Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • Kjopa3 Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaśminowa Gratulacje :-)
    U mnie w pracy napadli listonosza aż mi się odechciało jutro w rejon iść. A to oznacza, że w kraju coraz większa bieda bo dawnoo nie było napadu. Póki co to wiadomo, że jest w szpitalu i ma rozwaloną głowę :-(

Jasminowa lubi tę wiadomość

f2wlx1hpc3bq5aq6.png
    19 cykl starań-od 10.2014r.-14 cpp <3
    06.07.2009r - synuś
    04.2015r- 10tc [*]
  • Wiola90 Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć :)
    Aguś Kochana wszystko się ułoży, jesteś w dobrych rękach. Trzymam kciuki żebyś wróciła z najwspanialszą wiadomością jeszcze w tym cyklu :)

Ruby jesteś wzorem do naśladowania, bardzo dobre podejście i plan na kolejne miesiące :) Obyś nie musiała z niego korzystać ;)

Jaśminowa pięknie beta przyrosła :) gratuluję :) ja jutro powtarzam

Jasminowa, AgaL lubią tę wiadomość

f2wldf9hjwsqwdpy.png

6.06.2015 Aniołek (8tc)
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaśminowa gratulacje kochana :*

Ja już w domku i sikłam na owulacyjny, dziś pozytywny.Dobrze,że jutro mam tą wizytę niech lekarz zajrzy co i jak i powie czy owulka była czy będzie.Wczoraj <3 z mężem i tak się zastanawiam czy dziś doczekam aż mąż wróci z pracy ...szczerze wątpię :(

Bratek, Jasminowa lubią tę wiadomość

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • Jasminowa Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga- jak dobrze Cię widzieć na forum : ) dobrze Ci zrobi wyjazd z mężem, oderwiesz myśli, wrócisz z nowymi siłami : )

Kjopa- uważaj na siebie. Myślałam, że czasy napadów na listonoszy dawno minęły, a jednak się myliłam.

Ruby- żołnierska postawa godna naśladowania! po co się przejmować na zapas, skoro w najgorszym razie, będzie można ten czas oczekiwania na starania, spożytkowac tylko dla siebie. Ale jeszcze nie wiadomo co jutro będzie po wizycie, czekamy : )

Luna- u Ciebie już drugi trymestr za rogiem, a dzieciaczek 6,5 cm to już całkiem duży ktoś : ) powodzenia, rośnijcie zdrowo!

Ejrene- dobrze, że za tydzień już idziesz na kolejną wizytę i wtedy już pewnie usłyszysz <3, teraz faktycznie jest wcześnie, ale dobrze, że lekarz czujny.

Edycik- widzę, że bierzesz przykład z naszej Naczelnej Wuefistki i rzeźbisz się przed zaciążeniem, bardzo dobrze : )

Majju, Aga, Paryzetka, Bratek- czekam na Wasze wyniki testowania,bo Wy chyba najbliżej, zaciskam kciuki : )

Cynamon- już całkiem się wykurowałaś?

Katiusza- daj znać po wizycie, co tam pomysłowy doktor wymyślił : )

Kas, Wiola- jak się macie? Kas- nie przejmuj się, że nie masz objawów ciążowych, tylko się na razie ciesz, bo jak ( nie daj boże) za 2-3 tygodnie dopadną Cię mdłości i rzyganko, to będziesz tęsknić za czasem bez objawów : )

Edycik, Bratek, Paryzetka83, luna91, AgaL lubią tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/ci-72052.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2015, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej zaglądam do was jeszcze przed wizytą siedzę już sobie w pociągu. Wizyta za 2h. Mam mega stresa. Jadę z wynikami jak na ścięcie a do tego laboratorium nie zrobiło wszystkich badań i będę musiała się tłumaczyć a na kolejną wizytę w tym miesiącu nie mam ochoty i pieniędzy. Mam nadzieję że da mi już leki i zobaczy jakieś ciałko żółte na tej machinie bo inaczej to ja poproszę na obniżenie progesteron. Przez niego zaraz mi piersi odgadnąć.
    Jaśminu piękny przyrost oficjalnie już gratuluję.
    Ruby super podejście a progesteronem się nie martw można go podnieść.
    Aguś kochana super że wpadłaś. Odpocznij sobie z mężem. Myślę o tobie non stop. Musi być dobrze.
    Bartek ciąża już blisko może nawet za rogiem czeka na Ciebie.
    Cynamon ja też miałam orbitek ale oddałam go mamie był tak głośny i ciężki że trudno było się zmobilizować. Rowerek natomiast jest super. Dzielę sobie czas. Orbitek na siłowni rowerek w domu

Bratek, Jasminowa, AgaL lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2015, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaśminowa - gratulacje :)

Edycik patrz jak razem to razem, ja dotrę dopiero o 22 do domu ale koniecznie muszę jeszcze <3 jutro USG to tez dużo się wyjaśni co z tymi pecherzykami :)

A możliwa jest owulacja z dwóch jajników? np najpierw z prawego a za kilka dni z lewego? :P

• Jasminowa Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:
    Jaśminowa gratulacje kochana :*

Ja już w domku i sikłam na owulacyjny, dziś pozytywny.Dobrze,że jutro mam tą wizytę niech lekarz zajrzy co i jak i powie czy owulka była czy będzie.Wczoraj <3 z mężem i tak się zastanawiam czy dziś doczekam aż mąż wróci z pracy ...szczerze wątpię :(

Edycik- nie odpuszczaj żadnego dnia z pozytywnym owulacyjnym, nawet jak będziesz spała, gdy mąż wróci, to się obudź i pobierz nasienie ; ) Ja w tym cyklu od pierwszego pozytywnego testu każdego dnia <3 , seks był dzień przed owulką, w dniu owulki i dzień po, więc w okolicach owulki na maxa, potem urlop ; )

Edycik, Bratek lubią tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/ci-72052.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2015, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katiuszka powodzenia! :) czekamy na relację :)

• Edycik Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katiuszkaa trzymam kciuki kochana za wizytę :*

Ruby rzeczywiście jak razem to razem :) u mnie też jutro orzeknie czy jestem przed czy po owulce i sprawdzi pewnie tą macicę ....podejrzewam że u nas bzykana dziś nie będzie :P było wczoraj no cóż musi wystarczyć :P

czy owulacja z dwóch jajników jest możliwa? hmm szczerze nie wiem

• Edycik Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaśminowa ok na " śpiocha" też może być ;) spróbuję :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2015, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik i Ruby daję wam zadanie na dziś i jutro i pojutrze. Każdego dnia dorwać mężów i wyciągnąć z nich biały kremik :)
    Z dwóch jajników podobno możliwa szczególnie jak jest cykl stymulowanie lekami

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2015, 17:50

Edycik lubi tę wiadomość

• cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby jest możliwa :)

Edycik i Ruby - działajcie nawet i o północy :P nigdy nic nie wiadomo :) a najlepiej zmęczone, z tą baranią skórą itd :) wiecie o co cho ;)

Jasminowa - tak, już jestem zdrowa i gotowa do działania ;) chociaż myślę, że owu już była :P

Katiuszka ja sprawdzę czy mój jest głośny, oby nie :) powodzenia na wizycie, może nie będzie źle :)

Edycik, Jasminowa lubią tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • agatia Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaśminowa ale cudowne wieści :-D GRATULACJE!!! Jak widać nawet w małym endo dzidzia potrafi się zadomowić :) cudownie :)

• agatia Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katiuszka powodzenia na wizycie :)

• agatia Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik szkoły są dwie albo codziennie albo co 2 dni. Jak słabsze nasienie to lepiej co 2 dni. Mi się udało przy synku, co 2 dni. A Jasminowej codziennie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2015, 18:01

Bratek, Edycik lubią tę wiadomość

• Bratek Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki, dziewczyny!!!!!!! :-*
    Naprawdę, czuję się dziś, jakby mnie czołg rozjechał... więc strasznie fajnie czytać takie ciepłe słowa wsparcia 0blush2.gif

Jasminowa - cudowne wieści :) Idziecie, jak burza :) Zygotka najwyraźniej porządnej jakości, skoro nie zważała na warunki ;) Będzie dobrze!!! 0dance4.gif

Katiuszka, kciuki za wizytę!!!!!

Edycik, Ruby - nie ma zastanawiania się, tylko proszę wykorzystywać Mężów, póki czas, hihi :)

W 12 cs... <3 :) SYN <3 :-D
    3jvz2n0asudxzqnn.png
  • agatia Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U Jasminowej dzidzia stwierdziła, że lepszy domek ciasny, ale własny :)
    Bratku nie dawaj się kochana :) ja dzisiaj też przez czołg rozjechana i mam pierwszy raz od 100 lat migrenę. Ta pogoda mi nie sprzyja.

Bratek, Edycik, Jasminowa lubią tę wiadomość

• Wiola90 Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jasminowa wrote:
    Kas, Wiola- jak się macie? Kas- nie przejmuj się, że nie masz objawów ciążowych, tylko się na razie ciesz, bo jak ( nie daj boże) za 2-3 tygodnie dopadną Cię mdłości i rzyganko, to będziesz tęsknić za czasem bez objawów : )
    Ja się z dnia na dzień coraz bardziej boję. Nie mogę się doczekać wizyty może chociaż trochę się uspokoję. Nie mam siły, żeby drugi raz przez to wszystko przechodzić.

Katiusza trzymam kciuki :) obyś przyniosła same dobre wieści :)

f2wldf9hjwsqwdpy.png

6.06.2015 Aniołek (8tc)
  • cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiola tulę i życzę dużo siły i spokoju :*

Wiola90 lubi tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • Wiola90 Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję Cinnamonku :*

cinnamon cookie lubi tę wiadomość

f2wldf9hjwsqwdpy.png

6.06.2015 Aniołek (8tc)
‹‹ 782 783 784 785 786 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Spokój rodziców zaczyna się od jednego sprytnego urządzenia. Czy niania elektroniczna to must have rodziców?

Pierwsze miesiące z dzieckiem to wyjątkowy czas, ale też nieustanna czujność i troska o jego bezpieczeństwo. Coraz więcej rodziców sięga po nowoczesne rozwiązania, które pomagają spokojniej czuwać nad snem malucha. Czy niania elektroniczna to rzeczywiście niezbędny element domowej wyprawki, czy tylko kolejny gadżet? Sprawdź, jak działa, co daje na co dzień i czy może realnie ułatwić życie rodzicom.

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ