Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitam się
Ja byłam też trochę krwi upuścić i teraz zasiadam do śniadanka
Kjopaa ja jutro mam wizytę, założyłam kartę stałego klienta więc podglądnę badania już dzisiaj i się nastawię...
Jaśminowa-kciuki zaciśnięte
Aga
Miłego, ja dzisiaj popołudnie w pracy i potem fitness także w domu o 22 będę :/ale w pracy będę zaglądać of course
-
nick nieaktualnywchodzę do lekarza a tam za mną w kolejce małolata na oko 13 lat z opiekunem pobrać wymaz i co z tego pewnie myślicie...no nic tylko, że ona była w ciąży... nie wiem w jakich okolicznościach zaszła ale jak w normalnych a nie tragicznych to wiecie no...
-
Cześć
agatia cieszę się że owulka chyba była
Kjopa3 jak tam piesek? Zadomowił się?
Jasminowa trzymam kciuki za piękny przyrost
Edycik i jak kawka smakowała? Jak humorek dzisiaj?
Też myślami od wczoraj jestem z Agą.
Byłam u tego lekarza rano i dopiero do pracy dotarłam. wiecie co- myślę że przesadza.
Krwawienie tak jak podejrzewałam nie wiadomo skąd. Przepisał mi luteinę dopochwową mam brać 3 razy dziennie. Ale zrobił mi USG i twierdził że już powinno bić dziś serduszko- a nie biło. I z tym myślę że chyba przesadził że już musi? Mam 5t+4d. Na USG tydzień temu był tylko pusty pęcherzyk a dziś było widać w nim zarodek tylko to serduszko nie biło.
-
nick nieaktualnyEdycik jak wiemy sprawiedliwości nie ma
Jeszcze zapomniałam wam powiedzieć, że podjęłam pewną decyzję...tzn nie tyle co podjęłam, ale pogodziłam się z tym i uważam, że wcale to nie musi być takie złe...
Mianowicie jeśli lekarz po tym lub po następnym cyklu zaproponuję antyki to przyjmę to ze spokojem...pomyślałam sobie, że w tym czasie wykupię znowu sobie karneciki skupię się na utracie tych kilogramów co mi się przyda przed zajściem w ciążę, nie będę brała tych co powodują tycie więc powinno iść gładko. Skupię się też na towarzyskim życiu i jakoś to zleci. Być może z większą siłą wejdę w ten czas starań później...także nie ma tego złego...na forum będę oczywiście i mam cichą nadzieję, że wy ten czas przeczekacie ze mną tutaj? -
nick nieaktualnyEjrene wrote:Cześć
agatia cieszę się że owulka chyba była
Kjopa3 jak tam piesek? Zadomowił się?
Jasminowa trzymam kciuki za piękny przyrost
Edycik i jak kawka smakowała? Jak humorek dzisiaj?
Też myślami od wczoraj jestem z Agą.
Byłam u tego lekarza rano i dopiero do pracy dotarłam. wiecie co- myślę że przesadza.
Krwawienie tak jak podejrzewałam nie wiadomo skąd. Przepisał mi luteinę dopochwową mam brać 3 razy dziennie. Ale zrobił mi USG i twierdził że już powinno bić dziś serduszko- a nie biło. I z tym myślę że chyba przesadził że już musi? Mam 5t+4d. Na USG tydzień temu był tylko pusty pęcherzyk a dziś było widać w nim zarodek tylko to serduszko nie biło.
ejrene ja tez uważam, że lekarz trochę panikuje ale wiadomo rękę na pulsie trzeba trzymać, kiedy następne usg? -
Ruby wrote:ejrene ja tez uważam, że lekarz trochę panikuje ale wiadomo rękę na pulsie trzeba trzymać, kiedy następne usg?
Właśnie nie wiem, on mówił żebym za tydzień poszła skontrolować. Ale wizytę u swojego mam za dwa tygodnie. I szczerze mówiąc poczekała bym cierpliwie te dwa tygodnie, bo też nie chce tydzień w tydzień latać i USG robić ale zabraknie mi tej luteiny na 4 dni. Tak że chyba nie będę miała wyjścia i będę musiała pójść za tydzień. -
nick nieaktualnyEjrene wrote:Właśnie nie wiem, on mówił żebym za tydzień poszła skontrolować. Ale wizytę u swojego mam za dwa tygodnie. I szczerze mówiąc poczekała bym cierpliwie te dwa tygodnie, bo też nie chce tydzień w tydzień latać i USG robić ale zabraknie mi tej luteiny na 4 dni. Tak że chyba nie będę miała wyjścia i będę musiała pójść za tydzień.
To idź za tydzień, lepiej żebyś lutkę miała w domu jak co...a i uspokoisz się jak juz serduszko zabije -
I tak chyba zrobię. Wiadomo stresu trochę jest, ale chyba bardziej bym się bała jak by dziś był pusty pęcherzyk, a jednak zarodek przez tydzień się pojawił. Żałuje że tej wizyty nie miałam popołudniu bo może już by zabiło.
A Ty co dziś badałaś? Progesteron pewnie? i co jeszcze? Ta karta stałego klienta jakieś zniżki Ci daje choć by na badania? -
Ejrena u mnie w ciąży serduszko było widoczne w 7 z hakiem tc, wcześniej tylko pęcherzyk. Lekarz w 5 tyg kazał mi przyjść za 2 tyg, żeby zobaczyć serduszko co bym się jego brakiem nie stresowala. I miał rację
Też myślę o Agnieszce, ale myślę, że musi sobie pewne rzeczy poukładać w głowie, z pewnymi rzeczami się przespać i przetrawić. Jak nabierze sił to pewnie do nas wróci. Ale dajmy jej czas...Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2015, 09:35
-
nick nieaktualnyEjrene wrote:I tak chyba zrobię. Wiadomo stresu trochę jest, ale chyba bardziej bym się bała jak by dziś był pusty pęcherzyk, a jednak zarodek przez tydzień się pojawił. Żałuje że tej wizyty nie miałam popołudniu bo może już by zabiło.
A Ty co dziś badałaś? Progesteron pewnie? i co jeszcze? Ta karta stałego klienta jakieś zniżki Ci daje choć by na badania?
Tak zniżki 5% na każde badanie i promocje dla stałych klientów no i dostęp do wyników online...no właśnie założyłam , ale kurde nie mogę się zalogować nie wiem czemu
Badałam prog, lh i estradiol ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2015, 09:34
-
Agulek kochana tule ciebie mocno. Jestem myslami z toba. Wierze ze sie tobie uda. Bedziesz teraz pod opieka lekarza ktory zrobi wszystko zeby sie udalo. Musisz to wszystko na spokojnie przetrawic zeby miec sile dalej walczyc. Wroc do nas jak bedziesz gotowa.
No i mam na dzisiaj lekture, co powoduje wczesna menopauze.
Ruby bardzo dobre podjescie. Od kiedy mieszkam z lubym przybylo mi kilka kilogramow, myslalam ze szybciej zaciaze to po rozwiazaniu moglabym o siebie zadbac no ale ile mozna czekac. Wiec cwicz ile sie da ale uwazaj z dieta, jedz zdrowo, nie odchudzaj sie bo to zle wplywa na jajeczka.
Moj poszedl dzisiaj na badanie nasienia, troszke sie stresowal ale jest juz duzym chlopcem. Ciekawe jak mu poszlo albo nadzal idzie:) Az mu dzisiaj piwko kupie.
Milego dnia!
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
Doczytałam Was
a więc...
Katiuszka trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę :*
Ruby - dobre podejście! Tak trzymajmy nigdzie się nie wybieramy a poza tym masz brać antyki 2 cykle tak? Pfff co to jest
szybko zleci
a z tą małolatką w ciąży... Brak słów
dosłownie
Agatia u Ciebie nic straconegotrzymam kciuki za owulkę
Edycik jak u Ciebie? Kiedy wizyta bo nie pamiętam?
Ejrene bez stresów tylko... To faktycznie wcześnie a lekarz jakiś przewrażliwionyniepotrzebnie tylko Cię zmartwił
Jasminowa - kciuki za betę zaciśnięte
Majju u Ciebie to ciekawie się zapowiada... Jak wytrzymasz bez testu do poniedziałku to pełen szac!
Paryzetka Ty też już na fioletową się chcesz wybierać? I nie chcesz mnie do pary? Osz Wy! Zostałam sama
Aga smutno bez Ciebie... -
Cześć Kochane weszłam bo tęskniłam za Wami,nie chciałam żebyście sie martwily.No i nie umiem przestac myśleć co tam u kazdej z Was się dzieje :* dzis kolejne wizyty,trzymam kciuki baaardzo mocno za Was.
Wczoraj byl koszmarny dzień,mój rozpacz,nieporozumienie z mężem....teraz jest lepiej.Jedziemy tak jak planowaliśmy do Krakowa.Nie mam nastroju ale musze myśli oderwać.
A Imię Róży dala znac?
U mnie okresu narazie brak...ale do soboty jeszcze może przyjść.
Tulę Was wszystkie i dziękuje za wsparcie,jesteście Kochane :*Bratek lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Ruby wrote:
Jeszcze zapomniałam wam powiedzieć, że podjęłam pewną decyzję...tzn nie tyle co podjęłam, ale pogodziłam się z tym i uważam, że wcale to nie musi być takie złe...
Mianowicie jeśli lekarz po tym lub po następnym cyklu zaproponuję antyki to przyjmę to ze spokojem...pomyślałam sobie, że w tym czasie wykupię znowu sobie karneciki skupię się na utracie tych kilogramów co mi się przyda przed zajściem w ciążę, nie będę brała tych co powodują tycie więc powinno iść gładko. Skupię się też na towarzyskim życiu i jakoś to zleci. Być może z większą siłą wejdę w ten czas starań później...także nie ma tego złego...na forum będę oczywiście i mam cichą nadzieję, że wy ten czas przeczekacie ze mną tutaj?
Ruby bardzo rozsądnie to napisałaś,ale mam nadzieję,że obejdzie się bez tych antykoncepcyjnych u Ciebie
-
AgaL wrote:Cześć Kochane weszłam bo tęskniłam za Wami,nie chciałam żebyście sie martwily.No i nie umiem przestac myśleć co tam u kazdej z Was się dzieje :* dzis kolejne wizyty,trzymam kciuki baaardzo mocno za Was.
Wczoraj byl koszmarny dzień,mój rozpacz,nieporozumienie z mężem....teraz jest lepiej.Jedziemy tak jak planowaliśmy do Krakowa.Nie mam nastroju ale musze myśli oderwać.
A Imię Róży dala znac?
U mnie okresu narazie brak...ale do soboty jeszcze może przyjść.
Tulę Was wszystkie i dziękuje za wsparcie,jesteście Kochane :*
Aż mi się buzia uśmiechnęła jak zobaczyłam że napisałaś. Spędź dzisiaj z mężem fajny dzień,zakupy, kino dobry obiad :* Imię_Róży dalej nas trzyma w napięciu i milczy.