Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykamisia88 wrote:Ruby a jak się czujesz ogólnie? inaczej? <podejrzliwy >
heh nijak, poza wmawianymi/urojonymi objawami ciążowymi to żadnych zmian;) chociaż dziwne, że boli mnie brzuch z urojenia w każdym razie piersi mnie bolą ale tak jak pisałam zawsze przed @ mnie bolą
Nie chcę robić sobie zbędnych nadziei bo czuję w kościach, że @ tuż za rogiem...Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2015, 14:07
kamisia88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No to ja dolaczam sie do kolka "nie testujacych". W sumie to zla bylam wczoraj na siebie ze kupilam te testy bo i tak czuje ze i w tym miesiacu bedzie wielka klapa, tym bardziej ze juz dopadlo mnie typowe PMS, chec na czekolade, prysz na pryszczu, bol plecow i bolace od owulki piersi, czyli moj comiesieczny standard
galba lubi tę wiadomość
nasza dziewczynusia -
izizizi wrote:No to ja dolaczam sie do kolka "nie testujacych". W sumie to zla bylam wczoraj na siebie ze kupilam te testy bo i tak czuje ze i w tym miesiacu bedzie wielka klapa, tym bardziej ze juz dopadlo mnie typowe PMS, chec na czekolade, prysz na pryszczu, bol plecow i bolace od owulki piersi, czyli moj comiesieczny standard
izizizi, galba, zizi lubią tę wiadomość
Kazik :*