X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2015, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    A kaituszka kiedy ostatecznie znika weekendowo : dzisiaj czy jutro? :)
    dziś jeszcze posiedzę bo jak za szybko zniknę to nie będę mogła się doczytać w poniedziałek. Jutro o 10 ruszam w drogę to może rano jeszcze wpadnę się przywitać a potem odwyk

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2015, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katiuszaa wrote:
    dziś jeszcze posiedzę bo jak za szybko zniknę to nie będę mogła się doczytać w poniedziałek. Jutro o 10 ruszam w drogę to może rano jeszcze wpadnę się przywitać a potem odwyk

i to wtedy kiedy ja zostaję praktycznie sama :( bo tak młoda do dziadków na weekend, m ma jutro jakieś zawody, co prawda pracuję ale z domu więc będę się strasznie nudzić jak mi wszystkie pouciekacie, chyba się zapłaczę!

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2015, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    i to wtedy kiedy ja zostaję praktycznie sama :( bo tak młoda do dziadków na weekend, m ma jutro jakieś zawody, co prawda pracuję ale z domu więc będę się strasznie nudzić jak mi wszystkie pouciekacie, chyba się zapłaczę!
    To będziesz miała przymusowy odwyk ;) Nie placz wrócimy

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2015, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niedane coś mi kupienie sobie kurtki zimowej. dostałam dziś przesyłkę z tą zamówioną i muszę odesłać. Wyglądałam w niej jak co najmniej hipopotam

missy83 lubi tę wiadomość

• Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 23 października 2015, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby ja mam dachowca i mój niszczy i to już nawet nie o drapanie chodzi, chociaż opony w rowerze pociął. W ogóle strasznie brudzi i potrafi zrobić krzywdę, ale przez większość czasu ma w sobie tyle uroku i ciepła, że mu wybaczam :) Chociaż jak mi podbił jedno oko a drugie prawie wydrapał, to mu obiecałam, że go wydam jak jeszcze raz się na mnie zamachnie. Chyba zrozumiał :)

katiuszaa, Jasminowa, madzikk, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2015, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka83 wrote:
    Ruby ja mam dachowca i mój niszczy i to już nawet nie o drapanie chodzi, chociaż opony w rowerze pociął. W ogóle strasznie brudzi i potrafi zrobić krzywdę, ale przez większość czasu ma w sobie tyle uroku i ciepła, że mu wybaczam :) Chociaż jak mi podbił jedno oko a drugie prawie wydrapał, to mu obiecałam, że go wydam jak jeszcze raz się na mnie zamachnie. Chyba zrozumiał :)

ojeji czar prysł kochanego kociątka, przytulasa :D

cinnamon cookie lubi tę wiadomość

• Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 23 października 2015, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieprzewidywalny zwierzak i tyle :) Ale jak się tuli i mruczy to zapominam o takich rzeczach :)

AgaL lubi tę wiadomość

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2015, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka83 wrote:
    Nieprzewidywalny zwierzak i tyle :) Ale jak się tuli i mruczy to zapominam o takich rzeczach :)
    Koty to do siebie mają że chodzą własnymi ścieżkami i robią co im sie podoba. Potrafią być piękne urocze ale też oko wydrapać.
    Ruby przekonujesz M czy po cichaczu skoro go w weekend nie ma przyniesiesz?

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2015, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katiuszaa wrote:
    Koty to do siebie mają że chodzą własnymi ścieżkami i robią co im sie podoba. Potrafią być piękne urocze ale też oko wydrapać.

Pracuję nad m , na razie wypracowałam, że kupimy kiedyś kota ale takiego z hodowli właśnie jak ma AgaL bo widzieliśmy u kuzynki kiedyś podobnego tylko że nie rasowy, ale wyglądał tak jak ten Agi. Liczę na to, że to "kiedyś" nastąpi wcześniej niż za 10 lat :P

AgaL lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2015, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katiuszaa wrote:
    Niedane coś mi kupienie sobie kurtki zimowej. dostałam dziś przesyłkę z tą zamówioną i muszę odesłać. Wyglądałam w niej jak co najmniej hipopotam

to co nie wymierzyłaś sobie jej dobrze czy jakieś lewe rozmiary mieli?skąd zamawiałaś?

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2015, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    to co nie wymierzyłaś sobie jej dobrze czy jakieś lewe rozmiary mieli?skąd zamawiałaś?
    Mierzyć mierzyłam ona po prostu źle leży. Może na "wieszaku" jak mówi moja mama było by ok ale ja zbyt biuściasta. A kupiłam w bon prix

• Ejrene Autorytet

Wysłany: 23 października 2015, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katiuszaa wrote:

Oj zgadzam się z Tobą :) mój meine coon potrafił np wyciągnąć z górnej szafki w meblach kuchennych chleb, zamknąć szafkę a potem schować go za narożnikiem :)

Szkoda że kutrka nie dobra.

katiuszaa, Paryzetka83 lubią tę wiadomość

atdc15nmjt4tk663.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2015, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    Pracuję nad m , na razie wypracowałam, że kupimy kiedyś kota ale takiego z hodowli właśnie jak ma AgaL bo widzieliśmy u kuzynki kiedyś podobnego tylko że nie rasowy, ale wyglądał tak jak ten Agi. Liczę na to, że to "kiedyś" nastąpi wcześniej niż za 10 lat :P
    skoro się już zgodził że kupicie z hodowli to leć i przywieź jaj Ninka zobaczy to małż nie będzie miał wyboru.

Ruby lubi tę wiadomość

• Jasminowa Autorytet

Wysłany: 23 października 2015, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Imię_Róży wrote:
    Witam:-)
    ależ mnie senność ogarnia dzisiaj, siedzenie za biurkiem;-)
    Angella gratulacje:-)
    Jaśminowa jaki fajny psiur w avatarze:-)

Wczoraj zostałam oskubana:-) i boolałoooooo ... ale za to dzisiaj skóra
    jedwab:-)
    Test owu wczoraj -, ale dzisiaj czuję ciągnięcie w jajku i myśle że owu będzie w wekend.
    Wiecie co doczytałam że owu jest wtedy gdy śluz rozciągliwy zmienia się w lepki ożesz, to ja to trochę inaczej rozumiałam...hmm???

Imię Róży- dzięki, avatar to mój psiak : )

Też czytałam z tym śluzem, prowadziłam nawet " prywatne śledztwo" analizując wykresy innych staraczek i zazwyczaj pierwszy dzień, kiedy śluz nie był już rozciągliwy występowała owulacja.

A owu w weekened to najlepszy czas, moja aktywność seksualna zazwyczaj w weekendy jest największa, bo w tygodniu spada niemal do zera...

https://www.maluchy.pl/ci-72052.png
  • Jasminowa Autorytet

Wysłany: 23 października 2015, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Jaśminowa żeby Twój psiak mojej kocicy nie pogonił :D

Mój bardzo lubi koty, wychowuje się z kotem i śpią razem : ), prędzej kot go czasem pogoni, niż on kota ; ) także pełna symbioza.

AgaL lubi tę wiadomość

• Jasminowa Autorytet

Wysłany: 23 października 2015, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:
    A tak wracając do tematu z wczoraj pisałam Wam jak w pepco spotkałam Teściową ( razem połaziłyśmy po pepco i krokodylu) jakie tam są ciuszki dla dzieciaczków piękne :) a już dla dziewczynek to szał :D oczy mi się zaświeciły :P ale wybór jest przeogromny teraz :)

Edycik- pepco jest super, jeśli chodzi o ubranka dla dzieci. Koleżanka oglądała program, że robią je w tej samej fabryce, co do hm, tylko są inne metki. Nie ma może wielkiego wyboru, ale ubrania są ładne i w dobrej cenie. Dla dorosłych już nie są takie fajne, ale dla dzieci bomba!

Edycik lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2015, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ejrene wrote:
    Oj zgadzam się z Tobą :) mój meine coon potrafił np wyciągnąć z górnej szafki w meblach kuchennych chleb, zamknąć szafkę a potem schować go za narożnikiem :)

szkoda, że wina nie podaje właścicielce ;)

Ejrene lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2015, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jasminowa wrote:
    Edycik- pepco jest super, jeśli chodzi o ubranka dla dzieci. Koleżanka oglądała program, że robią je w tej samej fabryce, co do hm, tylko są inne metki. Nie ma może wielkiego wyboru, ale ubrania są ładne i w dobrej cenie. Dla dorosłych już nie są takie fajne, ale dla dzieci bomba!

Ja tam Ninie kupuję najwięcej chyba bo wiadomo nie drogie, a zanim się zniszczą to młoda już wyrasta z nich. Mi bardzo pasuję w każdym razie:)

edit: mówię o pepco jak co ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2015, 16:58

Jasminowa, Edycik lubią tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 23 października 2015, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ejrene wrote:

Ta rasa też jest super:) były w tej samej hodowli dwa dorosłe jak bralismy Williama;)

missy83, Ejrene lubią tę wiadomość

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • Martynka30 Autorytet

Wysłany: 23 października 2015, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Missy tu się ukryłaś :)

Cześć dziewczyny :)

missy83 lubi tę wiadomość

Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
    f2wl3e5eai92376u.png
    Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz
‹‹ 577 578 579 580 581 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ