Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Edycik wrote:Paryzetka a dobrze kojarzę,że Ty kochana pisałaś o wiesołku na śluz?
dasz linka gdzie kupowałaś?
Ją na poprawę śluzu przed poprzednią ciążą brałam oeparol. Super poprawił jakość śluzu. Tylko po owulce trzeba go odstawić, bo może utrudniać zagnieżdżanie jajeczka.Edycik lubi tę wiadomość
-
załatwiłam sobie wolne na jutro
bardzo się cieszę
pojadę spokojnie na cmentarz do dziadków, a w sobotę i niedzielę pojadę na cmentarz do Tatusia.
Aż mi powera przybyło jak zatwierdzili mi wolne na jutro,plan na dziś po pracy sprzatam domek,wieczorem jakiś film z meżemParyzetka83, agatia, Jasminowa, cinnamon cookie, AgaL, Bratek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ruby wrote:Ja się zastanawiam czy zamiast inofemu/infolicu kupię sobię inozytol dlatego , że mam kwas foliowy i gdzieś przeczytałam, że wystarczy kupić sam inozytol i brac kawas foliowy to jest ten sam sklad jak w infolicu a wychodzi taniej...
-
nick nieaktualny
-
Ruby wrote:Ja się zastanawiam czy zamiast inofemu/infolicu kupię sobię inozytol dlatego , że mam kwas foliowy i gdzieś przeczytałam, że wystarczy kupić sam inozytol i brac kawas foliowy to jest ten sam sklad jak w infolicu a wychodzi taniej...
Ruby jeśli tak wyczytałaś to może dopytasz gina o to i wydaje mi się,że spokojnie możesz tak zacząć przyjmować
ja w sumie jadę na Inofolicu cały czas ..ale idzie mi on jak wodaParyzetka83 lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczynki
Edycik ja kupowałam na stronie www.wapteka.pl 150 szt za ok 15zł. Na razie nie widzę efektówDodatkowo piję ok 2 litrów wody, ponoć pomaga na śluz i na nadmierne zakwaszenie
Majju podziwiam, że planujesz codziennie ja planowałam co dwa dni i tak doopa z tego wyszła, więc teraz się zsynchronizowałam z Agą
A mi dzisiaj hormony walą po głowie, od rana płaczę i to bez powodu. Muszę się jakoś pozbierać przed powrotem do domuAgaL lubi tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Będę niestety musiała odpuścić w sobotę i niedzielę bo będziemy u moich rodziców. Ale już planuję, żeby wykorzystać M. w sobotę rano i w niedzielę po powrocie
Potem wyjeżdżam 3-4 więc też trzeba będzie jakoś kombinować żeby ten czas między
był jak najkrótszy
Jasminowa lubi tę wiadomość
-
Dziękuję dziewczyny chyba zakupię tego wiesiołka sobie.
Biorę sie troszkę do pracy
a gdzie Cynnamonek i Agusia???
katiuszaa,Ejrene,Kjopa - zameldować się tu namWiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2015, 08:24
cinnamon cookie lubi tę wiadomość
-
czesc Kochane tak jak wczoraj wspominałam wklejam link z moimi wypocinami głosowac można od dzisiaj od godz 12
mam nadzieje że się Wam spodobają moje wypociny http://www.bielskplus.pl/plebiscyt/karta/monika-niescior-stylizacja-paznokci-oczami-wyobrazni,29666,1470992,1009502,t,id,kid,zid.html
Jasminowa, Bratek lubią tę wiadomość
Mundek 26 lat z endometriozą
cykl 8
termin @ okolo 11.01.2016
długość cyklu ok 28dni -
Jestem
już po kawie nawet
Ruby dobry pomysł z tym inozytolem. A Tobie też lekarz zalecił branie tego inofemu/infolicu czy sama z siebie chcesz brać ?
Edycik fajnie że wolne załatwiłaśja wiesiołka jadłam dwa cykle i różnice widziałam
Majju plan dobryu rodziców też pewnie znajdzie się chwila na szybki numerek
Paryzetka83 uwielbiam gry planszowe, mój mąż niestety nie za bardzo. I myślałam ostatnio właśnie żeby coś zakupić na zimowe wieczory. Męża i tak w tygodniu nie ma to będę z sąsiadami graćZafarbowałaś włosy ?
Mundek mój głos masz jak w banku
Jasminowa co tam słychać? dziś też z domku pracujesz?Edycik, Mundek, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
Mundek wrote:czesc Kochane tak jak wczoraj wspominałam wklejam link z moimi wypocinami głosowac można od dzisiaj od godz 12
mam nadzieje że się Wam spodobają moje wypociny http://www.bielskplus.pl/plebiscyt/karta/monika-niescior-stylizacja-paznokci-oczami-wyobrazni,29666,1470992,1009502,t,id,kid,zid.html
no,no,no bardzo fajneuwielbiam takie zestawienia na pazurkach ,ogólnie jestem fanką neonów i różu w każdej postaci
zagłosuję z domku Mundekdobrze że zglosiłaś się do konkursu - powodzenia
Mundek lubi tę wiadomość
-
Mundek wrote:czesc Kochane tak jak wczoraj wspominałam wklejam link z moimi wypocinami głosowac można od dzisiaj od godz 12
Mundek- no jesteś debeściak, że tak powiem, super!!! zagłosuję na pewno, masz talent koleżanko : )https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
Mundek- świetne! Ja sobie sama nawet prawej ręki ładnie nie potrafię pomalować
Edycik, też wzięłam wolne na jutro, przynajmniej nie będę gnała od ginka do pracy. Paryzetka, mnie M. męczy o grę "Magia i miecz", chyba mu sprezentuję na Święta, chociaż już miałam pomysł żeby mu kupić nową gitarę
Edycik, Paryzetka83, Mundek lubią tę wiadomość