Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
majju wrote:Wiola, wiesz, że testy bywają zawodne. A jakieś objawy na @ masz?
6.06.2015 Aniołek (8tc) -
Jasminowa dojechał dojechał
ale jestem realistką
i nie czuje cionrzy
tak że już przygotowuje się psychicznie na @ co by potem w zadurzy dołek nie wpaść
A cienie na testach nie zawsze oznaczają wadliwy test, czasem może być to ciąża biochemiczna.Jasminowa, Paryzetka83 lubią tę wiadomość
-
AgaL wrote:Cinnamonku ombre bardzo mi się podoba, tyle że włosy mam dość mocno wycieniowane....więc nie wiem jak by to wygladało;)
wcześniej ciągle stopniowałam i teraz dalej tak mam, w ogóle z przodu mam dużo krótsze niż z tyłu
-
Paryzetka83 wrote:No ja ostatnio poszalałam z kolorem i mi piękna czerwień wyszła, teraz raczej w stronę brązu pójdę
Dziś testuję wcześniej koło 16 bo długo bez picia nie wytrzymam jak już dotrę do domu
A ja dziś zatestuje później, pewnie jak wrócę od fryzjera itp, czyli wieczoremKiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Nadrobilam:)
Witam wszystkie. Ja tez niedlugo musze farbowac, ale kolorek standardowy.
Agulek ty bedziesz teraz owulowac:) to powodzenia przy starankach.
Ja dzis sama w pracy, uwielbiam takie dni, w 100% moge sie skupic na swojej pracy, bez pytan.
To milego dnia kochane:)Jasminowa, AgaL lubią tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
AgaL wrote:I masz ombre?
to wszystko zależy od fryzjera jak wykona
nie mam odcięcia takiego pół na pół, tylko fryzjerka brała pasma w rękę i przeciągała farbę, tak że w różnych miejscach zaczyna się jaśniejsza farba
chyba nie ma nic gorszego jak takie ombre wyglądające jak flaga, do połowy ciemne a później bez żadnego przejścia jasne
AgaL lubi tę wiadomość
-
Jasminowa wrote:Paryzetka83 wrote:Cześć
Jaśminowa jak Ci się podoba mierzenie tempki i prowadzenie wykresu? Z jakiej strony o npr korzystałaś?
Paryzetka- bardzo mi się podoba : ) zaczynam się w końcu obserwować. Mój mąż w ogóle zachwycony pomysłem mierzenia temp, nigdy nie słyszał o takich sposobach, więc wydaje mu się, że jak zaczęłam mierzyć temp, to teraz na pewno będzie dobrze ; )
czytałam na tej stronie: http://www.npr.pl/, ale też " skakałam" po wielu stronach, których nawet nie jestem w stanie sobie przypomnieć.
Pewnie znowu płodne zaczną nam się podobnie, ja owulację obstawiam plus minus za 5- 6 dni, a Ty?
A to mam otwartą tę stronę i próbuję się zabrać za czytanieA owulację obstawiam dokładnie tak jak Ty. Mój chłopak może nie jest zachwycony, ale jak po 4 piknięciach termometru nie sprawdzam tempki to mnie budzi i przypomina
Jasminowa lubi tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
majju wrote:Wiola, wiesz, że testy bywają zawodne. A jakieś objawy na @ masz?
Jakbym miała długie włosy to bym sobie zrobiła jakieś ombre, sombre czy coś takiego. Ale mam krótkiego pazia i bardzo go lubięJak obcięłam włosy po ślubie to M. się na mnie obraził nawet ale już się przyzwyczaił, czasem tylko mówi do mnie 'Paziu'
Co do kolorów na głowie to była już tam cała paleta barw ale zdecydowanie najlepiej czuję się w rudym. Mówią, że to nie kolor włosów tylko charakter
I dlatego najbardziej go lubię, a miałam już wszystkie możliwe kolory włosów
Cynamonku mi też się ta czerwień podobała, ale już się spłukała. Teraz będą pewnie rude czym bym ich nie potraktowałaWiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2015, 09:53
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Paryzetka83 wrote:Dokładnie tak rudy to nie kolor, to charakter
I dlatego najbardziej go lubię, a miałam już wszystkie możliwe kolory włosów
no proszę odważna kobitka z Ciebiewszystkie kolory możliwe no,no
ja trzymam się tylko blonduale lubię go
Paryzetka83 lubi tę wiadomość
-
Edycik wrote:Czyli relaks u fryzjera,potem do domku,facet oszaleje i do wyrka na małe szaleństwo
No właśnie dziś to go tylko zachęcę, bo b.późno wraca, ale jutro może i rano nie odpuścimy sobieEdycik, cinnamon cookie, Mundek lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
madzikk wrote:Nadrobilam:)
Witam wszystkie. Ja tez niedlugo musze farbowac, ale kolorek standardowy.
Agulek ty bedziesz teraz owulowac:) to powodzenia przy starankach.
Ja dzis sama w pracy, uwielbiam takie dni, w 100% moge sie skupic na swojej pracy, bez pytan.
To milego dnia kochane:)
Dokładnie Madzikk owulka na dniach, wczoraj test negatyw, ale jak dziś wyjdzie pozytyw to super by było:)
Miłej pracy, też lubię od czasu do czasu mieć puste biuro:)madzikk lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
nick nieaktualnyEjrene wrote:To ja jestem nudna bo jeszcze nie farbuje włosów
zacznę jak siwego zobaczę
Korciło mnie właśnie ombre/sombre ale boje się że fryzjerka mi spieprzy bo nie mam takiej sprawdzonej.
No ja też nie mam, a za każdym razem jak wychodzę od fryzjera to jestem niezadowolona -
Ejrene wrote:To ja jestem nudna bo jeszcze nie farbuje włosów
zacznę jak siwego zobaczę
Korciło mnie właśnie ombre/sombre ale boje się że fryzjerka mi spieprzy bo nie mam takiej sprawdzonej.mi jedna tak spieprzyła, że na farbowanym blondzie zrobiła mi coś w rodzaju odrostu a nie ombre
pisałam o tym nawet, że wróciłam do domu, patrzyłam i patrzyłam na te włosy i pobiegłam do drogerii po farbę
-
nick nieaktualnyDojechałam do biura uff koszmarna pogoda.
Edycik powodzenia na wizycie,
Paryzetka to ty uzalezniona jesteś od farbowania. Ledwo co nowy luk widzialam a ty już go zmieniasz? mi się marzy rozjasnienie ale do fryzjera trafić nie mogę.
ombra pięka rzecz ja mam naturalnąpo farbowaniu schodzi mi kolor. Na górze ciemny blond na dole czekoladka.
kjopa żyjesz czy z wrażenia padłaś i nie odzywasz się do nas. czekamy z niecierpliwością.
Wiola, Ruby, Edycik mam nadzieję że szybko się wszystko z cyklem wyjaśni.Edycik, Wiola90, Ruby lubią tę wiadomość
-
Edycik wrote:no proszę odważna kobitka z Ciebie
wszystkie kolory możliwe no,no
ja trzymam się tylko blonduale lubię go
a przed czerwienią też miałam jasny blond!
Edycik, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć?