Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Jestem jestem
nie obraziłam się na nikogo, Katiuszka na Ciebie nawet nie mogłabym
robiłam te CRP a później gotowałam obiad
nie mam żadnego zapalenia ani nic więc nie wiem od czego ta podwyższona temperatura
Majju super, że wygrałaśtruskawki górą!!
Bratku świetna wiadomość!!! Teraz może być tylko lepiej
Edycik tulę:* jednak miałaś dobre przeczucie co do @...
Ejrene wieczór był.... Niezły niezłyMąż zadowolony
Lecę po zakupydo później
madzikk, majju, Edycik lubią tę wiadomość
-
Ruby wrote:Majju to fantastycznie!!! bardzo się cieszymy, że udało ci się wygrać
Dziewczyny patrzę do skrzynki, a tam przesyłka,zgadywać nie musicie bo już pewnie wiecie - moje teściki przyszły!!!!musiałam serio to przetestować
czysta biel
No mówiłam, MISZCZ TESTOwANIAKiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
nick nieaktualnyEjrene wrote:Haha Ruby musisz dać dla męża żeby Ci je schował
Ja to się nawet zastanawiam co to będzie jak wysikam kiedyś te dwie kreski, nie będę wtedy mogła wykręcać tych testów na lewo i prawo w świetle dziennym i sztucznym, to już nie będzie taka frajda jak teraz!AgaL, katiuszaa, Ejrene, Reni555, majju, Jasminowa, madzikk lubią tę wiadomość
-
Majju gratulacje
Ruby wiedziałam że nie wytrzymaszJa też mam jeszcze 6 w zapasie w domu i nie wiem czy ich wszystkich nie zużyję jak @ będzie się długo spóźniać
Bratku super że już po wszystkim, wyniki męża na pewno łatwo da się poprawić, zostaje tylko działać
Edycik szkoda że @ jednak jest ale chociaż wiesz na czym stoisz, niepewność i czekanie są najgorszemajju, Ruby, Jasminowa lubią tę wiadomość
6.06.2015 Aniołek (8tc) -
Paryzetka83 wrote:Najgorsze jest to nie picie przez 2 godziny - dla mnie masakra
no własnie zastanawiam się kiedy ostatnio piłam i chyba nie minęło jeszcze dwie godziny...poczekam do 18 dla pewności
a właśnie pomimo negatywnego testu działacie co dwa dni jak zalecił gin?Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
nick nieaktualnyRuby wrote:Ja to się nawet zastanawiam co to będzie jak wysikam kiedyś te dwie kreski, nie będę wtedy mogła wykręcać tych testów na lewo i prawo w świetle dziennym i sztucznym, to już nie będzie taka frajda jak teraz!
ja to chyba zaniemówię na pół dnia, a potem do Was napiszę
bo to będą chyba jakieś czary
jak by mi dwie kreski wyszły
choć teraz to juz bardziej celuję w pierwszą betę... -
nick nieaktualnykiedyś kilka miesięcy temu miałam jazdę z testowaniem na ciążę, po 2-3 razy dziennie nawet
poukładałam te testy posikane jeden koło drugiego, w rządku i ogladałam wszystkie pod światło dzienne, lampy, z prawej, z lewej
taka wystawka
na stoliku nocnym
chyba jakaś stówka leżała wtedy na tym stoliku (za ok. 100zł testów)
potem jak przyszła @ to się prawie pochorowałam, tak się nastawiłam na te dwie kreski
oj co to było....Jasminowa lubi tę wiadomość
-
AgaL wrote:no własnie zastanawiam się kiedy ostatnio piłam i chyba nie minęło jeszcze dwie godziny...poczekam do 18 dla pewności
a właśnie pomimo negatywnego testu działacie co dwa dni jak zalecił gin?katiuszaa, AgaL, Jasminowa, madzikk lubią tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
nick nieaktualnyReni555 wrote:kiedyś kilka miesięcy temu miałam jazdę z testowaniem na ciążę, po 2-3 razy dziennie nawet
poukładałam te testy posikane jeden koło drugiego, w rządku i ogladałam wszystkie pod światło dzienne, lampy, z prawej, z lewej
taka wystawka
na stoliku nocnym
chyba jakaś stówka leżała wtedy na tym stoliku (za ok. 100zł testów)
potem jak przyszła @ to się prawie pochorowałam, tak się nastawiłam na te dwie kreski
oj co to było....
o to widzę, że osiągnęłaś już wyższy lewel niż jaale ja to sikam tak dla sportu już
bo 13 dni po czy 14 ni po to już dawno bym wysikała ale skoro nie ma @ to szczam bo potem długi odwyk od szczania do dni po owulacji czeka
Reni555 lubi tę wiadomość
-
cinnamon cookie wrote:Jestem jestem
nie obraziłam się na nikogo, Katiuszka na Ciebie nawet nie mogłabym
robiłam te CRP a później gotowałam obiad
nie mam żadnego zapalenia ani nic więc nie wiem od czego ta podwyższona temperatura
Majju super, że wygrałaśtruskawki górą!!
Bratku świetna wiadomość!!! Teraz może być tylko lepiej
Edycik tulę:* jednak miałaś dobre przeczucie co do @...
Ejrene wieczór był.... Niezły niezłyMąż zadowolony
Lecę po zakupydo później
Cinamon- miło Cię widzieć. Przy wirusowych chorobach CRP się nie podwyższa, więc przynajmniej można domniemać, że to jakiś wirus Cię dopadł i temperaturę podwyższył.cinnamon cookie lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
nick nieaktualnyRuby wrote:o to widzę, że osiągnęłaś już wyższy lewel niż ja
ale ja to sikam tak dla sportu już
bo 13 dni po czy 14 ni po to już dawno bym wysikała ale skoro nie ma @ to szczam bo potem długi odwyk od szczania do dni po owulacji czeka
to w pierwszej połowie cyklu masz zespół odstawienny
a potem doganiasz -
nick nieaktualny