X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2015, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jasminowa wrote:
    Reni- pięknie byś rozpoczęła listopad na naszym forum, gdybyś wysikała 2 kreseczki : )
    dzień testowania to nasza rocznica poznania z moją drugą połową
    taki magiczny dzień, kiedy wpadliśmy na siebie 2 listopada
    to bardzo ważna dla nas data
    i przypadkiem lekarz wyznaczył ten termin na betę

oj
    to byłoby szczęście ....
    i taka jakby magia

Jasminowa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2015, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia wrote:
    Reni z trojaczkami to już większe ryzyko w ciąży, ale dwóch serduszek to Ci życzę z całego serca :)
    dziewczyny
    ale jak nam się już poudaje to może utworzymy jakąś galerię zdjęć dzieciątek (?)
    np. grupa zamknięta na FC ;)

Jasminowa lubi tę wiadomość

• Edycik Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katiuszaa wrote:
    No nie wiem czy on ci spać pozwoli

katiuszaa pojedliśmy i pogadaliśmy sobie :)
    ze specyficznym humorem mojego męża zawsze jest wesoło - no popsuta jesteś,ale pewnie to się naprawi :D bo niepotrzebnie tak wbiłaś sobie to dziecko w główkę
    pewnie ma rację,muszę wyluzować troszkę :)

Jasminowa jak było u kosmetyczki?
    Aga,Cynnamonku,Ruby,Ejrene gdzie jesteście?

Bratek, katiuszaa lubią tę wiadomość

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra jak wiecie to był mój pierwszy wykres na owu.Pytanko jak @ przyjdzie,jak zacząc nowy wtedy?
    Tak na marginesie @ się jeszcze nie rozkręciła

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2015, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:
    Dobra jak wiecie to był mój pierwszy wykres na owu.Pytanko jak @ przyjdzie,jak zacząc nowy wtedy?
    Tak na marginesie @ się jeszcze nie rozkręciła

Za to u mnie rozkręcona na całego:)

My byłyśmy Z Ninkiem na kółku plastycznym i teraz waśnie z małżem będziemy jajecznicę robić :P

Heh dziewczyny jak skromnie, dwojaczki, trojaczki ;) daj wam Boże:)

Edycik widzę, że humorek nie najgorszy:) to się chwali kochana, za miesiąc znowu będzie się stresować to już zbierajmy siły tym bardziej że pani uczycielka dała zadanie to mamy jeszcze trudniej :)

Edycik, Jasminowa, madzikk lubią tę wiadomość

• Edycik Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby to smacznej jajecznicy kochana :)

Ruby lubi tę wiadomość

• majju Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik, od pozytywnego nastawienia ogromnie dużo zależy. Masz szczęście, że masz takiego pozytywnego męża. Ja też nie mogę narzekać na tego mojego bo to dusza towarzystwa i ogólnie taki 'kawalarz' ale mnie aż czasami irytuje jego obracanie wszystkiego w żart :)
    Cynamonkuu jeszcze na wizycie??? Co tam? Jak tam?
    Aga jak włoski?

Edycik, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • Ejrene Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby smacznej kolacji :) dobrze że @ prawdziwą przyszła a nie słynne znikające plemienia :)

Edycik kochana jak zaznaczysz na tym wykresie co teraz prowadzisz że masz @ to automatycznie Ci utworzy nowy;) jeszcze po drodze zapytania czy chcesz go dodać do galerii.

Edycik lubi tę wiadomość

atdc15nmjt4tk663.png
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ejrene dziekuje za wyjasnienie kochana.
    Majju mnie czasem też denerwuje obracanie większości spraw w żart ale było mi to dziś potrzebne.

agatia lubi tę wiadomość

• Jasminowa Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik- u kosmetyczki się zrelaksowałam, robiłam paznokcie hybrydy jaśniutki różowy ( prawie biały) i 1 pazurek na każdej dłoni szary, fajnie to wyszło no i boski masaż dłoni, uwielbiam masaże : )
    Widzę, że mąż skutecznie poprawia humorek, dobry chłopak : )

Reni- prezent na rocznicę byłby cudowny dla Was, kciuki trzymam za tą betę poniedziałkową : )

Ruby- smacznego, nie ma to jak jajecznica : )

Ejrene- testujesz przed 2/11, czy czekasz do terminu @ ?

Edycik lubi tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/ci-72052.png
  • cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróciłam :) więc tak.. Nic mi się tam nie wykluło :P mam "piękne endometrium" :D dostałam skierowanie na badania prolaktyny, tarczycy, morfologię i coś tam jeszcze... No i jak zrobię to będziemy szukać przyczyny plamień :) i w sumie tyle :)

Jasminowa, Edycik lubią tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • Ejrene Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik- do usług ;) w następnym miesiącu też planujesz mierzyć ?

Cinamonku to teraz badać się i działać :) zagatka na temat podwyższonej temperatury nadal nie rozwiązana :)

Jaśminowa nie wiem :) zobacze jak temperatura będzie się miała ;) i czy wytrzymam do 2 :p fajnie że się zrelaksowałaś :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2015, 20:23

Jasminowa, cinnamon cookie, Edycik lubią tę wiadomość

atdc15nmjt4tk663.png
  • cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teraz pozwólcie, że z tej okazji też otworzę piwko, odpalam film i reeeelaaax ;)
    Aguś daj znać jak włoski wyszły :) jak już dziś się nie zamelduję to znaczy że odpłynęłam w ramiona Męża :P (hmmmmmm... ;))
    Więc w razie czego to do jutra Kobitki! ;)

AgaL, Edycik, Jasminowa lubią tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2015, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Wróciłam :) więc tak.. Nic mi się tam nie wykluło :P mam "piękne endometrium" :D dostałam skierowanie na badania prolaktyny, tarczycy, morfologię i coś tam jeszcze... No i jak zrobię to będziemy szukać przyczyny plamień :) i w sumie tyle :)

heh zawsze coś;) w zasadzie dobrze bo zrobisz sobie te badania na NFZ zawsze parę stówek w kieszeni:) no i może akurat tak jak mi coś wyjdzie podwyższone, nigdy nie wiadomo, ja liczyłam na książkowe wyniki ... a jak endomerium piękne to i dzisiaj musisz dziękować twojemu m ;)

A ja mam tradycyjnie chcicę jak akurat nie mogę :/ szlak by to...

strzelam dzisiaj piwko na legalu jeszcze jutro odbębnić dniówkę i wreszcie piąte wolny wizyta...wiążę z nią wielkie nadzieje na lekarstwa itp.

Jaśminowa piękne kolory ;)

Edycik w związku z @ też dzisiaj miałam pogadankę z m i też mnie to ustawiło na prawidłowe tory :)

Ejrene zaczynam się jarać twoim testowaniem :D

Miłego wieczorku kobiety:)

Ejrene, cinnamon cookie, Edycik, Jasminowa lubią tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:
    katiuszaa pojedliśmy i pogadaliśmy sobie :)
    ze specyficznym humorem mojego męża zawsze jest wesoło - no popsuta jesteś,ale pewnie to się naprawi :D bo niepotrzebnie tak wbiłaś sobie to dziecko w główkę
    pewnie ma rację,muszę wyluzować troszkę :)

Jasminowa jak było u kosmetyczki?
    Aga,Cynnamonku,Ruby,Ejrene gdzie jesteście?

Edycik Mój Mąż ma takie samo podejście i dobrze, bo byśmy zwariowali ;)

Edycik lubi tę wiadomość

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny włosy tak sobie, niby spoko cięcie jak zwykle, ale miałam tak zniszczone, że dużo ścięła....i z moich długich włosów mam ledwo za ramiona... muszę się przyzwyczaić, ale zachwycona nie jestem tym, że tak krótkie;) plusem jest to że związane fajnie wyglądają, bo górę i przód mi fajnie zrobiła ;) no i brązik ładny :)
    dobrze, ze szybko mi rosną, będe teraz o nie dbać, żeby się nie niszczyły i mniej stresu by się przydało;)

czekam na Mojego Mężula, mam nadzieję, ze nadal będę mu się podobac :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2015, 20:56

cinnamon cookie lubi tę wiadomość

• Bratek Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon_, dobrze, ze chociaż endometrium cyt."piękne". Super!!!!!

Edycik - super, że Małż wziął się za poprawianie nastroju :) A specyficzne poczucie humoru? Mój też ma nietypowe... i to jest jedna z Jego cech rozpoznawczych ;) Im dalej w lata, tym bardziej to cenię <:-)

Echhh... a ja dziś walczę z meksykańskim gulaszem. Nie będzie w 100% zgodny z przepisem, ponieważ nie udało mi się upolować kminu rzymskiego i kolendry :( Zobaczymy..... wołowina, chili, czekolada, kawa..... B-)
    Miała być romantyczna kolacja...ale chyba coś późno się za nią weźmiemy, jak tak dalej pójdzie :P :P :P

A tak btw - dzisiejszy testy owulkowy wyszedł mi.... jaśniejszy, niż wczoraj... WTF? >:-( Mam nadzieję, że to jedynie kwestia większego rozwodnienia moczu (patrząc tak "na oko"), echhhh.

Edycik, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

W 12 cs... <3 :) SYN <3 :-D
    3jvz2n0asudxzqnn.png
  • Wiola90 Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik mój mąż też wszystko w żarty obraca :) czasem aż mnie tym denerwuje bo ciężko o poważną rozmowę. Cieszę się że humorek trochę lepszy, odpocznij, zrelaksuj się a za parę dni wszystko będzie inaczej wyglądało ;)

Cinnamon piękne endometrium dobrze wróży na ten cykl :) zrobisz badania to wszystko się rozjaśni

Ruby dobrze że masz już @, zaczniesz nowy cykl, u mnie nadal nic już mnie to coraz bardziej wkurza :/

Aga jak włosy wyszły? Zadowolona ?

cinnamon cookie lubi tę wiadomość

f2wldf9hjwsqwdpy.png

6.06.2015 Aniołek (8tc)
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cinnamonku fajnie, że na wizycie wszystko ok:):) milutkiego wieczoru życzę ;) :P

Paryzetka jak test owu?? u mnie negatyw.
    U Ciebie pewnie pozytyw i zaczęłaś działać :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2015, 20:53

Paryzetka83, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiola90 wrote:
    Edycik mój mąż też wszystko w żarty obraca :) czasem aż mnie tym denerwuje bo ciężko o poważną rozmowę. Cieszę się że humorek trochę lepszy, odpocznij, zrelaksuj się a za parę dni wszystko będzie inaczej wyglądało ;)

Cinnamon piękne endometrium dobrze wróży na ten cykl :) zrobisz badania to wszystko się rozjaśni

Ruby dobrze że masz już @, zaczniesz nowy cykl, u mnie nadal nic już mnie to coraz bardziej wkurza :/

Aga jak włosy wyszły? Zadowolona ?

Wiolu Kochana o włosach pisałam wyżej ;) a Ty nadal czekasz na @? zazwyczaj masz regularnie?

‹‹ 627 628 629 630 631 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ