X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2015, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jasminowa wrote:
    Reni- pięknie byś rozpoczęła listopad na naszym forum, gdybyś wysikała 2 kreseczki : )
    dzień testowania to nasza rocznica poznania z moją drugą połową
    taki magiczny dzień, kiedy wpadliśmy na siebie 2 listopada
    to bardzo ważna dla nas data
    i przypadkiem lekarz wyznaczył ten termin na betę

oj
    to byłoby szczęście ....
    i taka jakby magia

Jasminowa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2015, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia wrote:
    Reni z trojaczkami to już większe ryzyko w ciąży, ale dwóch serduszek to Ci życzę z całego serca :)
    dziewczyny
    ale jak nam się już poudaje to może utworzymy jakąś galerię zdjęć dzieciątek (?)
    np. grupa zamknięta na FC ;)

Jasminowa lubi tę wiadomość

• Edycik Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katiuszaa wrote:
    No nie wiem czy on ci spać pozwoli

katiuszaa pojedliśmy i pogadaliśmy sobie :)
    ze specyficznym humorem mojego męża zawsze jest wesoło - no popsuta jesteś,ale pewnie to się naprawi :D bo niepotrzebnie tak wbiłaś sobie to dziecko w główkę
    pewnie ma rację,muszę wyluzować troszkę :)

Jasminowa jak było u kosmetyczki?
    Aga,Cynnamonku,Ruby,Ejrene gdzie jesteście?

Bratek, katiuszaa lubią tę wiadomość

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra jak wiecie to był mój pierwszy wykres na owu.Pytanko jak @ przyjdzie,jak zacząc nowy wtedy?
    Tak na marginesie @ się jeszcze nie rozkręciła

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2015, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:
    Dobra jak wiecie to był mój pierwszy wykres na owu.Pytanko jak @ przyjdzie,jak zacząc nowy wtedy?
    Tak na marginesie @ się jeszcze nie rozkręciła

Za to u mnie rozkręcona na całego:)

My byłyśmy Z Ninkiem na kółku plastycznym i teraz waśnie z małżem będziemy jajecznicę robić :P

Heh dziewczyny jak skromnie, dwojaczki, trojaczki ;) daj wam Boże:)

Edycik widzę, że humorek nie najgorszy:) to się chwali kochana, za miesiąc znowu będzie się stresować to już zbierajmy siły tym bardziej że pani uczycielka dała zadanie to mamy jeszcze trudniej :)

Edycik, Jasminowa, madzikk lubią tę wiadomość

• Edycik Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby to smacznej jajecznicy kochana :)

Ruby lubi tę wiadomość

• majju Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik, od pozytywnego nastawienia ogromnie dużo zależy. Masz szczęście, że masz takiego pozytywnego męża. Ja też nie mogę narzekać na tego mojego bo to dusza towarzystwa i ogólnie taki 'kawalarz' ale mnie aż czasami irytuje jego obracanie wszystkiego w żart :)
    Cynamonkuu jeszcze na wizycie??? Co tam? Jak tam?
    Aga jak włoski?

Edycik, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • Ejrene Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby smacznej kolacji :) dobrze że @ prawdziwą przyszła a nie słynne znikające plemienia :)

Edycik kochana jak zaznaczysz na tym wykresie co teraz prowadzisz że masz @ to automatycznie Ci utworzy nowy;) jeszcze po drodze zapytania czy chcesz go dodać do galerii.

Edycik lubi tę wiadomość

atdc15nmjt4tk663.png
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ejrene dziekuje za wyjasnienie kochana.
    Majju mnie czasem też denerwuje obracanie większości spraw w żart ale było mi to dziś potrzebne.

agatia lubi tę wiadomość

• Jasminowa Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik- u kosmetyczki się zrelaksowałam, robiłam paznokcie hybrydy jaśniutki różowy ( prawie biały) i 1 pazurek na każdej dłoni szary, fajnie to wyszło no i boski masaż dłoni, uwielbiam masaże : )
    Widzę, że mąż skutecznie poprawia humorek, dobry chłopak : )

Reni- prezent na rocznicę byłby cudowny dla Was, kciuki trzymam za tą betę poniedziałkową : )

Ruby- smacznego, nie ma to jak jajecznica : )

Ejrene- testujesz przed 2/11, czy czekasz do terminu @ ?

Edycik lubi tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/ci-72052.png
  • cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróciłam :) więc tak.. Nic mi się tam nie wykluło :P mam "piękne endometrium" :D dostałam skierowanie na badania prolaktyny, tarczycy, morfologię i coś tam jeszcze... No i jak zrobię to będziemy szukać przyczyny plamień :) i w sumie tyle :)

Jasminowa, Edycik lubią tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • Ejrene Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik- do usług ;) w następnym miesiącu też planujesz mierzyć ?

Cinamonku to teraz badać się i działać :) zagatka na temat podwyższonej temperatury nadal nie rozwiązana :)

Jaśminowa nie wiem :) zobacze jak temperatura będzie się miała ;) i czy wytrzymam do 2 :p fajnie że się zrelaksowałaś :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2015, 20:23

Jasminowa, cinnamon cookie, Edycik lubią tę wiadomość

atdc15nmjt4tk663.png
  • cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teraz pozwólcie, że z tej okazji też otworzę piwko, odpalam film i reeeelaaax ;)
    Aguś daj znać jak włoski wyszły :) jak już dziś się nie zamelduję to znaczy że odpłynęłam w ramiona Męża :P (hmmmmmm... ;))
    Więc w razie czego to do jutra Kobitki! ;)

AgaL, Edycik, Jasminowa lubią tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2015, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Wróciłam :) więc tak.. Nic mi się tam nie wykluło :P mam "piękne endometrium" :D dostałam skierowanie na badania prolaktyny, tarczycy, morfologię i coś tam jeszcze... No i jak zrobię to będziemy szukać przyczyny plamień :) i w sumie tyle :)

heh zawsze coś;) w zasadzie dobrze bo zrobisz sobie te badania na NFZ zawsze parę stówek w kieszeni:) no i może akurat tak jak mi coś wyjdzie podwyższone, nigdy nie wiadomo, ja liczyłam na książkowe wyniki ... a jak endomerium piękne to i dzisiaj musisz dziękować twojemu m ;)

A ja mam tradycyjnie chcicę jak akurat nie mogę :/ szlak by to...

strzelam dzisiaj piwko na legalu jeszcze jutro odbębnić dniówkę i wreszcie piąte wolny wizyta...wiążę z nią wielkie nadzieje na lekarstwa itp.

Jaśminowa piękne kolory ;)

Edycik w związku z @ też dzisiaj miałam pogadankę z m i też mnie to ustawiło na prawidłowe tory :)

Ejrene zaczynam się jarać twoim testowaniem :D

Miłego wieczorku kobiety:)

Ejrene, cinnamon cookie, Edycik, Jasminowa lubią tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:
    katiuszaa pojedliśmy i pogadaliśmy sobie :)
    ze specyficznym humorem mojego męża zawsze jest wesoło - no popsuta jesteś,ale pewnie to się naprawi :D bo niepotrzebnie tak wbiłaś sobie to dziecko w główkę
    pewnie ma rację,muszę wyluzować troszkę :)

Jasminowa jak było u kosmetyczki?
    Aga,Cynnamonku,Ruby,Ejrene gdzie jesteście?

Edycik Mój Mąż ma takie samo podejście i dobrze, bo byśmy zwariowali ;)

Edycik lubi tę wiadomość

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny włosy tak sobie, niby spoko cięcie jak zwykle, ale miałam tak zniszczone, że dużo ścięła....i z moich długich włosów mam ledwo za ramiona... muszę się przyzwyczaić, ale zachwycona nie jestem tym, że tak krótkie;) plusem jest to że związane fajnie wyglądają, bo górę i przód mi fajnie zrobiła ;) no i brązik ładny :)
    dobrze, ze szybko mi rosną, będe teraz o nie dbać, żeby się nie niszczyły i mniej stresu by się przydało;)

czekam na Mojego Mężula, mam nadzieję, ze nadal będę mu się podobac :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2015, 20:56

cinnamon cookie lubi tę wiadomość

• Bratek Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon_, dobrze, ze chociaż endometrium cyt."piękne". Super!!!!!

Edycik - super, że Małż wziął się za poprawianie nastroju :) A specyficzne poczucie humoru? Mój też ma nietypowe... i to jest jedna z Jego cech rozpoznawczych ;) Im dalej w lata, tym bardziej to cenię <:-)

Echhh... a ja dziś walczę z meksykańskim gulaszem. Nie będzie w 100% zgodny z przepisem, ponieważ nie udało mi się upolować kminu rzymskiego i kolendry :( Zobaczymy..... wołowina, chili, czekolada, kawa..... B-)
    Miała być romantyczna kolacja...ale chyba coś późno się za nią weźmiemy, jak tak dalej pójdzie :P :P :P

A tak btw - dzisiejszy testy owulkowy wyszedł mi.... jaśniejszy, niż wczoraj... WTF? >:-( Mam nadzieję, że to jedynie kwestia większego rozwodnienia moczu (patrząc tak "na oko"), echhhh.

Edycik, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

W 12 cs... <3 :) SYN <3 :-D
    3jvz2n0asudxzqnn.png
  • Wiola90 Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik mój mąż też wszystko w żarty obraca :) czasem aż mnie tym denerwuje bo ciężko o poważną rozmowę. Cieszę się że humorek trochę lepszy, odpocznij, zrelaksuj się a za parę dni wszystko będzie inaczej wyglądało ;)

Cinnamon piękne endometrium dobrze wróży na ten cykl :) zrobisz badania to wszystko się rozjaśni

Ruby dobrze że masz już @, zaczniesz nowy cykl, u mnie nadal nic już mnie to coraz bardziej wkurza :/

Aga jak włosy wyszły? Zadowolona ?

cinnamon cookie lubi tę wiadomość

f2wldf9hjwsqwdpy.png

6.06.2015 Aniołek (8tc)
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cinnamonku fajnie, że na wizycie wszystko ok:):) milutkiego wieczoru życzę ;) :P

Paryzetka jak test owu?? u mnie negatyw.
    U Ciebie pewnie pozytyw i zaczęłaś działać :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2015, 20:53

Paryzetka83, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiola90 wrote:
    Edycik mój mąż też wszystko w żarty obraca :) czasem aż mnie tym denerwuje bo ciężko o poważną rozmowę. Cieszę się że humorek trochę lepszy, odpocznij, zrelaksuj się a za parę dni wszystko będzie inaczej wyglądało ;)

Cinnamon piękne endometrium dobrze wróży na ten cykl :) zrobisz badania to wszystko się rozjaśni

Ruby dobrze że masz już @, zaczniesz nowy cykl, u mnie nadal nic już mnie to coraz bardziej wkurza :/

Aga jak włosy wyszły? Zadowolona ?

Wiolu Kochana o włosach pisałam wyżej ;) a Ty nadal czekasz na @? zazwyczaj masz regularnie?

‹‹ 627 628 629 630 631 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ