Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, dzięki
Jest ok. Mam dziwne akcje, ale wiadomo hormony. Jestem już troszkę spokojniejsza o dziecko.
Edycik - Ty chyba bierzesz duphaston i się zastanawiałaś czy w ciąży nie zaszkodzi - ja też biorę 2x1 bo mam za niski progesteron.
Dziś Marietta była u gina - u niej też ok, pokazała malucha - duży dzieciak już! Ona w 11 tygodniu jestAgaL, cinnamon cookie, Bratek, Edycik, Jasminowa, Kjopa3 lubią tę wiadomość
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
nick nieaktualny
-
AgaL, to super!!!!
PRL zwykle daje się łatwo (i szybko!) zbić. A z tym obciążeniem, hm, są głosy, że się powinno od tego badania odchodzić, bo jest niemiarodajne. Sama nie wiem - nie mniej, łepetynka do góry, jak sama PRL taka jest, to powinno iść z górki
P.S. Kraków? Echhhh, trochę za dalekoAle dobrze wiedzieć, że taki ten gin sprawdzony
Ojjj, dobre mam przeczucia odnośnie Waszej współpracy......
katiuszaa, dzięki, Kochana :-* WIesz co, moja ginka teraz na urlopie. Nie mniej prosiła o sms, jak będę miała wyniki HSG, więc będę ją ścigać w przyszłym tygodniu
A spocony facet i papierosy..... Fuuuuujjjjj, jeszcze pewnie takie tanie, siekierowate-kiepowate?
Przyznam, że czasem, jak wejdzie właściciel ze zwierzem, to wydzieliny i wydaliny zwierza są Pikusiem wobec atrakcji płynących ze strony właściciela)))))
Tyśka, ściskam :-*
Imię_Róży, jaki fajny nowy avatarek))))))))))))))))))
P.S. Ostatnio jakiś wysyp nowych avatarków, muszę się przestawić, bo zwykle rozróżniam Wasze wpisy po obrazkach
Ejrene, to dobrze - będzie miał zdrowsze żołnierzyki
Oooooo, właśnie, Mariettę, to już w ogóle wcięło na amen ;((((Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2015, 15:31
-
nick nieaktualnyBratek wrote:AgaL, to super!!!!
PRL zwykle daje się łatwo (i szybko!) zbić. A z tym obciążeniem, hm, są głosy, że się powinno od tego badania odchodzić, bo jest niemiarodajne. Sama nie wiem - nie mniej, łepetynka do góry, jak sama PRL taka jest, to powinno iść z górki
P.S. Kraków? Echhhh, trochę za dalekoAle dobrze wiedzieć, że taki ten gin sprawdzony
Ojjj, dobre mam przeczucia odnośnie Waszej współpracy......
katiuszaa, dzięki, Kochana :-* WIesz co, moja ginka teraz na urlopie. Nie mniej prosiła o sms, jak będę miała wyniki HSG, więc będę ją ścigać w przyszłym tygodniu
A spocony facet i papierosy..... Fuuuuujjjjj, jeszcze pewnie takie tanie, siekierowate-kiepowate?
Przyznam, że czasem, jak wejdzie właściciel ze zwierzem, to wydzieliny i wydaliny zwierza są Pikusiem wobec atrakcji płynących ze strony właściciela)))))
AgaL, Bratek, missy83, madzikk lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
katiuszaa wrote:Właśni się zastanawiam czy wolę zapach spoconego palacza czy 4 dniowego łożyska krowy.
)))))) No u mnie krów nie ma
Ale już porządna sraczka parwowirusowa - nooooo, fakt, tu bym się zastanawiałaZwłaszcza, gdy trzeba wysprzątać izolatkę, w której nie ma okien
-
nick nieaktualnyBratek wrote:Hahahahahaha
)))))) No u mnie krów nie ma
Ale już porządna sraczka parwowirusowa - nooooo, fakt, tu bym się zastanawiałaZwłaszcza, gdy trzeba wysprzątać izolatkę, w której nie ma okien
HaHaHaHA możemy się przerzucać z zapachami od zwierzęcymiAgaL, Bratek lubią tę wiadomość