Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Aga jaki ładny koci awatarek
lubię to
lunka dziękuję za info z dupkiembędę testować w poniedziałek kochana także te kciuki się przydadzą .Dobrze pamiętam że 13dpo u Ciebie na usg było coś widać?
Ja mam w opisie- w obrębie macicy widoczna przestrzeń bezcechowa o średnicy 5mm i głowię się co to może być....a testować nie będę bo ginekolog powiedziała że za wcześnie jeszcze
ja już w domku pora na odpoczynek
w sumie w pepco spotakałam Teściową szaleje na zakupach kupuje ciuszki dla wnuczki ( dla mojej szwagierki) ahhh ale jest szczęsliwa...AgaL lubi tę wiadomość
-
Edycik wrote:czekamy na dobre newsy
Widocznie stwierdził, że jak się nie zbierze i nie pojedzie, to już się dziś nie ruszy w domu....Edycik, cinnamon cookie, majju, Jasminowa, Kjopa3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBratek wrote:P.S. Właśnie się dowiedziałam, że jedzie pełen poświęcenia... z mlekiem w plecaku i papierem dodupnym pod pachą....
Widocznie stwierdził, że jak się nie zbierze i nie pojedzie, to już się dziś nie ruszy w domu.... -
nick nieaktualny
-
katiuszaa wrote:jak dla mnie brzmi to pięknie, też bym tak chciała usłyszeć
a we mnie to wywołuje lęk kochana,jakoś się boję
gdzieś w głębi duszy mam nadzieję,że to ciąża,że beta za wcześnie wykonana itp
ale boję się testowania i rozczarowania -
Bratku trzymam kciuki za wyniki.
Ja na obiad mialam sznycla z indyka.
U mnie w pracy mlyn, szef chyba sie rozwodzi, wczoraj i dzisiaj byla mala akcja z jego zona. Jego nie ma a ona wpada do biura, cyrk, mamy jej nie wpuszczac i nie podawac zadnych informacji, i odrazu do niego dzwonic.
Udalo mi sie umowic na monitoring, w nastepny poniedzialek 11dc.
Zmykam zaraz do domku, dzis silka i sauna. Dzien spisany na straty, popracowalam moze z 30 minut. Szefa nie ma, myszy harcuja. Niech ktos mi da kopniaka na rozped.Bratek, AgaL lubią tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
nick nieaktualnyEdycik wrote:a we mnie to wywołuje lęk kochana,jakoś się boję
gdzieś w głębi duszy mam nadzieję,że to ciąża,że beta za wcześnie wykonana itp
ale boję się testowania i rozczarowaniaEdycik, Bratek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnycinnamon cookie wrote:Bratek kochanego masz mężulka
Edycik ja nie wiem jak do poniedziałku wytrzymam... Będę bardziej się stresować Twoim testem niż swoimcinnamon cookie lubi tę wiadomość