Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
AgaL wrote:to o co będziesz pytać?
o pogodę ??
A starania jajoś mi z numerem 4 wypadły
Co do wspomagania mięśniami - polecam pilatesI fitnes zaliczony i w seksie korzyści
AgaL lubi tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
No nie wierzę, dobrnęłam do końca i jestem na bieżąco i jest 10:55, a usiadłam o 10:00 z kawką i dałam sobie godzinkę na nadrobienie forum, także mam jeszcze 5 minut ekstra i do pracy rodacy!
Paryzetka83, katiuszaa lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
RUBY - wykasowałam ten mój post,co zacytowałaś!
. Bo stwierdziłam,że za dużo nostalgicznych postów piszę - Wy o balach przebierańców, a ja nagle o ... pogrzebie,śmierci, ludzkiej egzystencji...
jeszcze 1 listopada nie jest.Tak tak, nie zaprzestajemy starań! Sam mój mąż powiedział,że nie będzie patrzał na okolicznosci. Tak więc u nas wszystko po staremu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2015, 10:55
synek 6 lat2010 r. [ 2011-[*],marzec 2015-[*].. ]
synek ur. 18.08.2016
-
missy83 wrote:Cinamonnka - przebierz się za kuchareczkę trzymającą na tacy cynamonowe ciacha:-)
jeszcze mnie za kelnerkę wezmą
katiuszaa, Paryzetka83, missy83, Kjopa3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
madzikk wrote:Cynamonku przebierz sie za doktora, z napisem 'robie bete'
)) ... i by się cynamonek nie opędził od chętnych;-)
cinnamon cookie, AgaL, madzikk, Kjopa3 lubią tę wiadomość
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
Biorę od miesiąca i na razie efektów nie zauważyłam ale to dlatego, że owu nie było. Chociaż w sumie tego śluzu w drugiej fazie cyklu było bardzo dużo, całe wiadra
Nie wiem czy to przez wiesiołka czy przez to, że ten cykl ogólnie był zwalony.
Paryzetka83 lubi tę wiadomość
-
Paryzetka83 wrote:Sorki, że zmienię temat. Dziewczyny które biorą wiesiołka - jak szybko zaczął działać? Bo nie ogarniam swojego śluzu
Kochana ja biorę dwa cykle i w pierwszym już zauważyłam poprawęw tym czasem mi się zapominało- zwłaszcza że niby po jedzeniu trzeba brać ale śluz był zdecydowanie lepszy niż wcześniej jak nie brałam.
-
Bo ja ledwo zaczęłam a już jakieś dziwa się dzieją
A śluzu wcześniej jak na lekarstwo więc jestem w szoku
Dzięki dziewczyny. Ja tam biorę jak mi się przypomni ale żadko po jedzeniu8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyParyzetka83 wrote:Bo ja ledwo zaczęłam a już jakieś dziwa się dzieją
A śluzu wcześniej jak na lekarstwo więc jestem w szoku
Dzięki dziewczyny. Ja tam biorę jak mi się przypomni ale żadko po jedzeniu
Ja brałam jeden cykl i gó...o miałam a nie śluz, chyba na mnie nie działa -
cinnamon cookie wrote:Ruby molestujesz mnie psychicznie w tym momencie ;( uwielbiam lasagne, spaghetti... Wszelkie makarony! I pizzę.... Ja chyba byłam Włoszką w poprzednim wcieleniu
To jest na dwietez uwielbiam te potrawy
AgaL, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycinnamon cookie wrote:Ruby molestujesz mnie psychicznie w tym momencie ;( uwielbiam lasagne, spaghetti... Wszelkie makarony! I pizzę.... Ja chyba byłam Włoszką w poprzednim wcieleniu