Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyA my już wróciłyśmy z młodą, po drodze mały shoping jak to dwie baby
byłyśmy w lidlu i kupiliśmy kozaki dla Niny co prawda jasno-niebieskie ale młoda o dziwo się zgodziła, jak zawsze wszystko różowe tak tym razem niebieskie-szok ale taki trochę pod wrzos zalatuje to chyba temu:P Teraz siedzimy przed TV
Katiusza owuF nałóg jak nic, jak u mnie z testowaniem
Bratku samych wspaniałych wyników -mężowi nagroda się należy oczywiście:)
Aga Jaka ty kocia jesteś, no nie mogę
Madzik nie miej wyrzutów korzystaj póki szefa niema potem się skończą dobre czasy
Mi już został ostatni test:( i nie wiem kiedy go użyć? oczywiście zamówione nowe 12 sztuk ale listem ekonomicznym więc na następny cykl dopiero się załapiąWiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2015, 17:20
Bratek, madzikk, AgaL lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ruby wrote:Bratku samych wspaniałych wyników -mężowi nagroda się należy oczywiście:)
Bo ja nawet, jeśli dziś skończyłam już @ (hmmm, to by było ciekawe, bo mega nietypowe, jak na mnie), to i tak do czasu HSG nie możemy
No chyba, że miałaś na myśli inne sposoby, Matko Zbereźniczkoale to i tak odpada, z racji starego wiarusa HSV, który mnie znów nawiedził
P.S. Edycik.... we trzy? Przecież tu będzie zbiorowy stres przedtestowy!!! Kobito!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2015, 17:24
Edycik, Kjopa3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRuby wrote:Katiusza owuF nałóg jak nic, jak u mnie z testowaniem
Nazywam się Katiuszaa i jestem forumoholiczką
uff już mi lepiej jak się przyznałam. A teraz przyjmuje zakłady kiedy przyjdzie @ wg OF jutroWiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2015, 17:26
Ejrene, Bratek lubią tę wiadomość
-
Ja idę zaraz do sąsiadów na kawę
Ruby moja kolerzanka dziś też jechała z samego rana po te kozaki. A u Twojej córy następnym ulubionym kolorem będzie fiolet zobaczyszpotem niebieski
Mam 10 letnią siostrę i to przerabiałam
Bratku mąż stął dziś na wysokości zadania
Co do testu Edycik myślę że mimo wielkich chęci zatestujesz wcześniej bo nie będziesz mogła patrzeć jak się meczymya zaszlaś dontej apteki ?
To potem kobitki:*Bratek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykatiuszaa wrote:No dobra przyznaję się jestem uzależniona.
Nazywam się Katiuszaa i jestem forumoholiczką
uff już mi lepiej jak się przyznałam. A teraz przyjmuje zakłady kiedy przyjdzie @ wg OF jutro
A czujesz coś na @ ? ja piersi już mam bolące jak przed @ -
nick nieaktualnyEjrene wrote:Ja idę zaraz do sąsiadów na kawę
Ruby moja kolerzanka dziś też jechała z samego rana po te kozaki. A u Twojej córy następnym ulubionym kolorem będzie fiolet zobaczyszpotem niebieski
Mam 10 letnią siostrę i to przerabiałam
To potem kobitki:*
Ejrene właśnie fiolet też już jest na topie więc się zastanawiałam o co kaman z tym niebieskim ale skoro mówisz, że to etapami to może już się zaczyna -
nick nieaktualnyRuby wrote:A czujesz coś na @ ? ja piersi już mam bolące jak przed @
Mnie już od tygodnia bolą, jajniki też. Nic poza tym specjalnego nie czuję. Ale ja nigdy przed nie czułam dopiero w połowie 1 dnia. Reasumując zawsze to dla mnie zaskoczeniem było -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Edycik - nie było u mnie widać, ja w 13 dpo robiłam testa
To Carolq mówił, że cos tam widziała, ale 13 dpo to na prawdę wcześnie. Mi gin w 17 dpo nic nie zobaczył
Dopiero tydzień później. Ale to może kwestia sprzętu, dobrego oka, nie wiem.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2015, 17:33
Edycik lubi tę wiadomość
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
Bratek wrote:
Bratek- kciuki zaciśnięte, dobry chłopak należy się nagroda po powrocie ; )Bratek lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
luna91 wrote:Edycik - nie było u mnie widać, ja w 13 dpo robiłam testa
To Carolq mówił, że cos tam widziała, ale 13 dpo to na prawdę wcześnie. Mi gin w 17 dpo nic nie zobaczył
Dopiero tydzień później. Ale to może kwestia sprzętu, dobrego oka, nie wiem.
Luna- a ile do po owu test ci wyszedł pozytywny?https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
nick nieaktualny
-
A najlepsze jest to, że po tym teście w 9 dpo już myślałam, ze wszystko stracone, ale Wy mnie tak namawiałyście na oblanie testu i mówię zrobię
Bratek lubi tę wiadomość
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
Ruby ja na tym allegrowym z 9 dpo wymyśliłam sobie cień, ale go tam na prawdę nie było
Ryby Ty dziś 9 dpo i test?Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2015, 18:19
Ruby lubi tę wiadomość
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
Mamy wyniki, mamy wyniki. Jest lepiej
))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
A jeszcze nie minęły 3 miesiące od końca męczenia się z zapaleniem i bólami, no i suple - dopiero gdzieś od miesiącaAle jest lepiej, niektóre parametry nawet troszkę lepsze, niż 3 lata temu
))))))
Jest więcej żołnierzyków w 1ml, większa objętość ejakulatu, więc i całkowita ilość wzrosła. No i to cholerne upłynnienie spadło z 60 min do 15))))) Ruchliwość powoli lepsza. No i mniej nieprawidłowych główek, niż w 2012 nawet
(z 63% spadło na 55%
).
LALALALALALALALALALALLAAAAAAA......)))))))))))))))))
P.S. A tak w ogóloe, to dziś 5dc, a ja nie krwawię.... Yyyyy? Nigdy tak nie miałamMoże chociaż jakaś końcówka, hę? Mam nadzieję, że jutro nie chlupnie, bo kiedyś już mnie tak zmyliło, że się kończy.... a potem chlup!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2015, 18:24
luna91, cinnamon cookie, Edycik, majju, madzikk, Ejrene, AgaL, Jasminowa, Imię_Róży lubią tę wiadomość