Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok ja zabieram się do pracy, bo obijam się jak bąk od rana :P

nick nieaktualny, madzikk lubią tę wiadomość

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katiuszaa a co za pogoda u Ciebie? we wrocku dzis słonecznie :)
    Aga akurat się weźmiesz do pracy,cieżko pracować i zaglądać na forum :P
    Paryzetka masz rację to tylko włosy i odrosną ;) ale ja sobie siebie w innym kolorze niż blond nie wyobrażam :D
    Kjopa zamelduj się nam ilez mamy czekać :)

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katiusza to taka forma relaksu :) Malować się nie lubię, paznokcie ogarniam tyle o ile :) Zostały tylko włosy do zabawy ;)

Bratek lubi tę wiadomość

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2015, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:
    katiuszaa a co za pogoda u Ciebie? we wrocku dzis słonecznie :)
    Aga akurat się weźmiesz do pracy,cieżko pracować i zaglądać na forum :P
    Paryzetka masz rację to tylko włosy i odrosną ;) ale ja sobie siebie w innym kolorze niż blond nie wyobrażam :D
    Kjopa zamelduj się nam ilez mamy czekać :)
    u mnie dziś od rana ogromna mgła, na trawie szron i lód na drodze.

• Edycik Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mundek pochwal się koniecznie talentem do pazurków nam :)
    ja jestem zboczona na punkcie pazurków, kocham kolorowe żele np teraz każdy pazurek mam w innym kolorze :P
    zdjęcia,zdjęcia dawaj :D

Mundek, Mundek lubią tę wiadomość

• Edycik Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katiuszaa wrote:
    u mnie dziś od rana ogromna mgła, na trawie szron i lód na drodze.

zimowa aura pełną parą :) ja kocham zimę :)
    jesieni nie lubię :P

• Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny u Kjopy rano spadła tempka a teraz wykres zniknął, więc obawiam się, że nowy cykl zaczęła :(

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2015, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka83 wrote:
    Dziewczyny u Kjopy rano spadła tempka a teraz wykres zniknął, więc obawiam się, że nowy cykl zaczęła :(

szkoda:( no to czekamy na meldunek...

U nas ma być 16 stopni jak wczoraj, słonecznie, pieknie kolorowo od liści...pogoda super u nas:)

• Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rano jak szłam do pracy to w parku leżały kolorowe liście całe oszronione, zamarźnięte - piękne!

nick nieaktualny, Jasminowa lubią tę wiadomość

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2015, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka83 wrote:
    Katiusza to taka forma relaksu :) Malować się nie lubię, paznokcie ogarniam tyle o ile :) Zostały tylko włosy do zabawy ;)
    Relaksuj się w takim razie. I czekam na nowy look. ja paznokcie uwielbiam sobie robić. a z malowaniem to też nie przesadzam. Na imprezy to tak.

Paryzetka83 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2015, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    szkoda:( no to czekamy na meldunek...

U nas ma być 16 stopni jak wczoraj, słonecznie, pieknie kolorowo od liści...pogoda super u nas:)
    Przeprowadzam się do ciebie. Nienawidzę zimy. Mogłabym na ten czas wyprowadzać się z kraju, już o jeżdżeniu samochodem nie wspomnę. miałam w styczniu wypadek więc teraz mam uraz

• cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki zmykam do Mamy złożyć życzenia urodzinowe, na 12 na paznokcie, więc odezwę się po :) miłej pracy ;)

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kiedy tutaj któraś z naszych weteranek zobaczy dwie kreski ....kurczę takie zgarne dziewczyny a nie mogą chwalić się kreseczkami...no helloł nie fajnie,nie lubię tego

Jasminowa, Bratek lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2015, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:
    kiedy tutaj któraś z naszych weteranek zobaczy dwie kreski ....kurczę takie zgarne dziewczyny a nie mogą chwalić się kreseczkami...no helloł nie fajnie,nie lubię tego
    Może za duży wysyp był we wrześniu i za bardzo chwaliłyśmy forum że takie płodne?

• Jasminowa Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, to teraz trzeba się zabrać do roboty, co to ma być, że żadnej ciąży w październiku!!!!

U mnie pogoda fajna, chłodno, ale bezwietrznie, zaraz z psem skoczę na spacer.

Włosy mam raczej blondy lub blondopodobne, czasami sobie strzelę ciemniejsze, ale wtedy zazwyczaj nie jestem zadowolona.

https://www.maluchy.pl/ci-72052.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2015, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katiuszaa wrote:
    Może za duży wysyp był we wrześniu i za bardzo chwaliłyśmy forum że takie płodne?

Ale wcale nie taki duzy tylko dwie z naszego grona zaciążyły ...

Może listopad nam wynagrodzi ;)

• Jasminowa Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:

Edycik- też mnie to wkurza...ale uznajmy, że październik to była rozgrzewka ; )

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2015, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A nieee faktycznie były też jakieś inne dziewczyny ale ja ich nie pamietam już bo szybko poznikały :/

• Jasminowa Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to dziewczynki- praca domowa na 30/11 wysikać 2 kreski, tylko usprawiedliwiony brak pracy domowej będzie zaakceptowany ; ), Ruby- nasza nauczycielko, pozwoliłam sobie jako dyżurna przekazać pracę domową całej klasie : )

Edycik, Mundek lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2015, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jasminowa wrote:
    No to dziewczynki- praca domowa na 30/11 wysikać 2 kreski, tylko usprawiedliwiony brak pracy domowej będzie zaakceptowany ; ), Ruby- nasza nauczycielko, pozwoliłam sobie jako dyżurna przekazać pracę domową całej klasie : )

pieknie:)
    Ale ja się chyba na listopad już nie załapie :( przy tej długości cyklu to grudzień dopiero....

‹‹ 621 622 623 624 625 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwas foliowy to nie wszystko: Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą.

Co najmniej dwa fakty na temat folianów i suplementacji przed ciążą naprawdę Cię tu zaskoczą. Zebraliśmy najczęstsze pytania naszej społeczności i na ich podstawie stworzyliśmy kompletny, oparty na badaniach przewodnik po mądrej suplementacji. Jeśli myślisz, że „zacznę brać coś po pozytywnym teście” - koniecznie sprawdź, dlaczego nauka mówi coś zupełnie innego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ