Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyRuby wrote:A kaituszka kiedy ostatecznie znika weekendowo : dzisiaj czy jutro?
-
nick nieaktualnykatiuszaa wrote:dziś jeszcze posiedzę bo jak za szybko zniknę to nie będę mogła się doczytać w poniedziałek. Jutro o 10 ruszam w drogę to może rano jeszcze wpadnę się przywitać a potem odwyk
i to wtedy kiedy ja zostaję praktycznie samabo tak młoda do dziadków na weekend, m ma jutro jakieś zawody, co prawda pracuję ale z domu więc będę się strasznie nudzić jak mi wszystkie pouciekacie, chyba się zapłaczę!
-
nick nieaktualnyRuby wrote:i to wtedy kiedy ja zostaję praktycznie sama
bo tak młoda do dziadków na weekend, m ma jutro jakieś zawody, co prawda pracuję ale z domu więc będę się strasznie nudzić jak mi wszystkie pouciekacie, chyba się zapłaczę!
Nie placz wrócimy
-
nick nieaktualny
-
Ruby ja mam dachowca i mój niszczy i to już nawet nie o drapanie chodzi, chociaż opony w rowerze pociął. W ogóle strasznie brudzi i potrafi zrobić krzywdę, ale przez większość czasu ma w sobie tyle uroku i ciepła, że mu wybaczam
Chociaż jak mi podbił jedno oko a drugie prawie wydrapał, to mu obiecałam, że go wydam jak jeszcze raz się na mnie zamachnie. Chyba zrozumiał
katiuszaa, Jasminowa, madzikk, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
nick nieaktualnyParyzetka83 wrote:Ruby ja mam dachowca i mój niszczy i to już nawet nie o drapanie chodzi, chociaż opony w rowerze pociął. W ogóle strasznie brudzi i potrafi zrobić krzywdę, ale przez większość czasu ma w sobie tyle uroku i ciepła, że mu wybaczam
Chociaż jak mi podbił jedno oko a drugie prawie wydrapał, to mu obiecałam, że go wydam jak jeszcze raz się na mnie zamachnie. Chyba zrozumiał
ojeji czar prysł kochanego kociątka, przytulasacinnamon cookie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyParyzetka83 wrote:Nieprzewidywalny zwierzak i tyle
Ale jak się tuli i mruczy to zapominam o takich rzeczach
Ruby przekonujesz M czy po cichaczu skoro go w weekend nie ma przyniesiesz? -
nick nieaktualnykatiuszaa wrote:Koty to do siebie mają że chodzą własnymi ścieżkami i robią co im sie podoba. Potrafią być piękne urocze ale też oko wydrapać.
Ruby przekonujesz M czy po cichaczu skoro go w weekend nie ma przyniesiesz?
Pracuję nad m , na razie wypracowałam, że kupimy kiedyś kota ale takiego z hodowli właśnie jak ma AgaL bo widzieliśmy u kuzynki kiedyś podobnego tylko że nie rasowy, ale wyglądał tak jak ten Agi. Liczę na to, że to "kiedyś" nastąpi wcześniej niż za 10 latAgaL lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykatiuszaa wrote:Niedane coś mi kupienie sobie kurtki zimowej. dostałam dziś przesyłkę z tą zamówioną i muszę odesłać. Wyglądałam w niej jak co najmniej hipopotam
to co nie wymierzyłaś sobie jej dobrze czy jakieś lewe rozmiary mieli?skąd zamawiałaś? -
nick nieaktualny
-
katiuszaa wrote:Koty to do siebie mają że chodzą własnymi ścieżkami i robią co im sie podoba. Potrafią być piękne urocze ale też oko wydrapać.
Ruby przekonujesz M czy po cichaczu skoro go w weekend nie ma przyniesiesz?
Oj zgadzam się z Tobąmój meine coon potrafił np wyciągnąć z górnej szafki w meblach kuchennych chleb, zamknąć szafkę a potem schować go za narożnikiem
Szkoda że kutrka nie dobra.katiuszaa, Paryzetka83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRuby wrote:Pracuję nad m , na razie wypracowałam, że kupimy kiedyś kota ale takiego z hodowli właśnie jak ma AgaL bo widzieliśmy u kuzynki kiedyś podobnego tylko że nie rasowy, ale wyglądał tak jak ten Agi. Liczę na to, że to "kiedyś" nastąpi wcześniej niż za 10 lat
Ruby lubi tę wiadomość
-
Imię_Róży wrote:Witam:-)
ależ mnie senność ogarnia dzisiaj, siedzenie za biurkiem;-)
Angella gratulacje:-)
Jaśminowa jaki fajny psiur w avatarze:-)
Wczoraj zostałam oskubana:-) i boolałoooooo ... ale za to dzisiaj skóra
jedwab:-)
Test owu wczoraj -, ale dzisiaj czuję ciągnięcie w jajku i myśle że owu będzie w wekend.
Wiecie co doczytałam że owu jest wtedy gdy śluz rozciągliwy zmienia się w lepki ożesz, to ja to trochę inaczej rozumiałam...hmm???
Imię Róży- dzięki, avatar to mój psiak : )
Też czytałam z tym śluzem, prowadziłam nawet " prywatne śledztwo" analizując wykresy innych staraczek i zazwyczaj pierwszy dzień, kiedy śluz nie był już rozciągliwy występowała owulacja.
A owu w weekened to najlepszy czas, moja aktywność seksualna zazwyczaj w weekendy jest największa, bo w tygodniu spada niemal do zera...
https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
AgaL wrote:Jaśminowa żeby Twój psiak mojej kocicy nie pogonił
Mój bardzo lubi koty, wychowuje się z kotem i śpią razem : ), prędzej kot go czasem pogoni, niż on kota ; ) także pełna symbioza.AgaL lubi tę wiadomość
Edycik wrote:A tak wracając do tematu z wczoraj pisałam Wam jak w pepco spotkałam Teściową ( razem połaziłyśmy po pepco i krokodylu) jakie tam są ciuszki dla dzieciaczków piękne
a już dla dziewczynek to szał
oczy mi się zaświeciły
ale wybór jest przeogromny teraz
Edycik- pepco jest super, jeśli chodzi o ubranka dla dzieci. Koleżanka oglądała program, że robią je w tej samej fabryce, co do hm, tylko są inne metki. Nie ma może wielkiego wyboru, ale ubrania są ładne i w dobrej cenie. Dla dorosłych już nie są takie fajne, ale dla dzieci bomba!Edycik lubi tę wiadomość
nick nieaktualnyEjrene wrote:Oj zgadzam się z Tobą
mój meine coon potrafił np wyciągnąć z górnej szafki w meblach kuchennych chleb, zamknąć szafkę a potem schować go za narożnikiem
Szkoda że kutrka nie dobra.
szkoda, że wina nie podaje właścicielceEjrene lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJasminowa wrote:Edycik- pepco jest super, jeśli chodzi o ubranka dla dzieci. Koleżanka oglądała program, że robią je w tej samej fabryce, co do hm, tylko są inne metki. Nie ma może wielkiego wyboru, ale ubrania są ładne i w dobrej cenie. Dla dorosłych już nie są takie fajne, ale dla dzieci bomba!
Ja tam Ninie kupuję najwięcej chyba bo wiadomo nie drogie, a zanim się zniszczą to młoda już wyrasta z nich. Mi bardzo pasuję w każdym razie:)
edit: mówię o pepco jak coWiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2015, 16:58
Jasminowa, Edycik lubią tę wiadomość
-
Ejrene wrote:Oj zgadzam się z Tobą
mój meine coon potrafił np wyciągnąć z górnej szafki w meblach kuchennych chleb, zamknąć szafkę a potem schować go za narożnikiem
Szkoda że kutrka nie dobra.
Ta rasa też jest super:) były w tej samej hodowli dwa dorosłe jak bralismy Williama;)missy83, Ejrene lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę