Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie
melduję się po pracy.
Madzikk podziwiam Twój zapał do ćwiczeń. Ja czasem wracam z pracy tak padnięta, że nie mam siły mieszkania ogarnąć a co dopiero na ćwiczenia latać
Edycik wrote:A tak wracając do tematu z wczoraj pisałam Wam jak w pepco spotkałam Teściową ( razem połaziłyśmy po pepco i krokodylu) jakie tam są ciuszki dla dzieciaczków pięknea już dla dziewczynek to szał
oczy mi się zaświeciły
ale wybór jest przeogromny teraz
Edycik wrote:A wiecie szwagierka pokazała mi wczoraj super książkę pt " w oczekiwaniu na dziecko" jest ta masa rozdziałów o przygotowaniach do ciąży,o etapach ciąży i najlepszy rozdział jak przygotować mruczka i azorka na nadejście dzieckaa w II tomie rozwój dziecka. Polecam na allegro można w dobrej cenie kupić
katiuszaa wrote:Zbiorowe sikaniemoże Kjopa się dołączy. Wiola też w sumie już by mogła
katiuszaa, madzikk lubią tę wiadomość
6.06.2015 Aniołek (8tc) -
nick nieaktualnyWiola90 wrote:Katiusza ja tam na nic nie liczę ale jak @ nie dostanę do poniedziałku to mogę z Wami solidarnie siknąć dla sportu
Paryzetka83, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykatiuszaa wrote:No ja podobnie do tego podchodzę, nie liczę ale miło będzie wysikać 2 krechy
A ja też na nic nie liczę, ale mam ostatni test to se siknę. Sikam jutro bo do poniedziałku miałaby @ przyjść więc muszę zdążyćNa nowy cykl już mam nowe teściki zamówione
12 sztuk !
Edycik, katiuszaa, Paryzetka83, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykatiuszaa wrote:wg OF 10 ale ja coraz bardziej mam wrażenie że to właśnie 9 było
no właśnie teraz patrzyłam na twój wykres to faktycznie ta owulka mogła być dzień później, zobaczymy...kciuki trzymamWiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2015, 18:06
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRuby wrote:tak ale planowy termin @ mam 25.10 a nawet dwa dni później
Poza tym: Jak nic cionszai jutro rozpakujesz nasz woreczek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2015, 18:24
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny