X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • Jasminowa Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Jasminowa no właśnie się utrzymuje ta temperatura ciągle w okolicach 37,1-37,3 od samego rana.. Nie mam pojęcia od czego, myślałam że właśnie CRP cos wykaże ale nic...

no to zagadka...lepiej zgłoś się z tym do lekarza, jeśli np coś przewlekełego to może pęcherz? zatoki? hmmm trzeba to jeszcze głębiej obadać, lekarz powinien podrążyć temat

https://www.maluchy.pl/ci-72052.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:
    Odebrałam betę - poza ciążą także chyba muszę czekać na @,do ginekologa no nie ma szans :( jak na złość.Spróbuję chyba do innego się dostać.

Aguś o kremach z wit.C podczas starań niestety nic mi nie wiadomo kochana.

Edycik spróbuj...a jak nie uda sie dziś to jak najszybciej. Może wizyta Cinnamonka coś Tobie też wyjaśni :*

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    majju wrote:
    Aga czytam Marie Kondo "Magia sprzątania" :) dostałam od siostry na urodziny, chyba dlatego, że straszna ze mnie balaganiara :D

O słyszałam o tej książce - okładka zachęca do sprzątania ;), ja póki co jestem w drodze do biblioteki, pewnie po kolejny kryminał ;)

• AgaL Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Jaśminowa:)

• cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik przykro mi :( ehhhh niepotrzebnie gin Ci kazał ją robić, tylko więcej stresu i zastanawiania :/ musisz czekać na wizytę i tyle, nie ma innej opcji... Tulę :*
    Majju dobry plan masz :) bierz wolne jak możesz i 'relax, take it easyyyy' ;)
    Aguś czekam na Twoje wrażenia po fryzjerze ;)
    Widzę, że zastanawiałyście się czy u mnie coś może się nie wykluło, przez tą temperaturę, ale nie ma takiej opcji... @ może nie była super obfita ale była, teraz zero objawów poza temperaturą od grom wie czego :/

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jasminowa wrote:
    no to zagadka...lepiej zgłoś się z tym do lekarza, jeśli np coś przewlekełego to może pęcherz? zatoki? hmmm trzeba to jeszcze głębiej obadać, lekarz powinien podrążyć temat
    No coś muszę :) dlatego myślałam, że może CRP coś wykaże i wtedy będziemy szukać co, a tak to jestem w czarnej d.... :P

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • Jasminowa Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni555 wrote:
    a moja jest starsza ode mnie o 16 lat i cieżko nam się dogadać :)

fajnie będzie jak siostra siostrę będzie przewijać :)

Reni,
    Ja przewijałam moją siostrę, chodziliśmy z moim ówczesnym chłopakiem/obecnym mężem z nią z wózeczkiem na spacery, jak była starsza często prosiła mnie, żebym poszła na wwiadówkę, aby mama nie szła, żeby nie było burzy po wywiadówce, więc ja sposobem brałam mamę, żeby sobie odpoczęła w domu, a ja skoczę na zebranie ; ), a teraz Siostrzyczka wpada do mnie z koleżankami na winko, albo przyjeżdża na nocki i zostaje z moimi dziećmi ( które ją uwielbiają : ), a my z mężem mamy wychodne ; )

Paryzetka83, AgaL, cinnamon cookie, madzikk, Bratek, Kjopa3 lubią tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Edycik przykro mi :( ehhhh niepotrzebnie gin Ci kazał ją robić, tylko więcej stresu i zastanawiania :/ musisz czekać na wizytę i tyle, nie ma innej opcji... Tulę :*
    Majju dobry plan masz :) bierz wolne jak możesz i 'relax, take it easyyyy' ;)
    Aguś czekam na Twoje wrażenia po fryzjerze ;)
    Widzę, że zastanawiałyście się czy u mnie coś może się nie wykluło, przez tą temperaturę, ale nie ma takiej opcji... @ może nie była super obfita ale była, teraz zero objawów poza temperaturą od grom wie czego :/

Hahha ta piosenka 'relax, take it easyyyy' Cinnamonek to moja zmora stażu....była wtedy non stop w radio :D

cinnamon cookie lubi tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Człowiek dobrze pracy nie zaczął, kawy nie dopił, a tu już strony :D

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Część ja przed drogą do pracy zaglądam ;)
    Edycik a ile Ci teraz beta wyszła?
    Maju smacznej kawki i lektury.
    Cinnamon no nie dziw się że dopatrujemy się różnych rzeczy cierpimy na brak zieloności w tym miesiącu, a że na naszym forum same czarownice to wszystko się może zdażyć
    Kjopa-jak test?
    Ruby wstałaś?
    Aguś to myśl co chcesz na główce zrobić ;) zazdroszczę fryzjera
    Bratek co u Ciebie

cinnamon cookie, Bratek lubią tę wiadomość

• Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć :D
    Edycik przykro mi z powodu bety :(

Aguś ja tam co prawda do fryzjera nie idę ale mam w planach farbowanie - tym razem na bardziej stonowany kolor ;)

Cinnamon mnie też zastanawia Twoja temperatura i czekam na relacje z wizyty.

Majju jak to dobrze wiedzieć, że nie tylko ja jestem bałaganiarą ;) Ale ja się tym kompletnie nie przejmuję ;)

Jaśminowa jak Ci się podoba mierzenie tempki i prowadzenie wykresu? Z jakiej strony o npr korzystałaś?

No chyba odpisałam wszystkim póki co, wracam do kawki :D

AgaL, Jasminowa, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katiuszaa beta mi wyszła , 0,1
    udało mi się umówić na 13.30 do jakieś innej lekarki ale wazne że pójdę
    niech zobaczy co i jak bo z nerwów to ja osiwieję

urwę się z pracy i pojadę do lekarza

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2015, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Ruby wstawaj Śpiochu :D

Dzieñ dobry:)

Ruby już o 5.50 wstała dzisiaj i od 7 w pracy :P ale śniadanko trzeba było zjeść więc dopiero zasiadam i czytam:)

Edycik to czekamy na @ w takim razie, może się rozkręci...
    Cynamon daj znać jak po wizycie, a może testa machnij ;)

Majju książka i mnie by się przydała ;)
    Fryzjer zresztą też ostatnio ze dwa tyg temu farbowałam :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2015, 08:16

• AgaL Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik super, że się udało:*

Paryzetka a jaki kolorek?? ja właśnie też mam robić, ale pewnie brąz standardowo, choć chodzi za mną rozjaśnienie...ale to może na wiosnę ;)
    Dziś Kochana też testujemy owulacyjne? o tej samej porze chcesz??

Katiuszka miłego dnia w pracy :)

• Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby nie wszystkich testowanie relaksuje tak jak Ciebie ;)

AgaL, madzikk lubią tę wiadomość

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
  • Jasminowa Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Cześć Jaśminowa:)

Hej Aga : )

Ja oczywiście zalogowałam się do pracy, ale pierwsze kroki na forum ; )
    Co do wit C- myślę, ze można używać, bo nic nie piszą, że nie można

AgaL lubi tę wiadomość

• Jasminowa Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    majju wrote:
    Ogólnie kobieta ma metodę na sprzątanie żeby wszystko wyrzucić :) tzn . najpierw wziąć każdą rzecz w domu do ręki, odpowiedzieć sobie czy ta rzecz sprawia mi radość a jak nie to wek :) takie tam pitolenie o szopenie

Tak jak bym siebie podczas sprzątania widziała ; ) mój mąż nie pozwala mi sprzątać garażu, bo on ma zupełnie przeciwnie " wszystko się przyda" i w garażu jest wszystko dosłownie, tylko samochód się nie mieści ; )

cinnamon cookie lubi tę wiadomość

• Edycik Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka83 wrote:
    Ruby nie wszystkich testowanie relaksuje tak jak Ciebie ;)

hiihi lubię to :)

Paryzetka83 lubi tę wiadomość

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Edycik super, że się udało:*

Paryzetka a jaki kolorek?? ja właśnie też mam robić, ale pewnie brąz standardowo, choć chodzi za mną rozjaśnienie...ale to może na wiosnę ;)
    Dziś Kochana też testujemy owulacyjne? o tej samej porze chcesz??

Katiuszka miłego dnia w pracy :)

No ja ostatnio poszalałam z kolorem i mi piękna czerwień wyszła, teraz raczej w stronę brązu pójdę ;)

Dziś testuję wcześniej koło 16 bo długo bez picia nie wytrzymam jak już dotrę do domu ;)

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2015, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jasminowa wrote:
    Tak jak bym siebie podczas sprzątania widziała ; ) mój mąż nie pozwala mi sprzątać garażu, bo on ma zupełnie przeciwnie " wszystko się przyda" i w garażu jest wszystko dosłownie, tylko samochód się nie mieści ; )

Ja mam to samo co twój mąż...co biorę do ręki to szkoda mi wywalać bo może się jeszcze przyda, za to mój m to przechwyci i szybko leci do kosza ale od razu do kontenera na zewnątrz żebym czasem nie wzieła tego :P

Paryzetka83, Jasminowa lubią tę wiadomość

‹‹ 618 619 620 621 622 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ