:Tyśka - nowy cykl jest Twój. Z resztą jak staniemy do walki o ciążę taką armią to wynik może być tylko jeden
W lipcu tylko będą wyskakiwać jeden po drugim
A'propos gorących kąpieli to dla facetów też nie wskazane, żeby jąderek nie przegrzewać. Mój akurat lubi poleżeć w wannie z książką niestety.
mój tez lubi ale bez książki -
nick nieaktualny