Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBratek wrote:A przez Pragę żadna nie jedzie? Nikt mi nie pomacha?
Echhh...... <foch>
P.S. Wiecie co... W mojej pracy już wiele razy przewijał się temat wieku i praktycznie każdy przyznawał, że nawet, jeśli leciutkiego zwolnienia nie złapał po 25 r.ż., to zdecydowanie odczuł to po 30-tce. Że niby śmichu chichu... ale już się dłużej odsypia, szybciej pada na weselach etc.
Tak więc spoko, nie jesteście sameWiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2015, 13:59
Edycik, cinnamon cookie, Bratek lubią tę wiadomość
-
A tak wracając do tematu z wczoraj pisałam Wam jak w pepco spotkałam Teściową ( razem połaziłyśmy po pepco i krokodylu) jakie tam są ciuszki dla dzieciaczków piękne
a już dla dziewczynek to szał
oczy mi się zaświeciły
ale wybór jest przeogromny teraz
Jasminowa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEdycik wrote:A tak wracając do tematu z wczoraj pisałam Wam jak w pepco spotkałam Teściową ( razem połaziłyśmy po pepco i krokodylu) jakie tam są ciuszki dla dzieciaczków piękne
oczy mi się zaświeciły
ale fakt teraz ciuszki dla dzieci są pikne. Małż to mnie zawsze zdala od takich sklepów prowdza żeby moje oczęta się mokre nie zrobiły
Edycik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Edycik wrote:A tak wracając do tematu z wczoraj pisałam Wam jak w pepco spotkałam Teściową ( razem połaziłyśmy po pepco i krokodylu) jakie tam są ciuszki dla dzieciaczków piękne
oczy mi się zaświeciły
te dziewczęce są przeurocze...mam prawie dwuletnią siostrzenicę i jak nieraz widzę ją w tych spódniczkach, płaszczykach....umieram z czułości, mogłabym ją zjeść
Edycik, Jasminowa, madzikk lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
nick nieaktualnyAgaL wrote:te dziewczęce są przeurocze...
mam prawie dwuletnią siostrzenicę i jak nieraz widzę ją w tych spódniczkach, płaszczykach....umieram z czułości, mogłabym ją zjeść
AgaL, Edycik, Paryzetka83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Teściowa się wypaplała,że dla szwagierki to już ma pół reklamówki ciuszków ( kupiła kombinezonik bo dziewczynka ma sie urodzic w dzien kobiet w marcu , kilka pajacyków,buciczki jakieś) ahh
chętnie z Nią łaziłam po tych sklepach
katiuszaa a Ty ile jesteś już po owulacji? -
katiuszaa wrote:jak Baba Jaga Małgosię
A czasem mam tak jak Ty jak mijam te sklepy....łezki w oczach....Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2015, 14:12
Edycik lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
nick nieaktualnyEdycik wrote:Teściowa się wypaplała,że dla szwagierki to już ma pół reklamówki ciuszków ( kupiła kombinezonik bo dziewczynka ma sie urodzic w dzien kobiet w marcu , kilka pajacyków,buciczki jakieś) ahh
chętnie z Nią łaziłam po tych sklepach
katiuszaa a Ty ile jesteś już po owulacji?Edycik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRuby wrote:szefowa niestety w weekend pracuje także musicie dzielnie sobie radzić bez niej
Ale ja nie mam obawAgaL, Ruby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny