Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAgaL wrote:Tak na dwa razy,coś tam jeszcze mnie trzyma...ale dziś z koleżankami grzanym piwem będę leczyć
o proszę grzane piwczko, chyba też sobie jedno dzisiaj machnę ale nie za dużo co by sików nie rozrzedzić na jutrokatiuszaa lubi tę wiadomość
-
Ruby wrote:wow jestem zaskoczona! nie pomyślałabym w życiu że to przez rutinoscorbin ...
-
nick nieaktualnycinnamon cookie wrote:No a mnie coś tknęło i nie wzięłam już wczoraj i dziś mam normalną @... Poczytałam jeszcze dla pewności na forach i jestem pewna, że to od tego się przestawiło
Dobrze wiedzieć na przyszłość, może się jeszcze kiedyś przydać taki myk z przesuwaniemkatiuszaa, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ruby wrote:cudny jest, takiego bym przygarnęła tylko boję się że m mnie do piwnicy wyprowadzi razem z kotem
Bratek lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRuby wrote:a powiedz mi bardzo poniszczy taki kot? czy kwestia dyscypliny?
Ruby, AgaL, cinnamon cookie, Jasminowa, madzikk, Bratek lubią tę wiadomość
-
Mój ma teraz 7 miesięcy, lubi sie bawić,biega za pilka,misiem...szkód nie robi.Staramy się pamietac o przycinaniu pazurków,ma drapak,wiec poza jedna zasłona nic nie podrapal
I jesli chodzi o korzystanie z kuwety....bez problemuRuby lubi tę wiadomość
-
katiuszaa wrote:nie dyscypliny a charakteru kota. U teściowej były 2 jeden właśnie brytyjski wyniosły i nic nie niszczył, uwielbiał chować się w szafie, druga wredota (dachowiec)rozbrykany, było jej wszędzie pełno a mysz zamiast te co są w domu łapać to z lasu przynosiła
Właśnie to wyczytaliśmy o brytyjczykach zanim się zdecydowaliśmy. Jest taki przytulasty,mruczy bosko!katiuszaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAgaL wrote:Mój ma teraz 7 miesięcy, lubi sie bawić,biega za pilka,misiem...szkód nie robi.Staramy się pamietac o przycinaniu pazurków,ma drapak,wiec poza jedna zasłona nic nie podrapal
I jesli chodzi o korzystanie z kuwety....bez problemu
braliście młodego z rodowodem? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny