X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • majju Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gra to za dużo powiedziane, brzdąka sobie :) Ale chyba na to brzdąkanie mnie kiedyś wyrwał, hehe :)

Paryzetka83, madzikk, Mundek, Bratek lubią tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pochwalę się - ja właśnie kupiłam sukienke sobię na all na poprawę humoru a co :)

http://allegro.pl/jeansowa-rozkloszowana-sukienka-suwak-zip-plecy-m-i5733846562.html

wpadła mi w oko więc sobie zamówiłam

majju dobrze że masz to wolne jutro, spokojnie do ginekologa pojedziesz.

AgaL lubi tę wiadomość

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • agatia Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majju ach Ci muzycy ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 października 2015, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mundek super, ale jak tu się oddaje głosy?

Ejrene no na razie sama sobie tak wymyslilam, ale jutro podpytam ginka o to jeszcze:)
    Jakieś cionszowe objawy są ?:P

Mundek lubi tę wiadomość

• Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ejrene farbować będę jutro ;) My planszówki lubimy oboje, czasem ze znsjomymi gramy czasem sami :)

Mundek ja obejrzę pazurki na kompie bo na tel to linki różnie działają :)

Mundek lubi tę wiadomość

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
  • agatia Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycji ale ekstra ta sukienka :) śliczna

• majju Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bardzo fajna sukienunia. Jakoś zimą częściej chodzę w sukienkach niż latem, pod grubymi rajstopami ukrywam niedoskonałości nóg :)

Edycik, Paryzetka83, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 października 2015, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:
    pochwalę się - ja właśnie kupiłam sukienke sobię na all na poprawę humoru a co :)

http://allegro.pl/jeansowa-rozkloszowana-sukienka-suwak-zip-plecy-m-i5733846562.html

wpadła mi w oko więc sobie zamówiłam

majju dobrze że masz to wolne jutro, spokojnie do ginekologa pojedziesz.

Fajna, tez by mi sie taka podobała, ale boję sie przez allegro kupować bo nie wiem czy z rozmiarem trafi, zwykle jednak kupię w sklepie tak samo mam z butami ...

Edycik lubi tę wiadomość

• majju Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ejrene zajrzałam na Twój wykresik... interesujący :D

Ejrene lubi tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • Jasminowa Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewuszki jestem już na bieżąco i witam wszystkich :)

Paryzetka- głowa do góry, szkoda, że bliżej nie mieszkasz to bym Cię na piwko wyciagnęła na poprawę humoru tzw. szybka terapia w terenie ; )

Aga, Paryzetka- jutro dołączam do Waszej zabawy sikania na testy owulacyjne, hurra!,
    powiem Wam szczerze, że plan co drugi dzień plus minus działa, ale mam takie poczucie, że szkoda tego nasienia w te niepłodne dni...praktyczna pani się we mnie odezwała ; )

Imię Róży- czekamy na Twoje testowanie : ) jak to miło, gdy czas do testowania się nagle skróci, zazwyczaj się dłuuuuży.

Ejrene- dzisiaj też pracuję z domu. W ogóle 80% dni w miesiacu pracuję z domu. Pracuję w firmie farmaceutycznej w dziale badań klinicznych, więc tylko kilka razy w miesiącu bywam w szpitalach, aby przykontrolować jak badania idą i czy idą zgodnie z wymogami, a pozostałe dni w domku, co sobie bardzo cenię : )

Ruby- czekam na Twoją jutrzejszą wizytę, ciekawe co Ci lekarz powie, nowy cykl się zaczął, więc mam nadzieję, że ładnie Cię wyprowadzi na prostą przed nową owulką : )

Majju- kiedy masz monitoring, jutro?

Edycik- super, ekstra, lubię to! bardzo fajnie, że wzięłaś wolne, odpoczniesz, zregenerujesz siły i zajmiesz się swoimi sprawami.

Edycik, Paryzetka83, majju, Ruby, Ejrene, AgaL lubią tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/ci-72052.png
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    majju ja non stop w sukienkach chodzę :) czuję się dziewczęco i mi wygodnie z krytymi rajtami do tego :)

Ruby ja nie mam zahamowań do allegro kupuję ciuchy,buty, no dosłownie wszystko :D

majju lubi tę wiadomość

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • majju Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monitoring i PCTest jutro na 9:30 :)

Ejrene, Jasminowa, Bratek lubią tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 października 2015, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaśminowa kochana kobieta zawsze dla każdego cos miłego :)

Jasminowa lubi tę wiadomość

• Mundek Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kochane dzieki za miłe słowa :) głosowac można na trzy sposoby na tej stronce co kleiłam i wtedy 1 głos to 1 punkt i tylko raz można w taki sposób zagłosowac z jednego komputera przez fb i wtedy 1 głos to 2 punkty też jednorazowo oraz przez wysyłanie smsów i 1 sms to 10 pkt i to oczywiście ile się chce wieć wszędzie chcą zarobic nawet na takim konkursie i przez to szczerze mówiac na nic nie licze ale chciałam sprawdzic swoje umiejętnosci czy sie komus spodobają :)

Mundek 26 lat z endometriozą
    cykl 8
    termin @ okolo 11.01.2016
    długość cyklu ok 28dni
  • Ejrene Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:

Ejrene no na razie sama sobie tak wymyslilam, ale jutro podpytam ginka o to jeszcze:)
    Jakieś cionszowe objawy są ?:P

No właśnie za bardzo nie ma ;) ale miałam już pierwszy kryzys z czekaniem na sikanie do @ i chyba w sobotę potrenuje :P

Edycik kiecka fajna :) ale też się boję przez neta zamawiać, bo jestem wysoka i często za krótkie są na mnie :/

Jasminowa to interesującą masz pracę :)

Paryzetka to jakie gry planszowe polecasz jako znawca tematu ? :)

Jasminowa lubi tę wiadomość

atdc15nmjt4tk663.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 października 2015, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wkurzyłam się :/ mam rozbitą szybkę w telefonie i myślałam, że w grudniu bedę mogła przedłużyć umowę z nowym tel ale się, że w play 3 miesiące przed końcem mogę teraz przedłużyć...kiedyś można było 6 :(

Dziewczyny jakie sieci polecacie bo w takim wypadku może jednak zmienię operatora?

• Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaśminowa ja na piwko zawsze chętnie wyjdę ;) Może dziś po pracy zakupię, poczekam na ukochanego, który wróci później niż ja i wypijemy takie super schłodzone :) Rozmarzyłam się ... a potem muszę go zbałamucić bo w końcu dni płodne nadchodzą.

cinnamon cookie, Jasminowa, AgaL, Bratek lubią tę wiadomość

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
  • cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry ;) no i znów musiałam dużo nadrabiać :D
    Edycik dobrze, że wzięłaś wolne :) a sukienka piękna, uwielbiam takie, w moim stylu :) też lubię chodzić o tej porze roku w sukienkach i tunikach :)
    Mundek ja obejrzę zdjęcia w domu i zagłosuję :)
    Ruby życzę by Twój potop jak najszybciej się skończył :P
    A testującym owulacyjnie życzę grubych dwóch krech i owocnych starań :D

Mundek, Edycik lubią tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby kiedy zapytasz gina o ten temat inofemu tzn czy można w zastępstwie kwas foliowy i inozytol? Jutro? Jestem ciekawa bo też biorę i niedługo kończy mi się opakowanie :)

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • agatia Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby ją mam w T-Mobile. Szału nie ma, ale płacę 5 zł ubezpieczenia za tem co MC i w razie zepsucia naprawiając, a za trzecim razem dają nowy tel. Synek mi potłukł wyświetlacz i naprawili w kilka dni.

‹‹ 630 631 632 633 634 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ