Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
To jeszcze z rzeczy co nie wolno to po brzuchu głaskać w ciąży, bo też skurcze macicy to głaskanie powoduje:-)....ehhh cieszę sie że starania przede mną, bo jak zajdę to nie wiele będzie można;-PP
AgaL, Paryzetka83, Jasminowa lubią tę wiadomość
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyImię_Róży wrote:To jeszcze z rzeczy co nie wolno to po brzuchu głaskać w ciąży, bo też skurcze macicy to głaskanie powoduje:-)....ehhh cieszę sie że starania przede mną, bo jak zajdę to nie wiele będzie można;-PP
mój malż lubi głskać po brzuszku
Imię_Róży, cinnamon cookie, Bratek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Edycik- trzymam kciuki za testowanie!
Dziewczyny ja jak juz byłam w ciąży i nie wiedziałam to się wykąpałam. Brało mnie przeziębienie więc wzięłam gorącą kąpiel i łyknęłam leki. Jak wyszłam z wanny sercr mi waliło, miałam mroczki przed oczami i myslałam, że zemdleje, musiałam poleżeć 15 minDobrze, że mi się nic nie stało....
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
luna91 wrote:Edycik- trzymam kciuki za testowanie!
Dziewczyny ja jak juz byłam w ciąży i nie wiedziałam to się wykąpałam. Brało mnie przeziębienie więc wzięłam gorącą kąpiel i łyknęłam leki. Jak wyszłam z wanny sercr mi waliło, miałam mroczki przed oczami i myslałam, że zemdleje, musiałam poleżeć 15 minDobrze, że mi się nic nie stało....
Lunka jak się czujesz?Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
luna91 wrote:Edycik- trzymam kciuki za testowanie!
lepiej się wystrzegać... Dobrze, że wszystko Ok
-
nick nieaktualny