Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Ruby wrote:Ale ja tez ją miałam wyższą a test jednak pokazał że coś jest, jajo było tylko nie wiadomo czy pękło bo tego już test nam nie pokaże
chodzi o to by wychwycić moment kiedy LH wysokie i organizm się przygotowuje do owulki, a czy do niej dojdzie to już odrębna sprawa
i to tylko monitoring potwierdzi...
Acha:) więc pobawię sięEdycik lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Bratku super wieści! Czekamy na szczegóły
Aga ja będę test ok 17 robić, pasuje? W poprzednim cyklu nic mi nie pokazały, ale może owulacja była później, więc tym razem mam 10 testówDziś 12dc powinnam niby zacząć od jutra ale co tam ... siurnę sobie
katiuszaa, Ruby, Edycik, Jasminowa, Bratek, AgaL, madzikk lubią tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
nick nieaktualny
-
Paryzetka83 wrote:Bratku super wieści! Czekamy na szczegóły
Aga ja będę test ok 17 robić, pasuje? W poprzednim cyklu nic mi nie pokazały, ale może owulacja była później, więc tym razem mam 10 testówDziś 12dc powinnam niby zacząć od jutra ale co tam ... siurnę sobie
testuj,testuj Paryzetka owulacyjne i do bojuAgaL lubi tę wiadomość
-
Paryzetka83 wrote:Bratku super wieści! Czekamy na szczegóły
Ok ja tak myślę 17:00 17:30, napiszę tutaj co i jak , Ty też pisz:)
Masz też te facelle?Edycik, Paryzetka83 lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
nick nieaktualny
-
Edycik wrote:a ja dziś po pracy idę do kosmetyczki poprawić sobie humor i pazurki zrobić, a co
Edycik co robisz na pazurkach? ja dziś dzwoniłam się zapisać na 2.11 też na pazurkiKiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
nick nieaktualnyEdycik wrote:ja też
dziewczyny się sprężą i zapoczątkują dobrą passę forumową
Jedno jest pewne któraś wyszcza dwie kreski w najblizszym czasie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2015, 14:43
AgaL, Edycik, madzikk, Jasminowa, Kjopa3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
AgaL wrote:Edycik co robisz na pazurkach? ja dziś dzwoniłam się zapisać na 2.11 też na pazurki
Aguś jeszcze nie wiem,naprawdę.Pewnie jak zawsze coś wyrazistegolubię tak
Ruby masz rację któraś wreszcie wyszcza te dwie kreski forumowe
Własnie gdzie Cynnamonek??AgaL, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Oj to już będzie konkretne dziecię widzieć na monitorze....acha rozmarzyłam się
ostatnio mój gin też mi wszystko pokazywał....ja kiwałam głową, a poza czarnymi plamami (jajniki chyba:P) nic nie widziałamKiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę