Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Bratek wrote:
A tak btw - dzisiejszy testy owulkowy wyszedł mi.... jaśniejszy, niż wczoraj... WTF?Mam nadzieję, że to jedynie kwestia większego rozwodnienia moczu (patrząc tak "na oko"), echhhh.
Ją tak miałam w poprzednim cyklu. Jednego dnia negatywny, drugiego pozytywny, trzeciego negatywny i tak już do końca... I potem właśnie się okazało że pęcherzyk nie pękł -
AgaL wrote:Wiolu Kochana o włosach pisałam wyżej
a Ty nadal czekasz na @? zazwyczaj masz regularnie?
Gapa ze mnie, nie doczytałamZ moimi @ różnie bywało, nie zawsze było jak w zegarku ale zwykle cykle ok 32 dni, dziś 34 i czekam
6.06.2015 Aniołek (8tc) -
AgaL wrote:Cinnamonku fajnie, że na wizycie wszystko ok:)
milutkiego wieczoru życzę
Paryzetka jak test owu?? u mnie negatyw.
U Ciebie pewnie pozytyw i zaczęłaś działaćAle to u mnie za wcześnie jeszcze, sikam dla sportu
A zniknęłam bo graliśmy w grę strategiczną i nie mogłam się rozpraszać. Działania mam nadzieję, że dopiero będą8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
nick nieaktualnyParyzetka83 wrote:Negatyw, nawet cienia nie było
Ale to u mnie za wcześnie jeszcze, sikam dla sportu
A zniknęłam bo graliśmy w grę strategiczną i nie mogłam się rozpraszać. Działania mam nadzieję, że dopiero będą
o widzisz tak mówisz na mnie, a sama lubisz szczaćParyzetka83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Paryzetka83 wrote:Negatyw, nawet cienia nie było
Ale to u mnie za wcześnie jeszcze, sikam dla sportu
A zniknęłam bo graliśmy w grę strategiczną i nie mogłam się rozpraszać. Działania mam nadzieję, że dopiero będą
U mnie cień drugi dzieńParyzetka83 lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Paryzetka83 wrote:A działacie czy na owu czekacie?
Działamy narazie co dwa dni:) jutro wypada staranko
A Wy czekacie do owu?
ja testom tak na dwa razy wierzę, więc jeśli są dni płodne wolę działaćWiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2015, 23:08
Jasminowa lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
witam wieczorową porą
Małe odpadło spać a ja się biorę za domowe spa, Jaśminowa marzą mi się takie pazurki, ale na razie pozostaje mi robić we własnym zakresie.
Rany dziewczyny ale mam zapieprz w pracy, no łapy mi się codziennie rozjeżdżają wieczorami.
Właśnie miałam napisać że do testowania mam 12 dni, ja pacze;-) w kalendarz a tu 10 dni;-P no dwa dni mi uciekły z prędkością światła.
Jakoś w tym miesiącu podchodzę do tego uśmiechem, o dzisiaj przeleciałam przez tesco i już do łapki mi się przykleił test ciążowy pepino ten niby co ma czułość 10 i on pójdzie na pierwszy ogień w przyszłą sobotę.
Spadam na hebatkę co mi M. zrobił, pazurki, przytulanko i spać. Dobrej nocki:-)Paryzetka83, Edycik, Jasminowa lubią tę wiadomość
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
Tak mnie kusilyscie pisząc o fryzjerze i pazurkach, że sobie zrobilam pazurki coś ala french tylko z kolorowymi końcówkami. Trochę mnie dusi od zapachu lakierów i moje zapalenie oskrzeli chyba źle to zniosło, ale humor mam znacznie lepszy
Dobrej nocki Wam życzęJasminowa lubi tę wiadomość
-
cześć kobitki
ja już w pracy kawę popijam
niestety w @ małpa się nie rozkręciła i dalej sobie plamię ...wkur....
od rana boli mnie głowa i czuję się fatalnie,dlatego postanowiłam jutro biorę dzien wolny i już
Cinnamonku dobrze że byłaś na wizycieteraz spokojnie porobisz wskazane badania.
Ejrene tak w przyszłym mcu też zamierzam mierzyć temperaturkę,ale długoo nie zamierzam testować naprawdę.
Aga jak włoski podobały się mężowi?
Bratku i jak wyszedł gulasz meksykański?
Imię_Rózy powodzenia w testowaniu w przyszłą sobotę,kciukam
Ruby jak humorek?
Imię_Róży lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEdycik wrote:cześć kobitki
ja już w pracy kawę popijam
niestety w @ małpa się nie rozkręciła i dalej sobie plamię ...wkur....
od rana boli mnie głowa i czuję się fatalnie,dlatego postanowiłam jutro biorę dzien wolny i już
Ruby jak humorek?
Heja:)
Dziékujé Edycik całkiem nie źle ... u mnie jak pisałam potop Szwedzkiale oby się szybko skończył no i mam nadzieję, że po jutrzejszej wizycie bedę juz spokojnie n aowu czekać...
Oby u ciebie sie w końcu rozkręciła żebys też mogła ze spokojną głową zacząć nowy cykl
Właśnie lece na śniadanko w pracy i kawkę
Miłego dnia dziewczyny:) -
Smacznej kawusi dziewczyny
ja już po porannej dawce kofeiny.
Edycik niech Ci się już @ rozkręca im szybciej się zacznie, tym szybciej skończy i bliżej do owu
Ruby jestem ciekawa co powie Ci gin odnośnie leków, bo "jedziemy na tym samym wózku" -
Też już się witam znad kawki! Dziewczynki, proszę wchodzić pełną parą w nowy cykl! Paryzetka, Aga mimo tylko cienkiej kreski na owlacyjnym ja już wczoraj zaczęłam działać i planuję raczej codziennie
Jutro obowiązkowo o godzinie 5:30
Bardzo jestem ciekawa co tam wyjdzie na monitoringu i czy uda się PCTest zrobić bo na razie śluzu niestety brak
I muszę się koniecznie dopytać co z tą prolaktyną.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2015, 07:29
Edycik, agatia, Jasminowa, cinnamon cookie, AgaL lubią tę wiadomość