Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Bratek wrote:Mielone i ogórkowa.... Mmmm, zrobiło się domowo - Ejrene, zostało coś jeszcze? Wpadlibyśmy z Małżem, bo nie mam dziś siły gotować
Jasminowa - z tego, co mi wiadomo, tak, teoretycznie powinniśmy od razu w tym cyklu urzędować. Podobno jakoś tak to dziwnie jest, że nawet, jeśli niby nie ma żadnych niedrożności etc., to mimo to dziewczyny najlepiej zachodzą w ciągu pierwszych kilku cykli po HSG.
Bratku, no właśnie słyszałam, jak ten zabieg potrafi pomóc. Nawet jak nie ma widocznej niedrożności, to samo przepchanie jajowodów często sprawia, że szybko jest ciąża. Czekamy na relację po zabiegu : )
Bratek lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
missy83 wrote:jasminowa - o jakim ojcu Sroce wciąż piszecie?
Missy, przeczytaj praktyczne porady ojca Sroki na zwiększenie płodności:
http://www.bonimed.pl/artykuly/zdrowie-kobiety/problemy-z-zajsciem-w-ciaze-porady-ojca-grzegorza-sroki/
poprawa humoru gwarantowana : )missy83 lubi tę wiadomość
Reni555 wrote:w sumie to moze tak było....
ja nie wiem, czy mozna miec podwójną...
w stymulacji były dwa pęcherzyki, moze dwa się wysypały....
Fajnie by było, gdyby obydwa zaskoczyły ; ), następnym razem się udaReni555 lubi tę wiadomość
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Reni555 wrote:2 listopada robię betę to się dowiem
ale bym się cieszyła z dwójki !!!
Ja mam brata bliźniaka i jak moja mama nas rodziła, to dowiedziała się, że to bliźniaki dopiero podczas porodu. Było to 37 lat temu, więc wtedy nie było USG.
Najpierw urodził się mój brat i wtedy powiedzieli, że tu jest więcej niż jedno i zaraz po nim po 20 minutach urodziłam się ja.
To się nazywa niespodzianka ; ) Mój tata jak zostawił mamę w szpitalu do porodu, to mama wysłała go jeszcze po kapcie do domu, bo zapomniała spakować. Jak wrócił i się na oddziale przedstawił to powiedzieli mu- gratulacje to Pan jest ojcem tych bliźniaków, na co mój tata- ja nie, ja tylko żonie kapcie przyniosłem : ) Mama urodziła, zanim ojciec z kapciami do szpitala wrócił.
Reni555, luna91, cinnamon cookie, Bratek lubią tę wiadomość
nick nieaktualnyJasminowa wrote:Ja mam brata bliźniaka i jak moja mama nas rodziła, to dowiedziała się, że to bliźniaki dopiero podczas porodu. Było to 37 lat temu, więc wtedy nie było USG.
Najpierw urodził się mój brat i wtedy powiedzieli, że tu jest więcej niż jedno i zaraz po nim po 20 minutach urodziłam się ja.
To się nazywa niespodzianka ; ) Mój tata jak zostawił mamę w szpitalu do porodu, to mama wysłała go jeszcze po kapcie do domu, bo zapomniała spakować. Jak wrócił i się na oddziale przedstawił to powiedzieli mu- gratulacje to Pan jest ojcem tych bliźniaków, na co mój tata- ja nie, ja tylko żonie kapcie przyniosłem : ) Mama urodziła, zanim ojciec z kapciami do szpitala wrócił.
o kurcze - jaka historia !!!!
to Ty wyszłas jako ta niespodziankazaszyłaś się cichaczem hihi
super
w sumie to kest prawdopodobieństwo podwójnego jajeczkowania
w tym cyklu miałam stymulację ovu i na USG pokazały się dwie duże komórki
doktor prognozowała, ze ta jedna większa wyjdzie ok soboty, a w czwrtek przed sobota wyszegl mi pozytywny rossmanowy test
potem zbladlo wszystko, testy rossmanowe zbladły
po dwóch dniach z hakiem wyszedl juz ten pozytywny z apteki w niemczech a wraz z nimi całe spektrum objawów ovulacji
-
nick nieaktualnyJaśminowa nie dość, że szybko to jeszcze podwójne szczęście
ale masz to w genach więc kto wie może i u ciebie będzie x2
A gdzie moje dziewczynki pouciekały? Edycik, Madzik, Paryzetka, Wiolka, AgaL, Kjopaa i Majju gdzie się schowałyście? Cynamon na Narodowym szaleje, Ejrene u babci na urodzinach, a Katiusza się po imprezach wozi dzisiaj, a reszta to gdzie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2015, 22:18
Edycik, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
-
Kjopa3 wrote:Ruda, Angela Gratulacje!!!!
Witam nowe dziewczyny
Ja siknę dopiero w środę bo w ten dzień mam dostać @. Jeśli we wtorek lub środę spadnie temperatura to nie robię testuTrzymam za Was kciuki
cykl staran- 10
-
Ruby wrote:Jaśminowa nie dość, że szybko to jeszcze podwójne szczęście
ale masz to w genach więc kto wie może i u ciebie będzie x2
A gdzie moje dziewczynki pouciekały? Edycik, Madzik, Paryzetka, Wiolka, AgaL, Kjopaa i Majju gdzie się schowałyście? Cynamon na Narodowym szaleje, Ejrene u babci na urodzinach, a Katiusza się po imprezach wozi dzisiaj, a reszta to gdzie?
Ja miałam niezapowiedzianych gości, dopiero wyszli. Jak tam wieczór Wam mija?
6.06.2015 Aniołek (8tc) -
nick nieaktualnyOkna umyte wypucowane na picus glancus
Ja oglądałam program o prostytutkach
Idę spać , dzięki za zameldowanie i oczekuje was jutro
Ja jutro na obiad do rodziców i po młoda, ale tu cicho bez niej, nuda
Buziaki i spijcie dobrzeEdycik, madzikk, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
Hej hej. Zaglądam do Was przy porannej kawie
Dziś jeszcze pobędziemy trochę u Teścia a potem do domku. Jakoś jestem taka wygłodniała, że wieczorem raczej nie będę miała czasu żeby wejść tutaj
Ale jutro o 7:05 zamelduję się z pracy. Buźka.
Edycik, madzikk, Ruby, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej
Ja już spać nie mogę od 7...@ nie przyszła, ale dzień jeszcze się nie skończyłpiersi mnie bola tak, że aż pod pachami rwie, przypuszczam że to efekt odstawienia dupka kilka dni temu, w ogóle ten dupek zamiast skrócić to tylko mi wszystko poprzestawia
Właśnie wylogowalam się z robotytak moja nocka pracująca wygląda
wyspana a zmiana zaliczona
Nie pilam wczoraj a czuje sie jak na kacu- glowa mnie boli
Głodna jestem czas na sniadanko;)
Miłego kobiety i wracajcie już tych wyjazdów bo bez was to nuda -
Cześć
Piszę do Was jeszcze z łóżka.
Ruby ale psikus miało @ wcześniej przysłać ale coś się nie śpieszy.
Ale dziś ładnie katiuszce temp. Skoczyła do góry
Edycik nasze wykresy po ovu wyglądają bardzo podobnie
Gdzie reszta dziewczyn? Śpicie ?
Edycik lubi tę wiadomość