Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
agatia wrote:Edycik szkoły są dwie albo codziennie albo co 2 dni. Jak słabsze nasienie to lepiej co 2 dni. Mi się udało przy synku, co 2 dni. A Jasminowej codziennie
spróbuję dziś pogwałcić mężadzięki agatia
idę robić likier jajecznyJasminowa lubi tę wiadomość
-
Edycik wrote:spróbuję dziś pogwałcić męża
dzięki agatia
idę robić likier jajeczny QUOTE]
Likier mniam mniam prześlij trochę wirtualnie
Co do "gwałtu" to moja ginka zalecała co 2 dni, żeby było więcej plemników w nasieniu, bo codzienne wspolzycie powoduje, że jest ich mniej. Ale nawet w mniejszej ilości może być ten jeden maratończykWiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2015, 18:39
-
Ruby wrote:Jaśminowa - gratulacje
A możliwa jest owulacja z dwóch jajników? np najpierw z prawego a za kilka dni z lewego?
Ruby- właśnie z takiej owulacji są bliźnięta dwujajowe, ale podobno zachodzi to prawie w równym czasie, ewentualnie kilka/kilkanaście godzin różnicy między jednym, a drugim jajnikiem.https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
Wróciłam ze spacerku, jedyne 15km
Przy okazji w auchanie nabyłam testy pepino, które polecałyście - będę sikać w weekend
Jaśminowa gratulacje!
Katiuszka życzę powodzenia na wizycie, a Ruby i Edycikowi - stosunkowo udanej nocy
A u mnie panie gin nie są zgodne jedna mówi, że trzeba codziennie a druga, że wystarczy co drugi dzieńmajju, Jasminowa, agatia lubią tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
O wow, niezły dystansik
Gratki. U mnie zimno i gwiździ wiatr.
Zastanawiam się czy nie wziąć testów do rodziny i tam nie siknać... Tylko, że jak zobaczę biel vizira to jak zwykle zaleję się łzami przeklinając na czym świat stoi. Może być trudne nie wzbudzenie sensacji wśród rodzinkiBędę bardzo mocno trzymała kciuki za wszystkie testujące w weekend.
Moja gin też mówi żeby codziennieWiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2015, 19:07
-
Wiadomo, że co drugi dzień też dobrze, ale jak już się zrobi test owu+ monitoring i wyjdzie, że owulka np jutro to wtedy zadziałałabym dzisiaj, jutro i pojutrze.
Nie mówię, że cały cykl codziennie, bo zajedziemy siebie i chłopa ; )
Paryzetka83 lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
nick nieaktualnyMam wyniki, świata nie zawojuje, dziecka tym nie spłodzę
LH 20,51 mIU/ml f.owulacyjna 14-95,6
Estradiol 134,40 pg/ml f.owulacyjna 85,8-498
Progesteron 0,45 ng/ml faza owulacyjna: 0,48 - 1,72
Tak serio to srasznie słabo w porównaniu do ostatnich, tyle się nałykałam, a dupa z tego jest...
-
nick nieaktualnyHej , obiecałam że się odezwę i o to jestem
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/cfcd6f464e88.jpg
Mam 65 mm , moje serdusio bije 161, i jestem zdrową DZIEWCZYNKĄ
potwierdzone na 90 % a Pani doktor powiedziała że 10 % to będzie wiadome po porodziehehe więc to tak , przeczucia się nie sprawdziły . Mąż troszkę załamany że nie synek bo się nastawiał też
ale juz mu przeszło i już mówi że bedzie musiał pilnować bo sami chłopcy na osiedlu itd.
także chyba się oswaja z tą myślą
Ja jak usłyszałam hymm... poczułam dziwny napływ ciepła do serca i od razu zaczełam ją Kochać chodź też się nastawiałam na synusia
tak czy siak
jest córeczka jest cała zdrowa i tp. zmienił mi się na 20
No to kupujemy różowe
Edycik, Kjopa3, Wiola90, madzikk, Bratek, Jasminowa, AgaL lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jasminowa wrote:Paryzetka- ile??? szok!! 15 km to już niezły dystans,u Ciebie chyba jest lepsza pogoda, niż u mnie. U mnie pada deszcz i wieje wiatr, więc ledwo się zmusiłam na spacer z psem.
Wiola- myśl pozytywnie : )Jeszcze chcę chłopa na wyjście na poezję śpiewaną namówić ale nie wiem czy się skusi
Carolqu - to już kawał kobity z tej twojej córciCarolq, Jasminowa lubią tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWioluś tylko pozytywne myślenie i będzie dobrze. Nawet nie wiesz jak wiele jest kobiet po poronienia a potem dziecko za dzieckiem rodzą. Tak było u mojej siostry ale jest gdzie bliżej patrzeć. Nasza kochana Luna co teraz 2 trymestr zaczyna. Będzie. Dobrze i już
Wiola90 lubi tę wiadomość
-
Carolq super. Ja też jakoś w takim tyg. poznałam płeć i się sprawdziło
. Twoja i Luny dzidzia idą "łeb w łeb" we wzroście.
Dziewczyny na Listopadowym testowaniu dziewczyna ma testy pozytywne a beta dziś jej wyszła negatywna. Ponoć takie rzeczy się też zdarzają w ciąży no i ponoć jakiś problem w labie był i babka przez telefon podawała wyniki. Sama jestem ciekawa co wyszło.
Ostatnio chciałam Wam jeszcze napisać, że u mojego synka w szkole była dziewczynka chora na raka. Niestety jej nie poznałam bo chorowała już od roku lub 2 lat ale widziałam na FB filmik jak śpiewa na oddziale i karmi innego chłopca. Wspaniała dziewczynka. I niestety we wtorek informacja, że zmarła w wieku 9 lat. Nigdy nie przeboleję, że dzieci muszą się tyle nacierpiećCarolq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKjopa3 wrote:
Ostatnio chciałam Wam jeszcze napisać, że u mojego synka w szkole była dziewczynka chora na raka. Niestety jej nie poznałam bo chorowała już od roku lub 2 lat ale widziałam na FB filmik jak śpiewa na oddziale i karmi innego chłopca. Wspaniała dziewczynka. I niestety we wtorek informacja, że zmarła w wieku 9 lat. Nigdy nie przeboleję, że dzieci muszą się tyle nacierpieć
Kjopaa to jest straszne
Wiolka - ściskam, głowa do góry, będzie dobrze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2015, 20:10
Wiola90 lubi tę wiadomość