Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ruby dobre wieści,pęcherzyk piękny:)
Czyli pracujemy nad odblokowaniem główki? Oj Kobitki przydałoby sie nam wspólną terapie tu zastosowaćRuby, katiuszaa, Jasminowa, Edycik lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Imię_Róży wrote:Paryzetka jak chcesz cienie kresek pooglądać to kup:-P niezła adrenalina;-)
Mam w domu pink test więc jak ten mi wyjdzie to od razu porównam
Ruby, Edycik lubią tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
nick nieaktualnyAgaL wrote:Ruby dobre wieści,pęcherzyk piękny:)
Czyli pracujemy nad odblokowaniem główki? Oj Kobitki przydałoby sie nam wspólną terapie tu zastosować
oprócz główki u mnie jeszcze hormony muszą bardziej się postarać bo jak odpowiednio nie wzrosną w czw na badaniach tzn, że dupa blada z tego będzie... -
Czyli w czwartek od rana myślami z Toba i Katiusza :*
KOCHANA ale od główki możemy juz zacząć..
Od zaraz. Takze Glowa do góry,kiedy idziesz na jakies ćwiczenia?na pewno nastrój Ci się poprawi:)
Ruby lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
nick nieaktualnyAgaL wrote:Czyli w czwartek od rana myślami z Toba i Katiusza :*
KOCHANA ale od główki możemy juz zacząć..
Od zaraz. Takze Glowa do góry,kiedy idziesz na jakies ćwiczenia?na pewno nastrój Ci się poprawi:)
Dzisiaj lecę na 18.00 a potem czerwone winko na endo bo podobno trochę słabeAgaL, Edycik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRuby wow fajny ten twój pęcherzyk
A nie mówiłam że będzie dobrze
teraz dwie krechy proszę wysikać. NA początek mogą być owulacyjne w weekend a potem za 14 dni ciążowe.
AgaL miło mi będzie ale ja dopiero na 19:30 wizytę mam.
byłam sobie na spacerku (pretekst miałam kolejne dziś pobieranie) i tak sobie pomyślałam że dobrze że teraz wyszły te badania. Zacznę się leczyć i zmniejszę szanse na cukrzycę.
To jak nad tą głową popracujemy? Ja mam pomysł na endometriumAgaL, Edycik, Ruby, madzikk lubią tę wiadomość
-
AgaL wrote:Cinnamonek dziś w domku, już po wizytach u lekarzy??
) teraz odpoczywamy i na 19 jadę do kuzynki na piwo (bezalkoholowe niestety)
a teraz muszę Was znów nadrobić
AgaL lubi tę wiadomość