Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyEjrene wrote:Cześć
Piszę do Was jeszcze z łóżka.
Ruby ale psikus miało @ wcześniej przysłać ale coś się nie śpieszy.
Ale dziś ładnie katiuszce temp. Skoczyła do góry
Edycik nasze wykresy po ovu wyglądają bardzo podobnie
Gdzie reszta dziewczyn? Śpicie ?
kochana wykresy ładne, ale ja bym się nie sugerowała tym, pamiętam jak piękny wykres miał i cynamonek i Agal miesiąc temu i wszystkie wiemy jak się to skończyło
dlatego wykres to za mało aczkolwiek już jakiś pozytywny znak jest:) -
nick nieaktualny
-
Ejrene wrote:Cześć
Piszę do Was jeszcze z łóżka.
Ruby ale psikus miało @ wcześniej przysłać ale coś się nie śpieszy.
Ale dziś ładnie katiuszce temp. Skoczyła do góry
Edycik nasze wykresy po ovu wyglądają bardzo podobnie
Gdzie reszta dziewczyn? Śpicie ?
Ejrene zobaczymy czy z tych ładnych wykresów coś wyjdzieja jutro spróbuję zatestować
-
nick nieaktualnyEdycik wrote:Ruby jak długo brałaś dupka od kiedy do kiedy?
do 25 dnia cyklu miałam brać ale wzięłam do 26 dnia od 19 dokładnie, ale praktykuję się od 16-25 przy regularnych, ja miałam na monitoringu późną owulację dlatego później zaczęłam brać...Edycik lubi tę wiadomość
-
Ruby wrote:do 25 dnia cyklu miałam brać ale wzięłam do 26 dnia od 19 dokładnie, ale praktykuję się od 16-25 przy regularnych, ja miałam na monitoringu późną owulację dlatego później zaczęłam brać...
Ruby my obie miałyśmy późną owulację kochana
oby @ nie przyszła
ktoś jeszcze będzie testować z nami? -
nick nieaktualnyEdycik wrote:Ejrene zobaczymy czy z tych ładnych wykresów coś wyjdzie
ja jutro spróbuję zatestować
siknę też, ale zastanawiam się czy jak nie dostanę @ to nie iść na betę dla pewności? -bo chcę tę prolaktynę z obciążeniem jak najszybciej zrobić i wolałabym mieć 100% pewności zanim to zrobię... -
nick nieaktualnyEdycik wrote:Ruby my obie miałyśmy późną owulację kochana
oby @ nie przyszła
ktoś jeszcze będzie testować z nami?
Katiuszka i Kjopaa zdaje się jest blisko nas jakośja jutro mam 13 dni po...ale wczoraj 12 di po test negatywny, a wydaje mi się że jakiś cień cienia powinien się pokazać dlatego małe szanse, ale wiecie najważniejsze to twarde dowody, że jest albo nie ma
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2015, 09:14
Edycik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRuby wrote:Hej
Ja już spać nie mogę od 7...@ nie przyszła, ale dzień jeszcze się nie skończyłpiersi mnie bola tak, że aż pod pachami rwie, przypuszczam że to efekt odstawienia dupka kilka dni temu, w ogóle ten dupek zamiast skrócić to tylko mi wszystko poprzestawia
Właśnie wylogowalam się z robotytak moja nocka pracująca wygląda
wyspana a zmiana zaliczona
Nie pilam wczoraj a czuje sie jak na kacu- glowa mnie boli
Głodna jestem czas na sniadanko;)
Miłego kobiety i wracajcie już tych wyjazdów bo bez was to nuda
cześć
piję kawę po śńiadanku
i za chwilkę lecę na zajęcia z języka
w weekendy mam rundki po dwie godzinki dziennie
mnie tam piersi jeszcze nie bolą
macam się i macam i nic
choć ovu miałam z poniedzialku na wtorek, więc chyba za wcześnie
nie lubię tego czekania...
ani proszku na ból glowy zjeść nie można
ani nic pogrzeszyć
a do tego ta niepewność
nie tak dawno rzuciłam epapierosy
normalnych nie palę od 3 lat
a te e popalałam sobie od czasu do czasu
przy staraniu poszły w odstawkę i czasem mnie ciągnie strasznie
jestem twarda, nie daję się
-
Ruby wrote:siknę też, ale zastanawiam się czy jak nie dostanę @ to nie iść na betę dla pewności? -bo chcę tę prolaktynę z obciążeniem jak najszybciej zrobić i wolałabym mieć 100% pewności zanim to zrobię...
No mogła byś, miała byś czarne na białym. Choć szczerze to wydaje mi się że to właśnie przez tą późną ovu cykl Ci się przedłużył. A test chyba już jutro raczej powinien pozytywny wyjść, no chyba że długo zagnieżdżenie trwało ale z tym to możemy gdybać
-
nick nieaktualnyEjrene wrote:No mogła byś, miała byś czarne na białym. Choć szczerze to wydaje mi się że to właśnie przez tą późną ovu cykl Ci się przedłużył. A test chyba już jutro raczej powinien pozytywny wyjść, no chyba że długo zagnieżdżenie trwało ale z tym to możemy gdybać
No tak wydłużył się na bank tylko liczyłam, że odstawienie dupka wywoła wcześniej @też mi się wydaje, że tak czy siak test powinien już pokazać więc z drugiej strony szkoda mi kasy wydawać na betę
Ejrene lubi tę wiadomość
-
Ruby wrote:Katiuszka i Kjopaa zdaje się jest blisko nas jakoś
ja jutro mam 13 dni po...ale wczoraj 12 di po test negatywny, a wydaje mi się że jakiś cień cienia powinien się pokazać dlatego małe szanse, ale wiecie najważniejsze to twarde dowody, że jest albo nie ma
właśnie katiuszaa i Kjopa będą sikać na teściaka
jak myślę do kiedy brać dupka czy do momentu wystąpienia @ czy przez 10 dni równo?
Ruby czasem lepiej testować 16 dpo jak moja szwagierka14 dpo nie miała nawet cienia kreseczki
-
nick nieaktualnyEdycik wrote:właśnie katiuszaa i Kjopa będą sikać na teściaka
jak myślę do kiedy brać dupka czy do momentu wystąpienia @ czy przez 10 dni równo?
Ruby czasem lepiej testować 16 dpo jak moja szwagierka14 dpo nie miała nawet cienia kreseczki
Bierz tak jak ci kazał lekarz bo 10 dni to wystarczy do podtrzymania, a zdaje się dopóki będziesz brać prog to nie dostaniesz @ ?...poza tym ja miałam opakowanie 20 tabletek więc mi tylko na 10 dni by starczyło bo miałam dawkę 2x1 - brałam 8 dniWiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2015, 09:44
Edycik lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry
Witam się ale za chwilę uciekam się ogarniać, na 13 do Rodziców na obiadek
Wróciliśmy po 3, było super, za rok jedziemy znów
Dziewczyny trzymam kciuki, żeby wredne @ nie przylazły.... Przydałoby się trochę zieloności u naszych starych forumowiczek(nie mylić z wiekiem;))
Miłej niedzieliEdycik, AgaL, Paryzetka83, Jasminowa, Ruby, Bratek, madzikk, Kjopa3 lubią tę wiadomość
-
Cześć kochane, ja już po śniadanku u rodziców, zaraz lecę na wybory, potem spacerkiem na cmentarz
A popołudniem do teściów, drugi raz na wybory i do domu
Ufff chyba padnę, a tu plan częstszego bzykanka trzeba jeszcze zrealizować
Miłego dnia Wam życzę :*Ruby, Edycik, cinnamon cookie, Jasminowa, Kjopa3 lubią tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Edycik wrote:właśnie katiuszaa i Kjopa będą sikać na teściaka