X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 października 2015, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Ruby kiedy zapytasz gina o ten temat inofemu tzn czy można w zastępstwie kwas foliowy i inozytol? Jutro? Jestem ciekawa bo też biorę i niedługo kończy mi się opakowanie :)

jutro zapytam :)

cinnamon cookie lubi tę wiadomość

• Jasminowa Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mundek wrote:
    kochane dzieki za miłe słowa :) głosowac można na trzy sposoby na tej stronce co kleiłam i wtedy 1 głos to 1 punkt i tylko raz można w taki sposób zagłosowac z jednego komputera przez fb i wtedy 1 głos to 2 punkty też jednorazowo oraz przez wysyłanie smsów i 1 sms to 10 pkt i to oczywiście ile się chce wieć wszędzie chcą zarobic nawet na takim konkursie i przez to szczerze mówiac na nic nie licze ale chciałam sprawdzic swoje umiejętnosci czy sie komus spodobają :)

Mundek- ale jeszcze nie ma szczegółów głosowania na tej stronie, pewnie od 12:00 się pojawią ?

https://www.maluchy.pl/ci-72052.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc dziewuszki - mam prosbe jak wiecie jestem kosmetyczka i robie pazurki oto stronka fb

https://www.facebook.com/wiza%C5%BC-stylizacje-711693218942814/photos_stream

gdyby ktoras byla tak mila i napisala recenzje i dala gwiazdki oczywiscie pozytywna to byla bym bardzo wdzieczna gdyz majac wiecej pozytywow jestem bardziej wiarygodna

dziekuje :)

u nas masakra malemu ida zeby i nie spi w nocy tylko wyje z bolu i nic nie pomaga ani przeciwbolowe ani cycor ani zel na dziasla- ja jestem wykonczona

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Mundek Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak wszystko bedzie aktualizowane o godz 12 przynajmniej tak mi sie wydaje :P

Mundek 26 lat z endometriozą
    cykl 8
    termin @ okolo 11.01.2016
    długość cyklu ok 28dni
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mundek wrote:
    czesc Kochane tak jak wczoraj wspominałam wklejam link z moimi wypocinami głosowac można od dzisiaj od godz 12 :) mam nadzieje że się Wam spodobają moje wypociny http://www.bielskplus.pl/plebiscyt/karta/monika-niescior-stylizacja-paznokci-oczami-wyobrazni,29666,1470992,1009502,t,id,kid,zid.html
    ooo widze ze tez robisz pazurki :)

Mundek lubi tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to krew mnie zalała dosłownie.
    W pracy sajgon przyszło 40 tabletów do wydania a ja ledwo chodzę :(

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • Mundek Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak ale ja to traktuje jak moją pasje i jestem samoukiem nigdy nie byłam na szkoleniu chociaż powiem szczerze ze mysle nad tym

sylwia1985, Paryzetka83 lubią tę wiadomość

Mundek 26 lat z endometriozą
    cykl 8
    termin @ okolo 11.01.2016
    długość cyklu ok 28dni
  • cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:
    No to krew mnie zalała dosłownie.
    W pracy sajgon przyszło 40 tabletów do wydania a ja ledwo chodzę :(
    Współczuję :/ a co to za tablety?

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 października 2015, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się i od razu uciekam złoże tylko reklamacje. Myślałam że tu będą przekazywane zarazki ciążowe a nie grypy. Lecę po gripex spadnie gorączka to poczytam

Bratek lubi tę wiadomość

• agatia Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katiuszaa wrote:
    Witam się i od razu uciekam złoże tylko reklamacje. Myślałam że tu będą przekazywane zarazki ciążowe a nie grypy. Lecę po gripex spadnie gorączka to poczytam
    Sorki nie chciałam zarazić :)

• AgaL Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka83 wrote:
    Cześć dziewczynki :)
    Edycik ja kupowałam na stronie www.wapteka.pl 150 szt za ok 15zł. Na razie nie widzę efektów :( Dodatkowo piję ok 2 litrów wody, ponoć pomaga na śluz i na nadmierne zakwaszenie ;)
    Majju podziwiam, że planujesz codziennie ja planowałam co dwa dni i tak doopa z tego wyszła, więc teraz się zsynchronizowałam z Agą ;)

A mi dzisiaj hormony walą po głowie, od rana płaczę i to bez powodu. Muszę się jakoś pozbierać przed powrotem do domu :/

Paryzetka dlaczego płaczesz?? jakiś powód, czy hormony faktycznie wariują ?:*
    Zschynronizowałaś się ze mną ??:) fajnie:)

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:
    pochwalę się - ja właśnie kupiłam sukienke sobię na all na poprawę humoru a co :)

http://allegro.pl/jeansowa-rozkloszowana-sukienka-suwak-zip-plecy-m-i5733846562.html

wpadła mi w oko więc sobie zamówiłam

majju dobrze że masz to wolne jutro, spokojnie do ginekologa pojedziesz.

Edycik piękna sukienka ....może się skuszę :):)

Edycik lubi tę wiadomość

• agatia Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL czy bierzesz coś na zbicie prolaktyny? Dużo za wysoką masz?

• Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Paryzetka dlaczego płaczesz?? jakiś powód, czy hormony faktycznie wariują ?:*
    Zschynronizowałaś się ze mną ??:) fajnie:)
    Bez powodu np. obudziłam się nie po tej stronie łóżka i w płacz ;) I tak cały dzień. Podejrzewam, że to wina inofemu ;)
    A że <3 przesunęły mi się o jeden dzień to chyba idziemy teraz łeb w łeb :D

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
  • cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś kiepski humor od rana?

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W ogóle to cześć Wszystkim:) dzis mam masę roboty, więc dopiero teraz udało mi sie wejść.

Włosy jednak fajne, przynajmniej tak w pracy mówią i Meżulowi się podoba;)

Agatia prolaktynę kiedyś zbijałam bromergonem, jeszcze przed staraniami, w ciągu 2 miesięcy mi spadła do min z 46, także szybko. Potem odstawiałam stopniowo, przestałam brać, zaczęły się starania i teraz sprawdziłam i znowu 46.
    WIzytę mam niedługo to zobaczymy, na pewno coś będę brać, ale miałam masę innych badań, bo mój gin chce mieć cały obraz,żeby wiedzieć jak działać.

A Ty masz wysoką Prolaktynę? Bierzesz cos?

• AgaL Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Aguś kiepski humor od rana?

Nie Kochana dziękuje, że pytasz, humor ok:) tylko pracy dużo...:P

• agatia Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka widzę na wykresiku, że bierzesz acard. Czy to zalecenie giną? Ją mam brać acard jak tylko będę w ciąży.

Paryzetka83 lubi tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka83 wrote:
    Bez powodu np. obudziłam się nie po tej stronie łóżka i w płacz ;) I tak cały dzień. Podejrzewam, że to wina inofemu ;)
    A że <3 przesunęły mi się o jeden dzień to chyba idziemy teraz łeb w łeb :D

Czyli zrobimy "to" razem :D wiesz boję się że testów owu mi braknie....dziś mam 12dc a testów jeszcze trzy

Paryzetka83 lubi tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katiuszaa wrote:

Katiuszkaaa zdrówka:* u mnie dziś rano Mąż narzekał, że coś go bierze chyba....a ja mam plany na wieczór z Nim w roli głównej :P

‹‹ 631 632 633 634 635 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ