X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • majju Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 07:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wieśka zamawiałam w aptece internetowej melissa :) 150 kapsułek 15,69 zł :)

Edycik lubi tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • agatia Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:
    Paryzetka a dobrze kojarzę,że Ty kochana pisałaś o wiesołku na śluz?
    dasz linka gdzie kupowałaś?

Ją na poprawę śluzu przed poprzednią ciążą brałam oeparol. Super poprawił jakość śluzu. Tylko po owulce trzeba go odstawić, bo może utrudniać zagnieżdżanie jajeczka.

Edycik lubi tę wiadomość

• agatia Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    majju wrote:
    Ja wieśka zamawiałam w aptece internetowej melissa :) 150 kapsułek 15,69 zł :)
    OOo to super cena za taką ilość kapsułek. Oeparol 19 zł za 60 kaps.

• Edycik Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    załatwiłam sobie wolne na jutro :) bardzo się cieszę
    pojadę spokojnie na cmentarz do dziadków, a w sobotę i niedzielę pojadę na cmentarz do Tatusia.
    Aż mi powera przybyło jak zatwierdzili mi wolne na jutro,plan na dziś po pracy sprzatam domek,wieczorem jakiś film z meżem :)

Paryzetka83, agatia, Jasminowa, cinnamon cookie, AgaL, Bratek lubią tę wiadomość

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 października 2015, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się zastanawiam czy zamiast inofemu/infolicu kupię sobię inozytol dlatego , że mam kwas foliowy i gdzieś przeczytałam, że wystarczy kupić sam inozytol i brac kawas foliowy to jest ten sam sklad jak w infolicu a wychodzi taniej...

• agatia Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    Ja się zastanawiam czy zamiast inofemu/infolicu kupię sobię inozytol dlatego , że mam kwas foliowy i gdzieś przeczytałam, że wystarczy kupić sam inozytol i brac kawas foliowy to jest ten sam sklad jak w infolicu a wychodzi taniej...
    A co to za lek/suplement? Nie ma to wpływu na cykle?

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 października 2015, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia wrote:
    A co to za lek/suplement? Nie ma to wpływu na cykle?

http://www.inofem.pl/

• Edycik Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:

Ruby jeśli tak wyczytałaś to może dopytasz gina o to i wydaje mi się,że spokojnie możesz tak zacząć przyjmować :)

ja w sumie jadę na Inofolicu cały czas ..ale idzie mi on jak woda :P

Paryzetka83 lubi tę wiadomość

• Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczynki :)
    Edycik ja kupowałam na stronie www.wapteka.pl 150 szt za ok 15zł. Na razie nie widzę efektów :( Dodatkowo piję ok 2 litrów wody, ponoć pomaga na śluz i na nadmierne zakwaszenie ;)
    Majju podziwiam, że planujesz codziennie ja planowałam co dwa dni i tak doopa z tego wyszła, więc teraz się zsynchronizowałam z Agą ;)

A mi dzisiaj hormony walą po głowie, od rana płaczę i to bez powodu. Muszę się jakoś pozbierać przed powrotem do domu :/

AgaL lubi tę wiadomość

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
  • majju Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Będę niestety musiała odpuścić w sobotę i niedzielę bo będziemy u moich rodziców. Ale już planuję, żeby wykorzystać M. w sobotę rano i w niedzielę po powrocie :) Potem wyjeżdżam 3-4 więc też trzeba będzie jakoś kombinować żeby ten czas między <3 <3 był jak najkrótszy :)

Jasminowa lubi tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • agatia Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka nie smutaj. Czasem hormony walą po łbie, ale nie daj im się :)

Jasminowa lubi tę wiadomość

• Edycik Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję dziewczyny chyba zakupię tego wiesiołka sobie.
    Biorę sie troszkę do pracy :)

a gdzie Cynnamonek i Agusia???
    katiuszaa,Ejrene,Kjopa - zameldować się tu nam :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2015, 08:24

cinnamon cookie lubi tę wiadomość

• Mundek Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc Kochane tak jak wczoraj wspominałam wklejam link z moimi wypocinami głosowac można od dzisiaj od godz 12 :) mam nadzieje że się Wam spodobają moje wypociny http://www.bielskplus.pl/plebiscyt/karta/monika-niescior-stylizacja-paznokci-oczami-wyobrazni,29666,1470992,1009502,t,id,kid,zid.html

Jasminowa, Bratek lubią tę wiadomość

Mundek 26 lat z endometriozą
    cykl 8
    termin @ okolo 11.01.2016
    długość cyklu ok 28dni
  • Jasminowa Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    U mnie cień drugi dzień ;)

AgaL- pojawił się cień, nadchodzi godzina zero ; ) pewnie dzień-dwa i będzie porządna krecha.

https://www.maluchy.pl/ci-72052.png
  • Ejrene Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem :) już po kawie nawet

Ruby dobry pomysł z tym inozytolem. A Tobie też lekarz zalecił branie tego inofemu/infolicu czy sama z siebie chcesz brać ?

Edycik fajnie że wolne załatwiłaś :) ja wiesiołka jadłam dwa cykle i różnice widziałam ;)

Majju plan dobry ;) u rodziców też pewnie znajdzie się chwila na szybki numerek ;)

Paryzetka83 uwielbiam gry planszowe, mój mąż niestety nie za bardzo. I myślałam ostatnio właśnie żeby coś zakupić na zimowe wieczory. Męża i tak w tygodniu nie ma to będę z sąsiadami grać :P Zafarbowałaś włosy ?

Mundek mój głos masz jak w banku :)

Jasminowa co tam słychać? dziś też z domku pracujesz?

Edycik, Mundek, Jasminowa lubią tę wiadomość

atdc15nmjt4tk663.png
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mundek wrote:
    czesc Kochane tak jak wczoraj wspominałam wklejam link z moimi wypocinami głosowac można od dzisiaj od godz 12 :) mam nadzieje że się Wam spodobają moje wypociny http://www.bielskplus.pl/plebiscyt/karta/monika-niescior-stylizacja-paznokci-oczami-wyobrazni,29666,1470992,1009502,t,id,kid,zid.html

no,no,no bardzo fajne :) uwielbiam takie zestawienia na pazurkach ,ogólnie jestem fanką neonów i różu w każdej postaci :P
    zagłosuję z domku Mundek :) dobrze że zglosiłaś się do konkursu - powodzenia

Mundek lubi tę wiadomość

• Jasminowa Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mundek wrote:

Mundek- no jesteś debeściak, że tak powiem, super!!! zagłosuję na pewno, masz talent koleżanko : )

https://www.maluchy.pl/ci-72052.png
  • agatia Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mundek ale super :) masz cierpliwość :) a ją się pytam, jak lewą ręką pomalować prawe pazurki? ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2015, 08:53

Mundek, Bratek lubią tę wiadomość

• majju Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mundek- świetne! Ja sobie sama nawet prawej ręki ładnie nie potrafię pomalować :) Edycik, też wzięłam wolne na jutro, przynajmniej nie będę gnała od ginka do pracy. Paryzetka, mnie M. męczy o grę "Magia i miecz", chyba mu sprezentuję na Święta, chociaż już miałam pomysł żeby mu kupić nową gitarę :)

Edycik, Paryzetka83, Mundek lubią tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • agatia Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majju twój M gra na gitarze? Ma jakiś zespół? Mój gra na basowej :)

‹‹ 629 630 631 632 633 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.

CZYTAJ WIĘCEJ