Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Reni555 wrote:trochę cierpliwości
jeden test raz dziennie
i dowiesz się kiedy nadchodzi ovulacja
od pozytywnego testu liczysz 36-48 godzin i wtedy powinna być ovu
czyli jak będzie pozytywny to wtedy się kochać dwa dni z rzędu??
a mam jeszcze pytanie bo zazwyczaj po współżyciu sperma ze mnie wylatuje jak wstanę i może dlatego nie mogę zajść bo wylatuje ze mnie nasienie??4 cykl starań
1.12.2014 8tc [*]
-
Reni555 wrote:rób świecę zaraz po przez ok. 20 min
podobno to dobry sposób
i się tak nie zrywaj tak od razu na równe nogi
poodpoczywaj
mój ma akurat gospodarkę więc albo wieczorem i wtedy idziemy spać albo w locie w dzień na szybciutko i wtedy wstajęReni555 lubi tę wiadomość
4 cykl starań
1.12.2014 8tc [*]
-
nick nieaktualnyParyzetka83 wrote:Ja postaram się p. doktor namówic w pon na monitoring, ciekawe czy się zgodzi.
Biorę miotłę i lecę do znajomychBuziaki i do jutra :*
nie ma wyjścia, leć leć i wypijta tam za jutrzejszą inaugurację zielonego worakatiuszaa, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
Elina wrote:ja dam radę ale z nim gorzej:)
jeszce nie działamy nawet nie wiemgdzie jest chyba się kąpie albo poszedł do mamuśki znowu. powiem ci że te kawały o teściowych to w moim przypadku w 100% się sprawdzają masakra4 cykl starań
1.12.2014 8tc [*]
-
cinnamon_, szok! Nie miałam pojęcia o takim możliwym wpływie Rutinoscorbinu
Jasminowa_superancki ten Twój owczar
A co do kotów - wiele zależy od cech indywidualnych - a one po części są skorelowane z rasą, ale i hodowlą (nie tylko w kontekście danych rodziców miotu, ale też fachowości w odchowie kociąt). No ale zawsze będą różnice nawet w obrębie danej rasy - my przerobiliśmy to na przykładzie swoich ragdollek (zresztą podobnie, jak rzecz się miała z rottweilerami w domu rodzinnym).
Reni, Elina - witajcie
Paryzetka - zdecydowanie Twój nick jest chyba najczęściej przekręcanyna czele z "Partyzantką"
ruda - GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!
A u mnie dziś koszmarny dzień w pracy. Cały tydzień był ciężki, ale dzisiaj.... Apogeum. Masakra. Po prostu masakra.....
Dobrze, że nie mam dyżuru w weekend, bo chyba bym oszalała.
Echhhh........To sobie posmęciłam
(Niech już będzie ten wtorek. Coś mi się zdaje, że on się dokłada do tego stresu w ostatnich dniach....).cinnamon cookie, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
Bratek wrote:cinnamon_, szok! Nie miałam pojęcia o takim możliwym wpływie Rutinoscorbinu
Jasminowa_superancki ten Twój owczar
A co do kotów - wiele zależy od cech indywidualnych - a one po części są skorelowane z rasą, ale i hodowlą (nie tylko w kontekście danych rodziców miotu, ale też fachowości w odchowie kociąt). No ale zawsze będą różnice nawet w obrębie danej rasy - my przerobiliśmy to na przykładzie swoich ragdollek (zresztą podobnie, jak rzecz się miała z rottweilerami w domu rodzinnym).
Reni, Elina - witajcie
Paryzetka - zdecydowanie Twój nick jest chyba najczęściej przekręcanyna czele z "Partyzantką"
ruda - GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!
A u mnie dziś koszmarny dzień w pracy. Cały tydzień był ciężki, ale dzisiaj.... Apogeum. Masakra. Po prostu masakra.....
Dobrze, że nie mam dyżuru w weekend, bo chyba bym oszalała.
Echhhh........To sobie posmęciłam
(Niech już będzie ten wtorek. Coś mi się zdaje, że on się dokłada do tego stresu w ostatnich dniach....).
Witaj napisz coś o sobie:)4 cykl starań
1.12.2014 8tc [*]
-
Ruda, Angela Gratulacje!!!!
Witam nowe dziewczyny
Ja siknę dopiero w środę bo w ten dzień mam dostać @. Jeśli we wtorek lub środę spadnie temperatura to nie robię testuTrzymam za Was kciuki
Edycik, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
Miłej soboty Dziewczyny:)
Mnie głowa boli.....jak trą la la,chyba wczorajszy grzaniec wychodzi;)
Witam nowe Dziewczyny!
Ruda gratuluje! Może faktycznie odpuszczenie to metoda? Ale musiałby mi ktos kalendarz z Glowy wyrzucićmissy83, Paryzetka83, Jasminowa lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę