Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ruby wrote:właśnie czekałam na ciebie:P a nijakie siedzę i się nudzę, może jakiś film? ale ostatnio coś słabo wrzucają...a ty Paryzetko ?
Z filmów to u nas Bond, James Bond gości ostatnio, przed premierą nowej części wszystkie chcemy obejrzeć
ZakreconaŻona, Jasminowa, Bratek lubią tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
nick nieaktualnyReni555 wrote:na 35+ też są fajne babeczki
i tam też zaglądam
zamieszkamy razem
jeszcze trochę
niedługo ślub i takie tam przeprowadzki
gdzie? PL czy daleko w świat?wybacz wścibstwo ale my się tutaj już dobrze poznałyśmy i chcemy poznać ciebie:)
Reni555 lubi tę wiadomość
-
Jasminowa mój Mąż prosi by Ci przekazać, że masz pięknego psa
(zerknął mi przez ramię skubaniec
). On zakochany w owczarkach, pewnie niedługo będziemy szukać szczeniaczka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2015, 20:19
Jasminowa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyParyzetka83 wrote:Ja czekam aż mój ukochany się wykąpie i lecimy do sąsiadów na piwko
Z filmów to u nas Bond, James Bond gości ostatnio, przed premierą nowej części wszystkie chcemy obejrzeć
Ja sobie zrobiłam grzane z goździkami i miodem i już czuję jak mi gorąco...no czuję się jak w cionszy z taką wysoką temp
Paryzetka83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyParyzetka83 wrote:Ja czekam aż mój ukochany się wykąpie i lecimy do sąsiadów na piwko
Mój eM mi nie odpuścił i już mamy bilety kupione na premierę ale D. Craig moze dobrze oko pocieszyćParyzetka83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny