X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 23 października 2015, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ruda69742 wrote:
    hej dziewczyny wiem , ze bardzo dlugo do was nie zagladalam, ale po ostatnim nieudanym cyklu zalamalam sie przeplakalam wiele nocy no i odpuscilam dlatego miedzy innymi do was nie zagladalam, az do dzis bo wlasnie okazalo sie ze JESTEM W CIAZY !!! ;-)
    Gratuluję :)

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • Wiola90 Autorytet

Wysłany: 23 października 2015, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka83 wrote:
    Ja postaram się p. doktor namówic w pon na monitoring, ciekawe czy się zgodzi.
    Biorę miotłę i lecę do znajomych :) Buziaki i do jutra :*

Miłego wieczoru :) do jutra

f2wldf9hjwsqwdpy.png

6.06.2015 Aniołek (8tc)
  • Elina Autorytet

Wysłany: 23 października 2015, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    Czy ty się zaczęłaś starać o dziecko jak miałaś 17 lat? skoro 3 lata a masz 20 to chyba tak?! wow

no tak a dokłanie w 2012 4 stycznia poznałam się z narzeczonym a w maju skończyłam 18 i miesiąc po 18 zaczeliśmy się starać i w wrzesniu zaszłam w ciąży i akurat wtedy postanowiliśmy że nie robimy już testów bo ja bardzo to przeżywałam i powiedziałam że jak bóg nam da to ędzie dziecko a jak nie to będziemy sie leczyc i na andrzejki popiliśmy ze znajomymi gdybym wiedziała że jestem w ciąży nigdy bym nie wypiła ale stało się okres cały grudzień i dwa tygodnie stycznia od lekarza do lekarza i nikt nie wiedział co jest masakra dopiero moja ginekolog zrobiła dokłade badania i stwierdziłą że są ślady po poronieniu ja tak bardzo tego nie przeżyłąm bo nie wiedziałąm ale do dzisiaj mam wyżuty sumienia a mój strasznie to przeżył załamał się ale daliśmy radę i wróciliśmy do starań aż wkońcu stwierdziliśmy że coś jest nie tak i postanowiliśmy skorzystać z pomocy. teraz wiecie już wszystko jak to wyglada

4 cykl starań
    1.12.2014 8tc [*]
    ug37uay35ucumuup.png
  • Elina Autorytet

Wysłany: 23 października 2015, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ruda69742 wrote:
    hej dziewczyny wiem , ze bardzo dlugo do was nie zagladalam, ale po ostatnim nieudanym cyklu zalamalam sie przeplakalam wiele nocy no i odpuscilam dlatego miedzy innymi do was nie zagladalam, az do dzis bo wlasnie okazalo sie ze JESTEM W CIAZY !!! ;-)

Gratuluję !!!!!

4 cykl starań
    1.12.2014 8tc [*]
    ug37uay35ucumuup.png
  • ruda69742 Ekspertka

Wysłany: 23 października 2015, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni555 wrote:
    super !!!!!!
    gratuluję

odpuscilas w tym cyklu i na luzie się udało ?
    tak calkowicie odpuscilam , nawet dni plodnych nie liczylam nic kmompletnie . Bylismy na paru imprezach wkoncu pilam bez mysli ze moge byc w ciazy i kochalismy sie kiedy mielismy ochote czasem caly tydzien byl bez seksu i bum ;-) sa dwie kreski

missy83 lubi tę wiadomość

cykl staran- 10
    w4sqskjodb3llxis.png
  • Elina Autorytet

Wysłany: 23 października 2015, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni555 wrote:
    uda się

zobaczysz :)

teraz czeka mnie badanie drozności jajowodów
    ale mam nadzieję że nie będzie potrzebna operacja

4 cykl starań
    1.12.2014 8tc [*]
    ug37uay35ucumuup.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2015, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ruda69742 wrote:
    a miałam nosa bo nie skasowałm cię z pierwszej strony:) gratulacje:)

ruda69742 lubi tę wiadomość

• Jasminowa Autorytet

Wysłany: 23 października 2015, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Jasminowa mój Mąż prosi by Ci przekazać, że masz pięknego psa :) (zerknął mi przez ramię skubaniec :P). On zakochany w owczarkach, pewnie niedługo będziemy szukać szczeniaczka :)

Cinamon- powiedz mężowi, że bardzo go lubię ; ) potwierdzam nieskromnie, że jest piękny : )

cinnamon cookie lubi tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/ci-72052.png
  • ruda69742 Ekspertka

Wysłany: 23 października 2015, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzieki Ruby wierzylas we mnie bardziej niz ja w sama siebie

Reni555, Ruby lubią tę wiadomość

cykl staran- 10
    w4sqskjodb3llxis.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2015, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nigdy nie odpuszczam, nawet jak sobie wmówię, że odpuszczę kończę z tym to jest tylko ściema :D

cinnamon cookie, Jasminowa, Reni555 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2015, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ruda69742 wrote:
    dzieki Ruby wierzylas we mnie bardziej niz ja w sama siebie

to ty na awatarze? nurtuje mnie to od początku a teraz jak uciekasz na fioletową to moja ostatnia okazja zapytać :P

Reni555 lubi tę wiadomość

• Wiola90 Autorytet

Wysłany: 23 października 2015, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elina nie rób sobie wyrzutów, to nie Twoja wina. Zdarza się, ja też jestem po poronieniu. Wszystko się ułoży, jesteś młoda masz czas

Reni555, Elina lubią tę wiadomość

f2wldf9hjwsqwdpy.png

6.06.2015 Aniołek (8tc)
  • cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 23 października 2015, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jasminowa wrote:
    Cinamon- powiedz mężowi, że bardzo go lubię ; ) potwierdzam nieskromnie, że jest piękny : )
    Mąż mówi, że nie będzie próbował ukraść :P heheh :) miał kiedyś dwie suczki, matkę i córkę, swoje oczka w głowie ;)

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • Elina Autorytet

Wysłany: 23 października 2015, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiola90 wrote:
    Elina nie rób sobie wyrzutów, to nie Twoja wina. Zdarza się, ja też jestem po poronieniu. Wszystko się ułoży, jesteś młoda masz czas

dzięki teraz jest już lepiej ale najważniejsze że idziemy w dobrym kierunku że zapisaliśmy się do kliniki i teraz ktoś nam wkoncu powie co trzeba robić.

4 cykl starań
    1.12.2014 8tc [*]
    ug37uay35ucumuup.png
  • Wiola90 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    Ja nigdy nie odpuszczam, nawet jak sobie wmówię, że odpuszczę kończę z tym to jest tylko ściema :D

Ruby ja też nie potrafię odpuścić, mimo wszystko wydaje mi się że pilnując cyklu mamy większe szanse

Elina, Reni555 lubią tę wiadomość

f2wldf9hjwsqwdpy.png

6.06.2015 Aniołek (8tc)
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nowe dziewczyny , a przeczytałyście całe 585 stron? bo to upoważnia do wstępu tutaj jak co :D

Reni555, cinnamon cookie, AgaL lubią tę wiadomość

• ruda69742 Ekspertka

Wysłany: 23 października 2015, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    to ty na awatarze? nurtuje mnie to od początku a teraz jak uciekasz na fioletową to moja ostatnia okazja zapytać :P
    niestety nie ;-)

Elina lubi tę wiadomość

cykl staran- 10
    w4sqskjodb3llxis.png
  • Elina Autorytet

Wysłany: 23 października 2015, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiola90 wrote:
    Ruby ja też nie potrafię odpuścić, mimo wszystko wydaje mi się że pilnując cyklu mamy większe szanse

a ja po prostu już w zeszłym roku tu się zalogowałam i potem nie pilnowałam tego kalendarzyka i teraz zaczełam wypełniać i mam nadzieję że w tym wytrwam.
    mam pytanie bo ja mam nieregularne cykle więc się zastanawiam czy on coś mi wskaże czy tylko lekarz może określić owulację

4 cykl starań
    1.12.2014 8tc [*]
    ug37uay35ucumuup.png
  • Elina Autorytet

Wysłany: 23 października 2015, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni555 wrote:
    a próbowałąś testów owulacyjnych ?

nie próbowałam a jak i ile trzeba ich zrobić kiedy jak mam nieregularne cykle. a może testy owulacyjne komputerowe też słyszałam o takich

4 cykl starań
    1.12.2014 8tc [*]
    ug37uay35ucumuup.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2015, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni555 wrote:
    poproszę o karencję ;)
    przemyślę to ;)

‹‹ 581 582 583 584 585 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ