X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • agatia Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bratek wrote:

A tak btw - dzisiejszy testy owulkowy wyszedł mi.... jaśniejszy, niż wczoraj... WTF? >:-( Mam nadzieję, że to jedynie kwestia większego rozwodnienia moczu (patrząc tak "na oko"), echhhh.

Ją tak miałam w poprzednim cyklu. Jednego dnia negatywny, drugiego pozytywny, trzeciego negatywny i tak już do końca... I potem właśnie się okazało że pęcherzyk nie pękł

• Wiola90 Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Wiolu Kochana o włosach pisałam wyżej ;) a Ty nadal czekasz na @? zazwyczaj masz regularnie?

Gapa ze mnie, nie doczytałam :) Z moimi @ różnie bywało, nie zawsze było jak w zegarku ale zwykle cykle ok 32 dni, dziś 34 i czekam

f2wldf9hjwsqwdpy.png

6.06.2015 Aniołek (8tc)
  • Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Cinnamonku fajnie, że na wizycie wszystko ok:):) milutkiego wieczoru życzę ;) :P

Paryzetka jak test owu?? u mnie negatyw.
    U Ciebie pewnie pozytyw i zaczęłaś działać :P
    Negatyw, nawet cienia nie było :) Ale to u mnie za wcześnie jeszcze, sikam dla sportu ;)
    A zniknęłam bo graliśmy w grę strategiczną i nie mogłam się rozpraszać. Działania mam nadzieję, że dopiero będą ;)

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2015, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka83 wrote:
    Negatyw, nawet cienia nie było :) Ale to u mnie za wcześnie jeszcze, sikam dla sportu ;)
    A zniknęłam bo graliśmy w grę strategiczną i nie mogłam się rozpraszać. Działania mam nadzieję, że dopiero będą ;)

o widzisz tak mówisz na mnie, a sama lubisz szczać :P

Paryzetka83 lubi tę wiadomość

• Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby, ale na ciążowe nie sikałam od dwóch miesięcy ;)

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2015, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka83 wrote:
    Ruby, ale na ciążowe nie sikałam od dwóch miesięcy ;)

test to test liczy się sikanie i koniec kropka :P

madzikk lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2015, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W jaką grę graliście paryzetka? kiedyś na imprezie graliśmy u znajomych w strategiczną grę o złocie i krasnalach, super gra! ile się trzeba było nakombinować :)

• Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carcassonne - budujesz zamki i drogi, my mamy wersję podstawową, przy jakichś dodatkach stolika by nie starczyło ;)

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka83 wrote:

U mnie cień drugi dzień ;)

Paryzetka83 lubi tę wiadomość

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    U mnie cień drugi dzień ;)
    A działacie czy na owu czekacie?

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    o widzisz tak mówisz na mnie, a sama lubisz szczać :P

Wszyscy chcą w końcu coś wysikać :D

• AgaL Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka83 wrote:
    A działacie czy na owu czekacie?

Działamy narazie co dwa dni:) jutro wypada staranko ;)
    A Wy czekacie do owu?
    ja testom tak na dwa razy wierzę, więc jeśli są dni płodne wolę działać :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2015, 23:08

Jasminowa lubi tę wiadomość

• Imię_Róży Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam wieczorową porą:-)
    Małe odpadło spać a ja się biorę za domowe spa, Jaśminowa marzą mi się takie pazurki, ale na razie pozostaje mi robić we własnym zakresie.
    Rany dziewczyny ale mam zapieprz w pracy, no łapy mi się codziennie rozjeżdżają wieczorami.
    Właśnie miałam napisać że do testowania mam 12 dni, ja pacze;-) w kalendarz a tu 10 dni;-P no dwa dni mi uciekły z prędkością światła.
    Jakoś w tym miesiącu podchodzę do tego uśmiechem, o dzisiaj przeleciałam przez tesco i już do łapki mi się przykleił test ciążowy pepino ten niby co ma czułość 10 i on pójdzie na pierwszy ogień w przyszłą sobotę.
    Spadam na hebatkę co mi M. zrobił, pazurki, przytulanko i spać. Dobrej nocki:-)

Paryzetka83, Edycik, Jasminowa lubią tę wiadomość

km5sdf9hxn8lpm8f.png
    ex2b3e5egnyexlfw.png
    10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
  • agatia Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 23:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak mnie kusilyscie pisząc o fryzjerze i pazurkach, że sobie zrobilam pazurki coś ala french tylko z kolorowymi końcówkami. Trochę mnie dusi od zapachu lakierów i moje zapalenie oskrzeli chyba źle to zniosło, ale humor mam znacznie lepszy :)
    Dobrej nocki Wam życzę :)

Jasminowa lubi tę wiadomość

• Edycik Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 06:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć kobitki

ja już w pracy kawę popijam
    niestety w @ małpa się nie rozkręciła i dalej sobie plamię ...wkur....
    od rana boli mnie głowa i czuję się fatalnie,dlatego postanowiłam jutro biorę dzien wolny i już

Cinnamonku dobrze że byłaś na wizycie :) teraz spokojnie porobisz wskazane badania.
    Ejrene tak w przyszłym mcu też zamierzam mierzyć temperaturkę,ale długoo nie zamierzam testować naprawdę.
    Aga jak włoski podobały się mężowi?
    Bratku i jak wyszedł gulasz meksykański?
    Imię_Rózy powodzenia w testowaniu w przyszłą sobotę,kciukam :)
    Ruby jak humorek?

Imię_Róży lubi tę wiadomość

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 października 2015, 07:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:
    cześć kobitki

ja już w pracy kawę popijam
    niestety w @ małpa się nie rozkręciła i dalej sobie plamię ...wkur....
    od rana boli mnie głowa i czuję się fatalnie,dlatego postanowiłam jutro biorę dzien wolny i już

Ruby jak humorek?

Heja:)

Dziékujé Edycik całkiem nie źle ... u mnie jak pisałam potop Szwedzki :P ale oby się szybko skończył no i mam nadzieję, że po jutrzejszej wizycie bedę juz spokojnie n aowu czekać...

Oby u ciebie sie w końcu rozkręciła żebys też mogła ze spokojną głową zacząć nowy cykl ;)

Właśnie lece na śniadanko w pracy i kawkę :)

Miłego dnia dziewczyny:)

• Edycik Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 07:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby to smacznego kochana :)
    dobrze że u Ciebie się @ rozkręciła zatem pozostaje mi życzyć POWODZENIA w nowym cyklu nasza moderatorko :D

• agatia Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 07:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smacznej kawusi dziewczyny :) ja już po porannej dawce kofeiny.
    Edycik niech Ci się już @ rozkręca im szybciej się zacznie, tym szybciej skończy i bliżej do owu :)
    Ruby jestem ciekawa co powie Ci gin odnośnie leków, bo "jedziemy na tym samym wózku" :)

• majju Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 07:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też już się witam znad kawki! Dziewczynki, proszę wchodzić pełną parą w nowy cykl! Paryzetka, Aga mimo tylko cienkiej kreski na owlacyjnym ja już wczoraj zaczęłam działać i planuję raczej codziennie :D Jutro obowiązkowo o godzinie 5:30 :) Bardzo jestem ciekawa co tam wyjdzie na monitoringu i czy uda się PCTest zrobić bo na razie śluzu niestety brak :/ I muszę się koniecznie dopytać co z tą prolaktyną.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2015, 07:29

Edycik, agatia, Jasminowa, cinnamon cookie, AgaL lubią tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 07:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka a dobrze kojarzę,że Ty kochana pisałaś o wiesołku na śluz?
    dasz linka gdzie kupowałaś?

majju kiukam za jutrzejszy monitoring :D

majju lubi tę wiadomość

‹‹ 628 629 630 631 632 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Programy dawstwa komórek i moment, w którym warto o nich pomyśleć.

Gdy własne komórki mówią „nie”. A medycyna wciąż potrafi powiedzieć „tak”. Kiedy pada słowo „dawstwo”, niewiele osób reaguje spokojnie. To nie jest temat do rozmów między zupą a deserem. W życiu większości kobiet i par pojawia się dopiero wtedy, gdy ich pierwotna wizja drogi do rodziny zaczyna się kruszyć. Gdy mają za sobą kilka cykli IVF i za każdym razem wychodzą z wynikiem, na którym znów widnieje słowo „negatywny”. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jakie suplementy i witaminy warto przyjmować w ciąży? Poradnik dla przyszłych mam

Ciąża to czas szczególnych potrzeb organizmu, w którym odpowiednia podaż witamin i minerałów odgrywa kluczową rolę dla zdrowia mamy i prawidłowego rozwoju dziecka. Jakich składników nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy i kiedy warto sięgnąć po suplementy? W artykule wyjaśniamy, które witaminy i minerały są najważniejsze w ciąży, jak wybierać bezpieczne preparaty oraz jak zaplanować suplementację zgodnie z aktualnymi rekomendacjami specjalistów.

CZYTAJ WIĘCEJ