Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Cinnamonku będę czekała na wieści od Ciebie z Twojej wizyty.Powodzenia kochana!!!
Lekarka właśnie mówiła mi to samo,że może coś się działo a nie dało rady się zagnieździć bardzo prawdopodobne jej zdaniem.No szkoda.
Bratku dziękuję za informacje,że po dupku w nowym cyklu są lepsze szanse na endometrium,nie wiedziałam.Dziękuję :* za informację kochana.
Aguś masz rację przy Was smutek szybko mija i cieszę się,że Was mam.No i udanej wizyty u fryzjera czekamy potem na fotkę :*
A teraz otwieram sobie pifko a co.Bratek, AgaL, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEdycik wrote:Cinnamonku będę czekała na wieści od Ciebie z Twojej wizyty.Powodzenia kochana!!!
Lekarka właśnie mówiła mi to samo,że może coś się działo a nie dało rady się zagnieździć bardzo prawdopodobne jej zdaniem.No szkoda.
Bratku dziękuję za informacje,że po dupku w nowym cyklu są lepsze szanse na endometrium,nie wiedziałam.Dziękuję :* za informację kochana.
Aguś masz rację przy Was smutek szybko mija i cieszę się,że Was mam.No i udanej wizyty u fryzjera czekamy potem na fotkę :*
A teraz otwieram sobie pifko a co.Edycik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAgaL wrote:Dziewczynki miłego popołudnia:) odezwę się wieczorem, zbieram się do fryzjera powoli.
Słońce tak pięknie świeci, ale będzie się przyjemnie jechać
Cinnamonku, Edycik trzymam kciuki za wizyty:*Apropo cinnamonek nam jeszcze nie dała od ostatniej wizyty
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymajju wrote:A może przez inofolik tak czuję? Podobno to pomaga. Wg moich rachunków to w tym cyklu powinnam właśnie z lewego wypuszczać bo dwa cykle temu był lewy (tak czułam), w poprzednim żaden no to teraz kolej na prawy. Niech rośnie duży, okrąglutki, mam nadzieję, że w piątek na monitoringu już będzie co oglądać
-
katiuszaa wrote:smacznego pifka kochana. będzie dobrze tylko pamiętaj w tym miesiącu zastosować się do rad o. Sroki. Umęczona i na baraniej skórze
haha katiusaa no tak złote rady o.Sroki muszę stosować ;P
Jasminowa dziękuję
już po pifku teraz herbatka i czekam na męża
dziś na obiadek łosoś z koperkiem,cytrynką i masłem z piekarnika oraz ziemniaczki i pomidorki z cebulką i śmietaną w menu
proszę się nie śmiać jest 16.44 a ja już w wydaniu nocnymale mi wygodnie
dziękuję kobity za wsparcie
Bratek, Jasminowa, madzikk, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEdycik wrote:haha katiusaa no tak złote rady o.Sroki muszę stosować ;P
Jasminowa dziękuję
już po pifku teraz herbatka i czekam na męża
dziś na obiadek łosoś z koperkiem,cytrynką i masłem z piekarnika oraz ziemniaczki i pomidorki z cebulką i śmietaną w menu
proszę się nie śmiać jest 16.44 a ja już w wydaniu nocnymale mi wygodnie
dziękuję kobity za wsparcierybka, piwko, koszulka nocna i takie oczekiwanie na męża. mmm Miłej zabawy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2015, 16:50
Edycik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzisiaj u kosmetyczki dziewczyna opowiadała, że jak rodziła swoją córkę leżała na sali z babką, która miała 55 lat i też urodziła córeczkę. Kobieta myślała, że ma menopauzę, dopiero, gdy brzuch jej zaczął rosnąć okazało się, że to ciąża ; )
Los potrafi płatać figle ; )
Edycik- dobrze, że się zaczynasz relaksować, trzeba zregenerować siły fizyczne i psychiczne przed rozpoczęciem kolejnego cyklu : )
Reni555, Edycik lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
Dziewczyny jak leżała w szpitalu po poronieniu to też była babeczka koło 50 w ciąży. Przyjechała na USG. Pielęgniarka ją wyczytywala, babeczka wstala, a pielęgniarka dalej woła po nazwisku. Kobitka wreszcie mówi, że to ona czeka. A pielęgniarka na cały korytarz "PANi?". Chyba się babeczce przykro zrobilo, no ale takie realia NFZu
-
nick nieaktualnyJasminowa wrote:Dzisiaj u kosmetyczki dziewczyna opowiadała, że jak rodziła swoją córkę leżała na sali z babką, która miała 55 lat i też urodziła córeczkę. Kobieta myślała, że ma menopauzę, dopiero, gdy brzuch jej zaczął rosnąć okazało się, że to ciąża ; )
Los potrafi płatać figle ; )
Edycik- dobrze, że się zaczynasz relaksować, trzeba zregenerować siły fizyczne i psychiczne przed rozpoczęciem kolejnego cyklu : )
to ja wobec tych babeczek
młodzieniaszka jestemJasminowa, madzikk lubią tę wiadomość
-
Reni moja kumpela z pracy w wieku 41 lat zaliczyła wpadke
i to podwójną
a miała już dorosłego syna i córkę. Najpierw była zalamana, a teraz się turbo cieszy z dużej rodziny
Lekarz jej powiedział, że po 40-stce wzraza "ryzyko" ciąży mnogiejwięc działaj kochana
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2015, 18:39
Reni555, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny