Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cinnamonku będę czekała na wieści od Ciebie z Twojej wizyty.Powodzenia kochana!!!
    Lekarka właśnie mówiła mi to samo,że może coś się działo a nie dało rady się zagnieździć bardzo prawdopodobne jej zdaniem.No szkoda.
    Bratku dziękuję za informacje,że po dupku w nowym cyklu są lepsze szanse na endometrium,nie wiedziałam.Dziękuję :* za informację kochana.
    Aguś masz rację przy Was smutek szybko mija i cieszę się,że Was mam.No i udanej wizyty u fryzjera czekamy potem na fotkę :*

A teraz otwieram sobie pifko a co.

Bratek, AgaL, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2015, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:
    Cinnamonku będę czekała na wieści od Ciebie z Twojej wizyty.Powodzenia kochana!!!
    Lekarka właśnie mówiła mi to samo,że może coś się działo a nie dało rady się zagnieździć bardzo prawdopodobne jej zdaniem.No szkoda.
    Bratku dziękuję za informacje,że po dupku w nowym cyklu są lepsze szanse na endometrium,nie wiedziałam.Dziękuję :* za informację kochana.
    Aguś masz rację przy Was smutek szybko mija i cieszę się,że Was mam.No i udanej wizyty u fryzjera czekamy potem na fotkę :*

A teraz otwieram sobie pifko a co.
    smacznego pifka kochana. będzie dobrze tylko pamiętaj w tym miesiącu zastosować się do rad o. Sroki. Umęczona i na baraniej skórze ;)

Edycik lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2015, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Dziewczynki miłego popołudnia:) odezwę się wieczorem, zbieram się do fryzjera powoli.
    Słońce tak pięknie świeci, ale będzie się przyjemnie jechać :)

Cinnamonku, Edycik trzymam kciuki za wizyty:*
    poprosimy zdjęcie nowej fryzurki ;) Apropo cinnamonek nam jeszcze nie dała od ostatniej wizyty ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2015, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bratek wrote:
    katiusza, dzięki, że pytasz. Zanim odpiszę - zapomniałam wczoraj: CUDNY MASZ TEN AVATAREK!!!!! Taki optymistyczny i cieplutki :)
    dziękuję ;) jest też okrąglutki jak ja ;)

Bratek lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2015, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    majju wrote:
    A może przez inofolik tak czuję? Podobno to pomaga. Wg moich rachunków to w tym cyklu powinnam właśnie z lewego wypuszczać bo dwa cykle temu był lewy (tak czułam), w poprzednim żaden no to teraz kolej na prawy. Niech rośnie duży, okrąglutki, mam nadzieję, że w piątek na monitoringu już będzie co oglądać :)
    No to też czytałam że infolic może wspomagać wzrost i przez to jest bardziej odczuwalny. Zresztą na jakimś forum też o tym było. Ale nie pamiętam czy nie na naszym wieki temu jak Kamisia była.

• Jasminowa Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik- nowy cykl się zacznie i kolejna szansa przed Tobą : ) przytulam

Edycik lubi tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/ci-72052.png
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katiuszaa wrote:
    smacznego pifka kochana. będzie dobrze tylko pamiętaj w tym miesiącu zastosować się do rad o. Sroki. Umęczona i na baraniej skórze ;)

haha katiusaa no tak złote rady o.Sroki muszę stosować ;P
    Jasminowa dziękuję :)

już po pifku teraz herbatka i czekam na męża
    dziś na obiadek łosoś z koperkiem,cytrynką i masłem z piekarnika oraz ziemniaczki i pomidorki z cebulką i śmietaną w menu
    proszę się nie śmiać jest 16.44 a ja już w wydaniu nocnym ;) ale mi wygodnie
    dziękuję kobity za wsparcie

Bratek, Jasminowa, madzikk, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2015, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:
    haha katiusaa no tak złote rady o.Sroki muszę stosować ;P
    Jasminowa dziękuję :)

już po pifku teraz herbatka i czekam na męża
    dziś na obiadek łosoś z koperkiem,cytrynką i masłem z piekarnika oraz ziemniaczki i pomidorki z cebulką i śmietaną w menu
    proszę się nie śmiać jest 16.44 a ja już w wydaniu nocnym ;) ale mi wygodnie
    dziękuję kobity za wsparcie
    Ty chyba coś plnujesz ;) rybka, piwko, koszulka nocna i takie oczekiwanie na męża. mmm Miłej zabawy

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2015, 16:50

Edycik lubi tę wiadomość

• Edycik Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katiuszaa nie,nie dziś nie planuje nic no poza spaniem
    jestem wykończona psychicznie po nerwówce kochana,naprawdę
    pogadamy z małżem i spać pójdziem ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2015, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:
    katiuszaa nie,nie dziś nie planuje nic no poza spaniem
    jestem wykończona psychicznie po nerwówce kochana,naprawdę
    pogadamy z małżem i spać pójdziem ;)
    No nie wiem czy on ci spać pozwoli

Edycik lubi tę wiadomość

• majju Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki dzięki za pomysł. Mój około 20 wraca z treningu i mam zamiar go ładnie przywitać :)

nick nieaktualny, Jasminowa, Edycik, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • Jasminowa Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj u kosmetyczki dziewczyna opowiadała, że jak rodziła swoją córkę leżała na sali z babką, która miała 55 lat i też urodziła córeczkę. Kobieta myślała, że ma menopauzę, dopiero, gdy brzuch jej zaczął rosnąć okazało się, że to ciąża ; )
    Los potrafi płatać figle ; )

Edycik- dobrze, że się zaczynasz relaksować, trzeba zregenerować siły fizyczne i psychiczne przed rozpoczęciem kolejnego cyklu : )

nick nieaktualny, Edycik lubią tę wiadomość

• majju Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jasminowa, niesamowita historia! Jak się słyszy takie historie to można uwierzyć, że naprawdę wszystko jest możliwe :)

Jasminowa lubi tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • agatia Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jak leżała w szpitalu po poronieniu to też była babeczka koło 50 w ciąży. Przyjechała na USG. Pielęgniarka ją wyczytywala, babeczka wstala, a pielęgniarka dalej woła po nazwisku. Kobitka wreszcie mówi, że to ona czeka. A pielęgniarka na cały korytarz "PANi?". Chyba się babeczce przykro zrobilo, no ale takie realia NFZu ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2015, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jasminowa wrote:
    Dzisiaj u kosmetyczki dziewczyna opowiadała, że jak rodziła swoją córkę leżała na sali z babką, która miała 55 lat i też urodziła córeczkę. Kobieta myślała, że ma menopauzę, dopiero, gdy brzuch jej zaczął rosnąć okazało się, że to ciąża ; )
    Los potrafi płatać figle ; )

Edycik- dobrze, że się zaczynasz relaksować, trzeba zregenerować siły fizyczne i psychiczne przed rozpoczęciem kolejnego cyklu : )
    cześć

to ja wobec tych babeczek
    młodzieniaszka jestem ;)

Jasminowa, madzikk lubią tę wiadomość

• agatia Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale majju zazdroszczę romantycznego wieczoru :) u mnie @ w pełni i zapalenie oskrzeli w pełni ;) Listopad chyba zleci pod hasłem leczenia, mierzenia tempki i obserwacji cyklu :)

• agatia Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni moja kumpela z pracy w wieku 41 lat zaliczyła wpadke :) i to podwójną :) a miała już dorosłego syna i córkę. Najpierw była zalamana, a teraz się turbo cieszy z dużej rodziny :)
    Lekarz jej powiedział, że po 40-stce wzraza "ryzyko" ciąży mnogiej :) więc działaj kochana ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2015, 18:39

nick nieaktualny, Jasminowa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2015, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja to nawet trojaczki bym przyjęła pod skrzydełka
    kochana
    zadziałałam a teraz czekam

za tydzień się okaże czy coś zmajstrowaliśmy :)

Jasminowa lubi tę wiadomość

• Jasminowa Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni- pięknie byś rozpoczęła listopad na naszym forum, gdybyś wysikała 2 kreseczki : )

nick nieaktualny, Bratek lubią tę wiadomość

• agatia Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni z trojaczkami to już większe ryzyko w ciąży, ale dwóch serduszek to Ci życzę z całego serca :)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

‹‹ 626 627 628 629 630 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ