Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJaśminowa - gratulacje, bomba! 10 dni po i tak szybko się to okazało, super
Agatia - może ci się akurat wydłużyć cykl, ja tak miałam i z 30 do 34 dni się wydłużył przez późną owulację, także korzystaj , zaciągnij męża do łóżka i działajcie:)
Wiolka odpoczywaj, korzystaj z urlopu jak możesz po co sie stresować
Aguś - a ty jutro miałaś pracować? bo jutro świeto jest, będę trzymać mocno kciuki już od dzisiaj za twoją wizytę! i miłego dnia kochana z m ci życzę, kino ...rozmarzyłam się
Paryzetka a ty jutro nie sikasz?
Ale się dzieje dziewczyny..mało nas już nie zaciążonych zostało...musimy się sprężać chyba...
Edycik i bardzo dobrze że sobie to powtarzasz, jak lekarz zobaczył te 8mm u mnie to fakt powiedział że szału niema ale od razu też zaznaczył, że mogę mieć późną owulację ( nie pamiętał że mam długie cykle ) a ty przecież cykle masz długie więc nic tu nie należy przkreślać tylko działaćsikałaś na owulacyjny? u mnie coraz ciemniejsza druga krecha ale jeszcze nie pozytyw...ale chyba już blisko...myślę że może nawet i przed weekendem może być...
Wróciłam , wykąpałam się i za chwilę zasiadam do winkaWiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2015, 19:54
Jasminowa, Paryzetka83, Edycik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyParyzetka83 wrote:
eee ja pewnie tak, ale obliczyłam z dnia spodziewanej @ że jesteś 10 dni po a chyba masz krótszą fazę ostatniąParyzetka83 lubi tę wiadomość
-
Poprzedni cykl (z krótką fazą
) był dziwny i ja go nie traktuję poważnie tak jak tetminu @ proonowanego przez OF
Więc siknę sobię. Mam ten test co to pokazuje kreskę 6 dni po zapłodnieniu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2015, 20:17
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
agatia wrote:Ruby w ostatnim cyklu trwającym 29 dni w 19 DC pęcherzyk nie pekl, więc jeżeli była późną owulka to faza lutealna do kitu. A jak nie było owulki no to wiadomo lipa...
Naprawdę same zaciążoneniedługo będę sama na placu boju
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
nick nieaktualnyParyzetka83 wrote:Poprzedni cykl (z krótką fazą
) był dziwny i ja go nie traktuję poważnie tak jak tetminu @ proonowanego przez OF
Więc siknę sobię. Mam ten test co to pokazuje kreskę 6 dni po zapłodnieniu
acha no chyba, że tak...ty masz taki a ja mam taki co już płeć pokazuje więc nic tylko sikać dla sportu i przyjemnościJa dzisiaj w rossmanie dokupiłam testów owulacyjnych bo został mi jeden a sikać trzeba, hobby,pasja zwał jak zwał ale to zobowiązuje
Paryzetka83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyagatia wrote:Ruby w ostatnim cyklu trwającym 29 dni w 19 DC pęcherzyk nie pekl, więc jeżeli była późną owulka to faza lutealna do kitu. A jak nie było owulki no to wiadomo lipa...
Naprawdę same zaciążoneniedługo będę sama na placu boju
Mam ten sam strach w oczach co ty -
Paryzetka83 wrote:Agatia my tu wszystkie mamy obawy, że będziemy "gasić światło" na naszym forum. Głowa do góry i do boju, nie zostawimy Cię samej
zaciążajcie, na mnie nie czekajcie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2015, 20:27
Paryzetka83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJaśminowa
ale nie zapeszam i czekam na przyrost.
Dziewczyny wy tak zaczęłyście ten listopad że niestarczy dla mnie zielonych fasolek
Agatia możemy się prześcigać kto będzie gasił światło. Bylebyśmy wszystkie wygrały i za zielonym na fioletową podążyły.
Byłam w sklepie i kupiłam lekarstwo na endometriumi niech ktoś mądry mi wytłumaczy za jaką cholerę tak napi....... mnie cycki. Przeciwbólowy nie pomaga.
agatia, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
Ruby wrote:Jaśminowa - gratulacje, bomba! 10 dni po i tak szybko się to okazało, super
Agatia - może ci się akurat wydłużyć cykl, ja tak miałam i z 30 do 34 dni się wydłużył przez późną owulację, także korzystaj , zaciągnij męża do łóżka i działajcie:)
Wiolka odpoczywaj, korzystaj z urlopu jak możesz po co sie stresować
Aguś - a ty jutro miałaś pracować? bo jutro świeto jest, będę trzymać mocno kciuki już od dzisiaj za twoją wizytę! i miłego dnia kochana z m ci życzę, kino ...rozmarzyłam się
Paryzetka a ty jutro nie sikasz?
Ale się dzieje dziewczyny..mało nas już nie zaciążonych zostało...musimy się sprężać chyba...
Edycik i bardzo dobrze że sobie to powtarzasz, jak lekarz zobaczył te 8mm u mnie to fakt powiedział że szału niema ale od razu też zaznaczył, że mogę mieć późną owulację ( nie pamiętał że mam długie cykle ) a ty przecież cykle masz długie więc nic tu nie należy przkreślać tylko działaćsikałaś na owulacyjny? u mnie coraz ciemniejsza druga krecha ale jeszcze nie pozytyw...ale chyba już blisko...myślę że może nawet i przed weekendem może być...
Wróciłam , wykąpałam się i za chwilę zasiadam do winka
Ruby jutro nie pracuje, ale za to mój gin tak - mam wizytę o 15:30
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Widzę, że tu optymizmem powiało, myślenie się zmienia...pięknie
zielonych będzie przybywać
zdrowie pijących wino, ja popijam wodę z cytrynąParyzetka83, madzikk lubią tę wiadomość
-
Powiem Wam, że jestem pozytywnie nastawiona na jutro, cokolwiek się nie dowiem. Powodem jest dzisiejsza wiadomość od mojej Rodzonej Siostrzyczki (tak piszę, żeby z Cinnamonkiem Siostrą nie mylić
która właśnie była w odwiedzinach u naszej wspólnej koleżanki, która to dłuugo starała się o dziecko, trafiła do mojego obecnego gina, który jak zobaczył jej wyniki, AMH itp pokręcił głową ż łatwo nie będzie, było przymierzanie się powolne do in vitro, ale wciąż starania trwały i udało się, dziś ma 2letnią córeczkę . Także wierzę że jestem w dobrych rękach
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2015, 20:59
Bratek, Paryzetka83, Wiola90, madzikk, Jasminowa, Edycik, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny