Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ruby wrote:robiłaś badania rozumiem? leczycie się na coś?
tak w zeszłym tygodniu byliśmy w klinice leczenia niepłodności i badania badania jeszcze raz badania i trzeba mieć worek pieniędzy masakra ale czego się nie robi dla szczęścia4 cykl starań
1.12.2014 8tc [*]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
cinnamon cookie wrote:Umarłam. PARYZETKA przepraszam, że do tej pory pisałam Twój nick z błędem!!!!!! Matko Bosko! Chyba ślepa jestem!!!!
cinnamon cookie lubi tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
nick nieaktualny
-
cinnamon cookie wrote:Hahaha ale jaja
wstyd mi
nie każ mi tylko iść do tego programu co Ruby mi kazała bo ja zostanę tan w końcu stałym gościem
Reni555, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
wizyta 120 zł
do tego badanie usg 80 zł
AMH 148 zł
TS 22ZŁ
17 oh pg 28 zł
bhcg 22 zł
posiewy bg i jakieś jeszcze tylko nie mogę się doczytać 56 zł i 42 zł
a na 3DC mam zrobić SH LH E2
i jeszcze prolaktynę test z MCP tylko nie wiem czy ta prolaktyna ma być też w 3DC czy obojętnie w jaki dzień
4 cykl starań
1.12.2014 8tc [*]
-
nick nieaktualny
-
Witam nowe koleżanki : )
Reni- nie oglądałam " Melancholii" : (
Stare koleżanki też witam ; )
Dzisiaj mnie wzięło na drinka, a co! Mąż napalił w kominku, a ja sobie posączę, może jakiś film się znajdzie.
U mnie już dzisiaj końcówka @ i główka pracuje jak tu na maxa nowy cykl wykorzystać. Jestem podekscytowana tym monitoringiem cyklu, nigdy wcześniej nie byłam na monitoringu. Może w końcu się dowiem, czy na pewno mam owulację 13-14 dnia cyklu.
Lecę dołączyć do mojego męża, bo co chwile daje mi znaki oczne, towarzysza mu brakuje ; ) Miłego wieczoru wszystkim : )
Reni555, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
Jasminowa wrote:U mnie już dzisiaj końcówka @ i główka pracuje jak tu na maxa nowy cykl wykorzystać. Jestem podekscytowana tym monitoringiem cyklu, nigdy wcześniej nie byłam na monitoringu. Może w końcu się dowiem, czy na pewno mam owulację 13-14 dnia cyklu.
fanie by było w święta ogłosić radosną nowinę
6.06.2015 Aniołek (8tc) -
hej dziewczyny wiem , ze bardzo dlugo do was nie zagladalam, ale po ostatnim nieudanym cyklu zalamalam sie przeplakalam wiele nocy no i odpuscilam dlatego miedzy innymi do was nie zagladalam, az do dzis bo wlasnie okazalo sie ze JESTEM W CIAZY !!!
Wiola90, Reni555, cinnamon cookie, Elina, Ruby, Jasminowa, madzikk, missy83, Bratek, Kjopa3 lubią tę wiadomość
cykl staran- 10
-
Ja postaram się p. doktor namówic w pon na monitoring, ciekawe czy się zgodzi.
Biorę miotłę i lecę do znajomychBuziaki i do jutra :*
cinnamon cookie lubi tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
ruda69742 wrote:hej dziewczyny wiem , ze bardzo dlugo do was nie zagladalam, ale po ostatnim nieudanym cyklu zalamalam sie przeplakalam wiele nocy no i odpuscilam dlatego miedzy innymi do was nie zagladalam, az do dzis bo wlasnie okazalo sie ze JESTEM W CIAZY !!!
Gratulacje!Jednak czasem warto odpuścić
6.06.2015 Aniołek (8tc)