X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jasminowa wrote:
    No to dziewczynki- praca domowa na 30/11 wysikać 2 kreski, tylko usprawiedliwiony brak pracy domowej będzie zaakceptowany ; ), Ruby- nasza nauczycielko, pozwoliłam sobie jako dyżurna przekazać pracę domową całej klasie : )

cholercia jak w szkole trzeba odrobić zadanie domowe :P

Jasminowa lubi tę wiadomość

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jasminowa wrote:
    No to dziewczynki- praca domowa na 30/11 wysikać 2 kreski, tylko usprawiedliwiony brak pracy domowej będzie zaakceptowany ; ), Ruby- nasza nauczycielko, pozwoliłam sobie jako dyżurna przekazać pracę domową całej klasie : )
    O właśnie - poproszę od wszystkich taki prezent na 4 lecie związku ;)

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
  • Jasminowa Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    pieknie:)
    Ale ja się chyba na listopad już nie załapie :( przy tej długości cyklu to grudzień dopiero....

No termin jest do ugadania ; ), wiecie pierwsze podejście, drugie, potem poprawka, ale zaliczyć trzeba ; )

https://www.maluchy.pl/ci-72052.png
  • Jasminowa Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka- mówisz i masz, to bardzo zdyscyplinowane forum, a na 4 rocznicę to muszą być 4 ciąże, nie ma zmiłuj ; )

Paryzetka83, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

• Jasminowa Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    opuszczam Was na razie, coś za siedzenie na forum nie chcą płacić, jaka szkoda : ( trzeba trochę popracować, ale ostrzegam ja tu wrócę!

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2015, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jasminowa wrote:
    opuszczam Was na razie, coś za siedzenie na forum nie chcą płacić, jaka szkoda : ( trzeba trochę popracować, ale ostrzegam ja tu wrócę!

cierpliwie czekamy ;)

• agatia Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    Ale ja się chyba na listopad już nie załapie :( przy tej długości cyklu to grudzień dopiero....

Ruby u mnie też listopad na straty. Cykle rozregulowane, miesiączka dziwna, zapalenie oskrzeli i antybiotyk. Niby lekarka mówiła, że spokojnie mogę się starać w tym cyklu bo antybiotyk działa tylko 7 dni, więc do owulki się wykuruję. Ale czuję, że znowu będzie problem z owulacją no i nie wiem czy się wyleczę ;)
    Wysoką masz prolaktynę i TSH?

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2015, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia wrote:
    Ruby u mnie też listopad na straty. Cykle rozregulowane, miesiączka dziwna, zapalenie oskrzeli i antybiotyk. Niby lekarka mówiła, że spokojnie mogę się starać w tym cyklu bo antybiotyk działa tylko 7 dni, więc do owulki się wykuruję. Ale czuję, że znowu będzie problem z owulacją no i nie wiem czy się wyleczę ;)
    Wysoką masz prolaktynę i TSH?

Prolaktyna 24,5 o ile dobrze pamiętam a TSH 3,1 , a ty?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2015, 10:53

• Edycik Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:

Ruby spokojnie nie jesteś sama,ja też jestem do tyłu ...

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2015, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:
    Ruby spokojnie nie jesteś sama,ja też jestem do tyłu ...

Mój spokój zaczyna mnie chwilowo opuszczać :P

Edycik lubi tę wiadomość

• agatia Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby to prolaktynę mamy taką samą :) też mam 24 a norma chyba 23. Mam bromergon ale nie wiem co robić. Już 3 mc brałam i ginka kazała odstawić i był cykl bez owu. Endo mówi że mam brać, gin że nie brać bo takiej PRL się nie zbija. Zbija się TSH i PRL powinna wrocic do normy...

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2015, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    Mój spokój zaczyna mnie chwilowo opuszczać :P
    Melisa?

Bratek lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2015, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katiuszaa wrote:
    Melisa?

chetnie, dziekuję ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2015, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia wrote:
    Ruby to prolaktynę mamy taką samą :) też mam 24 a norma chyba 23. Mam bromergon ale nie wiem co robić. Już 3 mc brałam i ginka kazała odstawić i był cykl bez owu. Endo mówi że mam brać, gin że nie brać bo takiej PRL się nie zbija. Zbija się TSH i PRL powinna wrocic do normy...

Powiem ci w piatek co mój doktor postanowił, bedę też miała wyniki prolaktyny z obicążeniem bo kazał mi zrobić i szczegółowe tarczycy...

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2015, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jasminowa wrote:
    Jak dyżurna każe to trzeba wykonać. mam nadzieję że się wszystko uda ale usprawiedliwienie na wszelki wypadek już poproszę bo ja dopiero badania zakończyłam i nie wiem czy nie dostanę kolejnych

• agatia Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    Powiem ci w piatek co mój doktor postanowił, bedę też miała wyniki prolaktyny z obicążeniem bo kazał mi zrobić i szczegółowe tarczycy...
    No to jestem ciekawa, co powie Twój lekarz. Ja mam podwyżone bardzo przeciwciała tarczycowe Atpo i Atg ale ft3 i ft4 mam w normie. Euthyrox25 ładnie zbija mi TSH.

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2015, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia wrote:
    No to jestem ciekawa, co powie Twój lekarz. Ja mam podwyżone bardzo przeciwciała tarczycowe Atpo i Atg ale ft3 i ft4 mam w normie. Euthyrox25 ładnie zbija mi TSH.
    jakie miałaś tsh?

• Edycik Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane ja się zaraz zrywam z pracy i lecę do lekarza.

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:
    Kochane ja się zaraz zrywam z pracy i lecę do lekarza.

powodzenia! czekamy na info!

Edycik lubi tę wiadomość

• agatia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tsh miałam 2,15 albo 2,59 nie pamiętam... po 3 mc euthyroxu mam 1,15

‹‹ 622 623 624 625 626 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ