Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
luna91 wrote:Cześć Dziewczyny!
Ejrenee- no nie wiem czy w 5 tygodniu to już ma być serce. Przecież na forum jest pełno wpisów żeby do lekarza iść nawet w 8tc, sprawdziła u siebie w karcie: w 5+1 nie było zarodka nawet a w 6+1 już było serce (oczywiście według USG, bo ja ciążę miałam o ponad tydzień młodszą). Kiedy masz nast wizytę? Spokojnie - lekarz nie powinien tak straszyć według mnie.
Pójdę za tydzień do niego, bo u swojego wizytę mam za dwa i nie starczy mi luteiny do tej pory. Gdyby nie to krwawienie to wcale bym do niego dziś nie szła. Ważne że choć zarodek dziś byłZdaj nam relację po wizycie sobotniej
Widzę że Ruby zapoczątkowała modę na sporty na forumsuper będziecie lachony
Edycik, cinnamon cookie, madzikk, luna91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEdycik wrote:Ruby poczekaj na resztę wyników i jutro ustalisz z lekarzem plan działania
główka do góry
wiem, ale ostatnio w fazie owulacyjnej miałam 0,7 i to mówił mi że za mało, a co dopiero teraz jak spadło
Wiem wiem mam plan i planu się trzymać będę, ale żeby chociaż poprawa była po lekach... -
Ruby wrote:No to dziewczyny moje nadzieje właśnie prysły...
Progesteron 0,45 reszty jeszcze nie ma... -
Ruby wrote:wiem, ale ostatnio w fazie owulacyjnej miałam 0,7 i to mówił mi że za mało, a co dopiero teraz jak spadło
Wiem wiem mam plan i planu się trzymać będę, ale żeby chociaż poprawa była po lekach...
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ruby wrote:nie, tamten był chyba dwa dni póżniej ale też tuż przed owulacją...
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015