Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Edycik wrote:Kochane ja się zaraz zrywam z pracy i lecę do lekarza.
Powodzeniazdaj relacje po powrocie :*
Ja też z testowaniem raczej na listopad się nie załapie, chyba że @ przyjdzie wcześniej.
Ale tak na mikołaja prezent dla męża jak znalazłParyzetka83, Edycik, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zdam,zdam relację po poworcie.
katiuszaa sama jestem bardzo ciekawa co tam się ze mną dzieje...
teraz dzwoniłam do mojej Mamy,powiedziałam Jej o wszystkim to wiem,że Ona będąc ze mną w ciązy okres miała 3mce normalnieJasminowa lubi tę wiadomość
-
AgaL wrote:Czyli TSH 2,21 jest za wysokie? takie mam, a napisane, że mieści się w normie
ją przed poprzednią ciążą też miałam zabijane z 2 do 1. Ale oprócz TSH ważne są też wolne ft3 i ft4 a także przeciwciała.
Jasminowa lubi tę wiadomość
-
Paryzetka83 wrote:Agata to tobie ładnie spada!Ja mam teraz 1,18 ale po 9 miesiącach brania euthyroxu, dopiero spadło
Ja jeszcze nic nie brałam, to prolaktynę mam od dawna zawyżoną...
a to mój pierwszy wynik TSH.Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
agatia wrote:AgaL dla staraczek najlepiej jak TSH jest koło 1. Te normy są stare jak świat
ją przed poprzednią ciążą też miałam zabijane z 2 do 1. Ale oprócz TSH ważne są też wolne ft3 i ft4 a także przeciwciała.
Ft4 wynik 0,94 w przedziale 0,70 - 1,48 więc w normieKiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
dzięki za motywację
na 100% sie pochwale jak juz w koncu to ogarne wiec czekajcie jutro z niecierpliwoscią na linka
powodzenia Edycik na wizycie :*
jasminowa rzeczywiście zaczełysmy w tym samym dniu...
a czy dobrze pamietam ze któras z Was pisała ze owulka moze byc 3 dni przed skokiem temperatury? bo mnie dzisiaj prawy jajnik kuje i śluz rozciągliwy jak w dni płodne moze ja mam jednak wczesniej tą owulke? myslicie ze mozliwe ze mi testy owulacyjne wychodzą później niz mam w rzeczywistości owulacje? jak ostatnio byłam u gina to w 10 dc powiedziała ze juz po owulacji a ja głupia zamiast potem sprawdzic temperature i testy do 15 dc to sobie odpusciłam cały cykl i teraz nic nie wiem...poradzcie
Edycik, Jasminowa lubią tę wiadomość
Mundek 26 lat z endometriozą
cykl 8
termin @ okolo 11.01.2016
długość cyklu ok 28dni -
AgaL wrote:mam też już inne wyniki, chyba nie za dobre, ale nie chcę narazie o nich pisać, myśleć i sprawdzać w necie...bo się zdołuje. Poczekam, zobaczę co mój gin powie.
-
Mundek a który dc masz dzisiaj? ja niestety nie powiem jak to z testami jest, ale 10dc to troche wcześnie jak na owulację. Oczywiście zadziałać nie zaszkodzi
Mi owulacyjne w zeszłym cyklu do 18 dnia wyszły negatywne, a of wyznaczyło owu na 21dc, więc nie ogarniam tego tematu
Zobaczymy co teraz będzie z testami, może będę mądrzejsza
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
agatia wrote:Spokojnie może wyniki wcale nie są złe. Głową do góry. Kiedy masz wizytę u gina?
ale jak się coś zwolni wcześniej mają mi dzwonić....bo 12.11. ma być @ i boję sie że z @ tam pójdęKiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
nick nieaktualnyAgaL wrote:11.11.2015
ale jak się coś zwolni wcześniej mają mi dzwonić....bo 12.11. ma być @ i boję sie że z @ tam pójdęJasminowa lubi tę wiadomość