Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
AgaL tulę :-*
Ruby ja miałam trochę nadzieję z poprzednim cyklem z młodym zaszłam właśnie w październiku i z nim miałam termin na 12 lioca a teraz pokazywało na 6 lipca tak jak młody się urodził. I trochę byłam zawiedziona, że znowu nie wyszło. -
Paryzetka - w sumie niczego specjalnego nie trzeba się spodziewać. Zwykle 2-3 dni i dziewczyny dostają okres, chociaż czasem trwa to dłużej.
Co do testowania/odstawiania etc.
Jedni lekarze każą odstawiać dopiero po zrobieniu bety. Inni uważają, że jeśli ciąża jest wystarczająco mocna, to i tak się utrzyma i tych parę dni bez lutki krzywdy nie zrobi. Ale Ty i tak byś miała odstawić, nawet po pozytywie??? Dlaczego? Z jakiego powodu dostałaś lutkę? -
Dobra, postanowiłam, że będę testowała dopiero w poniedziałek- 16 dpo. Powinna już być klarowna sytuacja. Będę miała test na cierpliwość. A o tych badaniach na temat alko w pierwszych tygodniach ciąży też kiedyś słyszałam więc może na kieliszek wina się skuszę.
Katiuszka powodzenia na wizycie!
Jasminowa czytasz 'Dziewczyna z pociągu'? Dobrze pamiętam? -
Paryzetka naprawdę nawet jak się zaciąży to trzeba odstawić progesteron? Mi ginka kazała od razu po 2 kreskach brać luteinę, a mam jeszcze zapas po poprzedniej ciąży z terminem do 2016 więc muszę się sprezyc. A po pierwszej wizycie w ciąży dostanę lutinus z ogromną dawką progesteronu, który stosowany jest po IVF.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2015, 20:29
-
nick nieaktualnyKjopa3 wrote:AgaL tulę :-*
Ruby ja miałam trochę nadzieję z poprzednim cyklem z młodym zaszłam właśnie w październiku i z nim miałam termin na 12 lioca a teraz pokazywało na 6 lipca tak jak młody się urodził. I trochę byłam zawiedziona, że znowu nie wyszło.
I ja też będę... zresztą nie wiem czy te anyki nie będą lepsze, po tym estofemie normalnie z dnia na dzień mam więcej na wadze...dzisiaj znowu więcej mimo, że mało jem , dużo ćwiczę, niestety nie można tego już na mięśnie zwalić...do tego dziś czytałam, że właśnie zwiększony poziom powoduje tycie...dobrze że dzisiaj ostatni dzień! -
nick nieaktualny
-
Bratek wrote:Paryzetka - w sumie niczego specjalnego nie trzeba się spodziewać. Zwykle 2-3 dni i dziewczyny dostają okres, chociaż czasem trwa to dłużej.
Co do testowania/odstawiania etc.
Jedni lekarze każą odstawiać dopiero po zrobieniu bety. Inni uważają, że jeśli ciąża jest wystarczająco mocna, to i tak się utrzyma i tych parę dni bez lutki krzywdy nie zrobi. Ale Ty i tak byś miała odstawić, nawet po pozytywie??? Dlaczego? Z jakiego powodu dostałaś lutkę?A miałam brać przez 8dni po owulce i odstawić, nie wiem czemu tak.
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć?