X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cinnamonku ombre bardzo mi się podoba, tyle że włosy mam dość mocno wycieniowane....więc nie wiem jak by to wygladało;)

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • Wiola90 Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    majju wrote:
    Wiola, wiesz, że testy bywają zawodne. A jakieś objawy na @ masz?
    Brzuch pobolewa, piersi jak napompowane i ból kręgosłupa w części lędźwiowej. To moje klasyczne objawy na @, więc zostaje czekać, byle nie długo bo oszaleję

f2wldf9hjwsqwdpy.png

6.06.2015 Aniołek (8tc)
  • Ejrene Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jasminowa dojechał dojechał :) ale jestem realistką ;) i nie czuje cionrzy :P tak że już przygotowuje się psychicznie na @ co by potem w zadurzy dołek nie wpaść ;)

A cienie na testach nie zawsze oznaczają wadliwy test, czasem może być to ciąża biochemiczna.

Jasminowa, Paryzetka83 lubią tę wiadomość

atdc15nmjt4tk663.png
  • cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Cinnamonku ombre bardzo mi się podoba, tyle że włosy mam dość mocno wycieniowane....więc nie wiem jak by to wygladało;)
    Wiesz co, ja też nie mam włosów o jednej długości :) wcześniej ciągle stopniowałam i teraz dalej tak mam, w ogóle z przodu mam dużo krótsze niż z tyłu :P

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I masz ombre?:)

• AgaL Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka83 wrote:
    No ja ostatnio poszalałam z kolorem i mi piękna czerwień wyszła, teraz raczej w stronę brązu pójdę ;)

Dziś testuję wcześniej koło 16 bo długo bez picia nie wytrzymam jak już dotrę do domu ;)

A ja dziś zatestuje później, pewnie jak wrócę od fryzjera itp, czyli wieczorem ;)

• madzikk Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadrobilam:)

Witam wszystkie. Ja tez niedlugo musze farbowac, ale kolorek standardowy.

Agulek ty bedziesz teraz owulowac:) to powodzenia przy starankach.

Ja dzis sama w pracy, uwielbiam takie dni, w 100% moge sie skupic na swojej pracy, bez pytan.

To milego dnia kochane:)

Jasminowa, AgaL lubią tę wiadomość

16udgox1i4rww54k.png
    31cs
    IUI 23.3.2017
    IUI 27.2.2017
    HSG 26.10.2015
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    A ja dziś zatestuje później, pewnie jak wrócę od fryzjera itp, czyli wieczorem ;)

Czyli relaks u fryzjera,potem do domku,facet oszaleje i do wyrka na małe szaleństwo :D

cinnamon cookie, Paryzetka83, Mundek lubią tę wiadomość

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png

Wysłany: 28 października 2015, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    I masz ombre?:)
    Mam :) to wszystko zależy od fryzjera jak wykona :) nie mam odcięcia takiego pół na pół, tylko fryzjerka brała pasma w rękę i przeciągała farbę, tak że w różnych miejscach zaczyna się jaśniejsza farba :) chyba nie ma nic gorszego jak takie ombre wyglądające jak flaga, do połowy ciemne a później bez żadnego przejścia jasne :P

AgaL lubi tę wiadomość

f2wl20mmrxkgechr.png
  • Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jasminowa wrote:
    Paryzetka83 wrote:
    Cześć :D

Jaśminowa jak Ci się podoba mierzenie tempki i prowadzenie wykresu? Z jakiej strony o npr korzystałaś?

Paryzetka- bardzo mi się podoba : ) zaczynam się w końcu obserwować. Mój mąż w ogóle zachwycony pomysłem mierzenia temp, nigdy nie słyszał o takich sposobach, więc wydaje mu się, że jak zaczęłam mierzyć temp, to teraz na pewno będzie dobrze ; )

czytałam na tej stronie: http://www.npr.pl/, ale też " skakałam" po wielu stronach, których nawet nie jestem w stanie sobie przypomnieć.

Pewnie znowu płodne zaczną nam się podobnie, ja owulację obstawiam plus minus za 5- 6 dni, a Ty?

A to mam otwartą tę stronę i próbuję się zabrać za czytanie ;) A owulację obstawiam dokładnie tak jak Ty. Mój chłopak może nie jest zachwycony, ale jak po 4 piknięciach termometru nie sprawdzam tempki to mnie budzi i przypomina ;)

Jasminowa lubi tę wiadomość

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
  • Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    majju wrote:
    Wiola, wiesz, że testy bywają zawodne. A jakieś objawy na @ masz?

Jakbym miała długie włosy to bym sobie zrobiła jakieś ombre, sombre czy coś takiego. Ale mam krótkiego pazia i bardzo go lubię :D Jak obcięłam włosy po ślubie to M. się na mnie obraził nawet ale już się przyzwyczaił, czasem tylko mówi do mnie 'Paziu' :) Co do kolorów na głowie to była już tam cała paleta barw ale zdecydowanie najlepiej czuję się w rudym. Mówią, że to nie kolor włosów tylko charakter ;)
    Dokładnie tak rudy to nie kolor, to charakter :) I dlatego najbardziej go lubię, a miałam już wszystkie możliwe kolory włosów ;)

Cynamonku mi też się ta czerwień podobała, ale już się spłukała. Teraz będą pewnie rude czym bym ich nie potraktowała ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2015, 09:53

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka83 wrote:
    Dokładnie tak rudy to nie kolor, to charakter :) I dlatego najbardziej go lubię, a miałam już wszystkie możliwe kolory włosów ;)

no proszę odważna kobitka z Ciebie :) wszystkie kolory możliwe no,no
    ja trzymam się tylko blondu :P ale lubię go :D

Paryzetka83 lubi tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:
    Czyli relaks u fryzjera,potem do domku,facet oszaleje i do wyrka na małe szaleństwo :D

No właśnie dziś to go tylko zachęcę, bo b.późno wraca, ale jutro może i rano nie odpuścimy sobie ;)

Edycik, cinnamon cookie, Mundek lubią tę wiadomość

• Edycik Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś bardzo dobry plan ;) powodzonka kochana :D

AgaL lubi tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madzikk wrote:
    Nadrobilam:)

Witam wszystkie. Ja tez niedlugo musze farbowac, ale kolorek standardowy.

Agulek ty bedziesz teraz owulowac:) to powodzenia przy starankach.

Ja dzis sama w pracy, uwielbiam takie dni, w 100% moge sie skupic na swojej pracy, bez pytan.

To milego dnia kochane:)

Dokładnie Madzikk owulka na dniach, wczoraj test negatyw, ale jak dziś wyjdzie pozytyw to super by było:)
    Miłej pracy, też lubię od czasu do czasu mieć puste biuro:)

madzikk lubi tę wiadomość

• Ejrene Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja jestem nudna bo jeszcze nie farbuje włosów ;) zacznę jak siwego zobaczę :P
    Korciło mnie właśnie ombre/sombre ale boje się że fryzjerka mi spieprzy bo nie mam takiej sprawdzonej.

Jasminowa lubi tę wiadomość

atdc15nmjt4tk663.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2015, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ejrene wrote:
    To ja jestem nudna bo jeszcze nie farbuje włosów ;) zacznę jak siwego zobaczę :P
    Korciło mnie właśnie ombre/sombre ale boje się że fryzjerka mi spieprzy bo nie mam takiej sprawdzonej.

No ja też nie mam, a za każdym razem jak wychodzę od fryzjera to jestem niezadowolona :(

Wysłany: 28 października 2015, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ejrene wrote:
    Jak nie masz sprawdzonej to nie radzę :P mi jedna tak spieprzyła, że na farbowanym blondzie zrobiła mi coś w rodzaju odrostu a nie ombre :/ pisałam o tym nawet, że wróciłam do domu, patrzyłam i patrzyłam na te włosy i pobiegłam do drogerii po farbę :/

f2wl20mmrxkgechr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2015, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dojechałam do biura uff koszmarna pogoda.
    Edycik powodzenia na wizycie,
    Paryzetka to ty uzalezniona jesteś od farbowania. Ledwo co nowy luk widzialam a ty już go zmieniasz? mi się marzy rozjasnienie ale do fryzjera trafić nie mogę.
    ombra pięka rzecz ja mam naturalną ;) po farbowaniu schodzi mi kolor. Na górze ciemny blond na dole czekoladka.
    kjopa żyjesz czy z wrażenia padłaś i nie odzywasz się do nas. czekamy z niecierpliwością.
    Wiola, Ruby, Edycik mam nadzieję że szybko się wszystko z cyklem wyjaśni.

Edycik, Wiola90, Ruby lubią tę wiadomość

• Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:
    no proszę odważna kobitka z Ciebie :) wszystkie kolory możliwe no,no
    ja trzymam się tylko blondu :P ale lubię go :D
    Ja na szczęście wychodzę z założenia, że to tylko włosy - odrosną. No ale ja mam krótkie, więc częściej ścinam i łatwiej się pozbyć niechcianego lub nieudanego koloru ;) a przed czerwienią też miałam jasny blond!

Edycik, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
‹‹ 620 621 622 623 624 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ