Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
ruda69742 wrote:hej dziewczyny wiem , ze bardzo dlugo do was nie zagladalam, ale po ostatnim nieudanym cyklu zalamalam sie przeplakalam wiele nocy no i odpuscilam dlatego miedzy innymi do was nie zagladalam, az do dzis bo wlasnie okazalo sie ze JESTEM W CIAZY !!!
-
Ruby wrote:Czy ty się zaczęłaś starać o dziecko jak miałaś 17 lat? skoro 3 lata a masz 20 to chyba tak?! wow
no tak a dokłanie w 2012 4 stycznia poznałam się z narzeczonym a w maju skończyłam 18 i miesiąc po 18 zaczeliśmy się starać i w wrzesniu zaszłam w ciąży i akurat wtedy postanowiliśmy że nie robimy już testów bo ja bardzo to przeżywałam i powiedziałam że jak bóg nam da to ędzie dziecko a jak nie to będziemy sie leczyc i na andrzejki popiliśmy ze znajomymi gdybym wiedziała że jestem w ciąży nigdy bym nie wypiła ale stało się okres cały grudzień i dwa tygodnie stycznia od lekarza do lekarza i nikt nie wiedział co jest masakra dopiero moja ginekolog zrobiła dokłade badania i stwierdziłą że są ślady po poronieniu ja tak bardzo tego nie przeżyłąm bo nie wiedziałąm ale do dzisiaj mam wyżuty sumienia a mój strasznie to przeżył załamał się ale daliśmy radę i wróciliśmy do starań aż wkońcu stwierdziliśmy że coś jest nie tak i postanowiliśmy skorzystać z pomocy. teraz wiecie już wszystko jak to wyglada4 cykl starań
1.12.2014 8tc [*]
-
ruda69742 wrote:hej dziewczyny wiem , ze bardzo dlugo do was nie zagladalam, ale po ostatnim nieudanym cyklu zalamalam sie przeplakalam wiele nocy no i odpuscilam dlatego miedzy innymi do was nie zagladalam, az do dzis bo wlasnie okazalo sie ze JESTEM W CIAZY !!!
Gratuluję !!!!!4 cykl starań
1.12.2014 8tc [*]
-
Reni555 wrote:super !!!!!!
gratuluję
odpuscilas w tym cyklu i na luzie się udało ?sa dwie kreski
missy83 lubi tę wiadomość
cykl staran- 10
-
nick nieaktualnyruda69742 wrote:hej dziewczyny wiem , ze bardzo dlugo do was nie zagladalam, ale po ostatnim nieudanym cyklu zalamalam sie przeplakalam wiele nocy no i odpuscilam dlatego miedzy innymi do was nie zagladalam, az do dzis bo wlasnie okazalo sie ze JESTEM W CIAZY !!!
ruda69742 lubi tę wiadomość
-
cinnamon cookie wrote:Jasminowa mój Mąż prosi by Ci przekazać, że masz pięknego psa
(zerknął mi przez ramię skubaniec
). On zakochany w owczarkach, pewnie niedługo będziemy szukać szczeniaczka
Cinamon- powiedz mężowi, że bardzo go lubię ; ) potwierdzam nieskromnie, że jest piękny : )cinnamon cookie lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wiola90 wrote:Elina nie rób sobie wyrzutów, to nie Twoja wina. Zdarza się, ja też jestem po poronieniu. Wszystko się ułoży, jesteś młoda masz czas
dzięki teraz jest już lepiej ale najważniejsze że idziemy w dobrym kierunku że zapisaliśmy się do kliniki i teraz ktoś nam wkoncu powie co trzeba robić.4 cykl starań
1.12.2014 8tc [*]
-
Ruby wrote:Ja nigdy nie odpuszczam, nawet jak sobie wmówię, że odpuszczę kończę z tym to jest tylko ściema
Ruby ja też nie potrafię odpuścić, mimo wszystko wydaje mi się że pilnując cyklu mamy większe szanseElina, Reni555 lubią tę wiadomość
6.06.2015 Aniołek (8tc) -
nick nieaktualny
-
Wiola90 wrote:Ruby ja też nie potrafię odpuścić, mimo wszystko wydaje mi się że pilnując cyklu mamy większe szanse
a ja po prostu już w zeszłym roku tu się zalogowałam i potem nie pilnowałam tego kalendarzyka i teraz zaczełam wypełniać i mam nadzieję że w tym wytrwam.
mam pytanie bo ja mam nieregularne cykle więc się zastanawiam czy on coś mi wskaże czy tylko lekarz może określić owulacjęReni555 lubi tę wiadomość
4 cykl starań
1.12.2014 8tc [*]
-
nick nieaktualny