X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cinnamonku będę czekała na wieści od Ciebie z Twojej wizyty.Powodzenia kochana!!!
    Lekarka właśnie mówiła mi to samo,że może coś się działo a nie dało rady się zagnieździć bardzo prawdopodobne jej zdaniem.No szkoda.
    Bratku dziękuję za informacje,że po dupku w nowym cyklu są lepsze szanse na endometrium,nie wiedziałam.Dziękuję :* za informację kochana.
    Aguś masz rację przy Was smutek szybko mija i cieszę się,że Was mam.No i udanej wizyty u fryzjera czekamy potem na fotkę :*

A teraz otwieram sobie pifko a co.

Bratek, AgaL, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2015, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:
    Cinnamonku będę czekała na wieści od Ciebie z Twojej wizyty.Powodzenia kochana!!!
    Lekarka właśnie mówiła mi to samo,że może coś się działo a nie dało rady się zagnieździć bardzo prawdopodobne jej zdaniem.No szkoda.
    Bratku dziękuję za informacje,że po dupku w nowym cyklu są lepsze szanse na endometrium,nie wiedziałam.Dziękuję :* za informację kochana.
    Aguś masz rację przy Was smutek szybko mija i cieszę się,że Was mam.No i udanej wizyty u fryzjera czekamy potem na fotkę :*

A teraz otwieram sobie pifko a co.
    smacznego pifka kochana. będzie dobrze tylko pamiętaj w tym miesiącu zastosować się do rad o. Sroki. Umęczona i na baraniej skórze ;)

Edycik lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2015, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Dziewczynki miłego popołudnia:) odezwę się wieczorem, zbieram się do fryzjera powoli.
    Słońce tak pięknie świeci, ale będzie się przyjemnie jechać :)

Cinnamonku, Edycik trzymam kciuki za wizyty:*
    poprosimy zdjęcie nowej fryzurki ;) Apropo cinnamonek nam jeszcze nie dała od ostatniej wizyty ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2015, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bratek wrote:
    katiusza, dzięki, że pytasz. Zanim odpiszę - zapomniałam wczoraj: CUDNY MASZ TEN AVATAREK!!!!! Taki optymistyczny i cieplutki :)
    dziękuję ;) jest też okrąglutki jak ja ;)

Bratek lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2015, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    majju wrote:
    A może przez inofolik tak czuję? Podobno to pomaga. Wg moich rachunków to w tym cyklu powinnam właśnie z lewego wypuszczać bo dwa cykle temu był lewy (tak czułam), w poprzednim żaden no to teraz kolej na prawy. Niech rośnie duży, okrąglutki, mam nadzieję, że w piątek na monitoringu już będzie co oglądać :)
    No to też czytałam że infolic może wspomagać wzrost i przez to jest bardziej odczuwalny. Zresztą na jakimś forum też o tym było. Ale nie pamiętam czy nie na naszym wieki temu jak Kamisia była.

• Jasminowa Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik- nowy cykl się zacznie i kolejna szansa przed Tobą : ) przytulam

Edycik lubi tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/ci-72052.png
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katiuszaa wrote:
    smacznego pifka kochana. będzie dobrze tylko pamiętaj w tym miesiącu zastosować się do rad o. Sroki. Umęczona i na baraniej skórze ;)

haha katiusaa no tak złote rady o.Sroki muszę stosować ;P
    Jasminowa dziękuję :)

już po pifku teraz herbatka i czekam na męża
    dziś na obiadek łosoś z koperkiem,cytrynką i masłem z piekarnika oraz ziemniaczki i pomidorki z cebulką i śmietaną w menu
    proszę się nie śmiać jest 16.44 a ja już w wydaniu nocnym ;) ale mi wygodnie
    dziękuję kobity za wsparcie

Bratek, Jasminowa, madzikk, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2015, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:
    haha katiusaa no tak złote rady o.Sroki muszę stosować ;P
    Jasminowa dziękuję :)

już po pifku teraz herbatka i czekam na męża
    dziś na obiadek łosoś z koperkiem,cytrynką i masłem z piekarnika oraz ziemniaczki i pomidorki z cebulką i śmietaną w menu
    proszę się nie śmiać jest 16.44 a ja już w wydaniu nocnym ;) ale mi wygodnie
    dziękuję kobity za wsparcie
    Ty chyba coś plnujesz ;) rybka, piwko, koszulka nocna i takie oczekiwanie na męża. mmm Miłej zabawy

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2015, 16:50

Edycik lubi tę wiadomość

• Edycik Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katiuszaa nie,nie dziś nie planuje nic no poza spaniem
    jestem wykończona psychicznie po nerwówce kochana,naprawdę
    pogadamy z małżem i spać pójdziem ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2015, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:
    katiuszaa nie,nie dziś nie planuje nic no poza spaniem
    jestem wykończona psychicznie po nerwówce kochana,naprawdę
    pogadamy z małżem i spać pójdziem ;)
    No nie wiem czy on ci spać pozwoli

Edycik lubi tę wiadomość

• majju Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki dzięki za pomysł. Mój około 20 wraca z treningu i mam zamiar go ładnie przywitać :)

katiuszaa, Jasminowa, Edycik, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • Jasminowa Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj u kosmetyczki dziewczyna opowiadała, że jak rodziła swoją córkę leżała na sali z babką, która miała 55 lat i też urodziła córeczkę. Kobieta myślała, że ma menopauzę, dopiero, gdy brzuch jej zaczął rosnąć okazało się, że to ciąża ; )
    Los potrafi płatać figle ; )

Edycik- dobrze, że się zaczynasz relaksować, trzeba zregenerować siły fizyczne i psychiczne przed rozpoczęciem kolejnego cyklu : )

Reni555, Edycik lubią tę wiadomość

• majju Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jasminowa, niesamowita historia! Jak się słyszy takie historie to można uwierzyć, że naprawdę wszystko jest możliwe :)

Jasminowa lubi tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • agatia Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jak leżała w szpitalu po poronieniu to też była babeczka koło 50 w ciąży. Przyjechała na USG. Pielęgniarka ją wyczytywala, babeczka wstala, a pielęgniarka dalej woła po nazwisku. Kobitka wreszcie mówi, że to ona czeka. A pielęgniarka na cały korytarz "PANi?". Chyba się babeczce przykro zrobilo, no ale takie realia NFZu ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2015, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jasminowa wrote:
    Dzisiaj u kosmetyczki dziewczyna opowiadała, że jak rodziła swoją córkę leżała na sali z babką, która miała 55 lat i też urodziła córeczkę. Kobieta myślała, że ma menopauzę, dopiero, gdy brzuch jej zaczął rosnąć okazało się, że to ciąża ; )
    Los potrafi płatać figle ; )

Edycik- dobrze, że się zaczynasz relaksować, trzeba zregenerować siły fizyczne i psychiczne przed rozpoczęciem kolejnego cyklu : )
    cześć

to ja wobec tych babeczek
    młodzieniaszka jestem ;)

Jasminowa, madzikk lubią tę wiadomość

• agatia Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale majju zazdroszczę romantycznego wieczoru :) u mnie @ w pełni i zapalenie oskrzeli w pełni ;) Listopad chyba zleci pod hasłem leczenia, mierzenia tempki i obserwacji cyklu :)

• agatia Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni moja kumpela z pracy w wieku 41 lat zaliczyła wpadke :) i to podwójną :) a miała już dorosłego syna i córkę. Najpierw była zalamana, a teraz się turbo cieszy z dużej rodziny :)
    Lekarz jej powiedział, że po 40-stce wzraza "ryzyko" ciąży mnogiej :) więc działaj kochana ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2015, 18:39

Reni555, Jasminowa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2015, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja to nawet trojaczki bym przyjęła pod skrzydełka
    kochana
    zadziałałam a teraz czekam

za tydzień się okaże czy coś zmajstrowaliśmy :)

Jasminowa lubi tę wiadomość

• Jasminowa Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni- pięknie byś rozpoczęła listopad na naszym forum, gdybyś wysikała 2 kreseczki : )

Reni555, Bratek lubią tę wiadomość

• agatia Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni z trojaczkami to już większe ryzyko w ciąży, ale dwóch serduszek to Ci życzę z całego serca :)

Reni555 lubi tę wiadomość

‹‹ 626 627 628 629 630 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ