Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
pochwalę się - ja właśnie kupiłam sukienke sobię na all na poprawę humoru a co
http://allegro.pl/jeansowa-rozkloszowana-sukienka-suwak-zip-plecy-m-i5733846562.html
wpadła mi w oko więc sobie zamówiłam
majju dobrze że masz to wolne jutro, spokojnie do ginekologa pojedziesz.AgaL lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ejrene farbować będę jutro
My planszówki lubimy oboje, czasem ze znsjomymi gramy czasem sami
Mundek ja obejrzę pazurki na kompie bo na tel to linki różnie działająMundek lubi tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
nick nieaktualnyEdycik wrote:pochwalę się - ja właśnie kupiłam sukienke sobię na all na poprawę humoru a co
http://allegro.pl/jeansowa-rozkloszowana-sukienka-suwak-zip-plecy-m-i5733846562.html
wpadła mi w oko więc sobie zamówiłam
majju dobrze że masz to wolne jutro, spokojnie do ginekologa pojedziesz.
Fajna, tez by mi sie taka podobała, ale boję sie przez allegro kupować bo nie wiem czy z rozmiarem trafi, zwykle jednak kupię w sklepie tak samo mam z butami ...Edycik lubi tę wiadomość
-
Dziewuszki jestem już na bieżąco i witam wszystkich
Paryzetka- głowa do góry, szkoda, że bliżej nie mieszkasz to bym Cię na piwko wyciagnęła na poprawę humoru tzw. szybka terapia w terenie ; )
Aga, Paryzetka- jutro dołączam do Waszej zabawy sikania na testy owulacyjne, hurra!,
powiem Wam szczerze, że plan co drugi dzień plus minus działa, ale mam takie poczucie, że szkoda tego nasienia w te niepłodne dni...praktyczna pani się we mnie odezwała ; )
Imię Róży- czekamy na Twoje testowanie : ) jak to miło, gdy czas do testowania się nagle skróci, zazwyczaj się dłuuuuży.
Ejrene- dzisiaj też pracuję z domu. W ogóle 80% dni w miesiacu pracuję z domu. Pracuję w firmie farmaceutycznej w dziale badań klinicznych, więc tylko kilka razy w miesiącu bywam w szpitalach, aby przykontrolować jak badania idą i czy idą zgodnie z wymogami, a pozostałe dni w domku, co sobie bardzo cenię : )
Ruby- czekam na Twoją jutrzejszą wizytę, ciekawe co Ci lekarz powie, nowy cykl się zaczął, więc mam nadzieję, że ładnie Cię wyprowadzi na prostą przed nową owulką : )
Majju- kiedy masz monitoring, jutro?
Edycik- super, ekstra, lubię to! bardzo fajnie, że wzięłaś wolne, odpoczniesz, zregenerujesz siły i zajmiesz się swoimi sprawami.Edycik, Paryzetka83, majju, Ruby, Ejrene, AgaL lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
nick nieaktualny
-
kochane dzieki za miłe słowa
głosowac można na trzy sposoby na tej stronce co kleiłam i wtedy 1 głos to 1 punkt i tylko raz można w taki sposób zagłosowac z jednego komputera przez fb i wtedy 1 głos to 2 punkty też jednorazowo oraz przez wysyłanie smsów i 1 sms to 10 pkt i to oczywiście ile się chce wieć wszędzie chcą zarobic nawet na takim konkursie i przez to szczerze mówiac na nic nie licze ale chciałam sprawdzic swoje umiejętnosci czy sie komus spodobają
Mundek 26 lat z endometriozą
cykl 8
termin @ okolo 11.01.2016
długość cyklu ok 28dni -
Ruby wrote:
Ejrene no na razie sama sobie tak wymyslilam, ale jutro podpytam ginka o to jeszcze:)
Jakieś cionszowe objawy są ?
No właśnie za bardzo nie maale miałam już pierwszy kryzys z czekaniem na sikanie do @ i chyba w sobotę potrenuje
Edycik kiecka fajnaale też się boję przez neta zamawiać, bo jestem wysoka i często za krótkie są na mnie
Jasminowa to interesującą masz pracę
Paryzetka to jakie gry planszowe polecasz jako znawca tematu ?Jasminowa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnywkurzyłam się
mam rozbitą szybkę w telefonie i myślałam, że w grudniu bedę mogła przedłużyć umowę z nowym tel ale się, że w play 3 miesiące przed końcem mogę teraz przedłużyć...kiedyś można było 6
Dziewczyny jakie sieci polecacie bo w takim wypadku może jednak zmienię operatora? -
Jaśminowa ja na piwko zawsze chętnie wyjdę
Może dziś po pracy zakupię, poczekam na ukochanego, który wróci później niż ja i wypijemy takie super schłodzone
Rozmarzyłam się ... a potem muszę go zbałamucić bo w końcu dni płodne nadchodzą.
cinnamon cookie, Jasminowa, AgaL, Bratek lubią tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Dzień dobry
no i znów musiałam dużo nadrabiać
Edycik dobrze, że wzięłaś wolnea sukienka piękna, uwielbiam takie, w moim stylu
też lubię chodzić o tej porze roku w sukienkach i tunikach
Mundek ja obejrzę zdjęcia w domu i zagłosuję
Ruby życzę by Twój potop jak najszybciej się skończył
A testującym owulacyjnie życzę grubych dwóch krech i owocnych starańMundek, Edycik lubią tę wiadomość