X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • Kjopa3 Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaśminowa Gratulacje :-)
    U mnie w pracy napadli listonosza aż mi się odechciało jutro w rejon iść. A to oznacza, że w kraju coraz większa bieda bo dawnoo nie było napadu. Póki co to wiadomo, że jest w szpitalu i ma rozwaloną głowę :-(

Jasminowa lubi tę wiadomość

f2wlx1hpc3bq5aq6.png
    19 cykl starań-od 10.2014r.-14 cpp <3
    06.07.2009r - synuś
    04.2015r- 10tc [*]
  • Wiola90 Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć :)
    Aguś Kochana wszystko się ułoży, jesteś w dobrych rękach. Trzymam kciuki żebyś wróciła z najwspanialszą wiadomością jeszcze w tym cyklu :)

Ruby jesteś wzorem do naśladowania, bardzo dobre podejście i plan na kolejne miesiące :) Obyś nie musiała z niego korzystać ;)

Jaśminowa pięknie beta przyrosła :) gratuluję :) ja jutro powtarzam

Jasminowa, AgaL lubią tę wiadomość

f2wldf9hjwsqwdpy.png

6.06.2015 Aniołek (8tc)
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaśminowa gratulacje kochana :*

Ja już w domku i sikłam na owulacyjny, dziś pozytywny.Dobrze,że jutro mam tą wizytę niech lekarz zajrzy co i jak i powie czy owulka była czy będzie.Wczoraj <3 z mężem i tak się zastanawiam czy dziś doczekam aż mąż wróci z pracy ...szczerze wątpię :(

Bratek, Jasminowa lubią tę wiadomość

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • Jasminowa Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga- jak dobrze Cię widzieć na forum : ) dobrze Ci zrobi wyjazd z mężem, oderwiesz myśli, wrócisz z nowymi siłami : )

Kjopa- uważaj na siebie. Myślałam, że czasy napadów na listonoszy dawno minęły, a jednak się myliłam.

Ruby- żołnierska postawa godna naśladowania! po co się przejmować na zapas, skoro w najgorszym razie, będzie można ten czas oczekiwania na starania, spożytkowac tylko dla siebie. Ale jeszcze nie wiadomo co jutro będzie po wizycie, czekamy : )

Luna- u Ciebie już drugi trymestr za rogiem, a dzieciaczek 6,5 cm to już całkiem duży ktoś : ) powodzenia, rośnijcie zdrowo!

Ejrene- dobrze, że za tydzień już idziesz na kolejną wizytę i wtedy już pewnie usłyszysz <3, teraz faktycznie jest wcześnie, ale dobrze, że lekarz czujny.

Edycik- widzę, że bierzesz przykład z naszej Naczelnej Wuefistki i rzeźbisz się przed zaciążeniem, bardzo dobrze : )

Majju, Aga, Paryzetka, Bratek- czekam na Wasze wyniki testowania,bo Wy chyba najbliżej, zaciskam kciuki : )

Cynamon- już całkiem się wykurowałaś?

Katiusza- daj znać po wizycie, co tam pomysłowy doktor wymyślił : )

Kas, Wiola- jak się macie? Kas- nie przejmuj się, że nie masz objawów ciążowych, tylko się na razie ciesz, bo jak ( nie daj boże) za 2-3 tygodnie dopadną Cię mdłości i rzyganko, to będziesz tęsknić za czasem bez objawów : )

Edycik, Bratek, Paryzetka83, luna91, AgaL lubią tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/ci-72052.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2015, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej zaglądam do was jeszcze przed wizytą siedzę już sobie w pociągu. Wizyta za 2h. Mam mega stresa. Jadę z wynikami jak na ścięcie a do tego laboratorium nie zrobiło wszystkich badań i będę musiała się tłumaczyć a na kolejną wizytę w tym miesiącu nie mam ochoty i pieniędzy. Mam nadzieję że da mi już leki i zobaczy jakieś ciałko żółte na tej machinie bo inaczej to ja poproszę na obniżenie progesteron. Przez niego zaraz mi piersi odgadnąć.
    Jaśminu piękny przyrost oficjalnie już gratuluję.
    Ruby super podejście a progesteronem się nie martw można go podnieść.
    Aguś kochana super że wpadłaś. Odpocznij sobie z mężem. Myślę o tobie non stop. Musi być dobrze.
    Bartek ciąża już blisko może nawet za rogiem czeka na Ciebie.
    Cynamon ja też miałam orbitek ale oddałam go mamie był tak głośny i ciężki że trudno było się zmobilizować. Rowerek natomiast jest super. Dzielę sobie czas. Orbitek na siłowni rowerek w domu

Bratek, Jasminowa, AgaL lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2015, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaśminowa - gratulacje :)

Edycik patrz jak razem to razem, ja dotrę dopiero o 22 do domu ale koniecznie muszę jeszcze <3 jutro USG to tez dużo się wyjaśni co z tymi pecherzykami :)

A możliwa jest owulacja z dwóch jajników? np najpierw z prawego a za kilka dni z lewego? :P

• Jasminowa Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:
    Jaśminowa gratulacje kochana :*

Ja już w domku i sikłam na owulacyjny, dziś pozytywny.Dobrze,że jutro mam tą wizytę niech lekarz zajrzy co i jak i powie czy owulka była czy będzie.Wczoraj <3 z mężem i tak się zastanawiam czy dziś doczekam aż mąż wróci z pracy ...szczerze wątpię :(

Edycik- nie odpuszczaj żadnego dnia z pozytywnym owulacyjnym, nawet jak będziesz spała, gdy mąż wróci, to się obudź i pobierz nasienie ; ) Ja w tym cyklu od pierwszego pozytywnego testu każdego dnia <3 , seks był dzień przed owulką, w dniu owulki i dzień po, więc w okolicach owulki na maxa, potem urlop ; )

Edycik, Bratek lubią tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/ci-72052.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2015, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katiuszka powodzenia! :) czekamy na relację :)

• Edycik Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katiuszkaa trzymam kciuki kochana za wizytę :*

Ruby rzeczywiście jak razem to razem :) u mnie też jutro orzeknie czy jestem przed czy po owulce i sprawdzi pewnie tą macicę ....podejrzewam że u nas bzykana dziś nie będzie :P było wczoraj no cóż musi wystarczyć :P

czy owulacja z dwóch jajników jest możliwa? hmm szczerze nie wiem

• Edycik Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaśminowa ok na " śpiocha" też może być ;) spróbuję :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2015, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik i Ruby daję wam zadanie na dziś i jutro i pojutrze. Każdego dnia dorwać mężów i wyciągnąć z nich biały kremik :)
    Z dwóch jajników podobno możliwa szczególnie jak jest cykl stymulowanie lekami

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2015, 17:50

Edycik lubi tę wiadomość

• cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby jest możliwa :)

Edycik i Ruby - działajcie nawet i o północy :P nigdy nic nie wiadomo :) a najlepiej zmęczone, z tą baranią skórą itd :) wiecie o co cho ;)

Jasminowa - tak, już jestem zdrowa i gotowa do działania ;) chociaż myślę, że owu już była :P

Katiuszka ja sprawdzę czy mój jest głośny, oby nie :) powodzenia na wizycie, może nie będzie źle :)

Edycik, Jasminowa lubią tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • agatia Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaśminowa ale cudowne wieści :-D GRATULACJE!!! Jak widać nawet w małym endo dzidzia potrafi się zadomowić :) cudownie :)

• agatia Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katiuszka powodzenia na wizycie :)

• agatia Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik szkoły są dwie albo codziennie albo co 2 dni. Jak słabsze nasienie to lepiej co 2 dni. Mi się udało przy synku, co 2 dni. A Jasminowej codziennie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2015, 18:01

Bratek, Edycik lubią tę wiadomość

• Bratek Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki, dziewczyny!!!!!!! :-*
    Naprawdę, czuję się dziś, jakby mnie czołg rozjechał... więc strasznie fajnie czytać takie ciepłe słowa wsparcia 0blush2.gif

Jasminowa - cudowne wieści :) Idziecie, jak burza :) Zygotka najwyraźniej porządnej jakości, skoro nie zważała na warunki ;) Będzie dobrze!!! 0dance4.gif

Katiuszka, kciuki za wizytę!!!!!

Edycik, Ruby - nie ma zastanawiania się, tylko proszę wykorzystywać Mężów, póki czas, hihi :)

W 12 cs... <3 :) SYN <3 :-D
    3jvz2n0asudxzqnn.png
  • agatia Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U Jasminowej dzidzia stwierdziła, że lepszy domek ciasny, ale własny :)
    Bratku nie dawaj się kochana :) ja dzisiaj też przez czołg rozjechana i mam pierwszy raz od 100 lat migrenę. Ta pogoda mi nie sprzyja.

Bratek, Edycik, Jasminowa lubią tę wiadomość

• Wiola90 Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jasminowa wrote:
    Kas, Wiola- jak się macie? Kas- nie przejmuj się, że nie masz objawów ciążowych, tylko się na razie ciesz, bo jak ( nie daj boże) za 2-3 tygodnie dopadną Cię mdłości i rzyganko, to będziesz tęsknić za czasem bez objawów : )
    Ja się z dnia na dzień coraz bardziej boję. Nie mogę się doczekać wizyty może chociaż trochę się uspokoję. Nie mam siły, żeby drugi raz przez to wszystko przechodzić.

Katiusza trzymam kciuki :) obyś przyniosła same dobre wieści :)

f2wldf9hjwsqwdpy.png

6.06.2015 Aniołek (8tc)
  • cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiola tulę i życzę dużo siły i spokoju :*

Wiola90 lubi tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • Wiola90 Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję Cinnamonku :*

cinnamon cookie lubi tę wiadomość

f2wldf9hjwsqwdpy.png

6.06.2015 Aniołek (8tc)
‹‹ 782 783 784 785 786 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ