X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cinnamonku ombre bardzo mi się podoba, tyle że włosy mam dość mocno wycieniowane....więc nie wiem jak by to wygladało;)

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • Wiola90 Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    majju wrote:
    Wiola, wiesz, że testy bywają zawodne. A jakieś objawy na @ masz?
    Brzuch pobolewa, piersi jak napompowane i ból kręgosłupa w części lędźwiowej. To moje klasyczne objawy na @, więc zostaje czekać, byle nie długo bo oszaleję

f2wldf9hjwsqwdpy.png

6.06.2015 Aniołek (8tc)
  • Ejrene Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jasminowa dojechał dojechał :) ale jestem realistką ;) i nie czuje cionrzy :P tak że już przygotowuje się psychicznie na @ co by potem w zadurzy dołek nie wpaść ;)

A cienie na testach nie zawsze oznaczają wadliwy test, czasem może być to ciąża biochemiczna.

Jasminowa, Paryzetka83 lubią tę wiadomość

atdc15nmjt4tk663.png
  • cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Cinnamonku ombre bardzo mi się podoba, tyle że włosy mam dość mocno wycieniowane....więc nie wiem jak by to wygladało;)
    Wiesz co, ja też nie mam włosów o jednej długości :) wcześniej ciągle stopniowałam i teraz dalej tak mam, w ogóle z przodu mam dużo krótsze niż z tyłu :P

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I masz ombre?:)

• AgaL Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka83 wrote:
    No ja ostatnio poszalałam z kolorem i mi piękna czerwień wyszła, teraz raczej w stronę brązu pójdę ;)

Dziś testuję wcześniej koło 16 bo długo bez picia nie wytrzymam jak już dotrę do domu ;)

A ja dziś zatestuje później, pewnie jak wrócę od fryzjera itp, czyli wieczorem ;)

• madzikk Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadrobilam:)

Witam wszystkie. Ja tez niedlugo musze farbowac, ale kolorek standardowy.

Agulek ty bedziesz teraz owulowac:) to powodzenia przy starankach.

Ja dzis sama w pracy, uwielbiam takie dni, w 100% moge sie skupic na swojej pracy, bez pytan.

To milego dnia kochane:)

Jasminowa, AgaL lubią tę wiadomość

16udgox1i4rww54k.png
    31cs
    IUI 23.3.2017
    IUI 27.2.2017
    HSG 26.10.2015
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    A ja dziś zatestuje później, pewnie jak wrócę od fryzjera itp, czyli wieczorem ;)

Czyli relaks u fryzjera,potem do domku,facet oszaleje i do wyrka na małe szaleństwo :D

cinnamon cookie, Paryzetka83, Mundek lubią tę wiadomość

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png

Wysłany: 28 października 2015, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    I masz ombre?:)
    Mam :) to wszystko zależy od fryzjera jak wykona :) nie mam odcięcia takiego pół na pół, tylko fryzjerka brała pasma w rękę i przeciągała farbę, tak że w różnych miejscach zaczyna się jaśniejsza farba :) chyba nie ma nic gorszego jak takie ombre wyglądające jak flaga, do połowy ciemne a później bez żadnego przejścia jasne :P

AgaL lubi tę wiadomość

f2wl20mmrxkgechr.png
  • Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jasminowa wrote:
    Paryzetka83 wrote:
    Cześć :D

Jaśminowa jak Ci się podoba mierzenie tempki i prowadzenie wykresu? Z jakiej strony o npr korzystałaś?

Paryzetka- bardzo mi się podoba : ) zaczynam się w końcu obserwować. Mój mąż w ogóle zachwycony pomysłem mierzenia temp, nigdy nie słyszał o takich sposobach, więc wydaje mu się, że jak zaczęłam mierzyć temp, to teraz na pewno będzie dobrze ; )

czytałam na tej stronie: http://www.npr.pl/, ale też " skakałam" po wielu stronach, których nawet nie jestem w stanie sobie przypomnieć.

Pewnie znowu płodne zaczną nam się podobnie, ja owulację obstawiam plus minus za 5- 6 dni, a Ty?

A to mam otwartą tę stronę i próbuję się zabrać za czytanie ;) A owulację obstawiam dokładnie tak jak Ty. Mój chłopak może nie jest zachwycony, ale jak po 4 piknięciach termometru nie sprawdzam tempki to mnie budzi i przypomina ;)

Jasminowa lubi tę wiadomość

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
  • Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    majju wrote:
    Wiola, wiesz, że testy bywają zawodne. A jakieś objawy na @ masz?

Jakbym miała długie włosy to bym sobie zrobiła jakieś ombre, sombre czy coś takiego. Ale mam krótkiego pazia i bardzo go lubię :D Jak obcięłam włosy po ślubie to M. się na mnie obraził nawet ale już się przyzwyczaił, czasem tylko mówi do mnie 'Paziu' :) Co do kolorów na głowie to była już tam cała paleta barw ale zdecydowanie najlepiej czuję się w rudym. Mówią, że to nie kolor włosów tylko charakter ;)
    Dokładnie tak rudy to nie kolor, to charakter :) I dlatego najbardziej go lubię, a miałam już wszystkie możliwe kolory włosów ;)

Cynamonku mi też się ta czerwień podobała, ale już się spłukała. Teraz będą pewnie rude czym bym ich nie potraktowała ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2015, 09:53

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka83 wrote:
    Dokładnie tak rudy to nie kolor, to charakter :) I dlatego najbardziej go lubię, a miałam już wszystkie możliwe kolory włosów ;)

no proszę odważna kobitka z Ciebie :) wszystkie kolory możliwe no,no
    ja trzymam się tylko blondu :P ale lubię go :D

Paryzetka83 lubi tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:
    Czyli relaks u fryzjera,potem do domku,facet oszaleje i do wyrka na małe szaleństwo :D

No właśnie dziś to go tylko zachęcę, bo b.późno wraca, ale jutro może i rano nie odpuścimy sobie ;)

Edycik, cinnamon cookie, Mundek lubią tę wiadomość

• Edycik Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś bardzo dobry plan ;) powodzonka kochana :D

AgaL lubi tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madzikk wrote:
    Nadrobilam:)

Witam wszystkie. Ja tez niedlugo musze farbowac, ale kolorek standardowy.

Agulek ty bedziesz teraz owulowac:) to powodzenia przy starankach.

Ja dzis sama w pracy, uwielbiam takie dni, w 100% moge sie skupic na swojej pracy, bez pytan.

To milego dnia kochane:)

Dokładnie Madzikk owulka na dniach, wczoraj test negatyw, ale jak dziś wyjdzie pozytyw to super by było:)
    Miłej pracy, też lubię od czasu do czasu mieć puste biuro:)

madzikk lubi tę wiadomość

• Ejrene Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja jestem nudna bo jeszcze nie farbuje włosów ;) zacznę jak siwego zobaczę :P
    Korciło mnie właśnie ombre/sombre ale boje się że fryzjerka mi spieprzy bo nie mam takiej sprawdzonej.

Jasminowa lubi tę wiadomość

atdc15nmjt4tk663.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2015, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ejrene wrote:
    To ja jestem nudna bo jeszcze nie farbuje włosów ;) zacznę jak siwego zobaczę :P
    Korciło mnie właśnie ombre/sombre ale boje się że fryzjerka mi spieprzy bo nie mam takiej sprawdzonej.

No ja też nie mam, a za każdym razem jak wychodzę od fryzjera to jestem niezadowolona :(

Wysłany: 28 października 2015, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ejrene wrote:
    Jak nie masz sprawdzonej to nie radzę :P mi jedna tak spieprzyła, że na farbowanym blondzie zrobiła mi coś w rodzaju odrostu a nie ombre :/ pisałam o tym nawet, że wróciłam do domu, patrzyłam i patrzyłam na te włosy i pobiegłam do drogerii po farbę :/

f2wl20mmrxkgechr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2015, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dojechałam do biura uff koszmarna pogoda.
    Edycik powodzenia na wizycie,
    Paryzetka to ty uzalezniona jesteś od farbowania. Ledwo co nowy luk widzialam a ty już go zmieniasz? mi się marzy rozjasnienie ale do fryzjera trafić nie mogę.
    ombra pięka rzecz ja mam naturalną ;) po farbowaniu schodzi mi kolor. Na górze ciemny blond na dole czekoladka.
    kjopa żyjesz czy z wrażenia padłaś i nie odzywasz się do nas. czekamy z niecierpliwością.
    Wiola, Ruby, Edycik mam nadzieję że szybko się wszystko z cyklem wyjaśni.

Edycik, Wiola90, Ruby lubią tę wiadomość

• Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:
    no proszę odważna kobitka z Ciebie :) wszystkie kolory możliwe no,no
    ja trzymam się tylko blondu :P ale lubię go :D
    Ja na szczęście wychodzę z założenia, że to tylko włosy - odrosną. No ale ja mam krótkie, więc częściej ścinam i łatwiej się pozbyć niechcianego lub nieudanego koloru ;) a przed czerwienią też miałam jasny blond!

Edycik, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
‹‹ 620 621 622 623 624 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ