Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Jaśminowa Gratulacje
U mnie w pracy napadli listonosza aż mi się odechciało jutro w rejon iść. A to oznacza, że w kraju coraz większa bieda bo dawnoo nie było napadu. Póki co to wiadomo, że jest w szpitalu i ma rozwaloną głowęJasminowa lubi tę wiadomość
-
Cześć
Aguś Kochana wszystko się ułoży, jesteś w dobrych rękach. Trzymam kciuki żebyś wróciła z najwspanialszą wiadomością jeszcze w tym cyklu
Ruby jesteś wzorem do naśladowania, bardzo dobre podejście i plan na kolejne miesiąceObyś nie musiała z niego korzystać
Jaśminowa pięknie beta przyrosłagratuluję
ja jutro powtarzam
Jasminowa, AgaL lubią tę wiadomość
6.06.2015 Aniołek (8tc) -
Jaśminowa gratulacje kochana :*
Ja już w domku i sikłam na owulacyjny, dziś pozytywny.Dobrze,że jutro mam tą wizytę niech lekarz zajrzy co i jak i powie czy owulka była czy będzie.Wczorajz mężem i tak się zastanawiam czy dziś doczekam aż mąż wróci z pracy ...szczerze wątpię
Bratek, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
Aga- jak dobrze Cię widzieć na forum : ) dobrze Ci zrobi wyjazd z mężem, oderwiesz myśli, wrócisz z nowymi siłami : )
Kjopa- uważaj na siebie. Myślałam, że czasy napadów na listonoszy dawno minęły, a jednak się myliłam.
Ruby- żołnierska postawa godna naśladowania! po co się przejmować na zapas, skoro w najgorszym razie, będzie można ten czas oczekiwania na starania, spożytkowac tylko dla siebie. Ale jeszcze nie wiadomo co jutro będzie po wizycie, czekamy : )
Luna- u Ciebie już drugi trymestr za rogiem, a dzieciaczek 6,5 cm to już całkiem duży ktoś : ) powodzenia, rośnijcie zdrowo!
Ejrene- dobrze, że za tydzień już idziesz na kolejną wizytę i wtedy już pewnie usłyszysz, teraz faktycznie jest wcześnie, ale dobrze, że lekarz czujny.
Edycik- widzę, że bierzesz przykład z naszej Naczelnej Wuefistki i rzeźbisz się przed zaciążeniem, bardzo dobrze : )
Majju, Aga, Paryzetka, Bratek- czekam na Wasze wyniki testowania,bo Wy chyba najbliżej, zaciskam kciuki : )
Cynamon- już całkiem się wykurowałaś?
Katiusza- daj znać po wizycie, co tam pomysłowy doktor wymyślił : )
Kas, Wiola- jak się macie? Kas- nie przejmuj się, że nie masz objawów ciążowych, tylko się na razie ciesz, bo jak ( nie daj boże) za 2-3 tygodnie dopadną Cię mdłości i rzyganko, to będziesz tęsknić za czasem bez objawów : )
Edycik, Bratek, Paryzetka83, luna91, AgaL lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
nick nieaktualnyHej zaglądam do was jeszcze przed wizytą siedzę już sobie w pociągu. Wizyta za 2h. Mam mega stresa. Jadę z wynikami jak na ścięcie a do tego laboratorium nie zrobiło wszystkich badań i będę musiała się tłumaczyć a na kolejną wizytę w tym miesiącu nie mam ochoty i pieniędzy. Mam nadzieję że da mi już leki i zobaczy jakieś ciałko żółte na tej machinie bo inaczej to ja poproszę na obniżenie progesteron. Przez niego zaraz mi piersi odgadnąć.
Jaśminu piękny przyrost oficjalnie już gratuluję.
Ruby super podejście a progesteronem się nie martw można go podnieść.
Aguś kochana super że wpadłaś. Odpocznij sobie z mężem. Myślę o tobie non stop. Musi być dobrze.
Bartek ciąża już blisko może nawet za rogiem czeka na Ciebie.
Cynamon ja też miałam orbitek ale oddałam go mamie był tak głośny i ciężki że trudno było się zmobilizować. Rowerek natomiast jest super. Dzielę sobie czas. Orbitek na siłowni rowerek w domuBratek, Jasminowa, AgaL lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJaśminowa - gratulacje
Edycik patrz jak razem to razem, ja dotrę dopiero o 22 do domu ale koniecznie muszę jeszczejutro USG to tez dużo się wyjaśni co z tymi pecherzykami
A możliwa jest owulacja z dwóch jajników? np najpierw z prawego a za kilka dni z lewego?Jasminowa lubi tę wiadomość
-
Edycik wrote:Jaśminowa gratulacje kochana :*
Ja już w domku i sikłam na owulacyjny, dziś pozytywny.Dobrze,że jutro mam tą wizytę niech lekarz zajrzy co i jak i powie czy owulka była czy będzie.Wczorajz mężem i tak się zastanawiam czy dziś doczekam aż mąż wróci z pracy ...szczerze wątpię
Edycik- nie odpuszczaj żadnego dnia z pozytywnym owulacyjnym, nawet jak będziesz spała, gdy mąż wróci, to się obudź i pobierz nasienie ; ) Ja w tym cyklu od pierwszego pozytywnego testu każdego dnia, seks był dzień przed owulką, w dniu owulki i dzień po, więc w okolicach owulki na maxa, potem urlop ; )
Edycik, Bratek lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
nick nieaktualny
-
katiuszkaa trzymam kciuki kochana za wizytę :*
Ruby rzeczywiście jak razem to razemu mnie też jutro orzeknie czy jestem przed czy po owulce i sprawdzi pewnie tą macicę ....podejrzewam że u nas bzykana dziś nie będzie
było wczoraj no cóż musi wystarczyć
czy owulacja z dwóch jajników jest możliwa? hmm szczerze nie wiem
-
nick nieaktualnyEdycik i Ruby daję wam zadanie na dziś i jutro i pojutrze. Każdego dnia dorwać mężów i wyciągnąć z nich biały kremik
Z dwóch jajników podobno możliwa szczególnie jak jest cykl stymulowanie lekamiWiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2015, 17:50
Edycik lubi tę wiadomość
-
Ruby jest możliwa
Edycik i Ruby - działajcie nawet i o północynigdy nic nie wiadomo
a najlepiej zmęczone, z tą baranią skórą itd
wiecie o co cho
Jasminowa - tak, już jestem zdrowa i gotowa do działaniachociaż myślę, że owu już była
Katiuszka ja sprawdzę czy mój jest głośny, oby niepowodzenia na wizycie, może nie będzie źle
Edycik, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
Edycik szkoły są dwie albo codziennie albo co 2 dni. Jak słabsze nasienie to lepiej co 2 dni. Mi się udało przy synku, co 2 dni. A Jasminowej codziennie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2015, 18:01
Bratek, Edycik lubią tę wiadomość
-
Dzięki, dziewczyny!!!!!!! :-*
Naprawdę, czuję się dziś, jakby mnie czołg rozjechał... więc strasznie fajnie czytać takie ciepłe słowa wsparcia
Jasminowa - cudowne wieściIdziecie, jak burza
Zygotka najwyraźniej porządnej jakości, skoro nie zważała na warunki
Będzie dobrze!!!
Katiuszka, kciuki za wizytę!!!!!
Edycik, Ruby - nie ma zastanawiania się, tylko proszę wykorzystywać Mężów, póki czas, hihiJasminowa lubi tę wiadomość
-
U Jasminowej dzidzia stwierdziła, że lepszy domek ciasny, ale własny
Bratku nie dawaj się kochanaja dzisiaj też przez czołg rozjechana i mam pierwszy raz od 100 lat migrenę. Ta pogoda mi nie sprzyja.
Bratek, Edycik, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
Jasminowa wrote:Kas, Wiola- jak się macie? Kas- nie przejmuj się, że nie masz objawów ciążowych, tylko się na razie ciesz, bo jak ( nie daj boże) za 2-3 tygodnie dopadną Cię mdłości i rzyganko, to będziesz tęsknić za czasem bez objawów : )
Katiusza trzymam kciukiobyś przyniosła same dobre wieści
6.06.2015 Aniołek (8tc)