Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAgaL wrote:Katiuszaa ja mleka też nie mogę, ostatnio żeby zjeść czasem rano płatki z mlekiem kupuje bez laktozy to z lidla i jest OK:)
-
nick nieaktualnykatiuszaa wrote:a nie wyglądasz
Miło mi to słyszećco jakis czas mobilizuję się do dietki/zdrowego odżywiania jak przybiorę do 5kg i potem znowu żrę wszystko i tak w kółko
teraz mam już 4,5 + więc za niedługo trzeba będzie spiąć pośladki i zdrowo jeść
-
No zabić Was tylko, głodny człowiek zerka na chwilę na forum, i już mam skurcze żołądka i ślinię się jak buldog, mam ochotę na dosłownie wszystko !
Ja jestem miłośniczką słodyczy, ale spagetti czy placek po węgiersku kocham po prostu.katiuszaa lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
majju wrote:Ja się kiedyś śmiałam, że mam trzy miłości w życiu: jedzenie, spanie i seks. W różnej kolejności. Niestety po roku starań seks wypadł z podium.
Chyba sobie to zapiszę jako motto życioweKiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
angella, kciuki zaciśnięte!!!!!!
cinnamon_, to jest myśl! Hm, może swojemu też coś zafunduję, jako rekompensatę? Pewnie bilet na Bonda i nowe Gwiezdne Wojny Załatwi sprawę
A co do testu-szkoda, że bielutki ;/ Ale grunt, że @ przyszła i się nie stresujesz "przestojem" z przyczyn niewiadomych.
missy, teraz RTG są takie, że Twój organizm pewnie nawet nie zauważył, że został "napromieniowany"
Edycik - super, że dopytałaś u źródła :-*
Paryzetka - ja niespecjalnie zaobserwowałam wpływ wiesiołka na śluz. Tzn. to, co się poprawia, to raczej efekt dużych dawek vit.B6 w dniach płodnych.
Weekendowy najazd na Warszawę?To może jakaś kawka?
A mój Małż pojechał na badanka.... Ciekawe, za ile będą wyniki. Coś od 2 dni kiepsko sypiam. Mam nadzieję, że rezultaty badania chociaż troszkę mnie uspokoją. No i chyba czas na jakąś relaksację - za dużo ostatnio myśli kłębi się w głowie (staraniowo-zawodowych), a potem przewalanie się z boku na bok do 2:00/3:00...cinnamon cookie, missy83 lubią tę wiadomość
-
Bratku trzymam kciuki za dobre wyniki:) też teraz przeżywam te kotłownie myślowe, Mąż ma jutro wyniki badania..ja na swoje czekam i w pracy też dość nerwowo. Dlatego w listopadzie bierzemy choć dwa dni wolnego i uciekamy gdzieś odsapnąć
cinnamon cookie, Paryzetka83, Bratek, Jasminowa, Kjopa3 lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
AgaL wrote:Bratku trzymam kciuki za dobre wyniki:) też teraz przeżywam te kotłownie myślowe, Mąż ma jutro wyniki badania..ja na swoje czekam i w pracy też dość nerwowo. Dlatego w listopadzie bierzemy choć dwa dni wolnego i uciekamy gdzieś odsapnąć
Jak na złość, Małż właśnie zadzwonił, że wprawdzie wyniki po 15:00 (badanie miał o 12:30), ale w tej Klinice nie ma dostępu on-line (WRRRRRRRR) i trzeba odebrać osobiście. Tylko, że to godzina drogi w jedną stronęi dziś chyba już Małż nie da rady odebrać.
Buuuuuuuu((((
Jasminowa lubi tę wiadomość
-
AgaL wrote:https://www.zalando.pl/anna-field-ankle-boot-navy-an611na1q-k11.html
co myślicie o tych botkach? "chodzą" za mną już jakiś czas...;P
Mam prawie takie same, tylko z tyłu zamek, bardzo ładne ; )AgaL lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny sprawdzam na bieżąco na stronie wyniki z badań z wtorku i narazie większość mieści się w normie, ale prolaktyna jak zwykle wysoka 47, przy normie do 26. po obciążeniu 421....
ech...
ale w sumie jak reszta badań wyjdzie OK, ta rezerwa jajnikowa okaże sie wydajna jeszcze, to zbijemy prolaktynę i musi się udaćcinnamon cookie, Edycik, Paryzetka83, Mundek, Mundek, Ejrene, Jasminowa, Bratek, Kjopa3 lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
nick nieaktualnyBratek wrote:Oj, przydałoby się.
Jak na złość, Małż właśnie zadzwonił, że wprawdzie wyniki po 15:00 (badanie miał o 12:30), ale w tej Klinice nie ma dostępu on-line (WRRRRRRRR) i trzeba odebrać osobiście. Tylko, że to godzina drogi w jedną stronęi dziś chyba już Małż nie da rady odebrać.
Buuuuuuuu((((
Bratek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAgaL wrote:Dziewczyny sprawdzam na bieżąco na stronie wyniki z badań z wtorku i narazie większość mieści się w normie, ale prolaktyna jak zwykle wysoka 47, przy normie do 26. po obciążeniu 421....
ech...
ale w sumie jak reszta badań wyjdzie OK, ta rezerwa jajnikowa okaże sie wydajna jeszcze, to zbijemy prolaktynę i musi się udaćEdycik lubi tę wiadomość