Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAgaL wrote:Oj to już będzie konkretne dziecię widzieć na monitorze....acha rozmarzyłam się
ostatnio mój gin też mi wszystko pokazywał....ja kiwałam głową, a poza czarnymi plamami (jajniki chyba:P) nic nie widziałam
No mi to samo, jak tego polipa mi zaznaczał wtedy, a ja kiwam mu ostro tak tak, a tam same kropki i plamyAgaL lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRuby wrote:zbiorowe szczanko - to lubię
Emocje biorą górę.
Lunka mówiła że za 2 tygodnie ma wizytę
Cinnamon Cooki się obraziła na co, za co? co ja znowu zrobiłam?cinnamon cookie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
katiuszaa wrote:No tak jak nie testowe tp chociaż owulacyjne
Emocje biorą górę.
Lunka mówiła że za 2 tygodnie ma wizytę
Cinnamon Cooki się obraziła na co, za co? co ja znowu zrobiłam?
Eeee tam obraziłai niby na Ciebie, ależ za co ?
pewnie pracuje, albo się relaksuje
cinnamon cookie lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
nick nieaktualny
-
AgaL wrote:Oj to już będzie konkretne dziecię widzieć na monitorze....acha rozmarzyłam się
ostatnio mój gin też mi wszystko pokazywał....ja kiwałam głową, a poza czarnymi plamami (jajniki chyba:P) nic nie widziałam
Moja koleżanka pokazała swojej 4 letniej córeczce zdjęcie z USG i powiedziała, że to jest jej braciszek, na co córeczka, że to nie braciszek tylko kamień jakiś : )AgaL, madzikk lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
Siema laski, mam sporo do nadrobienia na forum od wczorajszego wieczoru. Na razie więc się tylko witam i uwaga! melduję, że Wasze kciuki pomogły i wygrałam ten konkurs
katiuszaa, Ejrene, Paryzetka83, madzikk, Wiola90, Jasminowa, cinnamon cookie, Edycik, Bratek, Kjopa3 lubią tę wiadomość
-
O dzisiaj dziewczyny sikacie na testy
no to życzę owulek i do dzieła.
Ruby bierze coś na zbicie prolaktyny? Ja znowu dostałam Btomergon, ale jeszcze nie wzięłam. Endokrynolog karze brać ginka karze nie brać. Po ostatnim odstawieniu bromka moje super cykle się popaprały, owulki nie było i lipa.
Miałam w tym cyklu iść na monitoring po miesiaczce, ale dopadlo mnie zapalenie oskrzeli, więc jeżeli się wykuruje to będą spontaniczne staranka. A jak się nie wykuruję to cykl na straty
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2015, 15:29
Jasminowa lubi tę wiadomość
-
Cześć Kobietki. Jestem nowa:) Otóż: staramy się z mężem o dzidziusia od kwietnia '15. Gorące są to starania:) We wrześniu wybrałam się na wizytę do ginki, nie ma przeciwwskazań do zajścia w ciążę. Zleciła mi natomiast badania hormonów i usg tarczycy. Okazało się, że mam 4 guzki na prawym płacie - podejrzenie Hashimoto. Potem wizyta u endokrynologa - mam za wysokie TSH (2,99). Podejrzenie Hashimoto dalej jest, w grudniu mam zrobić ponownie badań hormonów i wtedy p.dr zobaczy co dalej. Od trzech tygodni przyjmuję Letrox 50 (pół tabletki dziennie) na obniżenie TSH. Endokrynolog wyraźnie powiedziała mi, że przy takim wyniku TSH nie mam szans na ciążę. Ajjj...;/
Miesiączkuję regularnie, co 27 dni. W sobotę 24 października powinnam dostać @. A, że tego akurat dnia miałam ślub mamy, zrobiłam sobie test, tak dla pewności, że mogę pić %%%. Wyszedł negatywnie. W niedzielę od rana bóle jak na @. Żadne tabsy nie pomagały, przeleżałam cały dzień. Krwawienia brak...a zawsze wraz z bólem przychodziło. I tak od soboty chodzę i sobie zaglądam, kiedy ta krwawa ciocia przybędzie. Dziś rano zrobiłam test - wynik negatywny. Nie wiem, co robić i co myśleć. Bolą i swędzą mnie sutki. Wczoraj przez cały dzień temperatura utrzymywała mi się w ok.37 - 37,2. Brzuch mam jakiś wzdęty, jakby zaraz miała pęknąć. Pobolewa w dole.
Czy myślicie, że Letrox 50 mógł mi rozregulować cykl? Czy jest jakiś cień szansy,że jestem w ciąży? Może jestem też tym przypadkiem,że testy ciążowe na mnie nie działają? -
majju wrote:Siema laski, mam sporo do nadrobienia na forum od wczorajszego wieczoru. Na razie więc się tylko witam i uwaga! melduję, że Wasze kciuki pomogły i wygrałam ten konkurs
GRATULUJE !!majju lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
nick nieaktualny
-
Majju gratki
Chom6 , żadna z nas nie jest w stanie odpowiedzieć na pytanie co wpłyneło na wydłużenie cyklu, bo nawet przyjmując te same leki reagujemy różnie. Ja biorę euthyrox i nie wpływa na nic poza tsh oczywiście. A jeśli są wątpliwości czy to ciąża czy nie to zawsze zostaje zrobienie bety - my możemy tylko wróżyć a nie o to chodzi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2015, 15:57
katiuszaa, majju, Kjopa3 lubią tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Muszę krótko podsumować wszystkie wiadomości: jestem pewna, że w listopadzie na fioletowej padnie serwer
jak wszystkie tam przejdziemy to nie ma bata! Cieszę się Waszymi małymi szczęściami, a wszystkie ciut zawiedzione dziewczyny przytulam i pocieszam! :* Też mi się już chce siknąć na owulacyjny ale na razie sensu żadnego nie ma, w piątek monitoring, boję się jak cholera po poprzednim cyklu, w którym jaja nie było. Ale może za to w tym będzie superjajo
Mój M. wyniki też miał "średniawe" jak badał chyba w kwietniu, zaczął brać suple (PROmen) i wartało by zbadać czy się cosik poprawiło.
Acha, jeśli chodzi o nasze początki to poznaliśmy się przez wspólnych znajomych, po 3 tygodniach od poznania zamieszkaliśmy razemJesteśmy parą od 6,5 roku a małżeństwem nieco ponad 2 lata
madzikk, Ejrene, Jasminowa, Reni555, Bratek lubią tę wiadomość
-
majju wrote:Siema laski, mam sporo do nadrobienia na forum od wczorajszego wieczoru. Na razie więc się tylko witam i uwaga! melduję, że Wasze kciuki pomogły i wygrałam ten konkurs
Gratulacje!!!!majju lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
nick nieaktualnyMajju to fantastycznie!!! bardzo się cieszymy, że udało ci się wygrać
Dziewczyny patrzę do skrzynki, a tam przesyłka,zgadywać nie musicie bo już pewnie wiecie - moje teściki przyszły!!!!musiałam serio to przetestować
czysta biel
AgaL, madzikk, Wiola90, majju, Jasminowa, cinnamon cookie, Kjopa3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRuby wrote:Majju to fantastycznie!!! bardzo się cieszymy, że udało ci się wygrać
Dziewczyny patrzę do skrzynki, a tam przesyłka,zgadywać nie musicie bo już pewnie wiecie - moje teściki przyszły!!!!musiałam serio to przetestować
czysta biel
moje przyszły wczoraj
Ruby lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykatiuszaa wrote:testoholiczka
moje przyszły wczoraj
Ja go biorę do ręki i on mi się sam otwiera normalnie! takie czary!
A jak już się otworzy to już trzeba użyć bo wiesz wilgoć się dostaje i takie tamkatiuszaa, madzikk, Paryzetka83, Wiola90, cinnamon cookie, Kjopa3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRuby wrote:Ja go biorę do ręki i on mi się sam otwiera normalnie! takie czary!
A jak już się otworzy to już trzeba użyć bo wiesz wilgoć się dostaje i takie tamNo fakt jak czarownica ma je w ręku to testy się same otwierają
Ruby lubi tę wiadomość