X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2015, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bratek wrote:
    A przez Pragę żadna nie jedzie? Nikt mi nie pomacha?
    Echhh...... <foch>
    ;)

P.S. Wiecie co... W mojej pracy już wiele razy przewijał się temat wieku i praktycznie każdy przyznawał, że nawet, jeśli leciutkiego zwolnienia nie złapał po 25 r.ż., to zdecydowanie odczuł to po 30-tce. Że niby śmichu chichu... ale już się dłużej odsypia, szybciej pada na weselach etc. ;)
    Tak więc spoko, nie jesteście same :P :P :P ;)
    A jak pomacham, Najpierw Praga (to z mostu będę machać) potem Mokotów, odebrać Menża wyniki i prosto na Wolę a wracając Cinnamonek na Narodowym o ile dobrze pmiętam ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2015, 13:59

Edycik, cinnamon cookie, Bratek lubią tę wiadomość

• Edycik Autorytet

Wysłany: 23 października 2015, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak wracając do tematu z wczoraj pisałam Wam jak w pepco spotkałam Teściową ( razem połaziłyśmy po pepco i krokodylu) jakie tam są ciuszki dla dzieciaczków piękne :) a już dla dziewczynek to szał :D oczy mi się zaświeciły :P ale wybór jest przeogromny teraz :)

Jasminowa lubi tę wiadomość

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2015, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czarownice atakują stolicę ;)

Edycik, katiuszaa, AgaL, cinnamon cookie, Bratek lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2015, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:
    A tak wracając do tematu z wczoraj pisałam Wam jak w pepco spotkałam Teściową ( razem połaziłyśmy po pepco i krokodylu) jakie tam są ciuszki dla dzieciaczków piękne :) a już dla dziewczynek to szał :D oczy mi się zaświeciły :P ale wybór jest przeogromny teraz :)
    Oczki bystre to ty masz z innego powodu ;) ale fakt teraz ciuszki dla dzieci są pikne. Małż to mnie zawsze zdala od takich sklepów prowdza żeby moje oczęta się mokre nie zrobiły

Edycik lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2015, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    czarownice atakują stolicę ;)
    A szefowa Sabatu z nami nawiedza czy same mamy skontrolować włości?

Edycik lubi tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 23 października 2015, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:

te dziewczęce są przeurocze...:):) mam prawie dwuletnią siostrzenicę i jak nieraz widzę ją w tych spódniczkach, płaszczykach....umieram z czułości, mogłabym ją zjeść;)

Edycik, Jasminowa, madzikk lubią tę wiadomość

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2015, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    te dziewczęce są przeurocze...:):) mam prawie dwuletnią siostrzenicę i jak nieraz widzę ją w tych spódniczkach, płaszczykach....umieram z czułości, mogłabym ją zjeść;)
    jak Baba Jaga Małgosię ;)

AgaL, Edycik, Paryzetka83 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katiuszaa wrote:
    A szefowa Sabatu z nami nawiedza czy same mamy skontrolować włości?

szefowa niestety w weekend pracuje także musicie dzielnie sobie radzić bez niej ;)
    Ale ja nie mam obaw :D

• Edycik Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teściowa się wypaplała,że dla szwagierki to już ma pół reklamówki ciuszków ( kupiła kombinezonik bo dziewczynka ma sie urodzic w dzien kobiet w marcu , kilka pajacyków,buciczki jakieś) ahh :) chętnie z Nią łaziłam po tych sklepach ;)
    katiuszaa a Ty ile jesteś już po owulacji?

• AgaL Autorytet

Wysłany: 23 października 2015, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katiuszaa wrote:
    jak Baba Jaga Małgosię ;)

A czasem mam tak jak Ty jak mijam te sklepy....łezki w oczach....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2015, 14:12

Edycik lubi tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 23 października 2015, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    szefowa niestety w weekend pracuje także musicie dzielnie sobie radzić bez niej ;)

Zdadzą Ci szczegółową relację po powrocie :D

• Edycik Autorytet

Wysłany: 23 października 2015, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:

Damy radę ja zaraz wyciagam moją miotłę z szafy i lecę :P

• Edycik Autorytet

Wysłany: 23 października 2015, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katiuszaa już sie dopatrzyłam w Twoim wykresie 13 dzien po owulce także poniedziałek idealny na testa dla Ciebie :)

katiuszaa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2015, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:
    Teściowa się wypaplała,że dla szwagierki to już ma pół reklamówki ciuszków ( kupiła kombinezonik bo dziewczynka ma sie urodzic w dzien kobiet w marcu , kilka pajacyków,buciczki jakieś) ahh :) chętnie z Nią łaziłam po tych sklepach ;)
    katiuszaa a Ty ile jesteś już po owulacji?
    Ponoć 13, tak przynajmniej OF twierdzi ale jak sama nie wiem

Edycik lubi tę wiadomość

• Edycik Autorytet

Wysłany: 23 października 2015, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no nic w poniedziałek dzień wielkiego sikania kobity :)

Paryzetka83 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2015, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    To ja jeszcze szefowo Ostrołękę w niedzielę i poniedziałek poprzeczesuję szukając nowych aspirantek do służby u Ciebie, no i może jakiś dziecię się łypnie jak z głodu w brzuszku będzie burczeć

AgaL, Ruby lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2015, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:
    Zbiorowe sikanie ;) może Kjopa się dołączy. Wiola też w sumie już by mogła

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2015, 14:20

Edycik lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2015, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:

Jam jutro siknę jeszcze dla treningu, rzadziej niż co 2 dni to nie dam rady :D

Edycik, Paryzetka83, Jasminowa lubią tę wiadomość

• Edycik Autorytet

Wysłany: 23 października 2015, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    Jam jutro siknę jeszcze dla treningu, rzadziej niż co 2 dni to nie dam rady :D

szefowa może częściej ;D dla sportu :)

• cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 23 października 2015, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny odkryłam tajemnicę mojej @ :D która ciekawa?? :P

AgaL, Jasminowa lubią tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
‹‹ 574 575 576 577 578 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ