X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2015, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:
    hiihi lubię to :)

i ty brutusie przeciwko mnie! szpile mi wbijacie, boli auuuuu :D

Paryzetka83, Jasminowa, Edycik, madzikk lubią tę wiadomość

• Jasminowa Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka83 wrote:
    Cześć :D

Jaśminowa jak Ci się podoba mierzenie tempki i prowadzenie wykresu? Z jakiej strony o npr korzystałaś?

Paryzetka- bardzo mi się podoba : ) zaczynam się w końcu obserwować. Mój mąż w ogóle zachwycony pomysłem mierzenia temp, nigdy nie słyszał o takich sposobach, więc wydaje mu się, że jak zaczęłam mierzyć temp, to teraz na pewno będzie dobrze ; )

czytałam na tej stronie: http://www.npr.pl/, ale też " skakałam" po wielu stronach, których nawet nie jestem w stanie sobie przypomnieć.

Pewnie znowu płodne zaczną nam się podobnie, ja owulację obstawiam plus minus za 5- 6 dni, a Ty?

Paryzetka83 lubi tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/ci-72052.png
  • Mundek Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc dziwczyny pomyslałam ze sie odezwe w sumie to nie mam za bardzo weny na pisanie ale czytam wszystko... chce byc na bieżaco bo u mnie to narazie nic ciekawego do fryzjera nie ide paznokcie ostatnio sobie zrobiłam :) u mnie w miejscowosci jest taki koonkurs talent bielski i chyba wezme w nim udział trzeba sie zgłosic na stronie internetowej zarejestrowac i opisac talent + zdjecia albo filmik i tak pomyslałam ze spróbuje z moimi malowankami paznokciowymi jutro wszytko bedzie gotowe to Wam pokaze i moze bede mogła liczyc na jakis głosik jak sie którejs z Was spodoba :)
    pije kawe ale cos czytałam wczoraj ze madzik pisała ze lepiej nie i jakos ciężko mi wchodzi przez to a przecież ją kocham to moja trzecia miłość po moim mężu i paznokciach hehe :)
    miłego dnia

Edycik, Jasminowa, Ejrene, AgaL, madzikk, Paryzetka83, katiuszaa, Bratek lubią tę wiadomość

Mundek 26 lat z endometriozą
    cykl 8
    termin @ okolo 11.01.2016
    długość cyklu ok 28dni
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mundek to bierz udział w tym konkursie jak masz talencik do pazurków :)

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • Jasminowa Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O nie!! przeczytałam już wszystko i teraz muszę pracować : (
    nie lubię tego ; )

Edycik- super, że się umówiłaś, wynik zrobiłaś dla lekarki, zgodnie z jej prośbą, teraz tylko szybko zacząć nowy cykl, a jak było plamienie to pewnie zaraz się pojawi @, trzymaj się!!!jak to się mówi "co nas nie zabije, to nas wzmocni"

Co do testów- ja też miałam zamówić pakiet z allegro, już prawie klikałam " kup teraz" i nie kupiłam. Stwierdziłam, że te testy ciążowe mnie najbardziej dołują podczas cyklu.
    Ale owulacyjne zaczynam od piątku i obiecuję zameldowac 2 kreski.

AgaL, madzikk lubią tę wiadomość

• Edycik Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jasminowa cieszę się,że udało mi się zarejestrować dzis do lekarza bo naprawdę już mnie nerwica bierze z tym cyklem.

• Jasminowa Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mundek- jasne bierz udział w konkursie, trzeba próbować : ) Majju wczoraj wygrała konkurs, a też ją dopingowałyśmy : ), jak nastroje w nowym cyklu?
    Pamiętam, że idziemy łeb w łeb, też cykl zaczął Ci się 21/10, dobrze kojarzę ?

Wiola- halo halo- w poniedziałek był cień cienia, jakieś nowości?

Mundek lubi tę wiadomość

• Wiola90 Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się z rana :)

Edycik dobrze, że udało Ci się umówić na wizytę, wszystko się wyjaśni

Majju zazdroszczę wolnego :) u mnie nie ma takiej opcji jak urlop na żądanie

Aga też by mi się fryzjer już przydał, ale jakoś boję się większych zmian, pochwal się fotką po wizycie ;)

Kjopa testowałaś?

Edycik lubi tę wiadomość

f2wldf9hjwsqwdpy.png

6.06.2015 Aniołek (8tc)
  • cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby u mnie nic nie ma, nie ma co testować ;)
    Aguś a może ombre? :P
    Mundek startuj, na mój głos możesz liczyć :P
    Jasminowa co do garaży to mój Teść tak ma, wszystko tam jest poza samochodami :P ostatnio znalazłam nawet małego laptopa i komórkę całkiem niezłą :P

Jasminowa, Edycik, Mundek lubią tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • Jasminowa Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:
    Jasminowa cieszę się,że udało mi się zarejestrować dzis do lekarza bo naprawdę już mnie nerwica bierze z tym cyklem.

Edycik- daj znać po wizycie. Przynajmniej wiesz, że na pewno miałaś owulację w tym cyklu, bo potwierdził to monitoring.

Edycik lubi tę wiadomość

• Wiola90 Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jasminowa wrote:
    Mundek- jasne bierz udział w konkursie, trzeba próbować : ) Majju wczoraj wygrała konkurs, a też ją dopingowałyśmy : ), jak nastroje w nowym cyklu?
    Pamiętam, że idziemy łeb w łeb, też cykl zaczął Ci się 21/10, dobrze kojarzę ?

Wiola- halo halo- w poniedziałek był cień cienia, jakieś nowości?

Żadnych nowości :( powtórzyłam rano test Vitam (ten pokazał mi cień w poniedziałek) ale czysta biel. Zła jestem bo tak się to wszystko przeciąga, chciałabym już w końcu nowy cykl zacząć. Nie potrzebne mi były te nadzieje z poniedziałku :/ a swoją drogą zastanawiam się skąd ten cień się wziął

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2015, 08:50

f2wldf9hjwsqwdpy.png

6.06.2015 Aniołek (8tc)
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mundek wrote:
    czesc dziwczyny pomyslałam ze sie odezwe w sumie to nie mam za bardzo weny na pisanie ale czytam wszystko... chce byc na bieżaco bo u mnie to narazie nic ciekawego do fryzjera nie ide paznokcie ostatnio sobie zrobiłam :) u mnie w miejscowosci jest taki koonkurs talent bielski i chyba wezme w nim udział trzeba sie zgłosic na stronie internetowej zarejestrowac i opisac talent + zdjecia albo filmik i tak pomyslałam ze spróbuje z moimi malowankami paznokciowymi jutro wszytko bedzie gotowe to Wam pokaze i moze bede mogła liczyc na jakis głosik jak sie którejs z Was spodoba :)
    pije kawe ale cos czytałam wczoraj ze madzik pisała ze lepiej nie i jakos ciężko mi wchodzi przez to a przecież ją kocham to moja trzecia miłość po moim mężu i paznokciach hehe :)
    miłego dnia

Mundek uwielbiam malunki na pazurkach:) pochwal się koniecznie jak wystartujesz w konkursie:)

Edycik, Mundek lubią tę wiadomość

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • Ejrene Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem i ja :)

Widzę że ruch od rana- bardzo dobrze :)

Edycik życzę Ci żeby @ w końcu przyszła, dobrze że załapałaś się do lekarza.

Mundek powodzenia na konkursie :)

Maju zazdroszczę dzisiejszego lenistwa ;)

Jasminowa też mam siostrę o 17 lat młodszą :)

Ruby ja też tak mam- po tacie że wszystko mi potrzebne, czasem w moich szpargałach można znaleźć naprawdę dziwne rzeczy :P

Paryzetka i Aga pochwalcie się potem co Wam na głowie wyszło :)

cinnamon a nic ci innego nie dolega tylko ten stan podgorączkowy? Nic nie boli? Zagadkowe to ;)

Tak patrząc to w tym miesiącu dla większości dziewczyn cykl się przedłużył w tym miesiącu. Jak tak dalej pójdzie to dostanę @ szybciej niż Wy :P

Jasminowa, AgaL, Mundek lubią tę wiadomość

atdc15nmjt4tk663.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2015, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie dalej nie ma @ ale brzuch napompowany to dzisiaj się już spodziewam:) i dobrze bo ileż można...

Mundek startuj startuj może akurat:)

Wiolka jak u ciebie? jest @?

edit : wiolka doczytałam, też czekam na koniec tego cyklu

Ejrene to samo pomyślałam, że wy wszystkie podostajecie albo i nie ;)a ja jeszcze tego cholernego cyklu nie mogę skończyć...ale już na dniach musi być, nie ma opcji:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2015, 08:54

• Jasminowa Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiola90 wrote:
    Żadnych nowości :( powtórzyłam rano test Vitam (ten pokazał mi cień w poniedziałek) ale czysta biel. Zła jestem bo tak się to wszystko przeciąga, chciałabym już w końcu nowy cykl zacząć. Nie potrzebne mi były te nadzieje z poniedziałku :/ a swoją drogą zastanawiam się skąd ten cień się wziął

Wiola- szkoda : ( ja też zaliczyłam cień w zeszłym cyklu, błędy testów.
    Życzę szybkiego rozpoczęcia nowego cyklu i zakończenia go dwiema kreskami : )

Wiola90 lubi tę wiadomość

• majju Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiola, wiesz, że testy bywają zawodne. A jakieś objawy na @ masz?

Jakbym miała długie włosy to bym sobie zrobiła jakieś ombre, sombre czy coś takiego. Ale mam krótkiego pazia i bardzo go lubię :D Jak obcięłam włosy po ślubie to M. się na mnie obraził nawet ale już się przyzwyczaił, czasem tylko mówi do mnie 'Paziu' :) Co do kolorów na głowie to była już tam cała paleta barw ale zdecydowanie najlepiej czuję się w rudym. Mówią, że to nie kolor włosów tylko charakter ;)

Jasminowa, cinnamon cookie, Wiola90, Paryzetka83 lubią tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • Jasminowa Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ejrene- czekaj czekaj Kochana, właśnie zerknęłam na Twój wykres i jeszcze Ty jesteś po owu, a przed @, czyli wszystko się może zdarzyć, a jak pamiętam mężuś na owu szczęśliwie dojechał ; )

• cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ejrene to fakt, jakoś się przedłużało większości z nas... Najgorsze co może być :/ a co do mnie to tylko tempka podwyższona, nic więcej..
    Wiola te cienie na testach to jedna wielka zagadka... Raz są, raz nie ma :/ tylko nerwy niepotrzebne
    Paryzetka a mi się podobał tamten kolor :P ale pewnie dość szybko się wypłukuje?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2015, 08:59

Edycik lubi tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby to czekaj cierpliwie na @.
    Cynnamonku u Ciebie to kto wie co tam sie jeszcze wykluje ;)

ja się ciesze,że dzis mam wizytę bo będę wiedziała o co chodzi konkretnie
    siedzę jak na szpilkach z tego stresu ani się skupic, ani pracować tak się nie da

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2015, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    majju wrote:
    Wiola, wiesz, że testy bywają zawodne. A jakieś objawy na @ masz?

Jakbym miała długie włosy to bym sobie zrobiła jakieś ombre, sombre czy coś takiego. Ale mam krótkiego pazia i bardzo go lubię :D Jak obcięłam włosy po ślubie to M. się na mnie obraził nawet ale już się przyzwyczaił, czasem tylko mówi do mnie 'Paziu' :) Co do kolorów na głowie to była już tam cała paleta barw ale zdecydowanie najlepiej czuję się w rudym. Mówią, że to nie kolor włosów tylko charakter ;)

Tobie slicznie w tym kolorze co masz przynajmnniej w tym co mozemy cie zobaczyc wiesz gdzie;) ale pojęcia ni emiałam że to fryzura na pazia :P

‹‹ 619 620 621 622 623 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ