Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej Agus i wzajemnie udanego
tez bede zagladac wyczekujac wiesci od Imie rozy... Odpocznijmy sobie dzisiaj porzadnie kobietki
A i kciuki za wizyte AgaAgaL, Jasminowa lubią tę wiadomość
Mundek 26 lat z endometriozą
cykl 8
termin @ okolo 11.01.2016
długość cyklu ok 28dni -
Hej hej. Zabalowaliśmy wczoraj wieczorem u znajomych dlatego nie wchodziła na forum a teraz muszę nadrabiać
Jasminowa- zaczynam gratulować i zaciskam kciuki za ładny przyrost bety. Tak jak napisała Katiusza, obiecałam więc się wywiązuje z danego słowa
Aga trzymam mocno kciuki za wizytę, przynieś nam dobre wieści od doktorka.
U mnie dzisiaj spory spadek tempki ale się jeszcze nie załamuję...
'Szwabski' teścior po Pregnylu chyba taki sam jak wczoraj.
Mój M. i Szwagier mają dzisiaj imieniny więc znów będziemy świętować. Tym razem przy kawce i rogalach marcińskichAgaL, Jasminowa, Paryzetka83, Bratek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Siemanko Dziewczyny,
Jak dobrze mieć wolny dzień : ) Ja już zrobiłam sobie długi spacer z psem, a teraz siadam do Was z herbatką.
Aga- dobrze, że ten Twój ginekolog zna się na rzeczy. Dzisiaj wszystkie czekamy na Twoja wizytę : )
Majju- zobacz na mój wykres też spadek, wzrost i znowu spadek..., mam podobnie jak Ty.
W ramach naszego badania używania ponownie testów ciążowych, siknęłam dzisiaj na wczorajszy negatyw o czułości 25 i pojawiła się kreseczka, siknęłam też na stary z zeszłego miesiąca i ani drgnął.
Wniosek taki, że można recykling robić z " świeżo" obsikanych testów np. z wczoraj, przedwczoraj, dopóki ta warstwa chłonna jeszcze nasiąka przy ponownej próbie. Bo w tym teście sprzed miesiąca warstwa chłonna była już twarda ( nie nasiąkała).
Jakby co, to ja na tym forum zostaje. Nawet jak już wszystkie zaciążymy, mozemy tutaj siedzieć.
Muszę jeszcze zobaczyć jutro jak beta, na razie nawet nie wpisuję na wykresie pozytwnego testu.
Edycik, madzikk, AgaL, Paryzetka83, Ruby, Bratek lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
witam się,ja dopiero się zbudziłam
Aguś trzymam kciuki za dzisiejszą wizytęi czekamy na relację.
Imię_Róży jakieś nowinki masz? kciukamy tu za Ciebie.
Ruby owulacyjny robiłam wczoraj ( widziałaś) dziś też zrobię z ciekawości
Ty też rób,umawiamy się około 16?
A my wczoraj mieliśmy niespodziewanych gości wieczorem i dziś kaca mamyz serduszkowania nic nie wyszło bo jak tylko wyszli goście oboje usnęliśmy
ale dziś nadrobimy
popijam już kawkę
AgaL, Paryzetka83 lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry
No gdzie nasza Imie Rozy?
Agulek powodzenia u lekarza!
Ja chyba zaczynam dochodzic do siebie. Juz mniej kaszle i tempka w dol. W niedziele nawiedzi mnie @ i kolejne starania:)
Milego dzionka!AgaL lubi tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
Edycik Twój wczorajszy test dla mnie prawie pozytywny
bo ta kreska testowa nie musi być tak samo grubą jak kontrolna, ważne żeby ciemna była
Jaśminowa jeśli dziś Ci ten 25 wyszedł to oznacza że HCG rośnie ładnie:)Edycik, majju, Jasminowa lubią tę wiadomość