Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJasminowa wrote:Reni- pięknie byś rozpoczęła listopad na naszym forum, gdybyś wysikała 2 kreseczki : )
taki magiczny dzień, kiedy wpadliśmy na siebie 2 listopada
to bardzo ważna dla nas data
i przypadkiem lekarz wyznaczył ten termin na betę
oj
to byłoby szczęście ....
i taka jakby magia
Jasminowa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyagatia wrote:Reni z trojaczkami to już większe ryzyko w ciąży, ale dwóch serduszek to Ci życzę z całego serca
ale jak nam się już poudaje to może utworzymy jakąś galerię zdjęć dzieciątek (?)
np. grupa zamknięta na FCJasminowa lubi tę wiadomość
-
katiuszaa wrote:No nie wiem czy on ci spać pozwoli
katiuszaa pojedliśmy i pogadaliśmy sobie
ze specyficznym humorem mojego męża zawsze jest wesoło - no popsuta jesteś,ale pewnie to się naprawibo niepotrzebnie tak wbiłaś sobie to dziecko w główkę
pewnie ma rację,muszę wyluzować troszkę
Jasminowa jak było u kosmetyczki?
Aga,Cynnamonku,Ruby,Ejrene gdzie jesteście?Bratek, katiuszaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEdycik wrote:Dobra jak wiecie to był mój pierwszy wykres na owu.Pytanko jak @ przyjdzie,jak zacząc nowy wtedy?
Tak na marginesie @ się jeszcze nie rozkręciła
Za to u mnie rozkręcona na całego:)
My byłyśmy Z Ninkiem na kółku plastycznym i teraz waśnie z małżem będziemy jajecznicę robić
Heh dziewczyny jak skromnie, dwojaczki, trojaczkidaj wam Boże:)
Edycik widzę, że humorek nie najgorszy:) to się chwali kochana, za miesiąc znowu będzie się stresować to już zbierajmy siły tym bardziej że pani uczycielka dała zadanie to mamy jeszcze trudniejEdycik, Jasminowa, madzikk lubią tę wiadomość
-
Edycik, od pozytywnego nastawienia ogromnie dużo zależy. Masz szczęście, że masz takiego pozytywnego męża. Ja też nie mogę narzekać na tego mojego bo to dusza towarzystwa i ogólnie taki 'kawalarz' ale mnie aż czasami irytuje jego obracanie wszystkiego w żart
Cynamonkuu jeszcze na wizycie??? Co tam? Jak tam?
Aga jak włoski?Edycik, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
-
Ruby smacznej kolacji
dobrze że @ prawdziwą przyszła a nie słynne znikające plemienia
Edycik kochana jak zaznaczysz na tym wykresie co teraz prowadzisz że masz @ to automatycznie Ci utworzy nowy;) jeszcze po drodze zapytania czy chcesz go dodać do galerii.Edycik lubi tę wiadomość
-
Edycik- u kosmetyczki się zrelaksowałam, robiłam paznokcie hybrydy jaśniutki różowy ( prawie biały) i 1 pazurek na każdej dłoni szary, fajnie to wyszło no i boski masaż dłoni, uwielbiam masaże : )
Widzę, że mąż skutecznie poprawia humorek, dobry chłopak : )
Reni- prezent na rocznicę byłby cudowny dla Was, kciuki trzymam za tą betę poniedziałkową : )
Ruby- smacznego, nie ma to jak jajecznica : )
Ejrene- testujesz przed 2/11, czy czekasz do terminu @ ?Edycik lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
Wróciłam
więc tak.. Nic mi się tam nie wykluło
mam "piękne endometrium"
dostałam skierowanie na badania prolaktyny, tarczycy, morfologię i coś tam jeszcze... No i jak zrobię to będziemy szukać przyczyny plamień
i w sumie tyle
Jasminowa, Edycik lubią tę wiadomość
-
Edycik- do usług
w następnym miesiącu też planujesz mierzyć ?
Cinamonku to teraz badać się i działaćzagatka na temat podwyższonej temperatury nadal nie rozwiązana
Jaśminowa nie wiemzobacze jak temperatura będzie się miała
i czy wytrzymam do 2 :p fajnie że się zrelaksowałaś
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2015, 20:23
Jasminowa, cinnamon cookie, Edycik lubią tę wiadomość
-
Teraz pozwólcie, że z tej okazji też otworzę piwko, odpalam film i reeeelaaax
Aguś daj znać jak włoski wyszłyjak już dziś się nie zamelduję to znaczy że odpłynęłam w ramiona Męża
(hmmmmmm...
)
Więc w razie czego to do jutra Kobitki!AgaL, Edycik, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycinnamon cookie wrote:Wróciłam
więc tak.. Nic mi się tam nie wykluło
mam "piękne endometrium"
dostałam skierowanie na badania prolaktyny, tarczycy, morfologię i coś tam jeszcze... No i jak zrobię to będziemy szukać przyczyny plamień
i w sumie tyle
heh zawsze cośw zasadzie dobrze bo zrobisz sobie te badania na NFZ zawsze parę stówek w kieszeni:) no i może akurat tak jak mi coś wyjdzie podwyższone, nigdy nie wiadomo, ja liczyłam na książkowe wyniki ... a jak endomerium piękne to i dzisiaj musisz dziękować twojemu m
A ja mam tradycyjnie chcicę jak akurat nie mogęszlak by to...
strzelam dzisiaj piwko na legalu jeszcze jutro odbębnić dniówkę i wreszcie piąte wolny wizyta...wiążę z nią wielkie nadzieje na lekarstwa itp.
Jaśminowa piękne kolory
Edycik w związku z @ też dzisiaj miałam pogadankę z m i też mnie to ustawiło na prawidłowe tory
Ejrene zaczynam się jarać twoim testowaniem
Miłego wieczorku kobiety:)Ejrene, cinnamon cookie, Edycik, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
Edycik wrote:katiuszaa pojedliśmy i pogadaliśmy sobie
ze specyficznym humorem mojego męża zawsze jest wesoło - no popsuta jesteś,ale pewnie to się naprawibo niepotrzebnie tak wbiłaś sobie to dziecko w główkę
pewnie ma rację,muszę wyluzować troszkę
Jasminowa jak było u kosmetyczki?
Aga,Cynnamonku,Ruby,Ejrene gdzie jesteście?
Edycik Mój Mąż ma takie samo podejście i dobrze, bo byśmy zwariowaliEdycik lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Dziewczyny włosy tak sobie, niby spoko cięcie jak zwykle, ale miałam tak zniszczone, że dużo ścięła....i z moich długich włosów mam ledwo za ramiona... muszę się przyzwyczaić, ale zachwycona nie jestem tym, że tak krótkie;) plusem jest to że związane fajnie wyglądają, bo górę i przód mi fajnie zrobiła
no i brązik ładny
dobrze, ze szybko mi rosną, będe teraz o nie dbać, żeby się nie niszczyły i mniej stresu by się przydało;)
czekam na Mojego Mężula, mam nadzieję, ze nadal będę mu się podobacWiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2015, 20:56
cinnamon cookie lubi tę wiadomość
-
cinnamon_, dobrze, ze chociaż endometrium cyt."piękne". Super!!!!!
Edycik - super, że Małż wziął się za poprawianie nastrojuA specyficzne poczucie humoru? Mój też ma nietypowe... i to jest jedna z Jego cech rozpoznawczych
Im dalej w lata, tym bardziej to cenię <
Echhh... a ja dziś walczę z meksykańskim gulaszem. Nie będzie w 100% zgodny z przepisem, ponieważ nie udało mi się upolować kminu rzymskiego i kolendryZobaczymy..... wołowina, chili, czekolada, kawa.....
Miała być romantyczna kolacja...ale chyba coś późno się za nią weźmiemy, jak tak dalej pójdzie
A tak btw - dzisiejszy testy owulkowy wyszedł mi.... jaśniejszy, niż wczoraj... WTF?Mam nadzieję, że to jedynie kwestia większego rozwodnienia moczu (patrząc tak "na oko"), echhhh.
Edycik, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
-
Edycik mój mąż też wszystko w żarty obraca
czasem aż mnie tym denerwuje bo ciężko o poważną rozmowę. Cieszę się że humorek trochę lepszy, odpocznij, zrelaksuj się a za parę dni wszystko będzie inaczej wyglądało
Cinnamon piękne endometrium dobrze wróży na ten cyklzrobisz badania to wszystko się rozjaśni
Ruby dobrze że masz już @, zaczniesz nowy cykl, u mnie nadal nic już mnie to coraz bardziej wkurza
Aga jak włosy wyszły? Zadowolona ?cinnamon cookie lubi tę wiadomość
6.06.2015 Aniołek (8tc) -
Cinnamonku fajnie, że na wizycie wszystko ok:)
milutkiego wieczoru życzę
Paryzetka jak test owu?? u mnie negatyw.
U Ciebie pewnie pozytyw i zaczęłaś działaćWiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2015, 20:53
Paryzetka83, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
-
Wiola90 wrote:Edycik mój mąż też wszystko w żarty obraca
czasem aż mnie tym denerwuje bo ciężko o poważną rozmowę. Cieszę się że humorek trochę lepszy, odpocznij, zrelaksuj się a za parę dni wszystko będzie inaczej wyglądało
Cinnamon piękne endometrium dobrze wróży na ten cyklzrobisz badania to wszystko się rozjaśni
Ruby dobrze że masz już @, zaczniesz nowy cykl, u mnie nadal nic już mnie to coraz bardziej wkurza
Aga jak włosy wyszły? Zadowolona ?
Wiolu Kochana o włosach pisałam wyżeja Ty nadal czekasz na @? zazwyczaj masz regularnie?