Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Witamy nowe osoby na forum!!!!
Ruby - hahaha, u mnie to samo (w sensie niespodzianki z nieba ) - niech mi lepiej szczęście to przyniesie, bo inaczej znajdę tego ptaka i będzie rosołek!!!!
Chociaż przyznam, że póki co, nie wiem, czego się spodziewać w tym cyklu, bo kompletnie inaczej zachowuje mi się tempka, niż do tej pory. Hmm, mam nadzieję, że to dobrze
Echhh, bardzo mi się podoba ten 2-dniowy plan )))) Niestety, u nas, przynajmniej w tym cyklu, niewykonalny ((((( Za dużo pracy ((Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2015, 11:50
galba lubi tę wiadomość
-
haha własnie przeglądam liste dyżurów na przyszły miesiąc i stwierdziłam ze los (ewentualnie pani ordynator ) mi sprzyja - plan dwu-dniowy jest wykonalny tylko żeby mąż mi znowu numeru nie wywinął i w delegacje nie pojechał
a ja teraz potrzebuje czarów zeby przesunąc owulacje do soboty...a wszystkie znaki na ziemi i niebie mówią ze to juz juz...test owulacyjny prawie dodatni:/zizi, galba, Bratek lubią tę wiadomość
-
jak się skupiałam w zeszłym miesiącu na tempce i na TYCH dniach, to tylko jedno wielkie nakrecanie sie mi wyszło no i gigantyczne rozczarowanie skutkujące gigantycznym dołem. wiec nie chce sie juz wkrecac;) tzn bede sie starac;)
galba lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mi też bez tempki lepiej. choc wiem,ze to nie regula, bo pewnie niektorym sie przyda. ciekawe czy rownie łatwo uda mi się odpiścic testowanie? takie postanowienie tez zrobilam...tzn przynjmniej poczekac, az @bedzie sie spoxniala. w zeszlym cyklu to bylo niewykonalne.
galba lubi tę wiadomość