Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnycinnamon cookie wrote:Ruby działajcie dziś
zdążycie na pewno
a wczoraj nic nie było? (
)
Było było, ale jeszcze zaplanowane dzisiaj i jutro tak w razie w
Jeszcze nigdy nie miałam tak pozytywnego jak dzisiaj, nie wiem czy to zasługa tego rossmanowego testu czy hormony odrobinę lesze
Ja też polecam wiek adline i Więzień labiryntu , i drugą część w pierścieniu ognia zaczęłam wczoraj oglądać ale i się cięło i dzisiaj mam zamiar w pracy skończyć
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
cinnamon cookie wrote:Edycik ja wczoraj oglądałam Magic Mike XXL
przy scenie na stacji paliw myślałam, że się popłaczę ze śmiechu
najlepsza!
Wiek Adaline oglądałam
scena na stacji i wywołanie usmiechu na twarzy dziewczyny przy kultowej piosence super boysbandu BSB ...wymiata
też się śmiałam ze łzami z tej sceny CinnamonkuWiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2015, 11:29
cinnamon cookie lubi tę wiadomość
-
Aguś, jak dobrze, że się odezwałaś :-* Dobrego dnia
Ułóżcie sobie wszystko, przetrawcie i dawaj znać, co i jak
Kciukamy!!!
P.S. Kłykcie aż mi bieleją... Ale widać, że na razie nie ma @. Tfu tfu tfu!!!!!!! Odważysz się testować? Wysyłam wszystkie możliwe dobre fluidy, jakie tylko mam w zanadrzu
agatia - mówiłam?Może nie będzie tak źle.
Jasminowa - kciuki za przyrost!!!
Ejrene - spokojnie, myślę, że troszkę doktorek niepotrzebnie straszy. Z tego, co się orientuję, masz jeszcze czas na serduszkoNajważniejsze, że dał Ci progesteron. Może tak być, że pojawi się małe plamienie/krwawienie, potem znika, potem znowu jest, potem znika... Grunt, że dał Ci leki
madzikk - super, że TZ zdecydował się na badania. Mam nadzieję, że wyniki będą dobre
Ja już po pobraniu. Ale pewnie znowu nic. Nawet cienia nie widzę dziś na teście. Więc to, obawiam się, będzie kijowy dzień. Przede mną rozmowa z szefową, na którą czekam od 2 dni - w ogóle nie odczułam, że miałam wolne, bo tak mnie nerwy rozsadzały. A wieczorem - wyniki. Pewnie to, co zwykle.... Trzeba będzie odstawić luteinę i czekać na jedenasty cykl....Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2015, 12:02
madzikk, Edycik, agatia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycinnamon cookie wrote:Ruby Więzień labiryntu oglądałam pierwszą część, a druga już jest dostępna? Nazywa się W pierścieniu ognia? Tak samo jak druga część Igrzysk śmierci?
Próba ognia albo próby ognia, znowu pomyliłam
Ja na kinoman.tv oglądam, właśnie ładuję sobie na potemWiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2015, 12:23
cinnamon cookie lubi tę wiadomość
-
majju wrote:Cześć Kochane. Dopiero nadrobiłam.
Od razu się chwalę, że nie zrobiłam rano testu. Jeszcze tylko 3 dni bez siurania
Aguś, nic nie mówię po prostu przytulam.
Jasminowa trzymam kciuki za betę.
Ruby brawo za nastawienie, z takim podejściem musi być dobrze
Ejrene nie martw się. na następnej wizycie już na pewno usłyszysz serduszko swojego Maleństwa.
Kas jak się czujesz? -
Kas50 nie wariuj kochana, objawy ciazowe nie występują cały czas bo kobiety by zgłupiały
spokojnie i nie stresujesz się na zapas :-*
Bratku mówiłas, mówiłaśale nie chcę zapeszyć
bo na razie tylko 2 podwyższone, a musi być chyba 6
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2015, 12:27
kas50, Ruby, Bratek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Edycik super
widzę, że ty i Ruby to przodowniczki ćwiczeń
Ja czekam aż m kupi kawkę i przywiezienia do domku, bo czuję, że zasypiam. A niestety kawa się skończyła.
Bratku trzymam kciuki za wyniki, póki nie masz wyniku nie nastawienie się, na nie.Bratek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny