Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
katiuszaa wrote:a tam odrazy z @. Zapomniałaś o pracy domowej od Jaśminowej? W sam raz z dwoma kreskami pójdziesz do Gina
No dobra dobra biorę się do robotyJasminowa lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam,
czy można się dołączyć ?
W tym miesiącu zaczeliśmy staranka...za 4 dni ma przyjść @ a ja już świruję
Robiłam test bo nie wytrzymałam ale wyszedł negatywny...
Podbrzusze boli jak na @, piersi wielkie i ciężkie...wszystko jak na @
Ale jakiś cień nadziei jeszcze mam...
Mam jednak przeczucie, że się nie uda. Wiem, że to pierwszy miesiąc ale nadzieja zawsze jakaś jest
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRuby wrote:No coś nam @ płatają figle, ale u mnie zawsze tak jest, poza tym patrząc na owulację to okres przyadł mi dokładnie 14 dni po także owulka spóźniła wszystko...
)
-
mój ostatni cykl trwał 26 dni wiec w sumie nie duzo i teraz nie wiem wczesniej miałam przewaznie 28 ale skrócił mi sie po miesiacu przyjmowania inofemu... myslałam nad monitoringiem ale chyba juz sie w tym miesiacu nie załapie wiec moze w nastepnym a w tym poprubujemy jakos sie wstrzelic... tylko czy testy owulacyjne mogą wychodzic po owulacji pozytywne? moze tak byc ze ten pik jest jednak po a nie przed? moze sie któras orientuje hmm?Mundek 26 lat z endometriozą
cykl 8
termin @ okolo 11.01.2016
długość cyklu ok 28dni -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ruby wrote:No coś nam @ płatają figle, ale u mnie zawsze tak jest, poza tym patrząc na owulację to okres przyadł mi dokładnie 14 dni po także owulka spóźniła wszystko...
Ruby- czyli faza lutealna trwa prawidłowonowy cykl, zdrowie podrasowane i do przodu : )
katiuszaa lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
Mundek wrote:mój ostatni cykl trwał 26 dni wiec w sumie nie duzo i teraz nie wiem wczesniej miałam przewaznie 28 ale skrócił mi sie po miesiacu przyjmowania inofemu... myslałam nad monitoringiem ale chyba juz sie w tym miesiacu nie załapie wiec moze w nastepnym a w tym poprubujemy jakos sie wstrzelic... tylko czy testy owulacyjne mogą wychodzic po owulacji pozytywne? moze tak byc ze ten pik jest jednak po a nie przed? moze sie któras orientuje hmm?
Mundek- piszą, że liczy się pierwszy pozytywny test owulacyjny w cyklu i to po 12-36 h od tego testu powinna nastąpić owulacja.https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
katiuszaa wrote:a tam odrazy z @. Zapomniałaś o pracy domowej od Jaśminowej? W sam raz z dwoma kreskami pójdziesz do Gina
Katiuszka dostaje plusa, że tak ładnie pilnuje porządku : )katiuszaa lubi tę wiadomość
To ja Wam zdradzę w sekrecie, że pracuję z domu i spadam do kosmetyczki, mam nadzieję, ze moja nieobecność nie zostanie zauważona. Idę paznokcie zrobić ; )
Mundek, AgaL, Paryzetka83, Edycik lubią tę wiadomość
Ruby wrote:No coś nam @ płatają figle, ale u mnie zawsze tak jest, poza tym patrząc na owulację to okres przyadł mi dokładnie 14 dni po także owulka spóźniła wszystko...
U mnie w 19 dc pęcherzyk nie pękł, a cykl trwał 29 d. Więc raczej owulki nie było, albo faza lutealna się mega skróciła. A objawy owulki i test miałam w 16 DC. Jakiś mam bałagan w organizmie
-
nick nieaktualnyagatia wrote:Fajnie, że miałaś owulkę
U mnie w 19 dc pęcherzyk nie pękł, a cykl trwał 29 d. Więc raczej owulki nie było, albo faza lutealna się mega skróciła. A objawy owulki i test miałam w 16 DC. Jakiś mam bałagan w organizmie
Ja tak sobie myślę, że miałam ale wcale nie musiało do niej dojść. Był pęcherzyk , test był pozytywny ale czy pękł tego nikt nie wie bo nie miałam UGS robionego po owulacji także kupa -
Ruby wrote:Ja tak sobie myślę, że miałam ale wcale nie musiało do niej dojść. Był pęcherzyk , test był pozytywny ale czy pękł tego nikt nie wie bo nie miałam UGS robionego po owulacji także kupa
a jak nie to w grudniu idę na monitoring.
-
Hej dziewczynki:-)pogoda przepiękna właśnie wróciłam po odbiorze kanalizacji;-)
Melduję wykonanie zadania, ja już po staranich około owu, teraz serduszkowanie tylko dla przyjemności.... (ha ha taki żarcik:-PP)
Pierwsze siknięcie dokonam 7 listopada;-)
Ja myślę o rozjaśnieniu owłosienia;-P, bo na razie ma czarno, brązowy melanż na głowie:-)
Ps. kurcze żadna nie wysikała nawet bladziocha;-(((Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2015, 13:49
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*