Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
a ja zapomniałam dziś rano Wam powiedzieć mierzyłam tempkę dwoma termometrami
- tym co mierzę cały cykl - 36,80
-na microline dokładniej -36,82
to tak w ramach ćwiczen mierzyłam
ale termometr nowy mamzgodnie ze wczorajszym postanowieniem moim
Bratek lubi tę wiadomość
-
katiuszaa wrote:Ptrzebuję porady
http://www.bonprix.pl/style/sukienka-szyfonowa-412261692/?catalogueNumber=911448&source=1
mam takie cuś, co do tego dorzucić? Na wesele oczywiście. Zastnawiałm się nad pomarańczowymi szpilkami
Na pewno jakiś żywy kolor i pomarańczowe i czerwone będą pasować
a jak jakościowo te ciuchy z bonprix ? bo nie zamawiałam nigdy... -
Witam
dopiero rozejrzałam się na forum ...ile tu tematów?? gdzie dołączyć....??
cykl 3
staramy się o 2 dziecko..... starsza ma już 7 lat....//// żadnych badań jeszcze nie miałam.... // 2 miesiące starań ( w dni płodne) i na razie cisza....
❤ 2008r. - 👧
❤2016r.- 👧
❤2023r. -👧 -
katiuszaa wrote:caastagnusa można bez recepty próbować albo mam gdzieś chyba resztkę bromergonu to mogę Ci wysłać
Katiuszaa mam też w domu bromergon...ale nie chciałam sama brać. Ostatnio gin mi powiedział, że chce mieć cały obraz zanim bedzie mnie faszerować bromergonem.
Może lepiej poczekać?Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
nick nieaktualnyAgaL wrote:Katiuszaa mam też w domu bromergon...ale nie chciałam sama brać. Ostatnio gin mi powiedział, że chce mieć cały obraz zanim bedzie mnie faszerować bromergonem.
Może lepiej poczekać?
Aga Gin dobierze ci odpowiednią dawkę, a kto wie czy nie zmieni leku na podstawie wyników. Lepiej się skonsultuj chociazby tel zanim zaczniesz brać... -
Edycik wrote:a ja zapomniałam dziś rano Wam powiedzieć mierzyłam tempkę dwoma termometrami
- tym co mierzę cały cykl - 36,80
-na microline dokładniej -36,82
to tak w ramach ćwiczen mierzyłam
ale termometr nowy mamzgodnie ze wczorajszym postanowieniem moim
Edycik to mierz mierzbędę sprawdzać Twój wykres
Edycik lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Aga jeśli tak Ci powiedziała, to lepiej jej słuchaj. A masz możliwość zadzwonić i dopytać?
Gabryśka u nas same wiedźmy i czarownice, więc dołączasz na własne ryzyko. Jeśli chcesz razem z nami przeżywać wzloty i upadki i wspierać się na wzajem to zalraszamycinnamon cookie, madzikk, Jasminowa lubią tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Ruby wrote:Aga Gin dobierze ci odpowiednią dawkę, a kto wie czy nie zmieni leku na podstawie wyników. Lepiej się skonsultuj chociazby tel zanim zaczniesz brać...
Oj poczekam do 11 listopada:) a teraz skupię się na Małżonku i na nas, żebyśmy sił nabrali na porządne staranka po wizycie:DParyzetka83, Edycik, cinnamon cookie, Jasminowa, Bratek, Kjopa3 lubią tę wiadomość
-
Paryzetka83 wrote:Aga jeśli tak Ci powiedziała, to lepiej jej słuchaj. A masz możliwość zadzwonić i dopytać?
Gabryśka u nas same wiedźmy i czarownice, więc dołączasz na własne ryzyko. Jeśli chcesz razem z nami przeżywać wzloty i upadki i wspierać się na wzajem to zalraszamy
Nie mam możliwości, to była pierwsza wizyta u Niego. A tak w ogóle jakby któraś chciała to ten mój gin przyjmuje też w Krakowie...jest dość dobrze znany i polecany. Osoby które latami się starają bezskutecznie dzięki niemu udaje sięWiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2015, 13:32
-
nick nieaktualnyAgaL wrote:Katiuszaa mam też w domu bromergon...ale nie chciałam sama brać. Ostatnio gin mi powiedział, że chce mieć cały obraz zanim bedzie mnie faszerować bromergonem.
Może lepiej poczekać?AgaL lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Padam już dziś na pysk kobity,czuję się padnieta,marzę by iść do domku ubrac cieply szlafrok i połozyć się....a jeszcze dziś musze iśc do szwagierki bo była wczoraj na USG i ma bardzo dokładne zdjęcia swojej córeczki więc zajrze jak obiecałam.
-
Edycik wrote:Padam już dziś na pysk kobity,czuję się padnieta,marzę by iść do domku ubrac cieply szlafrok i połozyć się....a jeszcze dziś musze iśc do szwagierki bo była wczoraj na USG i ma bardzo dokładne zdjęcia swojej córeczki więc zajrze jak obiecałam.
Edycik mnie też trzyma to przeziębienie....a myślałam, że pojadę dziś w teren...ale chyba nie dam rady. Marzę o tych plackach ziemniaczanych, a potem serialek z Mężem pod kocem;)
Edycik wypoczywaj jak tylko wrócisz:*Edycik lubi tę wiadomość