Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Mundek wrote:kochane dzieki za miłe słowa
głosowac można na trzy sposoby na tej stronce co kleiłam i wtedy 1 głos to 1 punkt i tylko raz można w taki sposób zagłosowac z jednego komputera przez fb i wtedy 1 głos to 2 punkty też jednorazowo oraz przez wysyłanie smsów i 1 sms to 10 pkt i to oczywiście ile się chce wieć wszędzie chcą zarobic nawet na takim konkursie i przez to szczerze mówiac na nic nie licze ale chciałam sprawdzic swoje umiejętnosci czy sie komus spodobają
Mundek- ale jeszcze nie ma szczegółów głosowania na tej stronie, pewnie od 12:00 się pojawią ?https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
czesc dziewuszki - mam prosbe jak wiecie jestem kosmetyczka i robie pazurki oto stronka fb
https://www.facebook.com/wiza%C5%BC-stylizacje-711693218942814/photos_stream
gdyby ktoras byla tak mila i napisala recenzje i dala gwiazdki oczywiscie pozytywna to byla bym bardzo wdzieczna gdyz majac wiecej pozytywow jestem bardziej wiarygodna
dziekuje
u nas masakra malemu ida zeby i nie spi w nocy tylko wyje z bolu i nic nie pomaga ani przeciwbolowe ani cycor ani zel na dziasla- ja jestem wykonczona -
Mundek wrote:czesc Kochane tak jak wczoraj wspominałam wklejam link z moimi wypocinami głosowac można od dzisiaj od godz 12
mam nadzieje że się Wam spodobają moje wypociny http://www.bielskplus.pl/plebiscyt/karta/monika-niescior-stylizacja-paznokci-oczami-wyobrazni,29666,1470992,1009502,t,id,kid,zid.html
Mundek lubi tę wiadomość
-
tak ale ja to traktuje jak moją pasje i jestem samoukiem nigdy nie byłam na szkoleniu chociaż powiem szczerze ze mysle nad tym
sylwia1985, Paryzetka83 lubią tę wiadomość
Mundek 26 lat z endometriozą
cykl 8
termin @ okolo 11.01.2016
długość cyklu ok 28dni -
nick nieaktualny
-
Paryzetka83 wrote:Cześć dziewczynki
Edycik ja kupowałam na stronie www.wapteka.pl 150 szt za ok 15zł. Na razie nie widzę efektówDodatkowo piję ok 2 litrów wody, ponoć pomaga na śluz i na nadmierne zakwaszenie
Majju podziwiam, że planujesz codziennie ja planowałam co dwa dni i tak doopa z tego wyszła, więc teraz się zsynchronizowałam z Agą
A mi dzisiaj hormony walą po głowie, od rana płaczę i to bez powodu. Muszę się jakoś pozbierać przed powrotem do domu
Paryzetka dlaczego płaczesz?? jakiś powód, czy hormony faktycznie wariują ?:*
Zschynronizowałaś się ze mną ??fajnie:)
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Edycik wrote:pochwalę się - ja właśnie kupiłam sukienke sobię na all na poprawę humoru a co
http://allegro.pl/jeansowa-rozkloszowana-sukienka-suwak-zip-plecy-m-i5733846562.html
wpadła mi w oko więc sobie zamówiłam
majju dobrze że masz to wolne jutro, spokojnie do ginekologa pojedziesz.
Edycik piękna sukienka ....może się skuszęEdycik lubi tę wiadomość
-
AgaL wrote:Paryzetka dlaczego płaczesz?? jakiś powód, czy hormony faktycznie wariują ?:*
Zschynronizowałaś się ze mną ??fajnie:)
I tak cały dzień. Podejrzewam, że to wina inofemu
A żeprzesunęły mi się o jeden dzień to chyba idziemy teraz łeb w łeb
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
W ogóle to cześć Wszystkim:) dzis mam masę roboty, więc dopiero teraz udało mi sie wejść.
Włosy jednak fajne, przynajmniej tak w pracy mówią i Meżulowi się podoba;)
Agatia prolaktynę kiedyś zbijałam bromergonem, jeszcze przed staraniami, w ciągu 2 miesięcy mi spadła do min z 46, także szybko. Potem odstawiałam stopniowo, przestałam brać, zaczęły się starania i teraz sprawdziłam i znowu 46.
WIzytę mam niedługo to zobaczymy, na pewno coś będę brać, ale miałam masę innych badań, bo mój gin chce mieć cały obraz,żeby wiedzieć jak działać.
A Ty masz wysoką Prolaktynę? Bierzesz cos?Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Paryzetka83 wrote:Bez powodu np. obudziłam się nie po tej stronie łóżka i w płacz
I tak cały dzień. Podejrzewam, że to wina inofemu
A żeprzesunęły mi się o jeden dzień to chyba idziemy teraz łeb w łeb
Czyli zrobimy "to" razemwiesz boję się że testów owu mi braknie....dziś mam 12dc a testów jeszcze trzy
Paryzetka83 lubi tę wiadomość
-
katiuszaa wrote:Witam się i od razu uciekam złoże tylko reklamacje. Myślałam że tu będą przekazywane zarazki ciążowe a nie grypy. Lecę po gripex spadnie gorączka to poczytam
Katiuszkaaa zdrówka:* u mnie dziś rano Mąż narzekał, że coś go bierze chyba....a ja mam plany na wieczór z Nim w roli głównejcinnamon cookie lubi tę wiadomość