Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Jasminowa wrote:No to dziewczynki- praca domowa na 30/11 wysikać 2 kreski, tylko usprawiedliwiony brak pracy domowej będzie zaakceptowany ; ), Ruby- nasza nauczycielko, pozwoliłam sobie jako dyżurna przekazać pracę domową całej klasie : )
cholercia jak w szkole trzeba odrobić zadanie domoweJasminowa lubi tę wiadomość
-
Jasminowa wrote:No to dziewczynki- praca domowa na 30/11 wysikać 2 kreski, tylko usprawiedliwiony brak pracy domowej będzie zaakceptowany ; ), Ruby- nasza nauczycielko, pozwoliłam sobie jako dyżurna przekazać pracę domową całej klasie : )
Jasminowa lubi tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Ruby wrote:pieknie:)
Ale ja się chyba na listopad już nie załapieprzy tej długości cyklu to grudzień dopiero....
No termin jest do ugadania ; ), wiecie pierwsze podejście, drugie, potem poprawka, ale zaliczyć trzeba ; )https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
nick nieaktualny
-
Ruby wrote:pieknie:)
Ale ja się chyba na listopad już nie załapieprzy tej długości cyklu to grudzień dopiero....
Ruby u mnie też listopad na straty. Cykle rozregulowane, miesiączka dziwna, zapalenie oskrzeli i antybiotyk. Niby lekarka mówiła, że spokojnie mogę się starać w tym cyklu bo antybiotyk działa tylko 7 dni, więc do owulki się wykuruję. Ale czuję, że znowu będzie problem z owulacją no i nie wiem czy się wyleczę
Wysoką masz prolaktynę i TSH? -
nick nieaktualnyagatia wrote:Ruby u mnie też listopad na straty. Cykle rozregulowane, miesiączka dziwna, zapalenie oskrzeli i antybiotyk. Niby lekarka mówiła, że spokojnie mogę się starać w tym cyklu bo antybiotyk działa tylko 7 dni, więc do owulki się wykuruję. Ale czuję, że znowu będzie problem z owulacją no i nie wiem czy się wyleczę
Wysoką masz prolaktynę i TSH?
Prolaktyna 24,5 o ile dobrze pamiętam a TSH 3,1 , a ty?Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2015, 10:53
-
nick nieaktualny
-
Ruby to prolaktynę mamy taką samą
też mam 24 a norma chyba 23. Mam bromergon ale nie wiem co robić. Już 3 mc brałam i ginka kazała odstawić i był cykl bez owu. Endo mówi że mam brać, gin że nie brać bo takiej PRL się nie zbija. Zbija się TSH i PRL powinna wrocic do normy...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyagatia wrote:Ruby to prolaktynę mamy taką samą
też mam 24 a norma chyba 23. Mam bromergon ale nie wiem co robić. Już 3 mc brałam i ginka kazała odstawić i był cykl bez owu. Endo mówi że mam brać, gin że nie brać bo takiej PRL się nie zbija. Zbija się TSH i PRL powinna wrocic do normy...
Powiem ci w piatek co mój doktor postanowił, bedę też miała wyniki prolaktyny z obicążeniem bo kazał mi zrobić i szczegółowe tarczycy... -
nick nieaktualnyJasminowa wrote:No to dziewczynki- praca domowa na 30/11 wysikać 2 kreski, tylko usprawiedliwiony brak pracy domowej będzie zaakceptowany ; ), Ruby- nasza nauczycielko, pozwoliłam sobie jako dyżurna przekazać pracę domową całej klasie : )
Jasminowa lubi tę wiadomość
-
Ruby wrote:Powiem ci w piatek co mój doktor postanowił, bedę też miała wyniki prolaktyny z obicążeniem bo kazał mi zrobić i szczegółowe tarczycy...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny