X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2015, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Katiuszaa ja mleka też nie mogę, ostatnio żeby zjeść czasem rano płatki z mlekiem kupuje bez laktozy to z lidla i jest OK:)
    Dzięki za radę ale u mnie nie o laktozę niestety chodzi, wtedy serki mogłabym jeść ;( ale mleko sojowe lub ryżowe przy kawie jest ok.

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2015, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katiuszaa wrote:
    a nie wyglądasz ;)

Miło mi to słyszeć ;) co jakis czas mobilizuję się do dietki/zdrowego odżywiania jak przybiorę do 5kg i potem znowu żrę wszystko i tak w kółko :P teraz mam już 4,5 + więc za niedługo trzeba będzie spiąć pośladki i zdrowo jeść :D

• majju Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    Moją pasja jest jedzenie po prostu:)

Ja się kiedyś śmiałam, że mam trzy miłości w życiu: jedzenie, spanie i seks. W różnej kolejności. Niestety po roku starań seks wypadł z podium. ;)

AgaL, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • Jasminowa Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No zabić Was tylko, głodny człowiek zerka na chwilę na forum, i już mam skurcze żołądka i ślinię się jak buldog, mam ochotę na dosłownie wszystko !

Ja jestem miłośniczką słodyczy, ale spagetti czy placek po węgiersku kocham po prostu.

katiuszaa lubi tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/ci-72052.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    majju wrote:
    Ja się kiedyś śmiałam, że mam trzy miłości w życiu: jedzenie, spanie i seks. W różnej kolejności. Niestety po roku starań seks wypadł z podium. ;)

Chyba sobie to zapiszę jako motto życiowe :D

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • Bratek Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    angella, kciuki zaciśnięte!!!!!!

cinnamon_, to jest myśl! Hm, może swojemu też coś zafunduję, jako rekompensatę? Pewnie bilet na Bonda i nowe Gwiezdne Wojny Załatwi sprawę ;)
    A co do testu-szkoda, że bielutki ;/ Ale grunt, że @ przyszła i się nie stresujesz "przestojem" z przyczyn niewiadomych.

missy, teraz RTG są takie, że Twój organizm pewnie nawet nie zauważył, że został "napromieniowany" ;)

Edycik - super, że dopytałaś u źródła :-*

Paryzetka - ja niespecjalnie zaobserwowałam wpływ wiesiołka na śluz. Tzn. to, co się poprawia, to raczej efekt dużych dawek vit.B6 w dniach płodnych.

Weekendowy najazd na Warszawę? ;) To może jakaś kawka? ;)

A mój Małż pojechał na badanka.... Ciekawe, za ile będą wyniki. Coś od 2 dni kiepsko sypiam. Mam nadzieję, że rezultaty badania chociaż troszkę mnie uspokoją. No i chyba czas na jakąś relaksację - za dużo ostatnio myśli kłębi się w głowie (staraniowo-zawodowych), a potem przewalanie się z boku na bok do 2:00/3:00...

cinnamon cookie, missy83 lubią tę wiadomość

W 12 cs... <3 :) SYN <3 :-D
    3jvz2n0asudxzqnn.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bratku trzymam kciuki za dobre wyniki:) też teraz przeżywam te kotłownie myślowe, Mąż ma jutro wyniki badania..ja na swoje czekam i w pracy też dość nerwowo. Dlatego w listopadzie bierzemy choć dwa dni wolnego i uciekamy gdzieś odsapnąć :)

cinnamon cookie, Paryzetka83, Bratek, Jasminowa, Kjopa3 lubią tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://www.zalando.pl/anna-field-ankle-boot-navy-an611na1q-k11.html

co myślicie o tych botkach? "chodzą" za mną już jakiś czas...;P

Jasminowa lubi tę wiadomość

• Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    Moją pasja jest jedzenie po prostu:)
    A nie szczanie na patyk?

Edycik, AgaL, Bratek, missy83 lubią tę wiadomość

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:

mnie się podobują :) bardzo fajne

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:

Mi się podobają :)

AgaL lubi tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • Bratek Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Bratku trzymam kciuki za dobre wyniki:) też teraz przeżywam te kotłownie myślowe, Mąż ma jutro wyniki badania..ja na swoje czekam i w pracy też dość nerwowo. Dlatego w listopadzie bierzemy choć dwa dni wolnego i uciekamy gdzieś odsapnąć :)
    Oj, przydałoby się.
    Jak na złość, Małż właśnie zadzwonił, że wprawdzie wyniki po 15:00 (badanie miał o 12:30), ale w tej Klinice nie ma dostępu on-line (WRRRRRRRR) i trzeba odebrać osobiście. Tylko, że to godzina drogi w jedną stronę :( i dziś chyba już Małż nie da rady odebrać.
    Buuuuuuuu :(((((

Jasminowa lubi tę wiadomość

W 12 cs... <3 :) SYN <3 :-D
    3jvz2n0asudxzqnn.png
  • Jasminowa Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:

Mam prawie takie same, tylko z tyłu zamek, bardzo ładne ; )

AgaL lubi tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/ci-72052.png
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bratek nie stresuj sie napewno wszystko będzie dobrze głowa do góry :)

Bratek lubi tę wiadomość

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2015, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:

Nice! a widzę że za tobą niebieski zamsz chodzi.

AgaL lubi tę wiadomość

• madzikk Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    O widzisz właśnie chciałam coś urozmaicić...a jak dodać?
    Cukinir trzesz jak ziemniaki, daj troche mniej ziemniakow i z jedna cukinie :)

AgaL lubi tę wiadomość

16udgox1i4rww54k.png
    31cs
    IUI 23.3.2017
    IUI 27.2.2017
    HSG 26.10.2015
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny sprawdzam na bieżąco na stronie wyniki z badań z wtorku i narazie większość mieści się w normie, ale prolaktyna jak zwykle wysoka 47, przy normie do 26. po obciążeniu 421....
    ech...:/
    ale w sumie jak reszta badań wyjdzie OK, ta rezerwa jajnikowa okaże sie wydajna jeszcze, to zbijemy prolaktynę i musi się udać:)

cinnamon cookie, Edycik, Paryzetka83, Mundek, Mundek, Ejrene, Jasminowa, Bratek, Kjopa3 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2015, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bratek wrote:
    Oj, przydałoby się.
    Jak na złość, Małż właśnie zadzwonił, że wprawdzie wyniki po 15:00 (badanie miał o 12:30), ale w tej Klinice nie ma dostępu on-line (WRRRRRRRR) i trzeba odebrać osobiście. Tylko, że to godzina drogi w jedną stronę :( i dziś chyba już Małż nie da rady odebrać.
    Buuuuuuuu :(((((
    Bratek ja po główce głaszcze, będzie dobrze nie ma co się denerwować bo to na dzieci źle wpływa. Badania jak odbierze jutro to też będzie dobrze. Kiedy wizyta u Gina żeby konsultować?

Bratek lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2015, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka83 wrote:
    A nie szczanie na patyk?

no to też w zasadzie, nawet na równi można by rzec ;)

Edycik, Paryzetka83 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2015, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Dziewczyny sprawdzam na bieżąco na stronie wyniki z badań z wtorku i narazie większość mieści się w normie, ale prolaktyna jak zwykle wysoka 47, przy normie do 26. po obciążeniu 421....
    ech...:/
    ale w sumie jak reszta badań wyjdzie OK, ta rezerwa jajnikowa okaże sie wydajna jeszcze, to zbijemy prolaktynę i musi się udać:)
    musi się udać, Bo jak nie nam to komu?

Edycik lubi tę wiadomość

‹‹ 554 555 556 557 558 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ