Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJasminowa wrote:Reni, do czasu, aż się zakocha ; )
Fajną będziesz miała różnicę wieku u dzieci ; ), ja mam siostrę 17 lat młodszą. Juz mnie przerosła i ma 20 lat, ale zawsze mówię, że jest moją maleńką siostrzyczką
fajnie będzie jak siostra siostrę będzie przewijaćAgaL, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja zaczęłam się zastanawiać co Edycik zobaczy jutro na wyniku bety. Jak tylko odbierzesz daj znać. Nie nakręcam poprostu tak z ciekawości czy na tym samym poziomie co ostatnio (0,1) czy wzrosło.
Co do częstotliwościto wam się pochwalę że my chodź razem jesteśmy od 13 lat (4 po ślubie) to nadal jak młodzi jak jest okazja to nie możemy się od siebie opędzić. Może dzięki temu mój małżonek nie widzi różnicy w dni płodne a nie dni płodne. co do
po Owu słyszałam że lepiej zmniejszyć częstotliwość (nawet przez tydzień nic) bo orgazm może doprowadzić do samoczynnego poronienia przy skurczach będących efektem odbytej rozkoszy
Ruby PMS wrrr czy to znaczy że @ wyjdzie Ci na wizytę?
Bratek, Edycik, cinnamon cookie, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKatiusza - no istnieje wielkie prawdopodobieństwo, raczej tak będzie, ale na wizytę idę to wyniki mi odczyta i mam nadzieję, że coś przepisze na te TSH i prolaktynę żeby jak najszybciej zbijać...
Mnie i cynamonek zastanawia - bez nakręcaniata temp...a okres no cóż same pisałyście , że niektóre przez 3 miechy miesiączkują...ale by były jaja
cinnamon cookie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni555 wrote:a moja jest starsza ode mnie o 16 lat i cieżko nam się dogadać
fajnie będzie jak siostra siostrę będzie przewijać
Moja siostra starsza tylko o dwa, ale jakoś dwa odrębne światy z nas...także wiek nie gra roli tylko charakterJasminowa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRuby wrote:Katiusza - no istnieje wielkie prawdopodobieństwo, raczej tak będzie, ale na wizytę idę to wyniki mi odczyta i mam nadzieję, że coś przepisze na te TSH i prolaktynę żeby jak najszybciej zbijać...
Mnie i cynamonek zastanawia - bez nakręcaniata temp...a okres no cóż same pisałyście , że niektóre przez 3 miechy miesiączkują...ale by były jaja
jutro ma wizytę to się okażę czy czegoś na USG nie ma
-
cinnamon cookie wrote:Edycik ja też ostatnio plamiłam i przestawałam i tak na zmianę, miałam już serdecznie dość tego cyklu
może jutro u gina się dowiem od czego to
nic ciekawego nie kupiłam, same spożywcze
Aguś my działamy cały czasnie znasz dnia ani godziny
hahaha
ale muszę przyznać, że po owu częstotliwość trochę się zmniejsza
Cinnamonku z tą częstotliwością tak sam u nas;)
Czekam z niecierpliwością na Twoją jutrzejszą wizytę u gina, może Edycik też coś to naświetli sytuacje, bo faktycznie podobnie macie w tym cyklu.cinnamon cookie lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
cześć kochane
przez noc @ się nie rozkręciła
już sama nie wiem co jest grane ale powoli doprowadza mnie ten cykl do szału i nerwicy
o 12 mam wyniki bety to już raczej wszystko będzie jasne
temperaturka rano 36,73
wkurw.....-maksymalny
bym zapomniała mąż mi rano powiedział że nie sądził iż można miec tak porąbane cykle jak jaodpowiedziałam że normalna nie mogę być bo by się ze mną nie ożenił
katiuszaa fajnie że mimo upływu czasu i lat Ty i małżonek jak szaleni nastolatkowie nie możecie się opędzić od siebie
Bratku mam nadzieje,że lekarka sie odezwie i czekamy na info.
Cinnamonku obie mamy tak durnowaty ten cykl
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2015, 06:52
AgaL, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
-
Hej Piękne Panie! Ogarnęło mnie dziś wielkie lenistwo i wzięłam urlop na żądanie! Jak u Was samopoczucie dzisiaj? Zerkam przez okno i widzę, że zapowiada się piękna pogoda
Edycik trzymam kciuki za wyniki bety, niech rozjaśni sytuację. Cynamonku, Twoja tempka daje do myślenia, może dziś podczas wizyty coś się wyklaruje
Dobrego dnia!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2015, 07:08
Edycik, cinnamon cookie, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
Witam:)
Ja dzis pół godziny wcześniej w pracy, bo chcę wcześniej wyjść....do fryzjer jadę na 16sama nie wiem co będę robić, ale zawsze to jakas zmiana
Edycik Kochana może beta wszystko wyjaśni, a jak nie to może uda się do ginekolog wcisnąć?
Ciekawe co Cinnamonek się dziś dowie na wizycie:*
Majju podkradłaś mój pomysł....oj też go niedługo wykorzystamI też spędzę tak poranek: kawa i książka
co czytasz w chwili obecnej??
-
Edycik pytanko do Ciebie, czy wiadomo Ci coś o przeciwskazaniach kremów z wit.C podczas starań? Z takim dość wysokim stężeniem. Planuje właśnie zaopatrzyć się w jakieś serum czy krem na noc...bo jakaś szara ta twarz i przemęczona
-
Ogólnie kobieta ma metodę na sprzątanie żeby wszystko wyrzucić
tzn . najpierw wziąć każdą rzecz w domu do ręki, odpowiedzieć sobie czy ta rzecz sprawia mi radość a jak nie to wek
takie tam pitolenie o szopenie
Paryzetka83, Jasminowa lubią tę wiadomość