Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej
Ile tu się dzieje
Imię Róży, Jaśminowa trzymam kciuki i czekam na wyniki
Majju oby ta kreseczka to nie był pregnyl
Ruby fajny ten Twój lekarz, z takim podejściem szybko zobaczysz dwie kreseczkiCieszę się że wizyta taka pozytywna
Katiusza dobrze że wizytę masz szybko, lekarz na pewno będzie wiedział jak zaradzić
Co do testów ciążowych polecam vitam, wyszedł mi w 11dpo a w pierwszej ciąży na boboteście płytkowym najszybciej zobaczyłam drugą kreskęJasminowa lubi tę wiadomość
6.06.2015 Aniołek (8tc) -
cinnamon cookie wrote:Po badaniach, byłam na małych zakupkach na poprawę humoru ( kupiłam piękny stanik i majteczki w h&m
) teraz odpoczywamy i na 19 jadę do kuzynki na piwo (bezalkoholowe niestety)
a teraz muszę Was znów nadrobić
Super:) lubię bieliznę z H&MJasminowa lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Gdzie dziewczyny z wynikami bety?? Ależ ciekawa jestem
Ruby to masz całkiem dobre wieścipęcherzyk jest, owu koło weekendu, teraz popij winko na endo i możecie zacząć działać
skoro gin mówi, że doprowadzi do ciąży to doprowadzi!
Katiuszka no wynik dosyć wysoki, poradzisz się lekarza i trzeba to jakoś zbijać, chociaż tak jak dziewczyny mówią, pewnie jakaś zmiana w jedzeniu czy aktywności będzie potrzebna..
Majju życzę, by ta kreseczka to nie był pregnyl
Aguś mam nadzieję, że u Ciebie to nie ta wredna @ się zbliża... I już się stresuję Twoją jutrzejszą wizytą
Edycik a jak u Ciebie? Stres przed czwartkową wizytą już jest? Humor trochę lepszy niż wczoraj?Edycik, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
AgaL wrote:Cześć Wiola:)
a jak Ty się czujesz??
vitam to apteczny test?
Czuję się dobrze, dziękujęChociaż dzisiaj koleżanka w pracy mi powiedziała że strasznie blada jestem, ale jest dobrze póki co
Vitam to apteczny test ja w internetowej aptece gemini zamawiałam za grosze chyba 2,09 za szt.
Szefowej się dzisiaj przyznałam do ciąży, biłam się z myślami czy nie za wcześnie, ale chcę od 30 listopada iść na urlop i musiałam wcześniej uprzedzić.AgaL lubi tę wiadomość
Aguś dobrze, że wzięłaś wolne.. Jakie wiadomości by nie były, to i tak trochę stresu będzie więc odpoczynek się przyda
myślami będę przy Tobie Siostro
Wiola właśnie to jest taka trudna sprawa kiedy mówić w pracy o ciąży.. Wiadomo jak kobieta się źle czuje to nie ma nawet wyjścia... Ja sama nie wiem kiedy bym powiedziała ale musiałabym dość wcześnie bo u nas pracujemy po 10 godzin dziennie -
Siostro :*
co do wolnego w pracy, zawsze sobie myślałam, że jak już si uda to będę chciała od razu iść na wolne i cieszyć się ciążą. Teraz nie wiem, wszystko zależy od tego jakbym się czuła. Także Wiola jak tylko masz potrzebę i od 30 będziesz w domku to super, więcej będziesz pisać tutajWiola90 lubi tę wiadomość
-
Ja sobie zachowałam urlop na taką okoliczność
więc na początek chcę wziąć miesiąc urlopu. Pewnie jakbym chciała zwolnienie to też bym dostała od razu bo pracuję w aptece więc łatwo jakieś choróbsko złapać
AgaL lubi tę wiadomość
Cinnamonku nie wiem czy humor lepszy ale powtarzam sobie słowa Ruby,że cykl jeszcze nie stracony.U lekarza będę w czwartek to wszystkiego się dowiem.
Bylismy z mężem w biedronce mamy czerwone winko na wieczórAgaL, Jasminowa, katiuszaa lubią tę wiadomość
-
Witam po przerwie, dziękuję za wszystkie miłe słowa, jesteście Kochane : )
wynik bety 13,69
Norma dla 10 dni po owu: 5-50
W czwartek zrobię jeszcze raz, zobaczę czy jest prawidłowy przyrost.
Wykupiłam dzisiaj duphaston i zaczęłam od dzisiaj brać, aby wspomóc w razie czego, bo ta niska temp. dzisiaj mi się nie podoba.
W piątek wybiorę się do mojego gina, jeśli przyrost bety w czwartek będzie prawidłowy.
Dzisiaj rano 10 dpo robiłam test Pepino z tesco o czułości 10 i już była widoczna kreseczka słaba, ale widoczna bez wątpliwości.
Zrobiłam też drugi z rossmana o czułości 25 i tam zero, czysta biel, ale już wiem dlaczego, skoro beta we krwi wynosi 13,69, to test 25 nie mógł jej wykryć.
AgaL- u mnie objawów nie ma żadnych, piersi obolałe bardzo lekko. Objawy jak przed @, ale słabiej. Wybacz, że nie poczekałam z tym sikaniem do jutra, ale podkusiło mnie : )
Ruby- konkretny ten Twój gin, plan działania jest i owulka w weekend wypada, super!
Agatia- czasami trafia się gorszy dzień, ściskam na odległość : ) Mąż też czasami może być humorzasty, a co to tylko nam wolno ; ) ? Owulka jeszcze może przyjdzie, a nawet jak nie, monitoring na grudzień to świetny plan. Jak synuś się miewa?
nie sposób wszystkim odpisać, ale wszystkie zbiorowo ściskam!!!
Edycik, AgaL, Bratek, Ejrene, Paryzetka83, katiuszaa, Kjopa3, madzikk, cinnamon cookie, Natalii00 lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
Jaśminowa wspaniałe wieści:)
Oczywiście cieszę się że się odważyłaś - warto było dla takich wieści. czekam z niecierpliwością na czwartek.
Ja jutro nie robię, dopiero mam mieć 11dpo a test o czułości 25...więc po co mi widzieć biel
Jejku Kobitki co tu się ostatnio dzieje...magiczny listopad czy jakJasminowa lubi tę wiadomość
-
Jaśminowa super wieści, super i jeszcze raz super
tfu żeby nie zapeszyc
Synuś dobrze dziękuję
Mam nadzieję, że masz rację, że owulka jeszcze przyjdzie bo mam mega płodny śluz dzisiajale w takim przypadku 2 faza jest mega krotka.
Czekam na Twój przyrost betyale się cieszę
Jasminowa, Bratek lubią tę wiadomość