Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Paryzetka83 wrote:Cześć
Jaśminowa jak Ci się podoba mierzenie tempki i prowadzenie wykresu? Z jakiej strony o npr korzystałaś?
Paryzetka- bardzo mi się podoba : ) zaczynam się w końcu obserwować. Mój mąż w ogóle zachwycony pomysłem mierzenia temp, nigdy nie słyszał o takich sposobach, więc wydaje mu się, że jak zaczęłam mierzyć temp, to teraz na pewno będzie dobrze ; )
czytałam na tej stronie: http://www.npr.pl/, ale też " skakałam" po wielu stronach, których nawet nie jestem w stanie sobie przypomnieć.
Pewnie znowu płodne zaczną nam się podobnie, ja owulację obstawiam plus minus za 5- 6 dni, a Ty?Paryzetka83 lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
czesc dziwczyny pomyslałam ze sie odezwe w sumie to nie mam za bardzo weny na pisanie ale czytam wszystko... chce byc na bieżaco bo u mnie to narazie nic ciekawego do fryzjera nie ide paznokcie ostatnio sobie zrobiłam
u mnie w miejscowosci jest taki koonkurs talent bielski i chyba wezme w nim udział trzeba sie zgłosic na stronie internetowej zarejestrowac i opisac talent + zdjecia albo filmik i tak pomyslałam ze spróbuje z moimi malowankami paznokciowymi jutro wszytko bedzie gotowe to Wam pokaze i moze bede mogła liczyc na jakis głosik jak sie którejs z Was spodoba
pije kawe ale cos czytałam wczoraj ze madzik pisała ze lepiej nie i jakos ciężko mi wchodzi przez to a przecież ją kocham to moja trzecia miłość po moim mężu i paznokciach hehe
miłego dnia
Edycik, Jasminowa, Ejrene, AgaL, madzikk, Paryzetka83, katiuszaa, Bratek lubią tę wiadomość
Mundek 26 lat z endometriozą
cykl 8
termin @ okolo 11.01.2016
długość cyklu ok 28dni -
O nie!! przeczytałam już wszystko i teraz muszę pracować : (
nie lubię tego ; )
Edycik- super, że się umówiłaś, wynik zrobiłaś dla lekarki, zgodnie z jej prośbą, teraz tylko szybko zacząć nowy cykl, a jak było plamienie to pewnie zaraz się pojawi @, trzymaj się!!!jak to się mówi "co nas nie zabije, to nas wzmocni"
Co do testów- ja też miałam zamówić pakiet z allegro, już prawie klikałam " kup teraz" i nie kupiłam. Stwierdziłam, że te testy ciążowe mnie najbardziej dołują podczas cyklu.
Ale owulacyjne zaczynam od piątku i obiecuję zameldowac 2 kreski.
AgaL, madzikk lubią tę wiadomość
Mundek- jasne bierz udział w konkursie, trzeba próbować : ) Majju wczoraj wygrała konkurs, a też ją dopingowałyśmy : ), jak nastroje w nowym cyklu?
Pamiętam, że idziemy łeb w łeb, też cykl zaczął Ci się 21/10, dobrze kojarzę ?
Wiola- halo halo- w poniedziałek był cień cienia, jakieś nowości?
Mundek lubi tę wiadomość
Witam się z rana
Edycik dobrze, że udało Ci się umówić na wizytę, wszystko się wyjaśni
Majju zazdroszczę wolnegou mnie nie ma takiej opcji jak urlop na żądanie
Aga też by mi się fryzjer już przydał, ale jakoś boję się większych zmian, pochwal się fotką po wizycie
Kjopa testowałaś?Edycik lubi tę wiadomość
6.06.2015 Aniołek (8tc) -
Ruby u mnie nic nie ma, nie ma co testować
Aguś a może ombre?
Mundek startuj, na mój głos możesz liczyć
Jasminowa co do garaży to mój Teść tak ma, wszystko tam jest poza samochodamiostatnio znalazłam nawet małego laptopa i komórkę całkiem niezłą
Jasminowa, Edycik, Mundek lubią tę wiadomość
-
Edycik wrote:Jasminowa cieszę się,że udało mi się zarejestrować dzis do lekarza bo naprawdę już mnie nerwica bierze z tym cyklem.
Edycik- daj znać po wizycie. Przynajmniej wiesz, że na pewno miałaś owulację w tym cyklu, bo potwierdził to monitoring.Edycik lubi tę wiadomość
Jasminowa wrote:Mundek- jasne bierz udział w konkursie, trzeba próbować : ) Majju wczoraj wygrała konkurs, a też ją dopingowałyśmy : ), jak nastroje w nowym cyklu?
Pamiętam, że idziemy łeb w łeb, też cykl zaczął Ci się 21/10, dobrze kojarzę ?
Wiola- halo halo- w poniedziałek był cień cienia, jakieś nowości?
Żadnych nowościpowtórzyłam rano test Vitam (ten pokazał mi cień w poniedziałek) ale czysta biel. Zła jestem bo tak się to wszystko przeciąga, chciałabym już w końcu nowy cykl zacząć. Nie potrzebne mi były te nadzieje z poniedziałku
a swoją drogą zastanawiam się skąd ten cień się wziął
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2015, 08:50
6.06.2015 Aniołek (8tc) -
Mundek wrote:czesc dziwczyny pomyslałam ze sie odezwe w sumie to nie mam za bardzo weny na pisanie ale czytam wszystko... chce byc na bieżaco bo u mnie to narazie nic ciekawego do fryzjera nie ide paznokcie ostatnio sobie zrobiłam
u mnie w miejscowosci jest taki koonkurs talent bielski i chyba wezme w nim udział trzeba sie zgłosic na stronie internetowej zarejestrowac i opisac talent + zdjecia albo filmik i tak pomyslałam ze spróbuje z moimi malowankami paznokciowymi jutro wszytko bedzie gotowe to Wam pokaze i moze bede mogła liczyc na jakis głosik jak sie którejs z Was spodoba
pije kawe ale cos czytałam wczoraj ze madzik pisała ze lepiej nie i jakos ciężko mi wchodzi przez to a przecież ją kocham to moja trzecia miłość po moim mężu i paznokciach hehe
miłego dnia
Mundek uwielbiam malunki na pazurkach:) pochwal się koniecznie jak wystartujesz w konkursie:)Edycik, Mundek lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Jestem i ja
Widzę że ruch od rana- bardzo dobrze
Edycik życzę Ci żeby @ w końcu przyszła, dobrze że załapałaś się do lekarza.
Mundek powodzenia na konkursie
Maju zazdroszczę dzisiejszego lenistwa
Jasminowa też mam siostrę o 17 lat młodszą
Ruby ja też tak mam- po tacie że wszystko mi potrzebne, czasem w moich szpargałach można znaleźć naprawdę dziwne rzeczy
Paryzetka i Aga pochwalcie się potem co Wam na głowie wyszło
cinnamon a nic ci innego nie dolega tylko ten stan podgorączkowy? Nic nie boli? Zagadkowe to
Tak patrząc to w tym miesiącu dla większości dziewczyn cykl się przedłużył w tym miesiącu. Jak tak dalej pójdzie to dostanę @ szybciej niż Wy
Jasminowa, AgaL, Mundek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU mnie dalej nie ma @ ale brzuch napompowany to dzisiaj się już spodziewam:) i dobrze bo ileż można...
Mundek startuj startuj może akurat:)
Wiolka jak u ciebie? jest @?
edit : wiolka doczytałam, też czekam na koniec tego cyklu
Ejrene to samo pomyślałam, że wy wszystkie podostajecie albo i nie ;)a ja jeszcze tego cholernego cyklu nie mogę skończyć...ale już na dniach musi być, nie ma opcji:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2015, 08:54
-
Wiola90 wrote:Żadnych nowości
powtórzyłam rano test Vitam (ten pokazał mi cień w poniedziałek) ale czysta biel. Zła jestem bo tak się to wszystko przeciąga, chciałabym już w końcu nowy cykl zacząć. Nie potrzebne mi były te nadzieje z poniedziałku
a swoją drogą zastanawiam się skąd ten cień się wziął
Wiola- szkoda : ( ja też zaliczyłam cień w zeszłym cyklu, błędy testów.
Życzę szybkiego rozpoczęcia nowego cyklu i zakończenia go dwiema kreskami : )Wiola90 lubi tę wiadomość
Wiola, wiesz, że testy bywają zawodne. A jakieś objawy na @ masz?
Jakbym miała długie włosy to bym sobie zrobiła jakieś ombre, sombre czy coś takiego. Ale mam krótkiego pazia i bardzo go lubięJak obcięłam włosy po ślubie to M. się na mnie obraził nawet ale już się przyzwyczaił, czasem tylko mówi do mnie 'Paziu'
Co do kolorów na głowie to była już tam cała paleta barw ale zdecydowanie najlepiej czuję się w rudym. Mówią, że to nie kolor włosów tylko charakter
Jasminowa, cinnamon cookie, Wiola90, Paryzetka83 lubią tę wiadomość
-
Ejrene to fakt, jakoś się przedłużało większości z nas... Najgorsze co może być
a co do mnie to tylko tempka podwyższona, nic więcej..
Wiola te cienie na testach to jedna wielka zagadka... Raz są, raz nie matylko nerwy niepotrzebne
Paryzetka a mi się podobał tamten kolorale pewnie dość szybko się wypłukuje?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2015, 08:59
Edycik lubi tę wiadomość
-
Ruby to czekaj cierpliwie na @.
Cynnamonku u Ciebie to kto wie co tam sie jeszcze wykluje
ja się ciesze,że dzis mam wizytę bo będę wiedziała o co chodzi konkretnie
siedzę jak na szpilkach z tego stresu ani się skupic, ani pracować tak się nie da -
nick nieaktualnymajju wrote:Wiola, wiesz, że testy bywają zawodne. A jakieś objawy na @ masz?
Jakbym miała długie włosy to bym sobie zrobiła jakieś ombre, sombre czy coś takiego. Ale mam krótkiego pazia i bardzo go lubięJak obcięłam włosy po ślubie to M. się na mnie obraził nawet ale już się przyzwyczaił, czasem tylko mówi do mnie 'Paziu'
Co do kolorów na głowie to była już tam cała paleta barw ale zdecydowanie najlepiej czuję się w rudym. Mówią, że to nie kolor włosów tylko charakter
Tobie slicznie w tym kolorze co masz przynajmnniej w tym co mozemy cie zobaczyc wiesz gdzie;) ale pojęcia ni emiałam że to fryzura na pazia