X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2015, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:
    hiihi lubię to :)

i ty brutusie przeciwko mnie! szpile mi wbijacie, boli auuuuu :D

Paryzetka83, Jasminowa, Edycik, madzikk lubią tę wiadomość

• Jasminowa Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka83 wrote:
    Cześć :D

Jaśminowa jak Ci się podoba mierzenie tempki i prowadzenie wykresu? Z jakiej strony o npr korzystałaś?

Paryzetka- bardzo mi się podoba : ) zaczynam się w końcu obserwować. Mój mąż w ogóle zachwycony pomysłem mierzenia temp, nigdy nie słyszał o takich sposobach, więc wydaje mu się, że jak zaczęłam mierzyć temp, to teraz na pewno będzie dobrze ; )

czytałam na tej stronie: http://www.npr.pl/, ale też " skakałam" po wielu stronach, których nawet nie jestem w stanie sobie przypomnieć.

Pewnie znowu płodne zaczną nam się podobnie, ja owulację obstawiam plus minus za 5- 6 dni, a Ty?

Paryzetka83 lubi tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/ci-72052.png
  • Mundek Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc dziwczyny pomyslałam ze sie odezwe w sumie to nie mam za bardzo weny na pisanie ale czytam wszystko... chce byc na bieżaco bo u mnie to narazie nic ciekawego do fryzjera nie ide paznokcie ostatnio sobie zrobiłam :) u mnie w miejscowosci jest taki koonkurs talent bielski i chyba wezme w nim udział trzeba sie zgłosic na stronie internetowej zarejestrowac i opisac talent + zdjecia albo filmik i tak pomyslałam ze spróbuje z moimi malowankami paznokciowymi jutro wszytko bedzie gotowe to Wam pokaze i moze bede mogła liczyc na jakis głosik jak sie którejs z Was spodoba :)
    pije kawe ale cos czytałam wczoraj ze madzik pisała ze lepiej nie i jakos ciężko mi wchodzi przez to a przecież ją kocham to moja trzecia miłość po moim mężu i paznokciach hehe :)
    miłego dnia

Edycik, Jasminowa, Ejrene, AgaL, madzikk, Paryzetka83, katiuszaa, Bratek lubią tę wiadomość

Mundek 26 lat z endometriozą
    cykl 8
    termin @ okolo 11.01.2016
    długość cyklu ok 28dni
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mundek to bierz udział w tym konkursie jak masz talencik do pazurków :)

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • Jasminowa Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O nie!! przeczytałam już wszystko i teraz muszę pracować : (
    nie lubię tego ; )

Edycik- super, że się umówiłaś, wynik zrobiłaś dla lekarki, zgodnie z jej prośbą, teraz tylko szybko zacząć nowy cykl, a jak było plamienie to pewnie zaraz się pojawi @, trzymaj się!!!jak to się mówi "co nas nie zabije, to nas wzmocni"

Co do testów- ja też miałam zamówić pakiet z allegro, już prawie klikałam " kup teraz" i nie kupiłam. Stwierdziłam, że te testy ciążowe mnie najbardziej dołują podczas cyklu.
    Ale owulacyjne zaczynam od piątku i obiecuję zameldowac 2 kreski.

AgaL, madzikk lubią tę wiadomość

• Edycik Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jasminowa cieszę się,że udało mi się zarejestrować dzis do lekarza bo naprawdę już mnie nerwica bierze z tym cyklem.

• Jasminowa Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mundek- jasne bierz udział w konkursie, trzeba próbować : ) Majju wczoraj wygrała konkurs, a też ją dopingowałyśmy : ), jak nastroje w nowym cyklu?
    Pamiętam, że idziemy łeb w łeb, też cykl zaczął Ci się 21/10, dobrze kojarzę ?

Wiola- halo halo- w poniedziałek był cień cienia, jakieś nowości?

Mundek lubi tę wiadomość

• Wiola90 Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się z rana :)

Edycik dobrze, że udało Ci się umówić na wizytę, wszystko się wyjaśni

Majju zazdroszczę wolnego :) u mnie nie ma takiej opcji jak urlop na żądanie

Aga też by mi się fryzjer już przydał, ale jakoś boję się większych zmian, pochwal się fotką po wizycie ;)

Kjopa testowałaś?

Edycik lubi tę wiadomość

f2wldf9hjwsqwdpy.png

6.06.2015 Aniołek (8tc)
  • cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby u mnie nic nie ma, nie ma co testować ;)
    Aguś a może ombre? :P
    Mundek startuj, na mój głos możesz liczyć :P
    Jasminowa co do garaży to mój Teść tak ma, wszystko tam jest poza samochodami :P ostatnio znalazłam nawet małego laptopa i komórkę całkiem niezłą :P

Jasminowa, Edycik, Mundek lubią tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • Jasminowa Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:
    Jasminowa cieszę się,że udało mi się zarejestrować dzis do lekarza bo naprawdę już mnie nerwica bierze z tym cyklem.

Edycik- daj znać po wizycie. Przynajmniej wiesz, że na pewno miałaś owulację w tym cyklu, bo potwierdził to monitoring.

Edycik lubi tę wiadomość

• Wiola90 Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jasminowa wrote:
    Mundek- jasne bierz udział w konkursie, trzeba próbować : ) Majju wczoraj wygrała konkurs, a też ją dopingowałyśmy : ), jak nastroje w nowym cyklu?
    Pamiętam, że idziemy łeb w łeb, też cykl zaczął Ci się 21/10, dobrze kojarzę ?

Wiola- halo halo- w poniedziałek był cień cienia, jakieś nowości?

Żadnych nowości :( powtórzyłam rano test Vitam (ten pokazał mi cień w poniedziałek) ale czysta biel. Zła jestem bo tak się to wszystko przeciąga, chciałabym już w końcu nowy cykl zacząć. Nie potrzebne mi były te nadzieje z poniedziałku :/ a swoją drogą zastanawiam się skąd ten cień się wziął

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2015, 08:50

f2wldf9hjwsqwdpy.png

6.06.2015 Aniołek (8tc)
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mundek wrote:
    czesc dziwczyny pomyslałam ze sie odezwe w sumie to nie mam za bardzo weny na pisanie ale czytam wszystko... chce byc na bieżaco bo u mnie to narazie nic ciekawego do fryzjera nie ide paznokcie ostatnio sobie zrobiłam :) u mnie w miejscowosci jest taki koonkurs talent bielski i chyba wezme w nim udział trzeba sie zgłosic na stronie internetowej zarejestrowac i opisac talent + zdjecia albo filmik i tak pomyslałam ze spróbuje z moimi malowankami paznokciowymi jutro wszytko bedzie gotowe to Wam pokaze i moze bede mogła liczyc na jakis głosik jak sie którejs z Was spodoba :)
    pije kawe ale cos czytałam wczoraj ze madzik pisała ze lepiej nie i jakos ciężko mi wchodzi przez to a przecież ją kocham to moja trzecia miłość po moim mężu i paznokciach hehe :)
    miłego dnia

Mundek uwielbiam malunki na pazurkach:) pochwal się koniecznie jak wystartujesz w konkursie:)

Edycik, Mundek lubią tę wiadomość

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • Ejrene Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem i ja :)

Widzę że ruch od rana- bardzo dobrze :)

Edycik życzę Ci żeby @ w końcu przyszła, dobrze że załapałaś się do lekarza.

Mundek powodzenia na konkursie :)

Maju zazdroszczę dzisiejszego lenistwa ;)

Jasminowa też mam siostrę o 17 lat młodszą :)

Ruby ja też tak mam- po tacie że wszystko mi potrzebne, czasem w moich szpargałach można znaleźć naprawdę dziwne rzeczy :P

Paryzetka i Aga pochwalcie się potem co Wam na głowie wyszło :)

cinnamon a nic ci innego nie dolega tylko ten stan podgorączkowy? Nic nie boli? Zagadkowe to ;)

Tak patrząc to w tym miesiącu dla większości dziewczyn cykl się przedłużył w tym miesiącu. Jak tak dalej pójdzie to dostanę @ szybciej niż Wy :P

Jasminowa, AgaL, Mundek lubią tę wiadomość

atdc15nmjt4tk663.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2015, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie dalej nie ma @ ale brzuch napompowany to dzisiaj się już spodziewam:) i dobrze bo ileż można...

Mundek startuj startuj może akurat:)

Wiolka jak u ciebie? jest @?

edit : wiolka doczytałam, też czekam na koniec tego cyklu

Ejrene to samo pomyślałam, że wy wszystkie podostajecie albo i nie ;)a ja jeszcze tego cholernego cyklu nie mogę skończyć...ale już na dniach musi być, nie ma opcji:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2015, 08:54

• Jasminowa Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiola90 wrote:
    Żadnych nowości :( powtórzyłam rano test Vitam (ten pokazał mi cień w poniedziałek) ale czysta biel. Zła jestem bo tak się to wszystko przeciąga, chciałabym już w końcu nowy cykl zacząć. Nie potrzebne mi były te nadzieje z poniedziałku :/ a swoją drogą zastanawiam się skąd ten cień się wziął

Wiola- szkoda : ( ja też zaliczyłam cień w zeszłym cyklu, błędy testów.
    Życzę szybkiego rozpoczęcia nowego cyklu i zakończenia go dwiema kreskami : )

Wiola90 lubi tę wiadomość

• majju Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiola, wiesz, że testy bywają zawodne. A jakieś objawy na @ masz?

Jakbym miała długie włosy to bym sobie zrobiła jakieś ombre, sombre czy coś takiego. Ale mam krótkiego pazia i bardzo go lubię :D Jak obcięłam włosy po ślubie to M. się na mnie obraził nawet ale już się przyzwyczaił, czasem tylko mówi do mnie 'Paziu' :) Co do kolorów na głowie to była już tam cała paleta barw ale zdecydowanie najlepiej czuję się w rudym. Mówią, że to nie kolor włosów tylko charakter ;)

Jasminowa, cinnamon cookie, Wiola90, Paryzetka83 lubią tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • Jasminowa Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ejrene- czekaj czekaj Kochana, właśnie zerknęłam na Twój wykres i jeszcze Ty jesteś po owu, a przed @, czyli wszystko się może zdarzyć, a jak pamiętam mężuś na owu szczęśliwie dojechał ; )

• cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ejrene to fakt, jakoś się przedłużało większości z nas... Najgorsze co może być :/ a co do mnie to tylko tempka podwyższona, nic więcej..
    Wiola te cienie na testach to jedna wielka zagadka... Raz są, raz nie ma :/ tylko nerwy niepotrzebne
    Paryzetka a mi się podobał tamten kolor :P ale pewnie dość szybko się wypłukuje?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2015, 08:59

Edycik lubi tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby to czekaj cierpliwie na @.
    Cynnamonku u Ciebie to kto wie co tam sie jeszcze wykluje ;)

ja się ciesze,że dzis mam wizytę bo będę wiedziała o co chodzi konkretnie
    siedzę jak na szpilkach z tego stresu ani się skupic, ani pracować tak się nie da

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2015, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    majju wrote:
    Wiola, wiesz, że testy bywają zawodne. A jakieś objawy na @ masz?

Jakbym miała długie włosy to bym sobie zrobiła jakieś ombre, sombre czy coś takiego. Ale mam krótkiego pazia i bardzo go lubię :D Jak obcięłam włosy po ślubie to M. się na mnie obraził nawet ale już się przyzwyczaił, czasem tylko mówi do mnie 'Paziu' :) Co do kolorów na głowie to była już tam cała paleta barw ale zdecydowanie najlepiej czuję się w rudym. Mówią, że to nie kolor włosów tylko charakter ;)

Tobie slicznie w tym kolorze co masz przynajmnniej w tym co mozemy cie zobaczyc wiesz gdzie;) ale pojęcia ni emiałam że to fryzura na pazia :P

‹‹ 619 620 621 622 623 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ