X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 października 2015, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jasminowa wrote:
    Reni, do czasu, aż się zakocha ; )

Fajną będziesz miała różnicę wieku u dzieci ; ), ja mam siostrę 17 lat młodszą. Juz mnie przerosła i ma 20 lat, ale zawsze mówię, że jest moją maleńką siostrzyczką ;)
    a moja jest starsza ode mnie o 16 lat i cieżko nam się dogadać :)

fajnie będzie jak siostra siostrę będzie przewijać :)

AgaL, Jasminowa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 października 2015, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja zaczęłam się zastanawiać co Edycik zobaczy jutro na wyniku bety. Jak tylko odbierzesz daj znać. Nie nakręcam poprostu tak z ciekawości czy na tym samym poziomie co ostatnio (0,1) czy wzrosło.
    Co do częstotliwości <3 to wam się pochwalę że my chodź razem jesteśmy od 13 lat (4 po ślubie) to nadal jak młodzi jak jest okazja to nie możemy się od siebie opędzić. Może dzięki temu mój małżonek nie widzi różnicy w dni płodne a nie dni płodne. co do <3 po Owu słyszałam że lepiej zmniejszyć częstotliwość (nawet przez tydzień nic) bo orgazm może doprowadzić do samoczynnego poronienia przy skurczach będących efektem odbytej rozkoszy
    Ruby PMS wrrr czy to znaczy że @ wyjdzie Ci na wizytę?

Bratek, Edycik, cinnamon cookie, Jasminowa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 października 2015, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katiusza - no istnieje wielkie prawdopodobieństwo, raczej tak będzie, ale na wizytę idę to wyniki mi odczyta i mam nadzieję, że coś przepisze na te TSH i prolaktynę żeby jak najszybciej zbijać...

Mnie i cynamonek zastanawia - bez nakręcania :P ta temp...a okres no cóż same pisałyście , że niektóre przez 3 miechy miesiączkują...ale by były jaja :P

cinnamon cookie lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 października 2015, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni555 wrote:
    a moja jest starsza ode mnie o 16 lat i cieżko nam się dogadać :)

fajnie będzie jak siostra siostrę będzie przewijać :)

Moja siostra starsza tylko o dwa, ale jakoś dwa odrębne światy z nas...także wiek nie gra roli tylko charakter :)

Jasminowa lubi tę wiadomość

• agatia Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wysokie masz TSH i PRL? Widzę, że zmagamy się z tym samym :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2015, 23:48

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 października 2015, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    Katiusza - no istnieje wielkie prawdopodobieństwo, raczej tak będzie, ale na wizytę idę to wyniki mi odczyta i mam nadzieję, że coś przepisze na te TSH i prolaktynę żeby jak najszybciej zbijać...

Mnie i cynamonek zastanawia - bez nakręcania :P ta temp...a okres no cóż same pisałyście , że niektóre przez 3 miechy miesiączkują...ale by były jaja :P
    Cinnaminek też z tą tempką numery robi ;) jutro ma wizytę to się okażę czy czegoś na USG nie ma ;)

• AgaL Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Edycik ja też ostatnio plamiłam i przestawałam i tak na zmianę, miałam już serdecznie dość tego cyklu :/ może jutro u gina się dowiem od czego to :/ nic ciekawego nie kupiłam, same spożywcze ;)
    Aguś my działamy cały czas :P nie znasz dnia ani godziny ;) hahaha :) ale muszę przyznać, że po owu częstotliwość trochę się zmniejsza :P

Cinnamonku z tą częstotliwością tak sam u nas;)
    Czekam z niecierpliwością na Twoją jutrzejszą wizytę u gina, może Edycik też coś to naświetli sytuacje, bo faktycznie podobnie macie w tym cyklu.

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 23:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nom i Edycik i Cinnamonek trzymają nas nadal w napięciu;)
    Dobrej nocki Kochane :*

• Edycik Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 06:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć kochane

przez noc @ się nie rozkręciła
    już sama nie wiem co jest grane ale powoli doprowadza mnie ten cykl do szału i nerwicy
    o 12 mam wyniki bety to już raczej wszystko będzie jasne
    temperaturka rano 36,73
    wkurw.....-maksymalny :P

bym zapomniała mąż mi rano powiedział że nie sądził iż można miec tak porąbane cykle jak ja :D odpowiedziałam że normalna nie mogę być bo by się ze mną nie ożenił :P

katiuszaa fajnie że mimo upływu czasu i lat Ty i małżonek jak szaleni nastolatkowie nie możecie się opędzić od siebie :)
    Bratku mam nadzieje,że lekarka sie odezwie i czekamy na info.
    Cinnamonku obie mamy tak durnowaty ten cykl :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2015, 06:52

AgaL, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • majju Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 07:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Piękne Panie! Ogarnęło mnie dziś wielkie lenistwo i wzięłam urlop na żądanie! Jak u Was samopoczucie dzisiaj? Zerkam przez okno i widzę, że zapowiada się piękna pogoda :D Edycik trzymam kciuki za wyniki bety, niech rozjaśni sytuację. Cynamonku, Twoja tempka daje do myślenia, może dziś podczas wizyty coś się wyklaruje :) Dobrego dnia!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2015, 07:08

Edycik, cinnamon cookie, Jasminowa lubią tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 07:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    majju czasem taki urlop na żądanie jest wskazany :)
    ja tak planuję zrobić w piątek :D
    wstanę,wypiję kawkę,posprzatam w domku i pojadę do mamy w odwiedzinki.

• majju Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 07:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie leżę w łóżku, czytam książkę i popijam kawkę :D Piątek chyba też wezmę wolny, na rano mam monitoring na drugim końcu miasta więc chyba na pół dnia nie będzie się opłacało przychodzić do pracy :)

qdkkqps67blqh0e0.png
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 07:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pewnie majju jesli tylko masz możliwość weź sobie wolne :) taki odpoczynek wskazany dla organizmu tym bardziej że masz dojechac na drugi koniec miasta.

• AgaL Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 07:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam:)
    Ja dzis pół godziny wcześniej w pracy, bo chcę wcześniej wyjść....do fryzjer jadę na 16 :D sama nie wiem co będę robić, ale zawsze to jakas zmiana ;)

Edycik Kochana może beta wszystko wyjaśni, a jak nie to może uda się do ginekolog wcisnąć?

Ciekawe co Cinnamonek się dziś dowie na wizycie:*

Majju podkradłaś mój pomysł....oj też go niedługo wykorzystam :) I też spędzę tak poranek: kawa i książka :) co czytasz w chwili obecnej??

• AgaL Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 07:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wstawaj Śpiochu :D

• AgaL Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 07:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik pytanko do Ciebie, czy wiadomo Ci coś o przeciwskazaniach kremów z wit.C podczas starań? Z takim dość wysokim stężeniem. Planuje właśnie zaopatrzyć się w jakieś serum czy krem na noc...bo jakaś szara ta twarz i przemęczona :P

• majju Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 07:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga czytam Marie Kondo "Magia sprzątania" :) dostałam od siostry na urodziny, chyba dlatego, że straszna ze mnie balaganiara :D

Jasminowa lubi tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Odebrałam betę - poza ciążą także chyba muszę czekać na @,do ginekologa no nie ma szans :( jak na złość.Spróbuję chyba do innego się dostać.

Aguś o kremach z wit.C podczas starań niestety nic mi nie wiadomo kochana.

• majju Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ogólnie kobieta ma metodę na sprzątanie żeby wszystko wyrzucić :) tzn . najpierw wziąć każdą rzecz w domu do ręki, odpowiedzieć sobie czy ta rzecz sprawia mi radość a jak nie to wek :) takie tam pitolenie o szopenie

Paryzetka83, Jasminowa lubią tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • majju Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik :* wkurzające te Twoje cykle. Chyba dobrze jakby może jakiś inny lekarz powiedział co o tym myśli.

qdkkqps67blqh0e0.png
‹‹ 617 618 619 620 621 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ