Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
missy83 wrote:Ruby - ale @ jeszcze nie przyszła,testy nie wychodzą...może owu była później
... i do zapłodnienia też doszło później ?
katiuszaa, Ruby, Jasminowa, madzikk lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymissy83 wrote:Ruby - ale @ jeszcze nie przyszła,testy nie wychodzą...może owu była później
... i do zapłodnienia też doszło później ?
mnie rossmanowe testy ostatnio zawiodły
tylko w drugą stronę
były pozytywne w czasie gdy nie było owulacji
tak sądze, bo nie mozna mieć chyba podwójnej owulacji
skoro po kilku dniach testy kupione w aptece w Niemczech pokazały prawdziwą owulację i taka tez była
Kjopa3, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCynamon ma rację nie ma się co nakręcić, nie tym razem i tyle
łopata nie potrzebna bo już dawno się oswoilam że to nie ten miesiąc tylko żeby @ przyszedł szybko
Katiusza mogę siknac dla sportu z wami, ale wolalabym żeby @ przyszła i nowy cyl
-
nick nieaktualnyEjrene wrote:Wiola będę robić mielone i ogorkową
Na razie piję kawęale muszę uciec do kuchni bo mąż zaczyna mnie molestować :p
Katiusza dziękuje Ci wzajemnie
Ruby szkodaIdziesz w środę zrobić resztę tych wyników?
Planuje w pon iść bo mam wolne a w pt już jestem u doktorka umowiona -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Reni555 wrote:cześć
mnie rossmanowe testy ostatnio zawiodły
tylko w drugą stronę
były pozytywne w czasie gdy nie było owulacji
tak sądze, bo nie mozna mieć chyba podwójnej owulacji
skoro po kilku dniach testy kupione w aptece w Niemczech pokazały prawdziwą owulację i taka tez była
Zamiast zacytować to polubiłam a to przez przypadek. Zadziwia mnie ludzka psychika. Dlaczego obstawiłaś, że Rossmanowe się pomyliły a nie te z Niemiec? Równie dobrze mogło być na odwrót. Wiele dziewczyn tu na forum po owulacji robiło testy owulacyjne i wychodziły pozytywne. Druga rzecz po pozytywnym teście owulacja może wystąpić po 12h nawet. Tak jak u mnie. W 13dc test po południu pozytywny a 14dc o 10.00 na USG było już po pęcherzyku.
Ruby lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny