X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • agatia Autorytet

Wysłany: 24 października 2015, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny w sobotnie popołudnie :)
    Co do testów LH to nie ma co im wierzyć w 100% :) Ja robiłam w tym mc i 16 dc wyszły identyczne krechy, a dzień po już brak drugiej krechy. W 19 dc na usg pecherzyk był niepęknięty :/ Co do skoków tempki to tylko regularna obserwacja przez kilka cykli może pokazać kiedy pojawia się owulka. Skok następuje zazwyczaj dzień po owulacji. Ale to też nie świadczy, że owulka była. Tylko monitoring jest w stanie potwierdzić owulację :)
    Ja czekam na @ dzisaj 29 dc i brak, ale brzuchol pobolewa, więc pewnie przyjdzie :)

Imię_Róży, Kjopa3 lubią tę wiadomość

• Edycik Autorytet

Wysłany: 24 października 2015, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    Hej jaśminowa :) umylam już dwa ale jeszcze 5 , pogoda cudna nie miałam wyjścia ;)

Ruby szacun prawdziwa pani domu

cinnamon cookie, Paryzetka83 lubią tę wiadomość

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 24 października 2015, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kobietki my już ruszamy, będę zaglądać w miarę możliwości ;) miłej soboty :)

Edycik lubi tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • madzikk Autorytet

Wysłany: 24 października 2015, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie kochane.
    Ja nadal w lozku. Straszny len dzis ze mnie. Dzis na obiadek rybka i mam zamiar szarlotke upiec po czesci z jablkiem i gruszka. Myslicie ze tak mozna?

Bratek lubi tę wiadomość

16udgox1i4rww54k.png
    31cs
    IUI 23.3.2017
    IUI 27.2.2017
    HSG 26.10.2015
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2015, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madzikk wrote:
    Witajcie kochane.
    Ja nadal w lozku. Straszny len dzis ze mnie. Dzis na obiadek rybka i mam zamiar szarlotke upiec po czesci z jablkiem i gruszka. Myslicie ze tak mozna?
    Myślę że bez problemu ;)
    Cynamon baw się ;)
    Edycik a jak ;) jeszcze tylko 2 potem odkurzyc, umyć i umrę z przepracowania :P o obiedzie nie wspomne :/ jestem jeszcze w lesie :)

Edycik, cinnamon cookie, madzikk lubią tę wiadomość

• Jasminowa Autorytet

Wysłany: 24 października 2015, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby- ojciec Sroka byłby z Ciebie dumny, kobieta urobiona jak wół to sekret płodności ; ), ja dzisiaj w ogrodzie porobiłam i też się urobiłam, więc mam nadzieję, że i moja płodność podskoczyła.

Madzik- szarlotkę z jabłkiem i gruszką można, potwierdzam, bo robiłam i dobra była,

Cinamon, Edycik- dobrej zabawy !

Zaraz jedziemy do znajomych na kawkę, później zajrzę do Was

Edycik, cinnamon cookie, madzikk lubią tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/ci-72052.png
  • niecierpliwa25 Debiutantka

Wysłany: 24 października 2015, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, proszę napiszczcie mi bo chyba oszaleje. Zrobiłam dziś test z pierwszego moczu, okresu brak, sutki mnie bola(ale nie aż tak wiecie :P ) ogólnie jestem rozdrażniona. Druga kreska na tescie bardzo słabo widoczna, wecz przezroczysta bym powiedziała. Miała tak kóraś i okazało się to ciązą?

http://zapodaj.net/782ba9197c995.jpg.html

• Edycik Autorytet

Wysłany: 24 października 2015, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    Myślę że bez problemu ;)
    Cynamon baw się ;)
    Edycik a jak ;) jeszcze tylko 2 potem odkurzyc, umyć i umrę z przepracowania :P o obiedzie nie wspomne :/ jestem jeszcze w lesie :)

Ruby pamietaj po tej ciężkiej pracy domowej seksy od 2 w nocy

• Edycik Autorytet

Wysłany: 24 października 2015, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Kobietki my już ruszamy, będę zaglądać w miarę możliwości ;) miłej soboty :)

Cynnamonku od poniedziałku znów tu będzie wrzało

AgaL, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 24 października 2015, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niecierpliwa25 wrote:
    Dziewczyny, proszę napiszczcie mi bo chyba oszaleje. Zrobiłam dziś test z pierwszego moczu, okresu brak, sutki mnie bola(ale nie aż tak wiecie :P ) ogólnie jestem rozdrażniona. Druga kreska na tescie bardzo słabo widoczna, wecz przezroczysta bym powiedziała. Miała tak kóraś i okazało się to ciązą?

Pytaj raczej na forum o temacie pierwsze objawy ciąży. Powodzenia

cinnamon cookie, Ruby, madzikk, Paryzetka83, Kjopa3 lubią tę wiadomość

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • kas50 Autorytet

Wysłany: 24 października 2015, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Pytaj raczej na forum o temacie pierwsze objawy ciąży. Powodzenia

Bardzo słaba ta kreska, który to dzień cyklu?

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

........................................................................................

• Imię_Róży Autorytet

Wysłany: 24 października 2015, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam w przelocie i lecę dalej:-))
    Sporo nowych "twarzy" na forum:-) witajcie

Ja dzisiaj też ogarniam chatę, M. koło chaty, a małe śpi wiec muszę sie spieszyć zanim wstanie:-)
    MIssy wpisz w wujka google o Sroka i już będziesz wiedzieć;-))

W rossmanie zakupiłam nową porcję testów owu, bo ten dzisiejszy jakiś niepewny;-) choć objawy mam typowo owulkowe;-))

missy83 lubi tę wiadomość

km5sdf9hxn8lpm8f.png
    ex2b3e5egnyexlfw.png
    10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
  • Imię_Róży Autorytet

Wysłany: 24 października 2015, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jasminowa wrote:
    Hej Dziewczyny,

Spijam poranną kawkę, zaraz nadrobię co od wczoraj wieczora popisałyście i uciekam na spacer/rower cokolwiek, byle na dwór, pogoda dzisiaj piękna w Gdańsku : )
    Jaśminowa zazdraszczam bliskości morza:-))

km5sdf9hxn8lpm8f.png
    ex2b3e5egnyexlfw.png
  • Imię_Róży Autorytet

Wysłany: 24 października 2015, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niecierpliwa25 wrote:

Ja tak miałam nawet na 4 testach i nie byłam w ciąży, ale chyba nie na taką odpowiedź liczyłaś. Powtórzę złotą zasadę, tylko beta rozwieje twoje wątpliwości. Powodzenia.

km5sdf9hxn8lpm8f.png
    ex2b3e5egnyexlfw.png
  • Bratek Autorytet

Wysłany: 24 października 2015, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mielone i ogórkowa.... Mmmm, zrobiło się domowo - Ejrene, zostało coś jeszcze? Wpadlibyśmy z Małżem, bo nie mam dziś siły gotować :-D

Jasminowa - z tego, co mi wiadomo, tak, teoretycznie powinniśmy od razu w tym cyklu urzędować <3. Podobno jakoś tak to dziwnie jest, że nawet, jeśli niby nie ma żadnych niedrożności etc., to mimo to dziewczyny najlepiej zachodzą w ciągu pierwszych kilku cykli po HSG.

W 12 cs... <3 :) SYN <3 :-D
    3jvz2n0asudxzqnn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2015, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kjopa3 wrote:
    Zamiast zacytować to polubiłam a to przez przypadek. Zadziwia mnie ludzka psychika 29icon_woot.gif. Dlaczego obstawiłaś, że Rossmanowe się pomyliły a nie te z Niemiec? Równie dobrze mogło być na odwrót. Wiele dziewczyn tu na forum po owulacji robiło testy owulacyjne i wychodziły pozytywne. Druga rzecz po pozytywnym teście owulacja może wystąpić po 12h nawet. Tak jak u mnie. W 13dc test po południu pozytywny a 14dc o 10.00 na USG było już po pęcherzyku.

przy testach z pateki mialam inne pozostałe objawy ovu i pojawiły się w wyznaczonym czasie, czyli tak jak zwykle.
    testy Rossmanowe robiłam w 9 dniu cyklu i trochę mnie zdziwiło, ze wyszła druga kreska tak wcześnie. byłam po stymulacji, więc przyjełam, ze ovu mogła być wcześniej. Ale tak nie było.

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2015, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć dziewczyny

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2015, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jasminowa wrote:
    Renii- to teraz się zastanawiam, bo też robiłam z rossmana i kilka dni pod rząd wychodziły mocno pozytywne...a może miałaś podwójną owulację, bo może tak być podobno.

w sumie to moze tak było....
    ja nie wiem, czy mozna miec podwójną...
    w stymulacji były dwa pęcherzyki, moze dwa się wysypały....

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2015, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    puk puk
    co tu tak cicho !!!! :)

• Jasminowa Autorytet

Wysłany: 24 października 2015, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niecierpliwa25 wrote:

Hej, na moje oko test jest pozytywny : )

https://www.maluchy.pl/ci-72052.png
‹‹ 585 586 587 588 589 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ