X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jasminowa wrote:
    No to dziewczynki- praca domowa na 30/11 wysikać 2 kreski, tylko usprawiedliwiony brak pracy domowej będzie zaakceptowany ; ), Ruby- nasza nauczycielko, pozwoliłam sobie jako dyżurna przekazać pracę domową całej klasie : )

cholercia jak w szkole trzeba odrobić zadanie domowe :P

Jasminowa lubi tę wiadomość

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jasminowa wrote:
    No to dziewczynki- praca domowa na 30/11 wysikać 2 kreski, tylko usprawiedliwiony brak pracy domowej będzie zaakceptowany ; ), Ruby- nasza nauczycielko, pozwoliłam sobie jako dyżurna przekazać pracę domową całej klasie : )
    O właśnie - poproszę od wszystkich taki prezent na 4 lecie związku ;)

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
  • Jasminowa Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    pieknie:)
    Ale ja się chyba na listopad już nie załapie :( przy tej długości cyklu to grudzień dopiero....

No termin jest do ugadania ; ), wiecie pierwsze podejście, drugie, potem poprawka, ale zaliczyć trzeba ; )

https://www.maluchy.pl/ci-72052.png
  • Jasminowa Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka- mówisz i masz, to bardzo zdyscyplinowane forum, a na 4 rocznicę to muszą być 4 ciąże, nie ma zmiłuj ; )

Paryzetka83, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

• Jasminowa Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    opuszczam Was na razie, coś za siedzenie na forum nie chcą płacić, jaka szkoda : ( trzeba trochę popracować, ale ostrzegam ja tu wrócę!

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2015, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jasminowa wrote:
    opuszczam Was na razie, coś za siedzenie na forum nie chcą płacić, jaka szkoda : ( trzeba trochę popracować, ale ostrzegam ja tu wrócę!

cierpliwie czekamy ;)

• agatia Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    Ale ja się chyba na listopad już nie załapie :( przy tej długości cyklu to grudzień dopiero....

Ruby u mnie też listopad na straty. Cykle rozregulowane, miesiączka dziwna, zapalenie oskrzeli i antybiotyk. Niby lekarka mówiła, że spokojnie mogę się starać w tym cyklu bo antybiotyk działa tylko 7 dni, więc do owulki się wykuruję. Ale czuję, że znowu będzie problem z owulacją no i nie wiem czy się wyleczę ;)
    Wysoką masz prolaktynę i TSH?

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2015, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia wrote:
    Ruby u mnie też listopad na straty. Cykle rozregulowane, miesiączka dziwna, zapalenie oskrzeli i antybiotyk. Niby lekarka mówiła, że spokojnie mogę się starać w tym cyklu bo antybiotyk działa tylko 7 dni, więc do owulki się wykuruję. Ale czuję, że znowu będzie problem z owulacją no i nie wiem czy się wyleczę ;)
    Wysoką masz prolaktynę i TSH?

Prolaktyna 24,5 o ile dobrze pamiętam a TSH 3,1 , a ty?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2015, 10:53

• Edycik Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:

Ruby spokojnie nie jesteś sama,ja też jestem do tyłu ...

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2015, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:
    Ruby spokojnie nie jesteś sama,ja też jestem do tyłu ...

Mój spokój zaczyna mnie chwilowo opuszczać :P

Edycik lubi tę wiadomość

• agatia Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby to prolaktynę mamy taką samą :) też mam 24 a norma chyba 23. Mam bromergon ale nie wiem co robić. Już 3 mc brałam i ginka kazała odstawić i był cykl bez owu. Endo mówi że mam brać, gin że nie brać bo takiej PRL się nie zbija. Zbija się TSH i PRL powinna wrocic do normy...

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2015, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    Mój spokój zaczyna mnie chwilowo opuszczać :P
    Melisa?

Bratek lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2015, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katiuszaa wrote:
    Melisa?

chetnie, dziekuję ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2015, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia wrote:
    Ruby to prolaktynę mamy taką samą :) też mam 24 a norma chyba 23. Mam bromergon ale nie wiem co robić. Już 3 mc brałam i ginka kazała odstawić i był cykl bez owu. Endo mówi że mam brać, gin że nie brać bo takiej PRL się nie zbija. Zbija się TSH i PRL powinna wrocic do normy...

Powiem ci w piatek co mój doktor postanowił, bedę też miała wyniki prolaktyny z obicążeniem bo kazał mi zrobić i szczegółowe tarczycy...

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2015, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jasminowa wrote:
    Jak dyżurna każe to trzeba wykonać. mam nadzieję że się wszystko uda ale usprawiedliwienie na wszelki wypadek już poproszę bo ja dopiero badania zakończyłam i nie wiem czy nie dostanę kolejnych

• agatia Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    Powiem ci w piatek co mój doktor postanowił, bedę też miała wyniki prolaktyny z obicążeniem bo kazał mi zrobić i szczegółowe tarczycy...
    No to jestem ciekawa, co powie Twój lekarz. Ja mam podwyżone bardzo przeciwciała tarczycowe Atpo i Atg ale ft3 i ft4 mam w normie. Euthyrox25 ładnie zbija mi TSH.

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2015, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia wrote:
    No to jestem ciekawa, co powie Twój lekarz. Ja mam podwyżone bardzo przeciwciała tarczycowe Atpo i Atg ale ft3 i ft4 mam w normie. Euthyrox25 ładnie zbija mi TSH.
    jakie miałaś tsh?

• Edycik Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane ja się zaraz zrywam z pracy i lecę do lekarza.

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:
    Kochane ja się zaraz zrywam z pracy i lecę do lekarza.

powodzenia! czekamy na info!

Edycik lubi tę wiadomość

• agatia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tsh miałam 2,15 albo 2,59 nie pamiętam... po 3 mc euthyroxu mam 1,15

‹‹ 622 623 624 625 626 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Alergiczny katar u maluchów: domowe wsparcie i sygnały alarmowe.

Rozpoznanie, czy katar u dziecka to alergia, czy infekcja, bywa trudne, a poprawne odróżnienie objawów jest kluczowe dla skutecznego leczenia. Ten artykuł to kompleksowy przewodnik dla rodziców, pomagający zrozumieć specyfikę kataru alergicznego u dziecka, jego symptomy, domowe sposoby łagodzenia oraz kiedy konieczna jest wizyta u lekarza. Dowiedz się, jak zapobiegać powikłaniom i skutecznie wspierać malucha w walce z dolegliwościami.

CZYTAJ WIĘCEJ